36194
-
#31 Itt a második Androidos telefon: Lenovo Ophone.
Nagyon szép (sokkal szebb mint a G1), és nagyon jó, de van egy bökkenő: csak kínában fogják forgalmazni :S -
#30 T-Mobile G1 - gyönyörű Android @ mobilarena -
#29 Index: Kezünkben a Google Android.
-
#28 Magyarországon a HTC G1
Fenébe, erről lemaradtam. Volt valaki kint megtapizni a G1-et? :) -
#27 van itt még valaki aki Androidra fejleszt? -
#26 HTC G1 Review @ engadget -
#25 Tehát itt a hardwerért kell fizetni. Mennyért lesz körülbelül? -
#24 "Processor QualcommŸ MSM7201A™, 528 MHz
Operating System Android
Memory
ROM: 256 MB
RAM: 192 MB
Dimensions (LxWxT) 117.7 mm x 55.7 mm x 17.1 mm
(4.60 in x 2.16 in x 0.62 in)
Weight 158 grams (5.57 ounces) with battery
Display 3.2-inch TFT-LCD flat touch-sensitive screen with 320 x 480 (HVGA) resolution
Network HSDPA/WCDMA:
Europe: 2100 MHz
US:1700/2100 MHz
Up to 7.2 Mbps down-link (HSDPA) and 2 Mbps up-link (HSUPA) speeds
Quad-band GSM/GPRS/EDGE:
850/900/1800/1900 MHz
(Band frequency, HSUPA availability, and data speed are operator dependent.)
Device Control Trackball with Enter button
Keyboard Slide-out 5-row QWERTY keyboard
GPS GPS navigation capability with built-in GPS receiver and map software
Connectivity BluetoothŸ 2.0 with Enhanced Data Rate
Wi-FiŸ: IEEE 802.11b/g
HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0 and audio jack in one)
Camera
3.2 megapixel color camera with fixed focus
Audio Built-in microphone and speaker
Ring tone formats:
AAC, AAC+, AMR-NB, MIDI, MP3, WMA, WMV
40 polyphonic and standard MIDI format 0 and 1 (SMF)/SP MIDI
Battery Rechargeable Lithium-ion battery
Capacity: 1150 mAh
Talk time:
Up to 350 minutes for WCDMA
Up to 406 minutes for GSM
Standby time:
Up to 402 hours for WCDMA
Up to 319 hours for GSM
(The above are subject to network and phone usage.)
Expansion Slot microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)
AC Adapter Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60 Hz
DC output: 5V and 1A
Special Features Digital Compass, Motion Sensor"
annyira nem is gyenge. :) viszont nincs bluetooth és videórögzítés, iphone mintára. felfoghatatlan. -
#23 Személyes vélemény: az OS tetszik, nagyon ígéretes, a telefon kevésbé. Várok egy kiforrottabb készülékre Androiddal! -
#22 [center]
-
#21 Kiszivárgott.
A konferenciáról élő közvetítés lesz itt. -
#20 ha minden igaz a HTC gyárt? eléggé le vagy maradva :) hónapok óta lehet biztosan tudni, hogy a HT gyártja, szintén hónapok óta vannak róla képek is, nemrégiben kikerült a tmobile oldalára is:
link
sztem nem gyenge cucc :) -
#19 Holnap lesz első teló bemutatója, amit ha minden igaz a HTC gyárt majd. Kíváncsian várom :)
-
#18 Tegnap egy konferencia keretén belül demózták a közel-végleges UI-ját az Androidnak. Eléggé impresszív:
[center]
Street View ami kihasználja a giroszkópot!
Nagyon egyben van. Sok helyen látszik, hogy az iPhone UI-ját koppintották, de jót másolni nem szégyen :)
Év végére várható, hogy meg fog jelenni Android alapú Samsung és HTC készülék. (gondolom hasonló UIval) -
#17 Több jel is utal rá, hogy a februárban Barcelonában megtartott Mobile World Congress-en be fog mutatkozni több Android platformra épülő telefon. Már csak kicsit több mint egy hónap :) -
#16 Lerántották a leplet.
Ezek csak az alapok, kíváncsi leszek pl. az első HTC PDA-ra, ami erre épül majd :) -
#15 ^^
olcsóbb? nem is tudtam :O akkor már nem is bánom :) -
#14 majdmöglássuk -
Aspyrin #13 Szinte ugyanez magyarul (index). -
Aspyrin #12 Bemutatkozik az Android (inglisül) -
#11 1. Végülis semelyik hivatalos szövegben nincs róla szó, de mindenhol ezt pletykálják...
Jövőhét hétfőn (Nov 12.) fog megjelenni az SDK, és vele együtt több infó, akkor majd okosabbak leszünk :) -
#10 #1: Én csak azt nem értem, hogy miért törvényszerű, az, hogy tele lesz reklámmal?
#2: A linux is open source, számold meg, hány vírus van rá. :)
Másik, hogy ha bárki tud rá fejleszteni, több szem többet lát alapon hamarabb észreveszik a hibákat és ezeket hamarabb is javítják, a fejlesztő sem tud eldugni benne hátsó ajtókat. -
#9 Szerintem várjuk ki a végét. Mondom: eddig sikerült nekik úgy megoldani a reklámot hogy engem egyáltalán nem idegesít, hátha sikerül nekik ezt bevezetni a telefonoknál is. Engem nem zavarna, ha lényegesebben olcsóbak lennének emiatt az okostelefonok, PDA-k :)
Mondjuk az open source magával fog hordozni egy nem kis problémát: ahogy bárki tud majd rá fejleszteni programokat úgy bárki tud majd vírusokat is :S -
#8 Én minden levél mellett ott látom a tartalmához kapcsolódó fizetett hírdetéseket ;) -
#7 a szöveg alapján olyan mobilt csinálnak ami tele lesz reklámmal. ez mér jó nekem? bámulhatom ott is a sok buta reklámot... -
#6 elsőre énis :) -
#5 miért?
gmail is reklámmentes. ahogy én észreveszem.
már maga az hogy google, egy k*rva nagy reklám. -
#4 Kiváncsi leszek mennyi hirdetés és reklám lesz onnantól fogva a mobilunkon :) -
#3 azt hittem hogy a gugli robothadsereget épít :D -
#2 Amíg nincs kint egy épkézláb magyar cikk addig itt ez a NY Times cikk a bejelentéssel és interjúkkal. -
#1 Mostmár hivatalos, nyilt forráskódú mobilplatformot fejleszt a google. Mellé állt a T-Mobile, HTC, Qualcomm és a Motorola is.
Szal a bejelentésen túl vagyunk, most jönnek majd a részletek. Mivel ingyenes lesz az egész várható a reklámok megjelenése, ami ha sikerül megoldani engem nem fog zavani (mostani gúgli hirdetéseket sem bántják a szememet gmailben pl.)
Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle :)