36194
  • Landor
    help - hátha segít
  • bardocz
    Azt tudom, csak nekem ez a mostani voda teljesen megfelel, sose beszéltem még le azt, amit le lehet, és sose küldtem annyi sms-t, hogy már fizetni kelljen érte. Egyedül a GPRS pluszköltség, de az se sok.
  • Landor
    el lehet hordozni a számot :D
    bár most úgysincs készleten :-)
  • bardocz
    Azt hittem viccből írod a 25ezret, miután megnéztem a 136ezres újárát. Jó lenne ez, ha akarnék új előfizetést. De nem akarok. Csak vodás telók közül tudok válogatni.
  • Landor
    nem, de nincs is készleten a telenornál
  • bardocz
    Remélem valamelyik áruházban ki vannak pakolva, és meg tudom tapizni mind.
    Egyelőre még a 845 felé húz a szívem, az szimpatikus.
  • HiPPoNaX
    Az Optimusra emlekeim szerint meg mindig nincs 2.1-es frissites es az LG-t ismerve ez nem az eros oldaluk. Az X10 mini pro szinten 1.6-al fut, de azert ezesetben talan nagyobb remenyt fuznek ahhoz, hogy valaha is kiadjak ra a 2.1-es frissitest. Viszont utobbi 2 mellett szol a 845-oshoz kepest a dupla memoriamennyiseg. Az optimus hvga kijelzojere erzeseim szerint tobb szoftvert talalsz, mint a masik kettore, de azert qvga eszkozok eseten sem veszes a helyzet.
    Szubjektiv: fogtam optimust is a kezemben, nem jott be, a vodafone 845 meg igen, egyszeruen jobban kezre allt. Ar-ertek aranyban nekem a 845-os jobban megerte, hiaba okosabb a masik 2 keszulek. Szerintem probald ki mindharmat es konnyebben fogsz tudni donteni, meger-e neked valamennyi plusz penzt valamelyik telefon.
  • bardocz
    Aha, reális érte a 25:D
  • Landor
    Galaxy S 25ért
  • bardocz
    Vodafone 845, LG Optimus GT540, vagy SE X10 mini pro lenne a jobb választás szerintetek?
    Nem tudom még melyik mennyibe kerülne, de tegyük fel, hogy mindhez hozzá tudnék jutni 20 körüli áron, akkor melyiket válasszam? Ha nem kapok akkora kedvezményt az előfizetés miatt, akkor meg a 845höz képest a többinek megéri a felár?
  • HiPPoNaX
    Turara nem tudom mennyire alkalmas a Google Mapsbol keszitett terkep, de probald meg valahogy a turistautak.hu terkepeit ezzel a Mobile Atlas Creatorral, hatha tudsz vele valamit kezdeni.
  • hzsolt
    Próbáld ki ezt:
    Maveric
    Elvileg ezzel végig scrollozod a térképet, amit használni a karsz, és lementi az SD kártyádra, amit utána már offline tudsz használni.
  • Madmano
    Alaphelyzetben úgy megy,hogy a Google maps-ról tölti a térképet a telefon,és ezen adja meg a pozíciót a gps.Most ez helyett keresek egy viszonylag használható és ingyenes offline térkép alkalmazást.
  • bardocz
    Mintha lejjebb azt írták volna, hogy a GPS-hez nem is kell net hozzáférés, anélkül is megy.
  • Madmano
    Sziasztok.Van egy Androidos telóm(LG GT540 Optimus).Ehhez keresek olyan alkalmazást,amivel net hozzáférés nélkül is lehet a gps-t használni.Főleg helymeghatározásra,nem navigációra kéne.Egy Fórumtárs(HiPPoNaX)ajánlotta a TrekkBuddy(ha jól írom),programot.És mivel főleg túrázásra kéne,kicsit utána néztem és ezt találtam.A véleményetek érdekelne.Használható lehet ez a megoldás?Túrára kéne ilyenformán a gps.Nem navigációra,csak helymeghatározásra.Bocs,ha a kérdés,de még nagyon új vagyok mind a gps-ben,mind az Androidban.
  • Fenrir
    Nem tudom, hogy volt-e már hír, de heteken belül jön a 2.2 (Froyo) HTC Legend-re és Wildfire-re is.

