36194
  • MikX
    Nálad engedi beállítani, hogy kapcsolja ki a 3G-t, ha eléri az x százalékot? Mert nekem nem...
  • ktomi22
    jaj.. kozben felraktam enis ..es leesett a dolog :D
  • ktomi22
    jo is ..szép is.. de nicns widget :(
  • Jim Morrison
    2millió angry birds :O
  • MikX
    Hát felraktam, és ahogy nézem nem kell, mert beállítod mikortól nézze, én hónap elsejét állítottam be, és minden hónapban nullázza automatice
  • Jim Morrison
    NetCounter-az én választásom.

Kövessetek !
  • ktomi22
    thx .. :) ..csak akkor ezt havonta nullazni kell ugyebár :) ..majd el ne feledjem ..
  • ktomi22
    en Slovakiai vagyok.. allitolag az az uccso bovitesben benne van..de hiaba megyek marketre..nicsn paid funkcio :S
  • MikX
    Zsír, köszi... bár akkor majd jövő hónaptól veszem csak hasznát...
  • MikX
    Jajam, énis így vagyok, de sajna mi kimaradtunk a legutolsó bővítésből is...
  • Match
    MikX &ktomi22: 3G Watchdog

Market, ingyér van.
    Régebben valami netstat nevűt használtam, de a watchdog jobb, be lehet azt is állítani hogy ha elérted a korlátot, akkor lőjje le.
  • Rage47
    Network monitort találtam múltkor
  • ktomi22
    engem is erdekelne.. 1000 mb-om van 1 honapra .. őő még valami az elozohoz.. en szivesen megvennem azt az 1-2 appot.. ha lehetne marketen.. de csak shitt free van :S
  • MikX
    Jajj, mégvalami, tud valaki olyan app-ot vagy widgetet, ami kijelezné az adatforgalmat?
    Mert nem korlátlan mobilnetem van, és túllépni sem nagyon akarom.
  • MikX
    Ez annyi, hogy minden rajta van, mint a fizetős marketen, de nemvéletlen van áthúzva :D
    Nemtom, szokott néha szarakodni, gondolom ez saját szerverről megy, és lehet picit gyorsabban leterhelődik, mint az eredeti, várni kell, estefelé jó volt tegnap...
    Most nekemsem jön be...
  • ktomi22
    még valami ezel kapcsolatban.. letöltöttem eredeti oldalrol.. de nemmegy ..nemkeres.. nemtalal semmit..
  • ktomi22
    thxx :) és hogy alternative market? hogy a fizetosekert fizetni kell (csak lehet a hivatalosan nem elerheto regiokban is) ? vagy free a fizetos is? :)
  • ktomi22
    őő.. bocsi.. míg megirtam addigra mar irtal :D
  • MikX
    applanet a neve
  • Jim Morrison
    utánzós majom
  • ktomi22
    BatteryLife ..nekem bejon :)
  • Jim Morrison
    Battery Life 1.3.3
    http://www.appbrain.com/app/batterylife/com.curvefish.batterylife
    én ezt használom.
  • Vadnokedli
    tudtok valami szép igényes widgetet ami 1 ! ikonban kijelzi az aksi százalékát és hogy hány fokos?:)
  • ktomi22
    nem tudtok olyan progit.. hogy ha otthon vagyok .. gep elott vagyok allandoan..es connectelném wifin vagy bluetuton a desire htc met.. es pc-n tudjak sms-t irni.. hivasokat kezdemenyezni, netán kontaktokat syncronizalni stb stb.. mer alap htc sync szar se er :D
  • Jim Morrison
    nem tudtok valami jó text editort/viewert ? .cs állományokat akarok nézni, de olyan mint egy nagy sms mező , de nekem az is jó lenne, ha csak nézhetném, mert szerkeszteni nem biztos mobilon kéne...
  • ktomi22
    nem megy a link :( .. am pontosan mi az app neve? megkeresem mashol.. :)
  • Jim Morrison
    biztos? :D
  • Blasta
    Ez pontosan mit is tud?
  • Solten
    Huhh, klassz egy app.. :)
  • Rage47
    nemtom, a honlapjukon találtam
  • MikX
    Köszi, már nálam is, bár ez valami régebbi, nem? Mert egyből update-elt.
  • Rage47
    ez müködik, most szedtem
  • Landor
    ahha
  • desigo
    ezt
  • MikX
    hmm... nemtom, most nekemsem jön be, nemtom, lehet valami gáz van a szerverrel most, tegnap jó volt.
  • Landor
    mit is?
  • Solten
    Matrica is van remelem rajta: torekeny.

Amugy ennek orulok:
  • Landor
    nekem se :)(
  • Rage47
    nekem nem keres
  • desigo
    Nah holnap megveszik nekem és postázzák DHL-lel

remélem,hogy nem fog így járni xD