36194
-
#831 sorry, benéztem, azt hittem a galaxy-rol van szo :) -
#830 A T-Mobile nál vagyok előfizető már elég rég óta.
Maradna a T-Mobile. -
#829 Humorosból... :D
-
#828 Ha nem ragaszkodsz a szolgáltatóhoz, akkor inkább az ikertesója, a Vodafone 845!
Pozitív:
Olcsó (jobban megéri mint a Pulse mini), viszonylag jól optimalizált, szebb dizájn (szubjektív), trackpad jobban bejön, mint a kör alakú D-pad (szintén szubjektív)
Negatív:
Nincs autófókusz, ahogy fotófény sem (a Pulse Miniben vannak ezek), kijelző minősége/felbontása gyenge.
De a negatívumokat szétbombázza az telefon ára. -
#827 Tmobil pulse hol fuggetlen?:) -
Landor #826 "Annak van olyan hardware-e, megjelenése és háttere amire elég sokáig lehet számítani"
ezt kifejtenéd? :DD -
#825 hol veszel annyiert fuggetlen uj keszuleket? -
#824 14.000 Ft-ért tul van árazva? -
#823 Ha androidos telót akar venni magának valaki akkor a személyes véleményem az, hogy csak a HTC jöhet szóba. Annak van olyan hardware-e, megjelenése és háttere amire elég sokáig lehet számítani. -
#822 Szvsz baromira tul van arazva ahhoz kepest, amit tud. Az osszes tulajdonsagaval megalkuvo lenne az ember, ha nem annyiba kerulne, amennyibe :] -
#821 Galaxy S-nél természetes hogy recseg az előlap?..
recseg felül az előlap.. XD hangszóró felett. hangosan recseg méghozzá, ennyi pénzért... nem ezt vártam.:D -
#820 Froyo-val mukodik az S-en is, egyebkent irtak a fejlesztok hogy dolgoznak a probleman. -
#819 ma neztem marketen, 3 csillagon all... -
#818 A T-Mobile Pulse Mini-ről mi a véleményetek?
Pozitív - negatív is érdekel.
THX -
#817 Galaxy S-en nem működik, szóval bekaphassák!!! Fene se érti miért, pedig nincs benne semmi olyan ami indokolná az inkompatibilitást. -
#816 :}
ez még jó lehet -
#815 Most már Androidra is elérhető a Skype
-
Landor #814 reméljük már csak pár hét -
#813 ebbe mekkora aksi kéne?...:DXD hogy így ki vetítgessem a cuccokat.:D -
#812 hello, nem tudjátok Samsung Galaxy S re mikor jön ki a 2.2 froyo? -
#811 csak átfutottam mit tud az i5800.
Az én voda845-ömön is megy szépen a layar meg a gúgle skymap pedig ennél vacakabb :D
-
#810 Mennyire számít gyengének android körökben az i5800? a google skymap meg a layar fog rajta menni? (nagyon érdekelnek ezek az augmented reality cuccok)
ha netán kevés a hardware akkor el sem indul az adott alkalmazás vagy csak szaggat és lassan megy?
egyébként hasonló árkategóriában ajánlanátok mást az i5800 helyett, vagy jó az vegyem azt?
-
#809 kíváncsi vagyok a magyart tudni fogja-e:D -
#808 hardverkorlátok vannak természetesen, találtam olyan játékot, ami nagyon 3D-s volt már... vagy a felbontás miatt nem ment. de ez csak játékoknál volt eddig
rengeteg alkalmazás van i5800-ra is, appbrain.com-ot szoktam használni -
#807 Gondolkodok egy android telefon megvételén
érdekelne hogy az összes androidos alkalmazást tudja kezelni (samsung i5800)? vagy ez mitől függ az androidnál ? felbontástól? vagy minden alkalmazás készülék specifikus? vagy mindegyik fut mindegyiken? tehát ha uj 2.2 es android fut rajta frissítve akkor azon minden el fog indulni? -
#806 14 mega-pixeles Androidos telefon
-
#805 A Google kezébe került a BlindType
-
#804 Padzet:ASD
Aztán a felét nem tölti be, mert esetleg tele van flash-hel, és hasonlók. -
#803 Miért nem jó az RSS-feed? -
#802 Jaja, böngészőnek hívják. -
#801 Van olyan alkalmazás, main F1, WTCC, WRC, NHL, és hasonló híreket lehet olvasni? -
#800 Megpróbálom beszerezni azt a programot, aztán tesztelek vele. -
#799 Aztatot hallottam, ha nincs jóideg hozzányúlva a telefonhoz, elmegy mélyalvásba, ilyenkor nemébreszt. 2 megoldás van: 1,töltőn kell hagyni; 2, Gentle alarm nevű programot telepíteni, használni.
Ez utóbbi sajna fizetős. Én maradok a töltős megoldásnál, bár nyáron a semmi közepén egy sátorban ugye ez kivitelezhetetlen :D -
#798 Ezzel is ugyan olyan. Csak akkor csörög már szundi módban, amikor bekapcsolom a képernyőt valamelyik gomb megnyomásával. -
#797 Itthon is jön az Android Market
A hwsw szerint a Google maskepp gondolja, szoval az igazsag odaat van... :) -
#796 Nem, az nem jó, hogy csörög 6:40kor, nyomok egy szundit, ami 10 percig tart, és amikor felkelek, és kíváncsiságból megnézem rajta az időt, akkor rögtön gombnyomásra elkezd csörögni, mindezt 7:53kor, és 8:15kor kezdődik az előadás:D
Nem értem egyszerűen. Ha szundi módban van, csak akkor csörög, ha megnyomom valamelyik gombot. -
#795 Tudja a telefonod, hogy jobb, ha hagy Téged aludni! :)
-
#794 Jo kerdes, en Alarm Clock Plus V2-t hasznalok, azzal idoben szol es a szundi is mukodik. -
#793 Miért ébreszt a telefonom késve? Illetve amikor szundit nyomok, akkor nem csörög 10 perc múlva. -
#792 Ha van fent egy iGO es felveszed a nevjegyzekbe a cimeket korrekt formaban, akkor a nevjegyzekben kivalasztva a kontaktot View home/work address... majd katt az iGO-ra es orulsz :]