36194
-
#711 Ingyenes tuti nincs, amúgy van rengeteg profi gps progi, iGo és társai. -
#710 Maverick-kel egy a baj: minden zoom szinten végig kell scrolloznod az adott területet, ha csak 1 szinten csinálod, akkor nem fogsz tudni zoomolni offline, mert azok a térképkockák nem lesznek letöltve.
Persze meglehet csinálni, de elég időrabló játék :) -
#709 Van másik program, amihez nem kell állandó netkapcsolat? -
#708 Próbálnám telepíteni, de azt írja, hogy item not found, mintha már letörölték volna a marketről:\ -
#707 Elirtam, hanghivast akartam irni a Nimbuzzhoz -
#706 Videohivast nem tudom, melyik szoftver tud, a fring talan, videohivast viszont egeszen biztosan tud a Nimbuzz is. -
#705 Köszönöm.
Újabb kérdés:
Skype videóhívást, vagy sima Skype hanghívást milyen programmal tudok elővarázsolni? Csak mert a skype-ot magát nem lehet androidra telepíteni (ami szerintem nagy hiba). -
#704 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=620]#620[/URL] -
#703 tudtom = tudtok -
#702 Sziasztok. Android 2.1-hez tudtom mondani valami olyan navigációt ami OFFLINE? Tehát csak a GPS-t tekeri, nem a mobilnetet. -
#701 m3u alapján jobban szeretném, csak ugyanaz a macera van vele, mintha megszámoztatom a zenéket, ha nem akarok 1 giga helyett 5-öt cipelni. -
Madmano #700 És filmnézésre? -
#699 MortPlayerre érdemes ha mappánként szeretsz zenét hallgatni. -
#698 én a Mort Player-t tettem fel
olyat is tud, hogy ha bedugod a fülest, elindítja a lejátszást -
Madmano #697 A Market-ről melyik media playerrel érdemes lecserélni az alapot?Ami az 1.6-os Androidban van. -
#696 Így csinálom, csak még a kérdezés után is lelkesen keresek, aztán előfordul, mint most, hogy mégis megtalálom:) -
#695 Ez úgy működik, hogy előbb keresel utána kérdezel és nem fordítva :) -
#694 Hopp, megtaláltam, de mégegyszer ide nem jutok el:D -
#693 A telefon mac-címét hol találom? -
Landor #692 lol -
#691 Marketen vannak olyan programok, amiket érdemes letölteni? -
#690 Határozottan van GPRS előfizetésem, a telefon tudja a gprs netet, de valamiért nekem nem működik a net vele, hiába nyitom meg a böngészőt. Most, hogy itthon vagyok, és van wifi, megpróbálom a többi dolgot beállítani rajta. -
#689 Mobilarénán is felbukkant a SIM-kártyás "baki", ott tuti adnak megoldást!
Idézek az ottani tesztből, hátha segít:
"Az első problémám a telefonkönyvvel adódott. A készülék ugyanis többszöri próbálkozás után sem észlelte, hogy a SIM kártyámon jelentős mennyiségű név található, ezért csak néztem az üres névjegyzéket és vakartam a fejem. Ez sajnos a jelek szerint típushiba, a kártya kiszedése és újra behelyezése elvileg segít, nálam ez nem jött össze. Sebaj, a Google és a Facebook fiókommal szinkronizáltam a telefonkönyvet, így már meg is oldódott a gond, csak pár ember duplán került bele, de ha az enyém lenne a telefon, úgyis kigyomlálnám." -
#688 Ne fényezd a "saját" blogod. Bugyuta dolog. -
#687 A GPRS netelőfizetés nem csak GPRS-re jó, ahol van 3G vagy HSDPA ott automatikusan azzal megy a mobilnet. -
#686 Jó reggelt Mobilport :)) Vicces, hogy egy ekkora oldal szeptember 9-én lehoz egy hírt, ami egy mezei blogon már augusztus 25-én megjelent :) -
#685 Én amikor 2.1-re frissítettem Camponában, rákérdeztem, hogy lesz-e rá 2.2 és egy határozott nem volt a válasz. Aztán ki tudja mennyire szakértenek ott a szakértők. -
ZsirosKenyer #684 pedig több helyen is megerősítették spica-ra a 2.2-t -
#683 Kivettem, visszaraktam, most jó. -
#682 A Spica nem kap. Ezt nekem a szervízben mondták. -
Neoncsoves #681 ha a Spica is kap, gondolom ez is -
#680 Inkább lehet, hogy kap :DD -
Neoncsoves #679 Samsung i5800 Galaxy 3 fog kapni Android 2.2 frissítést? -
#678 HD minőségű játékok Androidra, kezdésként ingyen
-
#677 Usákoknál T-Mobile G2 néven kerül forgalomba. -
#676 HTC Vision
Desire tudás de szétcsúsztatható qwertys
-
#675 -
#674 tobben panaszkodtak erre a sim kartya kezelesi bugra, de nalam tok jol mukodik. tul jol is, mert ha bejovo hivasnal a hivo a simen es a telefonon is tarolva van, akkor a simen tarolt nevet irja ki -
#673 Vodafon 845-be beraktam a simkártyám, de nem tudom rámásolni a számokat róla, és megnézni sem tudom. Ezt hogyan tudnám megcsinálni? Picit zavaró:D
Illetve ha nekem volt eddig GPRS régi telóhoz, akkor ezzel telóval nem tudok netezni vele? Netes előfizetésem még nincs, wifi meg épp nincsen kéznél. -