36194
  • Solten
    Ha kartyafuggetlen, elviekben semmi akadalya :) Baratnom a huganak passzolta tovabb anno az altalunk UK-ban vett U600-at, Vodas/T-Mobile kartyakkal gond nelkul mukodik.
  • bardocz
    Hm, megtaláltam, s az adatszolgáltatás van bekapcsolva a mobilhálózat beállításnál, kikapcsoltam, és rögtön megjelent egy új ikon fent. Pedig eddig ez sose volt ott,nem értem.

Solten:
    És ha ebayről megveszem, akkor itthon tudom majd használni rendesen, ha kártyafüggetlenként vettem?
  • Solten
    Probalkozz meg egy formazassal.
  • Fenrir
    Lehet, hogy be van állítva valamilyen programnak, hogy automatikus frissítse magát, ilyenkor felugrik a mobil internetre is magától ha nincs külön letiltva.
  • bardocz
    Igen, ott van. Viszont kipróbáltam, és a böngészőből nem tudok netezni vele.

Nem értem amúgy, hogy a zsebemben hogyan tudom kikapcsolni a bill.zárat, és állítgatni a telefont. Úgy, hogy nincs a kezem a zsebemben.
  • Fenrir
    Én a GPRS-re tippelnék, főleg ha a térerősségjelző mellett van.
  • bardocz
    Megjelent felül valami G betűs dolog, biztos a zsebembe nyomkodtam el valahogy. Mi célt szolgál, és hogyan lehet eltüntetni?
  • Vadnokedli
    valaki cserél MicroSDHC-t 4GB-s Class 4 eset valami 2GB-s re? mert nem ismeri fel a Galaxy S.. XD

még valami, nem tudjátok hol járhatok utána hogy miket ismer fel :/?

mert most egy 256 os gyári Nokia MicroSD van benne:D
  • Solten
    Itt lehet vasarolgatni unlock kodokat, fizetes Paypal-al vagy Google Checkout-al. A telom mar kartyafuggetlen... :)
  • theone91
    Igen. Lefogadom, a magyar árszabáshoz mérten háromszor annyiért.
  • Solten
    eBay UK-n ~ £130 a kartyafuggetlenitett. A Galaxy Apollo (a 3 kisse mas kulsovel) meg £109 az Orange-nel (feltoltokartyas)..
  • Máté94
    Olyat olvastam, hogy lesz a Telenornál...
  • desigo
    Ajánlott igen csak itthon,hogy szerzem be?
    Milyen alternatívák vannak hasonló tudással?

Galaxy 3- 60 ezerért vagy HTC Legend 90 ezerért :(
  • Solten
    Ha a ZTE (es ugy tudom hogy a Huawei is) kepes ilyen minoseget produkalni ilyen nyomott aron, akkor a piac nagyjai gondban lesznek... :) De ez legyen az o gondjuk, a vegfelhasznalo profital. Az Orange tenyleg isten hogy bevallalta a keszuleket. Orange San Francisco / ZTE Blade, mindenkinek kulonosen ajanlott! :))
  • theone91
    Hát nagy kalappal az Orange és a készülék gyártója előtt, hogy a low-end és a high-end közt mossa el így a határt. Reméljük, ez nem egy kivételes példa.
  • Solten
    Igen, autofokuszos.
  • theone91
    Engem hidegen hagy a kamera minősége, de autófókusz van benne? QR-kódok miatt. Hihetetlen vételnek tűnik, de kiváncsi vagyok a hardver stabilitására.
  • theone91
    Ahham, ahham. Mondjuk csak annyit még, hogy leszajuk.
  • RelakS
    maximum Galaxy S-se (vagy ahogy mondanám: galakszi esse)
  • Solten
    Vettem is ma kettot (egyet az asszonynak) :)) Gyerekek, ez hihetetlen telefon ennyiert!!! :DD A kijelzo beszaras, anyagminoseg is fasza, nem recseg - ropog, elegans, kecses, lapos keszulek. Ja es baromi konnyu. Akadast eddig nem tapasztaltam, kelloen furge, a kepernyo reagal azonnal az ujjmozdulatokra.
    Most vasaroltam unlock kodot (4.99£), aztan johet a rootolas, az Orange telepakolaszta a sajat sz@rjaival. A CPU-t is lehet overclockolni elvileg.
    Jah, tesztekben a gyenge fenykepezore panaszkodtak, asszony csinalt egyet a plazma tv-re iranyitva tok sotetben, a feliratozas siman olvashato volt! Kisse best buy :)
  • tenkenorman
    miért mije? :D
  • RelakS
    S-je? Ez hogy jött össze? :D
  • Vadnokedli
    jó ez jó ez :D

