36194
-
#1071 közbe még tovább olvastam éssss szóval jelentéktelen komment : Dxd -
#1070 1200mAh az nem lesz kevés? Galaxy S ben van 1500 de hát sztem kéne egy 2000 es minimum ebbe is >_< :D -
#1069 600 ojróééért már lehet is... -
#1068 Fasza. -
Landor #1067 Synapse One - a konfigurálható okostelefon
ez odabasz -
#1066 sajnos csak ritkan.
am a zenefelismero progik kozul a soundhoundot ajanlom picit tobbet tud mint a shazam. -
#1065 mindíg ezvan azzal, néha-néha el lehet kapni amikor megy :D -
#1064 én is remélem :O
kiesen okt.30-tol kb elérhető a 2.2 S re? -
#1063 ja,ezt tapasztalom már pár napja:D remélem most már jó lesz minél előbb -
Az applanet szervere kozben osszeomlott... -
#1061 Mixzing a legjobb zenelejátszó. - equalizeres -
Neoncsoves #1060 0facebookos progi van androidra? :) -
Huhh, ez qrvajo... :) -
#1058 Koszi. Kozben olvashatnek tobbet: link.
Sokan a PowerAmp-ot istenitik, egy probat meger: link. A Winamp klassz. -
#1057 Jónak hangzik, és van equalizer? -
#1056 En a Mort player-t hasznalom, konyvtarak szerint rendezi a zeneket, van autos verzioja is (csak a legszuksegesebb infok, nagy gombok), eleg jofajta es ingyenes.
Van widget-je is de azt kulon kell leszedni hozza, de en azt nem hasznalom. -
#1055 Ismer valaki jofele medialejatszo (inkabb zene) appot? A gyari a kicsikemben eleg hoki. Ez a helyzet a radioval is (nagyon fapados) :)
Tudom, most jelent meg a winamp es voltam meg olyan lusta hogy nem probaltam ki. -
#1054 én is. mert azért kb 7 órát alszok. és bekapcsolva 92-96% -ra le megy az aksi, és néha 2% -on is múlik hogy hazafele tudok-e zenét hallgatni :"D -
#1053 en speciel minden estere kikapcsolom a telom. -
#1052 Értemén, csak olyan kéne, ami egy progi, és mindet tudja egyben :D -
#1051 Startup auditornak sok ertelmet nem latom, mivel egy ilyen telefont nem szokas estere kikapcsolni, ergo tul sokszor nem inditjuk ujra.
Restart utan meg ranyomsz vmelyik feltelepitett task killer widget-jere es maris bevannak zarva a programok egy gombnyomassal, hol a problema? -
#1050 torolni telepitgetni alkamazasokat --> appmanager
inditas utan meyik program ne toltson be -->startup auditor
task managernek meg a --> taskiller free, bar ezzel csak lelovom a futo cuccokat. Font van most az advanced task killer is, de szerintem az nem annyira jo. legalabbis nalam. -
#1049 nekem is kéne valami hasonló mert akkor nem kéne minden indításnál leállítgatnom. :D -
#1048 Keresgetek valami normális task managert, ti milyet használtok?
Olyasmi kellene nekem, amin látom a memória állapotát, lehet ignorálni, meg beállítani, hogy indításnál miket töltsön be, esetleg törölni/telepíteni alkalmazásokat.
(bár ezeket mindegyiknek tudnia kéne) -
#1047 valahol olvastam hogy a Sasmung kies nél Galaxy S -t lehet frissíteni nem magyar 2.2 re. valaki tudná linkelni a leírást? :S köszönöm.:D -
Landor #1046 -
ktomi22 #1045 ééés.. leesett :D -
Landor #1044 tessék -
ktomi22 #1043 hol? :D ennemkaptamsemmit :D -
Landor #1042 pm -
ktomi22 #1041 halljátok.. desiremen ez a motonav igo van jelen pillanatban..
..a problémám a kovetkezo.. ha contact-nál van cím.. akkor ha ramegyek.. nem adja ki a valasztasi lehetoseget hogy melyik progival akarok odanavigalni .. es a szar google maps tolti be.. :S ..
(megjegyzes: erdekes modon, ha calendar ba van olyan bejegyzes ahol van hely is, ott felajanlja a valasztast hogy mivel nyissa meg).. nem tudjatok hogyan orvosolhatnám a problémát? .. am htc desire :) -
#1040 kxdva gyönyörű lehet..( csak a fekete!) :D :D -
#1039 Vegye' ajfon 4-et, citromsarga kotongumival kore. Buszon lattam, nagyon gyonyoru... :)))) -
#1038 "majd bejáródik neked is"
-
Landor #1037 akkor átvertek :D -
Landor #1036 nem recseg. majd bejáródik neked is :D -
#1035 az jó... akkor vissza viszem. bocs srácok de ezért a pénzért nem ezt vártam :"D -
#1034 Ket munkatarsamnak is van, csesztettem a kicsikeket eleget, nem recseg az elolap, betonmassziv mindketto. -
ktomi22 #1033 (nem gémet) -
ktomi22 #1032 soroljatok még pár best appot :)