36194
-
#591 Sokkal gyorsabb vele a gép, főleg alkalmazásokban, játékokban -
#590 Itt jól összefoglalják a változtatásokat
Idézet a leírásból:
Android 2.1 (HTC Desire)
Total graphics score ---> 28,717129
Total CPU score ---> 694,4636
Total memory score ---> 361,7092
Android 2.2 (HTC Desire)
Total graphics score ---> 28,06934
Total CPU score ---> 1944,5778
Total memory score ---> 347,27042 -
Landor #589 szegény maemo(meego)-nak nem látom az alagút végén a fényt :D
na ha már itt vagyok; ahogy nézegettem, annyira nincs sok értelme upgradelni 2.1ről 2.2-re.. -
ktomi22 #588 még 4 nap hogy én is elmondhassam magamrol hogy droid vagyok ... :P -
#587 okos lépés, welkámm :) -
Landor #586 Hello Droidok! Megjöttem a topikba :D
Tegnap dobtam az N900at egy Galaxy S-ért! -
#585 Néha igen, de abszolút nem vészes. -
#584 Azt viszont en nem tudtam, hogy a Spica fuggetlenul olcsobb, szolgaltatoknal forditva van a helyzet :] Amugy nem keves az a 128 mega ram a Spicaban? -
#583 Semmi különös, mondhatni banális eset: nyaralás, fakultatív program, az angol nyelven megszólalni képtelen kinti "idegenvezető"-re lett bízva a csomag, benne a Desire és némi készpénz... Már megírtam az irodának a panaszt és részletesen azt, hogy történt az eset, adok nekik 10 napot a válaszra és ha nem reagálnak, akkor a Homáron is olvasható lesz a sztori. -
Madmano #582 Az a gáz a Spica-val,hogy ahogy nézem,a Vodánál jóval drágábban adják,mint az Optimust.Azt hiszem,52000 körül.Az Optimus meg 36000. -
#581 Tehát a Spica olcsóbb, nagyobb és kapacitív kijelzője van, szebb a dizájn (szubjektív)... Most még inkább Spicát kell venni mint Optimust, de a Spica ezen az áron fog kifutni, míg az Optimusnak még feltehetően zuhanni fog az ára a közeljövőben. -
#580 Spica - Optimus
Szerintem kevered... :)
Igen most nézem, hogy elírtam. -
#579 Biztos ugyanarra a telefonra gondoltok? :] A Spica kb 2x annyiba kerul, mint az LG 540 Optimus. Haver amugy vett egy ilyen LG-t a vodanal, nem 2.1 van rajta, hanem 1.6, ami azert a szoftvertamogatottsag szempontjabol annyira nem szerencses. Ettol fuggetlenul az araert szerintem teljesen jo keszulek, a rezisztiv kijelzo engem nem kulonosebben zavart. Viszont szvsz eleg randa :] -
#578 Túl sok szerencsém nem volt hozzá. Rezisztív, de jól használható, 2.1 gyárilag, kissé bugyuta de viselhető formaterv, kevesebbért ott a jobb Galaxy Spica.
De határozottan jó vétel (lesz). -
Madmano #577 Sziasztok.LG GT540 Optimus-ról mi a véleményetek? -
Inquisitor #576 Elvileg minden telefont le lehet tiltatni/tiltatni az IMEI alapján, csak a szolgáltatók nem segítőkészek ezügyben :(
Egyszer valami ezer éves fórumon le volt írva miként lehet egy spéci SMS-el letiltani SE telefonokat. Ha már ellopta valami szemét, akkor ne érjen vele sokat. Olyan cucca meg csak nincs, amivel IMEI-t tud cserélni. -
#575 :( Látom kitetted blogra, de konkrétan hogy hol és hogy történt? Csak hogy legyen valami preventív is itt... :)
Amúgy igazad van, jobban megéri mint árkategóriáján belül, mint bármely teló itthon... Nekem Spica mellé lesz... :) -
ktomi22 #574 lopott desire :( szomoruu tény :( -
#573 :(
Hogy történt? -
#572 -
#571 Nekem a múlt héten ellopták a Desirémet, úgyhogy gondolkodom rajta hogy megveszem, hogy addig is legyen valami értelmesebb telefonom, míg összegyűjtöm a pénzt egy új Desirére, vagy Galaxy S-re. Ennyiért tényleg a hülyének is megéri, alázza bármely 25-50.000 Ft közötti SE-t, Nokiát vagy bármi más hulladékot. -
#570 probald meg a wifi manager t. asszem ez olyan amit te keresel. -
Inquisitor #569 Szerintem itt nézz szét a témában és kérdezz olyat, akinek már van, meg érdemes ugyanitt a tesztet elolvasni. Na most ugye többet tud, mint egy 45-60.000-es kínai/thai android telefon (azokban pl. 3G sincs), de nyilván nem tud annyit mint egy újonnan 90-140.000 telefon. A legfőbb hátulütője a kis felbontása, mert sok szoftver nem támogatja. Viszont ami bele van építve, az használható is rajta max. külső (GPS, kamera) szoftverekkel. Na most 1-30.000 forint között van az ára csomagtól függően, ahhoz képest elég jó. -
#568 Összeségében kaki, prepaid 30k-ért arany... Én is venni fogok. Ha első androidnak, vagy túra-androidnak kell akkor ajánlom mindenképp! -
#567 mi a véleményetek a Vodafone845-röl? -
pongi10 #566 Hali! Ismertek valalmi olyan programot androidra, ami jelzi hogy merre erősebb a wifi jel? windowsra tudok olyat ami ilyen radar szerű, na nekem valami hasonló kellene -
deino #565 Bréking! Videón az új HTC Desire HD. -
#564 Töretlenül halad előre az Android
-
#563 -
#562 Az Android mögött áll az Access
-
ktomi22 #561 hy..
azt szeretnem kerdezni toletek, hogy (meg nicsn meg.. meg 4 het es veszem) ha lesz ilyen htc androidos mobilom, akkor ha rootolom (csak rootolom semmi ROM valtoztatast nem csinalok... jo lesz nekem az eredeti Sense), akkor attol meg minden eredeti lesz benne es updatel meg minden .. csak lesz rendszergazda jogom?
vagy mar nem ugy fog viselkedni az update (androidbol kijon a en telomra frissites es updatel) mint az eredeti rootolatlan keszulek?
csak azert kerdem mert akkor nem rootolom, mert nekem csak marketplace kellene.. ugye az meg nicsn nalunk... (slovakia).. de ha rootolassal lesz valami hogy mar nem updatel hasonlo, akkor inkabb hagyom, amig nem lesz itt is marketplace...
..am iphone 4 en tortem a fejemet.. csak ott nicns kedvem mindig minden OS updatenél jailbreakelni... így inkabb hct desire mellett dontottem...
elore is thx a valaszt... -
#560 Google: Évente tízmilliárd dollárt hozhat az Android -
#559 Továbbra is tarol a Samsung Galaxy S
Kiszivárgott a Galaxy S Froyo frissítése
-
#558 -
#557 Legális a Rootolás az USÁban -
-
#555 lol :D -
#554 Facebook: Hungary wants full access to Android Market
-
#553 Egy Wacom Cintiq-en kipróbálnám... :D -