kinek van Galaxy S-je?
  • Máté94
    Kéne, de ha lesz nálunk akkor is drága lesz :S
  • desigo
    az komoly ár
    rendeljünk pár raklappal
  • Solten

Az Orange forgalmazza az UK-ban, 3.5" AMOLED, 480x800 kapacitiv, 600MHz ARM, stb. Feltoltokartyas csomagban 99£!!!!!!!!!!!!

99 brit font B+ !!!!
  • RelakS
    Én a Quick Mark-ot jobban szeretem, bár mintha ostobább lenne

Nameg én odaszoktam erre a fórumra, egy ideig főképp spicásoknak volt jó, már inkább Galaxy S-eseknek :]
  • Vadnokedli
    hát remélem tényleg. :D mert azért a flash player jó lenne némely esetekben itt háznál. :D
  • Landor
    épp ma kaptam egy belső infót hogy okt vége
    dec-ben pedig a 3.0 (persze még nem kiesre :))

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én persze tegnap felraktam odinnal 2.2 JPK-t :D
  • hzsolt
    Ezzel tudod a QR (vonal) kódokat olvasni.
    Ez a web linkek legegyszerűbb továbbadása a mobil készülékek számára.
  • Vadnokedli
    Galaxy S-re KIES-el mikor tudom már leszedni a 2.2- öt?wááááasdfgfhgkjfdgsfafdgfhg
  • gneoka
    meg még 1 kérdés hogy amikor hívnak hiába van benne a telefonkönyvemben a telefonszám hívás közben nem ír ki nevet csak a számot
    aztán amikor lerakom a híváslistámban már névvel kerül bele , nagyon fura biztos valamit nem kapcsolok be de mit?
  • gneoka
    Köszi szépen! pont erre gondoltam!
    fantasztikus ez a ketyere:)

amúgy most rákerestem és esfile explorer volt de ezeket az androidos vonalkódokat hogy lehet használni? én megomondom őszintén a telóról rámásztm vebböngészővel a fórumra és kiválasztottam ezt a képet de nem adott fel lehetőséget hogy rákeressek, vagy kamerával kell lefényképezni?

azt nem tudja valaki hogyan lehet beállítani hogy hívás közben ne kapcsoljon ki a képernyő 1 percen belül mert olyan zavaró hogy mindig meg kell nyomni egy gombot és csak utána tudom lerakni
  • Fenrir
  • Landor
    ES File Explorer
  • gneoka
    lenne egy olyan kérdésem hgy van-e android program ahoz hogy a számítóbépem megosztott mappájából másolhassak (tehát megfogom a telefont bemegyek vele a megosztott mappába és az sd kártáyra ráhúzom wi-fin keresztül a filmet mondjuk)
  • Landor

(hagyjuk inkább)
  • Solten
  • Fenrir
    Nézd meg a jelenlegi androidos telókat, a HTC-knek átlag feletti a hardware teljesítményük (gyorsabb processzor, nagyobb memória), pl az én Legend-emen is nagyon sokszor kell nyomkodni a Task Manager programot, hogy takarítsa a memóriát mert egy idő után elfogy.
  • HiPPoNaX
    Ha azt vesszuk, hogy a hardvere harmatgyenge, akkor szerintem a 14K sok erte 2 ev huseggel.