36194
-
#871 Ha kartyafuggetlen, elviekben semmi akadalya :) Baratnom a huganak passzolta tovabb anno az altalunk UK-ban vett U600-at, Vodas/T-Mobile kartyakkal gond nelkul mukodik. -
#870 Hm, megtaláltam, s az adatszolgáltatás van bekapcsolva a mobilhálózat beállításnál, kikapcsoltam, és rögtön megjelent egy új ikon fent. Pedig eddig ez sose volt ott,nem értem.
Solten:
És ha ebayről megveszem, akkor itthon tudom majd használni rendesen, ha kártyafüggetlenként vettem? -
#869 Probalkozz meg egy formazassal. -
#868 Lehet, hogy be van állítva valamilyen programnak, hogy automatikus frissítse magát, ilyenkor felugrik a mobil internetre is magától ha nincs külön letiltva. -
#867 Igen, ott van. Viszont kipróbáltam, és a böngészőből nem tudok netezni vele.
Nem értem amúgy, hogy a zsebemben hogyan tudom kikapcsolni a bill.zárat, és állítgatni a telefont. Úgy, hogy nincs a kezem a zsebemben. -
#866 Én a GPRS-re tippelnék, főleg ha a térerősségjelző mellett van. -
#865 Megjelent felül valami G betűs dolog, biztos a zsebembe nyomkodtam el valahogy. Mi célt szolgál, és hogyan lehet eltüntetni? -
#864 valaki cserél MicroSDHC-t 4GB-s Class 4 eset valami 2GB-s re? mert nem ismeri fel a Galaxy S.. XD
még valami, nem tudjátok hol járhatok utána hogy miket ismer fel :/?
mert most egy 256 os gyári Nokia MicroSD van benne:D -
#863 Itt lehet vasarolgatni unlock kodokat, fizetes Paypal-al vagy Google Checkout-al. A telom mar kartyafuggetlen... :) -
#862 Igen. Lefogadom, a magyar árszabáshoz mérten háromszor annyiért. -
#861 eBay UK-n ~ £130 a kartyafuggetlenitett. A Galaxy Apollo (a 3 kisse mas kulsovel) meg £109 az Orange-nel (feltoltokartyas)..
-
#860 Olyat olvastam, hogy lesz a Telenornál... -
#859 Ajánlott igen csak itthon,hogy szerzem be?
Milyen alternatívák vannak hasonló tudással?
Galaxy 3- 60 ezerért vagy HTC Legend 90 ezerért :( -
#858 Ha a ZTE (es ugy tudom hogy a Huawei is) kepes ilyen minoseget produkalni ilyen nyomott aron, akkor a piac nagyjai gondban lesznek... :) De ez legyen az o gondjuk, a vegfelhasznalo profital. Az Orange tenyleg isten hogy bevallalta a keszuleket. Orange San Francisco / ZTE Blade, mindenkinek kulonosen ajanlott! :)) -
#857 Hát nagy kalappal az Orange és a készülék gyártója előtt, hogy a low-end és a high-end közt mossa el így a határt. Reméljük, ez nem egy kivételes példa. -
#856 Igen, autofokuszos. -
#855 Engem hidegen hagy a kamera minősége, de autófókusz van benne? QR-kódok miatt. Hihetetlen vételnek tűnik, de kiváncsi vagyok a hardver stabilitására. -
#854 Ahham, ahham. Mondjuk csak annyit még, hogy leszajuk. -
#853 maximum Galaxy S-se (vagy ahogy mondanám: galakszi esse) -
#852 Vettem is ma kettot (egyet az asszonynak) :)) Gyerekek, ez hihetetlen telefon ennyiert!!! :DD A kijelzo beszaras, anyagminoseg is fasza, nem recseg - ropog, elegans, kecses, lapos keszulek. Ja es baromi konnyu. Akadast eddig nem tapasztaltam, kelloen furge, a kepernyo reagal azonnal az ujjmozdulatokra.
Most vasaroltam unlock kodot (4.99£), aztan johet a rootolas, az Orange telepakolaszta a sajat sz@rjaival. A CPU-t is lehet overclockolni elvileg.
Jah, tesztekben a gyenge fenykepezore panaszkodtak, asszony csinalt egyet a plazma tv-re iranyitva tok sotetben, a feliratozas siman olvashato volt! Kisse best buy :) -
#851 miért mije? :D -
#850 S-je? Ez hogy jött össze? :D -
#849 jó ez jó ez :D
kinek van Galaxy S-je? -
#848 Kéne, de ha lesz nálunk akkor is drága lesz :S -
#847 az komoly ár
rendeljünk pár raklappal -
Az Orange forgalmazza az UK-ban, 3.5" AMOLED, 480x800 kapacitiv, 600MHz ARM, stb. Feltoltokartyas csomagban 99£!!!!!!!!!!!!
99 brit font B+ !!!! -
#845 Én a Quick Mark-ot jobban szeretem, bár mintha ostobább lenne
Nameg én odaszoktam erre a fórumra, egy ideig főképp spicásoknak volt jó, már inkább Galaxy S-eseknek :] -
#844 hát remélem tényleg. :D mert azért a flash player jó lenne némely esetekben itt háznál. :D -
Landor #843 épp ma kaptam egy belső infót hogy okt vége
dec-ben pedig a 3.0 (persze még nem kiesre :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én persze tegnap felraktam odinnal 2.2 JPK-t :D -
#842 Ezzel tudod a QR (vonal) kódokat olvasni.
Ez a web linkek legegyszerűbb továbbadása a mobil készülékek számára. -
#841 Galaxy S-re KIES-el mikor tudom már leszedni a 2.2- öt?wááááasdfgfhgkjfdgsfafdgfhg -
#840 meg még 1 kérdés hogy amikor hívnak hiába van benne a telefonkönyvemben a telefonszám hívás közben nem ír ki nevet csak a számot
aztán amikor lerakom a híváslistámban már névvel kerül bele , nagyon fura biztos valamit nem kapcsolok be de mit? -
#839 Köszi szépen! pont erre gondoltam!
fantasztikus ez a ketyere:)
amúgy most rákerestem és esfile explorer volt de ezeket az androidos vonalkódokat hogy lehet használni? én megomondom őszintén a telóról rámásztm vebböngészővel a fórumra és kiválasztottam ezt a képet de nem adott fel lehetőséget hogy rákeressek, vagy kamerával kell lefényképezni?
azt nem tudja valaki hogyan lehet beállítani hogy hívás közben ne kapcsoljon ki a képernyő 1 percen belül mert olyan zavaró hogy mindig meg kell nyomni egy gombot és csak utána tudom lerakni -
#838 -
Landor #837 ES File Explorer
-
#836 lenne egy olyan kérdésem hgy van-e android program ahoz hogy a számítóbépem megosztott mappájából másolhassak (tehát megfogom a telefont bemegyek vele a megosztott mappába és az sd kártáyra ráhúzom wi-fin keresztül a filmet mondjuk) -
Landor #835
(hagyjuk inkább) -
#834 -
#833 Nézd meg a jelenlegi androidos telókat, a HTC-knek átlag feletti a hardware teljesítményük (gyorsabb processzor, nagyobb memória), pl az én Legend-emen is nagyon sokszor kell nyomkodni a Task Manager programot, hogy takarítsa a memóriát mert egy idő után elfogy. -
#832 Ha azt vesszuk, hogy a hardvere harmatgyenge, akkor szerintem a 14K sok erte 2 ev huseggel.