Forrás

Mivel nekem Legend-em van ezért ennek különösen örülök.
  • desigo
    Red Bull Mobile RBM2, az LG GT540 Optimus, a Vodafone 845 és a T-Mobile Pulse Mini
  • HiPPoNaX
    Net csak akkor kell a navigaciohoz, ha menet kozben tolti le a terkepeket az adott szoftver, mint pl. a google maps. Normalis offline navigacio, pl. igo, sygic, ndrive eseten semmifele netkapcsolat nem kell a dologhoz.
  • Fenrir
    Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Ha van egy friss navigációs szoftvered friss térképpel és be van kapcsolva a GPS akkor semmilyen net nem kell hozzá.
  • Madmano
    Rosszul kérdeztem.Ha nincs net,a GPS sem megy?
  • Madmano
    Az öregebb androidosokat kérdem:a Market-ből mitket érdemes főldobálni mondjuk navigációhoz?És egy másik kérdés:most van a telón net hozzáférés.De ha nincs,akkor nem megy a navigáció sem?Egy LG GT540 Optimus-ról van szó.
  • theone91
    1.6, de pletykélják a frissítést.
  • Tatyla
    nem tudja valaki az LG Optimuson már 2.1-es android van?
  • hzsolt
    Nekem 100 megás van (T-mobile) ez bőven elég, viszont otthon wifit használok, és a telefonon böngészni nem nagyon szoktam, facebook, twitter, stb... programot nem használok.

Ha használni akarod a böngészőt is ()netán a facebook, twitter, tumblr, stb... szinkronizálást is), akkor az 50 mega valószínűleg kevés lesz, ha csak a szinkronizálásra használod valószínűleg elég.
    Tehát ez erősen függ a Te szokásaidtól és programjaidtól.
  • Landor
    2.
    feltéve ha használod az pl az aktív sync szolgáltatást
  • theone91
    No shit Sherlock... (Nem szarozol, Sherlock!)

Lényegében a "Na, ne mond!" mémesített változata...
  • Madmano
    Kösz a választ Landor.És esetleg arra valaki,hogy az alább írt Vodás net-csomagok mennyire elégítik ki egy Android-os teló net igényét?
  • Landor
    2G az a GSM/GPRS (56k/sec)
    a 2.5G-t szokták EDGE-nek hívni
  • Landor
    nem szar :D
  • tenkenorman
    ez mit jelent konkrétan? ne törődj vele? ne szar le? nincs szar?
  • theone91
  • Madmano
    Lenne egy kérdésem:a Vodánál vagyok előfizetéses.Vettem egy LG GT540 Optimust.Ehhez megfelel az említett cég által kínált Internet-opció?Konkrétan:havi 1000ft-ért 50MB forgalom illetve havi 2000ft-ért 500MB forgalom.A fenti értékek elérése után lassítják a sebességet,de nincs túlforgalmazási díj.Az még hozzátartozik a dologhoz,hogy olyan helyen lakom,ahol csak GPRS lefedettség van.A GT540 valami 2G-t ír ki.Nem tudom,ez a kettő ugyanazt jeleni-e.
  • jazzy
    Csak fizetős része nincs
  • Blasta
    Naigen :)
  • theone91
    Ja. Hogy hivatalosan nincs nálunk... :D:D
  • Blasta
    Allitolag mostanság vmi baj van a markettel.
    itt az SG-n is van róla cikk
  • Landor
    először nekem is ezt csinálta!
    wlan van-e? :D
  • Versace21
    Pontosan ezt irja:Can't establish be a reliable data connection te the server.

his could be a tempotary problem or your SIM card may not be provisioned for data services.If it continues,call costumer care.
  • Versace21
    Sziasztok,most vettem egy xperia10 mini pro-t,csináltam gmail cimet,beakarok lépnimarketbe,de sajnos valamiért engedbe,tudtok tanácsot adni,hogy juthatok be?:)
  • Gerygrey
    Helyes! A Nokia nemrég kerek-perec kijelentette, hogy hallani sem akar Androidról, így megérdemli, hogy pusztuljon :)

Egyébként én is letettem már a voksom a Galaxy S mellett.