36194
  • Blasta
    sorry, benéztem, azt hittem a galaxy-rol van szo :)
  • bandi007
    A T-Mobile nál vagyok előfizető már elég rég óta.
    Maradna a T-Mobile.
  • theone91
    Humorosból... :D
  • theone91
    Ha nem ragaszkodsz a szolgáltatóhoz, akkor inkább az ikertesója, a Vodafone 845!

Pozitív:
    Olcsó (jobban megéri mint a Pulse mini), viszonylag jól optimalizált, szebb dizájn (szubjektív), trackpad jobban bejön, mint a kör alakú D-pad (szintén szubjektív)

Negatív:
    Nincs autófókusz, ahogy fotófény sem (a Pulse Miniben vannak ezek), kijelző minősége/felbontása gyenge.

De a negatívumokat szétbombázza az telefon ára.
  • bardocz
    Tmobil pulse hol fuggetlen?:)
  • Landor
    "Annak van olyan hardware-e, megjelenése és háttere amire elég sokáig lehet számítani"

ezt kifejtenéd? :DD
  • Blasta
    hol veszel annyiert fuggetlen uj keszuleket?
  • bandi007
    14.000 Ft-ért tul van árazva?
  • Fenrir
    Ha androidos telót akar venni magának valaki akkor a személyes véleményem az, hogy csak a HTC jöhet szóba. Annak van olyan hardware-e, megjelenése és háttere amire elég sokáig lehet számítani.
  • HiPPoNaX
    Szvsz baromira tul van arazva ahhoz kepest, amit tud. Az osszes tulajdonsagaval megalkuvo lenne az ember, ha nem annyiba kerulne, amennyibe :]
  • Vadnokedli
    Galaxy S-nél természetes hogy recseg az előlap?..

recseg felül az előlap.. XD hangszóró felett. hangosan recseg méghozzá, ennyi pénzért... nem ezt vártam.:D
  • Solten
    Froyo-val mukodik az S-en is, egyebkent irtak a fejlesztok hogy dolgoznak a probleman.
  • Jim Morrison
    ma neztem marketen, 3 csillagon all...
  • bandi007
    A T-Mobile Pulse Mini-ről mi a véleményetek?
    Pozitív - negatív is érdekel.

THX
  • Magiszter
    Galaxy S-en nem működik, szóval bekaphassák!!! Fene se érti miért, pedig nincs benne semmi olyan ami indokolná az inkompatibilitást.
  • RelakS
    :}
    ez még jó lehet
  • Solten
    Most már Androidra is elérhető a Skype

• Landor
    reméljük már csak pár hét
  • Vadnokedli
    ebbe mekkora aksi kéne?...:DXD hogy így ki vetítgessem a cuccokat.:D
  • Vadnokedli
    hello, nem tudjátok Samsung Galaxy S re mikor jön ki a 2.2 froyo?
  • Teppik Amon
    csak átfutottam mit tud az i5800.
    Az én voda845-ömön is megy szépen a layar meg a gúgle skymap pedig ennél vacakabb :D
  • gneoka
    Mennyire számít gyengének android körökben az i5800? a google skymap meg a layar fog rajta menni? (nagyon érdekelnek ezek az augmented reality cuccok)
    ha netán kevés a hardware akkor el sem indul az adott alkalmazás vagy csak szaggat és lassan megy?

egyébként hasonló árkategóriában ajánlanátok mást az i5800 helyett, vagy jó az vegyem azt?
  • Rage47
    kíváncsi vagyok a magyart tudni fogja-e:D
  • Rage47
    hardverkorlátok vannak természetesen, találtam olyan játékot, ami nagyon 3D-s volt már... vagy a felbontás miatt nem ment. de ez csak játékoknál volt eddig
    rengeteg alkalmazás van i5800-ra is, appbrain.com-ot szoktam használni
  • gneoka
    Gondolkodok egy android telefon megvételén
    érdekelne hogy az összes androidos alkalmazást tudja kezelni (samsung i5800)? vagy ez mitől függ az androidnál ? felbontástól? vagy minden alkalmazás készülék specifikus? vagy mindegyik fut mindegyiken? tehát ha uj 2.2 es android fut rajta frissítve akkor azon minden el fog indulni?
  • desigo
    14 mega-pixeles Androidos telefon

• Solten
    A Google kezébe került a BlindType

• bardocz
    Padzet:ASD

Aztán a felét nem tölti be, mert esetleg tele van flash-hel, és hasonlók.
  • theone91
    Miért nem jó az RSS-feed?
  • theone91
    Jaja, böngészőnek hívják.
  • bardocz
    Van olyan alkalmazás, main F1, WTCC, WRC, NHL, és hasonló híreket lehet olvasni?
  • bardocz
    Megpróbálom beszerezni azt a programot, aztán tesztelek vele.
  • Teppik Amon
    Aztatot hallottam, ha nincs jóideg hozzányúlva a telefonhoz, elmegy mélyalvásba, ilyenkor nemébreszt. 2 megoldás van: 1,töltőn kell hagyni; 2, Gentle alarm nevű programot telepíteni, használni.
    Ez utóbbi sajna fizetős. Én maradok a töltős megoldásnál, bár nyáron a semmi közepén egy sátorban ugye ez kivitelezhetetlen :D
  • bardocz
    Ezzel is ugyan olyan. Csak akkor csörög már szundi módban, amikor bekapcsolom a képernyőt valamelyik gomb megnyomásával.
  • Solten
    Itthon is jön az Android Market

A hwsw szerint a Google maskepp gondolja, szoval az igazsag odaat van... :)
  • bardocz
    Nem, az nem jó, hogy csörög 6:40kor, nyomok egy szundit, ami 10 percig tart, és amikor felkelek, és kíváncsiságból megnézem rajta az időt, akkor rögtön gombnyomásra elkezd csörögni, mindezt 7:53kor, és 8:15kor kezdődik az előadás:D
    Nem értem egyszerűen. Ha szundi módban van, csak akkor csörög, ha megnyomom valamelyik gombot.
  • hzsolt
    Tudja a telefonod, hogy jobb, ha hagy Téged aludni! :)
  • HiPPoNaX
    Jo kerdes, en Alarm Clock Plus V2-t hasznalok, azzal idoben szol es a szundi is mukodik.
  • bardocz
    Miért ébreszt a telefonom késve? Illetve amikor szundit nyomok, akkor nem csörög 10 perc múlva.
  • HiPPoNaX
    Ha van fent egy iGO es felveszed a nevjegyzekbe a cimeket korrekt formaban, akkor a nevjegyzekben kivalasztva a kontaktot View home/work address... majd katt az iGO-ra es orulsz :]