36194
  • desigo
    Karácsonykor jön haza rokonom Londonból.
    Vajon kitart ez az akció addig?
  • ktomi22
    kiralyrak ollo? az mi ? :D
  • Vadnokedli
    pc-se amúgy eladom az egyik 4GB-set itt valakinek egy csomag királyrák ollóért. :DXD
  • Vadnokedli
    valaki tudna nekem linkelni fasza FPS gémet Droidra?(vagy lehetetlen? mert hogy nem teljes még mo.-n a Market?:/)
  • ktomi22
    őő... vki nem tudja mi annak az android gémnek a neve, ami 2d-s ..es megy emberke..es semmi mast nem kell tenned csak a gravitaciot valtoztatni hogy döntögeted a telt..? :P
  • theone91
    Ha lesz akkor biztos, hogy más néven. Ugye az első Droid is Milestone-ként jelent meg nálunk.
  • MikX
    Valaki próbálta ezt a psx4droid emut?
    Szereztem vagy 10 féle bios-t, de mindegyikkel szar a hang, bár emellett a játékok futnak simán, akadás nélkül, grafikai hiba mentesen.
    vagy kár is szenvedni vele, inkább majd ha lesz egy normális release?
    Azért egy Granturismo2, metalgear, és társait szívesen végignyomnám megint telon :D
  • nyuny01 #904
    Hello

Motorola Droid X,kapható lesz nálunk?Ha igen,mikor?Keresgéltem de nem találtam róla semmi biztatót!

Előre is köszi!

• HiPPoNaX
    De attol meg, hogy nem fizettel elo mobilnetre, nem feltetlenul a 2G halozatra fog felcsatlakozni a telefon, hanem ahogy korabban is irtak mar, az elerheto legnagyobb sebessegure :]
  • Fenrir
    H a HSDPA. Egymás között váltogatja a wireless internetet attól függően, hogy éppen melyiket éri el a legjobban.
  • theone91
    Induló ár. A Galaxy 5 sem 55k-ról indult.
  • RelakS
    akkor valószínűleg ebben lesz a hiba :]

Le kellene ellenőrizni, csak a fene sem tudja már, hogy hogy kellene. Pedig az enyém is lehet, hogy lassan lejár, és nem tudom, hogy automatikusan hosszabbodik-e.
  • bardocz
    Nem.
    Edösapám meg nem szólt, hogy ő megtette volna:D
  • RelakS
    fizettél elő mobil netre?
  • bardocz
    Az jó, mert egyikkel sem megy a net wifi nélkül.
  • RelakS
    mert automatikusan váltogat, amit épp el tud érni, vagy leggyorsabb, vagy mittudomain
  • bardocz
    Csak semmit nem állítottam, aztán mégis megváltozott G-ről H-ra.
  • RelakS
    mert másképp kommunikál

A GPRS-ről meg az EDGE-ről tudok, a H hirtelen nem tudom, mit jelent.
  • bardocz
    Most a G betű átváltott egy H betűre, és mellette ott van egy fel-le nyíl. Egyre zavarosabb nekem ez a telefon:D
  • MikX
    Ilyenről nemtudok, én egy widget-et raktam ki, és egy kopp és ki-be kapcsolom, ha kell.
  • Blasta
    sziasztok!

tudtok olyan approl, ami automatikusan szabalyozza a mobilnetet (3G)?
    Azt szeretnem megoldani, hogy ne kelljen folyton ki-be kapcsolgatnom, hanem teszem azt ha nincs aktivitas akkor pl. 2 perc mulva automatikusan kikapcsoljon?
  • Rage47
    galaxy 3 jobban tünik
  • Solten
    Szvsz eleg gyenge, a Galaxy 3 sokkal jobb vetel nala. Az 5-nek olcsobbnak illene lennie, a jelenlegi aron nem versenykepes.
  • Solten
    A PC se?
  • Vadnokedli
    hát ez elég szutyok. szerintem.
  • Vadnokedli
    de fel se ismeri, nem is érzi hogy van benne valami.
  • theone91
    Ja. HappyMeal-es.

