36194
-
#951 Ezt tedd fel, és keress...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanaz, mint a market, csak ingyé van minden -
#950 Vicces, ha a telefonomról megyek fel az appbrain-re és onnan akarom letölteni akkor nem engedi, viszont ha csak simán a számítógépről megyek böngészőn keresztül és úgy telepítem a telefonra akkor meg gond nélkül felmegy. -
#949 Nem hiszem, sztem galaxy 3on még 2.1 van -
#948 valaki tudna küldeni FPS-gamet? teljes verzsönt?(:
(nem találok sehol se.:O) -
#947 nálam perfect Galaxy S-en :) -
#946 528.
Nekem a legenden is eléggé beakad a pályák elején, aztán pár mp múlva rendbejön.
Szarul van optimalizálva sztem...ennek nehogy már ennél több kelljen :) -
#945 2.2 kell hozzá? Mert én nem tudom onnan letölteni. -
#944 A Heronak csak 530valahany Mhz-s a procija es gyenge a GPU-ja -
#943 600MHz-es (ARM11) San Franciscomon siman/lazan ugy fut mint a Galaxy S-en. Munkatarsam ma szedte le a Samsungjara. -
#942 Jah, kozben -ahogy irtak- megjelent a marketen is. -
Landor #941 -
#940 köszi, jó kis game
-galaxy 3- -
#939 Na én épp ezért veszek egy iPod Touch-t. Így az Android app-részétől elbúcsúzom. -
#938 Ehhez mar erosebb vas kell sajna
Hero-n meg eppen eldocog -
#937 Reggel lejött hivatalos oldalról, de nem működik a telefonomon. -
Landor #936 adj egy mailcímet privátban és elküldöm
jo fps a nova -
#935 hungry sharknak- a teljes verzióját honnan tudom le szedni?:/ meg mondjuk valami jó kis FPS-t Galaxy S re? -
#934 Köszi a feltöltést, sokadszorra sem sikerült letöltenem a hivatalos oldalról:) -
#933 Igen, voltam mar olyan ostoba hogy netbookot kuldtem haza a postaval.. :D (bar szerencsere megerkezett siman) Ezert irtam futarszolgalatot.. Ok nem vesztik el es nem dragabbak a postanal. Vam nincs, az Europai Unioban vagyunk...
A csomagokat tobbnyire a toketlen Magyar Posta "veszti el", nem a Royal Mail. -
#932 Ha GLS, UPS, vagy hasonló céggel küldeted, akkor nem fog eltűnni nagy valószínűséggel. -
#931 Te küldtél már műszaki cikket haza postán?
Unokatesóm azt mondta,hogy néha eltűnnek a csomagok :/
Vámmal kell foglalkozni vagy pedig egyből jön házhoz? -
#930 Megjelent a teljes verzios Angry Birds.
Download... :) -
#929 Mondjuk ha nem tart ki addig, a rokon el tudja kuldeni a DHL-el/egyeb futarral (szvsz nem tobb max. 2k HUF-nal). -
ktomi22 #928 amugy nem uugy .. ami eleve meg van osztva..ott még kulon meg kell adni hogy kinek..szal a public megosztás se volt realpublicba osztva :) -
ktomi22 #927 pedig jo moka :D -
#926 A Froyo (Android 2.2) kovetelmenyei: ARM11, Cortex A8, A9, Tegra / Atom CPU. -
Landor #925 azért rendszermappákat ne ossz meg anonymra ;] -
ktomi22 #924 koszi szepen .. :)
vegul is megoldodott.. win 7 alatt kulon engedni kell hogy plublic legyen a megoszás.. és akk engedi..jelszo nelkul anonymbe :) -
#923 én konkréten egy 8000mhz-s prociról meg 256mb ramról beszélek, tablet PC -
Landor #922 Na most direkt kipróbáltam (bekávéztam :D) neked (mondjuk nekem a windowsos gépeket csak egy telefon reboot után látta :D)
Szóval a felh/jelszó a windows user/jelszó, ahogyan azt gondoltam ;)
Ha nincs a windows userednek jelszava, akkor elképzelhető hogy ezért tagadja meg a windowsos gép a hozzáférést. -
#921 Nagyon tetszik, ha nem 1 hónapos lenne a 845-öm, szerintem vennék egyet. -
#920 A Galaxy 3 is fog kapni 2.2 frissitest... Plusz: link. Szoval elfutkos siman az "alsobb kategorias" gepeken is.
#915: igy van, kerdes hogy kaphato lesz-e meg karacsonykor. -
#919 Uhh, ez jo kerdes...
Egesz napos keszenlet es 4-5 ora 3G net, par SMS mellett kb a harmada fogyott az 1250mAh-s akkubol. Szoval nagyon elegedett vagyok... :) A MoDaCo R3 Rom van jelenleg a masinan, Orange-"szemet"-mentes:
-
ktomi22 #918 pls gyors help kéne.. ES File Explorer en nem birom a LAN modot mukodesre birni.. szal scan meg van a gép ip je.. de ha ramegyek kodot kér... anonymus bepipalva .. akk meg error hogy kell kod.. meg felhaszn nev.. milyen kodot ker? PC-n egyedul login kodom van azzal nem muxik... vagy hogy kene megoldni ezt? .. nem akarok kulon prgit amugy es file explorer teteszik csak mi a gecc lehet a felh nev meg a kod? -
#917 No. -
#916 2.2
100e Ft felett még egy picit feljebb -
#915 sztem ez nem akció hanem ennyibe kerül -
#914 melyik most legújabb Android? és milyen vas kell hozzá hogy elfusson rajta? -
ktomi22 #913 áááá :D :D -
#912 rák:D eledel.xDDD