36194
  • bardocz
    Csehszlovákia \m/
  • Landor

• hzsolt
    pontosan mire vagy kíváncsi?
  • theone91
    Megnézném az EU-statisztikákat.
  • Solten
  • Neoncsoves
    ha marketre majd felmegyek felszámol adatforgalmat ugye? és ha én itthoni wifiről tolom fel a képemet? :)
  • tenkenorman
    szedj le valami giro, és iránytű tesztelő progit és nézd meg hogy az is megkergül e
  • Madmano
    Adott a Google Maps.A Market-ről a friss.Ezen,ha bekapcsolom a telón(LG GT540 Optimus) a GPS-t már nem egy kék pontként,hanem egy nyílként jelenik meg a helyzetem.És attól függően,hogy merre fordulok,fordul a nyíl is.Na,ha ez a nyíl"megkergül",az a telefon,vagy a Maps hibája?
  • Fenrir
    A régi HTC-ken nem volt ilyen az tuti.
  • Landor
    Nem mindig van így. A Galaxy S-nek sajat plussz biztonsági romja van. Én elflashaltem 2 hete (rossz romot flasheltem fel). Bebootolt a biztonsági rész és visszaállítotam vele eredetire.. ;)
  • hzsolt
    Szerintem nagyon nem kell félni a rootolástól, mert a gyári frissítés mindig visszatehető. Nekem Pulse készülékem van, de az általános menet az alábbi:

1. mentsd le egy backup programmal a jelenlegi romot.
    2. felmásolod egy sd kártyára az új romot, és a megfelelő programmal telepíted. Általában kell egy takarítás ("wipe") a telepítés előtt.
    3. Használod vidáman.

Ha gond van, akkor visszarakod az sd kártyára a gyári 2.1-es frissítést
    és update módban indítod el a készüléked.

Abban az esetben baszhatod el, ha frissítés közben lemerül az akkumulátor, tehát csak fullra töltött aksival kezdj bele bármibe!

Érdemes a Modaco fórumot olvasgatni, ott általában hasznos leírások vannak.
  • Fenrir
    Ez mindig így van, nekem az előző HTC-m winmobile-os volt, én azt rootoltam, de arra is írták, hogy ha elbaxom akkor max téglának lesz csak jó.
  • tenkenorman
    Htc hero (tmobile g2 touch) android 2.1
  • tenkenorman
    Helo
    Goldcard, és RUU után most 2.1 em van de szeretném rootolni és custom romot feltenni. volna valakinek kedve segíteni benne? már csomó leírást átnéztem de nem merek nekiugrani mert mindet úgy kezdik hogy lehet hogy papírnehezék lesz a mobilomból
  • Solten
    Én, az Android

• RelakS
    Lehet androidra új betűtípust felrakni. Nem akarom egyik rendszer betűt sem lecserélni, egy új készletet adnék hozzá.
    Vagy ennyire azért nem okos a 'rencer'? :]
  • joebacsi
    K+f ilyen. Ha teheted, több felé kell menni, mert nem lehet tudni előre mi lesz a befutó.
  • Solten
    Sokan nem ertik, mert egy tonnanyi penzt beleoltek. Gondoltak vagy bejon majd kesobb, vagy nem.
  • Solten
    link
  • theone91
    Én nem is tudom miért vágott bele a gyártó a Bada fejlesztésébe. A Samsung már akkor tudhatta, hogy az Android kivégzi.
  • Jim Morrison
    tegnap jelent meg elmeletileg nem? felmentem marketra de nem talaltam >.<
  • Solten
  • Solten
    A Samsung is az Androidot részesíti előnyben

"A dél-koreai gyártó marketingmenedzsere szerint a nyílt és flexibilis Android platform iránt van a legnagyobb kereslet."
  • desigo
    A Samsung az év végéig összesen 25.000.000 darab okostelefont kíván eladni

A távlati tervekről elhangzott, hogy most a fő hangsúlyt az Androidos készülékekre fektetik
  • theone91
    Nofene. Kapacitív(!), 2,8"-as teló Huaweitől? Jöjjönek a videók lassacskán. :)
  • theone91
    Ez a tényező hidegen hagy, amíg a rendszer és a szoftverek jobban futnak rajta. Spicánál sajnos átugrották az "tökéletes optimalizálás"-fejezetet.
  • tenkenorman
    vannak telefonok amik az életben tök szépek, ezeken a képeken meg rondák )még a fotóknál is) kis túlzással ilyen a nokia 5800 is. fotón sokkal rondábbn volt. attól tartok ez amit linkeltél az életben kicsit rondább.
  • Landor
    persze hogy jobb az üzemideje, mivel kisebb a proci.. :)
  • desigo
    Olcsó Androidos telefon a Huaweitől

• theone91
    Na, a másik véglet! Stabil hardver, és a Googlenek hála most már igényes szoftver... :)

Harjrá Galaxy sorozat. Hajrá koreai kékovál! :D

(Idevágó) Kérdés: Megérné-e Spicáról Galaxy 3-ra váltani, kisebb, kb. 10-15k ráfizetéssel? Jól optimalizált, hasító gyárilag "Badásított" Android 2.1, multitouch, jobb üzemidő és FM rádió...
  • Landor
    np, én samsung fan vagyok :D
  • theone91
    Én a kedvelt LG monitoromat négyszer vittem márkaszervízbe, és két-négy hetente dobta a törölközőt, elvittem maszekhoz, megcsinálta jódrágán, fél évig még bírta... Nagymuterom katódsugaras LG-tévéje három évig bírta, pont a garancia lejárta után halt meg (kiment a piros színkezelő), szintén maszek, azóta megy normálisan. Korábbi olcsó melós LG mobilomban elcsesződött az FM-modul, még kopogni sem volt időm, már a pénzvisszafizetést ajánlották, mondván "bocs, hibás széria". Volt osztálytársaim is szívtak már az LG olcsó hardverösszetétele miatt...

Bocs, ha elveim vannak a márka ellen... :D
  • Landor
    gmail alkalmazás (és/vagy) a sync próbálja időközénként szinkronizálni a dolgaidat.
    szóval a megoldás vagy a gmail app, vagy a beállításokban a sync
  • RS
    Van egy kis problémám:
    Volt nekem egy Gmail címem,amit idő közben töröltem.
    Az a baj hogy bizonyos cuccok a telón hozzá voltak kötve, és most mindig kiírja hogy sikertelen a kapcsolódás a [email protected] címhez.
    Ilyenkor mi a teendő?
  • HiPPoNaX
    Speciel az LG tvnk is hamar beadta a kulcsot :D
  • bardocz
    Anyámnak van valami LG-je, és katasztrófa. Szép fémszínű, tükörnek jó is.
  • Landor
    a kolletíve kicsit erős.. lást TVk...
    a mobil részleg viszont tényleg érdekes... :D
  • theone91
    Ha(!) egy árban lennének én az Optimust ajánlanám, viszont lehet, hogy ennek is labilis a hardvere mint a kollektíve az LG műszaki termékeknek.

Én szeptember közepén veszek V845-öt, így ezt is nyugodt szívvel ajánlom.
  • Solten
    Firefox böngésző Androidra is

• bardocz
    "Annak ellenére, hogy az Optimus a régi szoftverrel fut (elméletileg hamarosan elérhető lesz itthon is a 2.1-es frissítés), böngészés közben is itt tapasztaltuk a leggyorsabb oldalbetöltési időket."

Ez mennyire elméleti? Mert 2.1-el biztos ez lenne a nyerő.