Amúgy azt nem értem miért tettek bele olyan GPU-t, amit a high-end Androidos telókba szoktak.
  • lolSL
    ez valami kulcstartó?
  • theone91
    Samsung Galaxy 5

Jó vétel lesz pár hónap múlva, az tuti! A Samsung végre kezd elszakadni a TouchWiz-rendszertől (de jelen esetben a egyes dizájnelemek maradtak táccsvizesek, de nem az UI-miatt gyűlölöm a rendszert).
  • theone91
    Lesz. Lásd, #879, avagy mobilaréna, vagy engadget, vagy gizmodo. Ezek is lehozták.
  • bardocz
    Van olyan program, amivel a telefont képernyőként lehet használni, ha rákötöm a gépre? Telemetriához jó lenne.
  • hzsolt
    szerintem ha kevés pénzt akarsz rá költeni, és van britt ismerősöd, akkor vegyél ZTE Blade (Orange: San Francisco) telefont. 100 font az ára 4$-ért függetleníted és egy nagyon jó telefont kapsz.
  • MikX
    Hátt, pedíg azt írják sanyierikék is.

Bár olvastam olyat androidforums-on, hogyha rootolom, akkor lehetne rá bármien OS-t tenni.
  • lacee09
    Sziasztok!
    Azon gondolkozok már régóta, hogy bevállalok énis egy androidos telót, de nem tudom eldönteni, hogy milyen legyen. Először Samsung i5700 Galaxy Spica volt a kiszemelt, sőt még mindig mellette állok, mert ára- tudása aránya elfogadható. Szerintetek első androidos mobilnak megtenné? Szeretem buherálni a telókat. A kérdésem az lenne még, hogy a játékok miatt venném meg leginkámb, de Youtube- on nézve nem jó játék telefonnak, mert akadnak rajta a játékok. Kiszemelt játékaim: NFS Shift, Gangstar, The SIMS 3... Ezekmellett a programok is nagyon érdekelnek főleg kép illetve videószereksztő programok. Kiszemelt progik: Picsay, photoshop.com, Documents To.Go. Full.. Videószerkesztőt nem találtam valószínűleg még nem fejlesztették ki vagy elkerült, ha tudtok videószerkesztőt androidra légyszíves írjátok meg nekem a nevét. Szóval a kérdésem az lenne, hogy nfs shift, sims 3 menne e galaxy spicán akadozás nélkül és a többi amit leírtam. Válaszotokat előre is köszönöm. Esetleg akinek tudja, hogy milyen felbontásban vesz fel videót és milyen formátumban legyen szíves megírni. 50ezer környéki androidos mobilokat ajánlhatnátok, ha esetleg a spica hellyett mást jobbnak találnátok. Mindent köszönök.(ha egy kicsit értelmetlen lett bocsánat, de nézzétek el nekem nagyon fáradt vagyok)
  • Máté94
    Mintha olyat olvastam volna, hogy nem frissítik...
  • MikX
    Sziasztok!
    Mostmár énis androidos lettem, mindígis symbianos telóim voltak, de már nagyon gáz, és váltottam, egy Xperia X10-est vettem, eddíg nagyon megvagyok elégedve vele, igaz jólene már, ha igyekeznének, és lecserélnék ezt a kissé elavult 1.6-ot, bár eddíg csak annyi hátrányát láttam, hogy néhány játékot nemtudtam feltelepíteni, mert minimum a 2.x
  • bandi007
    Megjött a Pulse Mini-m. Eddig nagyon király...
    Rendesen működik a tapi része is...
  • bardocz
    Ez jó hír. Akkor így nem csak a vodás telefonok között nézelődhetek, ah esetleg egyszer lecserélném a 845-öt. Leírás alapján nagyon jónak tűnik az a telefon.
  • Ronny
    hívás közben:)
  • Ronny
    Működik a full-duplex hangfelvétel?