36194
  • Fenrir
    2.1-es Eclair támogatja a Live Wallpaper-eket?
  • bardocz
    Nekem a beállítások kétszer fut éppen, és most 46.45MB ramom van a 179-ből, legalábbis ezt írja.
  • HiPPoNaX
    Egy csomo program "csak ugy" fut rajta. Ha bootolas utan kinyirok minden programot, ami nem kell, akkor hirtelen ugy 80 mega szabad ramom lesz 40 helyett :]
  • Jim Morrison
    :D szerintem a win7 el van a baj, mert sehogy se tudom összekapcsolni a kettőt. szoftver frissítést is xp s gépen csináltam :/
  • bardocz
    Akkor biztos valamelyik másik belső memóriával keverem.
    Leszedtem a Task Killer lite programot, tökjó, hogy a google maps csakúgy fut rajta:D
  • HiPPoNaX
    A Voda 845-ben is 128 mega ram van. Mindenesetre bizzunk benne, hogy ugyes kezu "szakacsok" csinalnak nekunk 2.2-t, ha nem lesz hivatalos frissites.
  • hzsolt
    Nem valószínű, hogy lesz hivatalos.
    Viszont a Modaco fórumán Pulse-ra késíztik a 2.2-t ráérő emberek, és egész jól állnak. De nem tudom, hogy a 8230-ra is jó lesz-e. Valószínüleg igen.
  • bardocz
    Hát ne így legyen, de van rá esély, hogy így nem fog megjelenni :\
  • Blasta
    Sajna ez a vodától függ, mivel papíron az Ő telefonjuk a 845, szóval ha a Huawei el is készíti hozzá a frissítést, azt előbb a voda és nem te kapod meg. Ezután majd a voda eldönti, hogy áldoz-e drága időt arra, hogy a júzerek boldogabbak legyenek és saját arcára szabja a 2.2-őt majd kiadja.
    Szvsz ez nem fog megtörténni.
  • bardocz
    Ezt olvastam én is, hogy a 2.2 azonos hardver mellett gyorsabb mint a 2.1, ezért gondoltam hogy idővel jönnie kéne rá a 2.2-nek. A 845ben valami 500MHz körüli proci van, és a ram is több benne.
  • HiPPoNaX
    A hardver nem gyenge hozza. Ha a 400MHz-s, 128 mega rammal ellatott HTC Kaiser elfuttatta a Froyot, akkor a Voda 845 is kepes ra. Foleg, hogy elobbi eseteben a kernel ugy lett osszetakolva, ezert alig volt szabad memoriaja frissen bootolva is. Raadasul a Kaiseren sokkal gyorsabb volt a Froyo, mint az Eclair :]
  • tenkenorman
    persze lehetséges hogy rootolással meg lehet oldani a dolgot.
  • Máté94
    Olcsóbb telefonokra ne igen vájr frissítést. :)
  • tenkenorman
    így van. de majd mindjárt kijavítanak az okosabbak mert lehet rosszul mondom
  • bardocz

Gyenge benne a hardver hozzá, vagy miért?
  • tenkenorman
    845 re nem hiszem hogy valaha is
  • bardocz
    Vodafone 845 esetén a Vodától, vagy inkább a Huawei-től függ, hogy mikor jön ki a telefonra a 2.2-es frissítés?
  • Madmano
    Az 1.6 ban lévő Wapepedia(ha jól írom),meg a többi szolgáltatás is ingyenes,igaz?
  • tenkenorman
    hogyhogyhogyhogy vip? akkor énis vip leszek
  • Jim Morrison
    mer en vip vagyok :D am lehet az a baj, hogy fel van torve a pulse om >.< am jo cucc :D csak nem tudom kiprobalni elesben...
  • bardocz
    Van mód arra, hogy amikor netezek, akkor a .gif képeket animálva mutassa?
  • tenkenorman
    téged hogy hogy be enged az app inventor-ba?
  • Jim Morrison
    nem tudtam mi lehet a baj, miert nem muxik az appinventor rendesen. nezem a leirasokat, majd ezt latom :

Software Requirements

Operating Systems

...

