36194
-
#1031 Van, de eléggé gáz, ezt egy progival nehéz megcsinálni, hogy a felnagyított képek ne legyenek pixelesek nagyon... még 8mp-es felbontáson is szar nekem.
De nagyonsok más hasznos effekt is van.
Legkedvencebb benne, hogy egy odabökéssel lehet a beállított képen egy adott színt szürkeárnyalatosítani, tehát mondjuk egy falevelet, vagy akármit, míg minden más marad színes. És mindezt kb 2-3mp alatt elvégzi, tökéletes pontossággal, mintha photoshoppal csináltam volna 20 percig :D -
#1030 van rajta halszem opsön? -
#1029 Enis szeretem, klassz cucc, a Light HDR moddal pedig meg egesz turheto minosegben lehet belterben fotozni vele vaku nelkul -
#1028 Nagyon durva ez a Camera360 cucc, most tettem fel a 9.8-ast... 4 dodo meg nemis sok érte, szal megvevős... -
#1027 ja, és nem ejtettem le. 1x sem.:D -
#1026 neked Galaxy S GT-I9000 -ed van ugye? neked is recseg az előlap felül a hangszórónál?:S -
#1025 "Elmúltam 14 éves."
Hát erről ennyit. -
#1024 Fájlkezelővel megnyitod. -
Neoncsoves #1023 wifit még routeren be kell állítanom, net meg nemtom... nembaj meglátom :D
Egyik haverom átküldött egy Applanet.apk -t, azt hogy tudom felrakni? -
#1022 Lehet egyáltalán? Nekem eddig csak vagy mobil neten ment vagy wifin keresztül. -
Neoncsoves #1021 valaki help! hogyan tudok telepíteni progikat a telóra USB-n keresztül? -
#1020 ban:( -
ktomi22 #1019 asszed kapsz valamit majd? XD .. facepalm -
#1018 Kis figyelmet! :D
Regisztrálj a link alapján(légyszíves) és gyűjtsd a pontokat, amiket beválthatsz értékes nyereményekre.
Pl: Samsung Galaxy S i9000, iPhone 32Gb-16Gb, Nokia N97, LCD TV, Laptop, PSP, XBOX360, Asztaligép, Autó hifi- hangszóró és egyéb értékes nyereménytárgyak. Napi 5 perc körülbelül. Kérlek regisztrálj(a linkkel) és próbáld ki!
LINK
Köszönöm, minden regisztrálónak. További szép napot!
ui: Bocsánat a zavarásért. :D -
#1017 jovanna :D -
#1016 Azert ez komoly...
Angry Birds: Kétmillió letöltés két nap alatt -
#1015 és amint látom nem nagyon dicsekszik azzal hogy néz ki a telepakolt főképernyők közötti görgetés az élő háttérképek mellett -
#1014 nyilván nemkicsit... giroszkópot is használja, miegymás...
Ez akkor jó, ha vezetékes telónak használod a mobilt, vagyis állandóan töltőn van :D -
#1013 galaxy 3 -
#1012 hmm az ilyen hátterek mennyivel eszik jobban az aksit vajon?
-
Landor #1011 wtf?! :D
pedig de :D -
#1010 de na. :D amúgy novánál amikor van ott ilyen 3 generátor és a dokkhoz oda megyek valami vírust tölt rá a csaj és jönnek a kis zöldszarok:D ott várni kell amúgy..? XD
de 50hsz-t nem akarok össze offolniXD -
Landor #1009 megmondtam; 50 hsz -
#1008 valaki Modern Combat Sandstorm HD-t tud linkelni?XD
(keresgéltem de nem találtam.) -
ktomi22 #1007 őő..de ehhez rootolt mobnak kell lennie nem? :D -
Landor #1006 igen, menni fog
hozzáadja a bankkártyádat a google accountodhoz -
No akkor utánakeresek...
Bankkártyám virtuális van, deha paypal-hoz jó, ehez is jónak kell lennie. -
Landor #1004 mit?
Market Enabler + dombornyomott bankkártya ;> -
#1003 Nem kell havonta nullázni (a watchdog-ot), beállítod hogy melyik nappal kezdődik a hónap (nekem pl 20), aztán magától nullázódik minden hónapban. -
ktomi22 #1002 pontosan :) -
#1001 ehh... hátde mit tehet az ember, ha nem adá alá azon fizetős marketet! :D -
#1000 En mar tobbszor voltam gyonni emiatt... Take. -
#999 Az az, hogy érezd magad szarul, hogy warezolsz :D -
ktomi22 #998 hát hogy ha marketon vennéd (olyan orszgban ahol van fizetos rész) annyiba kerulne.. bar ez csak szereny velemenyem.. -
Landor #997 facepalm -
#996 amúgy applanetnél az árak az alkalmazások mögött azok mik? ki kéne fizetni? xd -
#995 :( -
ktomi22 #994 még majd leszedem enis.. nalam még nicsn :) -
#993 Jaaa... nemis figyeltem... oké, mostmár megvan :D -
ktomi22 #992 őő.. nekem se, .. mert le kell hozza tolteni az a progit (2 kozul valaszthatsz)