36194
-
#991 Nálad engedi beállítani, hogy kapcsolja ki a 3G-t, ha eléri az x százalékot? Mert nekem nem... -
ktomi22 #990 jaj.. kozben felraktam enis ..es leesett a dolog :D -
ktomi22 #989 jo is ..szép is.. de nicns widget :( -
#988 2millió angry birds :O -
#987 Hát felraktam, és ahogy nézem nem kell, mert beállítod mikortól nézze, én hónap elsejét állítottam be, és minden hónapban nullázza automatice -
#986 NetCounter-az én választásom.
Kövessetek ! -
ktomi22 #985 thx .. :) ..csak akkor ezt havonta nullazni kell ugyebár :) ..majd el ne feledjem .. -
ktomi22 #984 en Slovakiai vagyok.. allitolag az az uccso bovitesben benne van..de hiaba megyek marketre..nicsn paid funkcio :S -
#983 Zsír, köszi... bár akkor majd jövő hónaptól veszem csak hasznát... -
#982 Jajam, énis így vagyok, de sajna mi kimaradtunk a legutolsó bővítésből is... -
#981 MikX &ktomi22: 3G Watchdog
Market, ingyér van.
Régebben valami netstat nevűt használtam, de a watchdog jobb, be lehet azt is állítani hogy ha elérted a korlátot, akkor lőjje le. -
#980 Network monitort találtam múltkor -
ktomi22 #979 engem is erdekelne.. 1000 mb-om van 1 honapra .. őő még valami az elozohoz.. en szivesen megvennem azt az 1-2 appot.. ha lehetne marketen.. de csak shitt free van :S -
#978 Jajj, mégvalami, tud valaki olyan app-ot vagy widgetet, ami kijelezné az adatforgalmat?
Mert nem korlátlan mobilnetem van, és túllépni sem nagyon akarom. -
#977 Ez annyi, hogy minden rajta van, mint a fizetős marketen, de nemvéletlen van áthúzva :D
Nemtom, szokott néha szarakodni, gondolom ez saját szerverről megy, és lehet picit gyorsabban leterhelődik, mint az eredeti, várni kell, estefelé jó volt tegnap...
Most nekemsem jön be... -
ktomi22 #976 még valami ezel kapcsolatban.. letöltöttem eredeti oldalrol.. de nemmegy ..nemkeres.. nemtalal semmit.. -
ktomi22 #975 thxx :) és hogy alternative market? hogy a fizetosekert fizetni kell (csak lehet a hivatalosan nem elerheto regiokban is) ? vagy free a fizetos is? :) -
ktomi22 #974 őő.. bocsi.. míg megirtam addigra mar irtal :D -
#973 applanet a neve -
#972 utánzós majom -
ktomi22 #971 BatteryLife ..nekem bejon :) -
#970 Battery Life 1.3.3
http://www.appbrain.com/app/batterylife/com.curvefish.batterylife
én ezt használom. -
#969 tudtok valami szép igényes widgetet ami 1 ! ikonban kijelzi az aksi százalékát és hogy hány fokos?:) -
ktomi22 #968 nem tudtok olyan progit.. hogy ha otthon vagyok .. gep elott vagyok allandoan..es connectelném wifin vagy bluetuton a desire htc met.. es pc-n tudjak sms-t irni.. hivasokat kezdemenyezni, netán kontaktokat syncronizalni stb stb.. mer alap htc sync szar se er :D -
#967 nem tudtok valami jó text editort/viewert ? .cs állományokat akarok nézni, de olyan mint egy nagy sms mező , de nekem az is jó lenne, ha csak nézhetném, mert szerkeszteni nem biztos mobilon kéne... -
ktomi22 #966 nem megy a link :( .. am pontosan mi az app neve? megkeresem mashol.. :) -
#965 biztos? :D -
#964 Ez pontosan mit is tud? -
#963 Huhh, klassz egy app.. :) -
#962 nemtom, a honlapjukon találtam -
#961 Köszi, már nálam is, bár ez valami régebbi, nem? Mert egyből update-elt. -
#960 ez müködik, most szedtem -
Landor #959 ahha -
#958 ezt -
#957 hmm... nemtom, most nekemsem jön be, nemtom, lehet valami gáz van a szerverrel most, tegnap jó volt. -
Landor #956 mit is? -
#955 Matrica is van remelem rajta: torekeny.
Amugy ennek orulok: -
Landor #954 nekem se :)( -
#953 nekem nem keres -
#952 Nah holnap megveszik nekem és postázzák DHL-lel
remélem,hogy nem fog így járni xD