Firefox 3.1 or later.
    ...
    2. ..
  • Magiszter
    Android 2.1-nél van valami alternatíva proxy minden programra vonatkozó beállítására? Ergo ne csak a böngésző lássa hogy neki proxy van beállítva hanem minden egyéb program (időjárás, market, gmail...stb.) is. Csak mert bazi idegesítő hogy a Google konkrétan sz*rik magasról a céges felhasználhatóságra egy ilyen apró húzással. Nem hiszem hogy olyan sokba lett volna beletenni ezt a funkciót. Arról nem is beszélek hogy milyen jó volna ha a proxy a hálózati profilhoz állítódna be. Azaz ha otthon rákapcsolódik a wifi-ra akkor kiveszi, munkahelyen meg beteszi.
  • YMan
    nekem a T-shez adták
  • RelakS
    az iGO fejlesztője szerint csak Pannon telefonnal elérhető (le vannak maradva :D)
    Amikor én néztem, nem volt raktáron, bár az iGO-t említik.
  • YMan
    meg a t-mobile-oshoz ...
  • Landor
    Én Sygic navit haszánlok, elég jó. Bár Mo. nem teljesen up-to-date, de maga a rendszer jól kezelhető.
  • tenkenorman
    felraktam de nem jut tovvább a bootképernyőnél, 8-10 perc után sem, úgyhogy restoreoltam, mielőtt még tönkrevágnám...
  • tenkenorman
    hALI. 2.1 VILLAIN rom van fent most, ha felrakok egy 2.2 es romot (abból is a villain félét akarom) akkor visszarakhatom gond nélkül a 2.1-eset?

nagyon gáz még a 2.2? vagy azért elmegy?
    lesz benne akkor teljes flash támogatás?
  • bardocz
    Azt megköszönném, jó lenne ha működne. Mapdroyd eléggé lassú. Ndrive meg akkor itthon nem elérhető, térképet meg nem tudom, hogy bele lehet-e hekkelni.
  • Blasta
    Ha gondolod felrakom egy tárhelyre a Maverick telepithető verzióját, tégy egy próbát vele.
  • RelakS
    a fizetős market alkalmazások magyarországon nem elérhetőek
  • bardocz
    A fizetősöket akkor az appbrain-en kell keresni?
    A hivatalos dolog pedig az, hogy le lehet warezolni más telefonokra is?
  • Magiszter
    MapDroyd is offline igaz, csak a nagyobb települések vannak rajta és nincs benne navigációs funkció. GPS-el bemér és mutatja hol vagy. Én feltettem most a motonav-ot próbaként, az meg folyamatosan dobálja el a GPS jelet. Szóval egyik se igazán jó megoldás...

Apropó. Android 2.2 mikor lesz elérhető nálunk? Csak mert hiányzik a flash és java támogatás. Legalább is néhány oldal ezekre panaszkodik.
  • RelakS
    iGO fizetős, tehát nem fogod megtalálni a marketen, ráadásul csak a Telenoros Spica-hoz jár a weboldal szerint. Márhogy hivatalosan ;)

Letöltöttem ezt a maverick-et, de nem értem a lényegét. Hogy tud útvonalat tervezni pl? Sehogy, mert csak képeket mutogat?
  • bardocz
    Vodafone 845.
    Ere nem is gondoltam, hogí így figyeli ezt is a market, azt hittem, hogy ez max utólag derül ki, hogy nem működik:)
    Arról a linkről próbálom telepíteni, amit most is beírtál.
  • bardocz
    nDrive-ot szedtem le(lejjebb volt még két program írva, de egyiket sem találtam), ahhoz 20euro a magyar térkép, de nem tudom, hogy net nélkül megy-e. Valahol olvastam, hogy a google is csinált gps progit, de net kell hozzá, ingyenwifi meg nincs mindenhol. iGo-t sem találom a marketen, de még a mavericket sem, csak a lenti linken jön be, aztán amikor nyomom, hogy install, kiírja, hogy nem találja. Esetleg ndrivehoz le lehet tölteni a térképet valahonnan, és úgy használni? Mert azt látta, hogy vannak letölthető térképek neten hozzá.
  • Blasta
    Maverick-ben amúgy nagyon tetszik, hogy rengeteg féle térképet tud kezelni, köztük természetesen a google maps-et is, de van annál jobb-részletesebb is.
  • Blasta
    Milyen telód van? Lehet, hogy pl. azt a képernyőfelbontást nem támogatja a program, ezért nem látod a Marketen.

Amúgy:

http://www.appbrain.com/app/com.codesector.maverick.lite