36194
  • Solten
    Tömör gyönyör a PlayStation Phone

• Jim Morrison
    foltettem telomra ezt a temat, nagyon kiralyul nez ki :D
  • Blasta
    ahogy mondod
  • Jim Morrison
    oke oke, csak amikor costum romot tettem fel eloszor, akkor ment a SU meg minden, gondolom akkor ha nem is direkt, de routoltam is :D
  • Blasta
    sorry,de:

costum rom = CUSTOM rom
    routolva = ROOTolva
  • Neoncsoves
    de eddig működött normálisan :\

mindegy, megoldottam. Háttértárra állítottam az USB-Beállításoknál :D
  • Jim Morrison
    azert mert a szg el osztod meg a memkarit, es egyszerre a ketto nem hasznalhatja. gorgesd le a notification menut, kattints ra az usb s cuccra, majd csatold le.
  • Jim Morrison
    Valamit nagyon beneztem az idok folyaman... Mikor eloszor tettem fel a telomra costum Romok, akkot ment a SuperUser meg minden, tehat ha jol tudom akkor routolva volt. Most viszont fontot akarok csereleni es nem megy a SuperUser Permission resz, mer kellene, vagyis ez azt jelenti, hogy most nincs routolva a telom? (azota mar 2.1es Costum Romot tettem fel)
  • Neoncsoves
    ez az új Kies egy rakás szar... eddig felismerte legalább a memóriakártyát, most már azt írja ki (amikor bedugom az USB-t), hogy nincs memóriakártya bent -.- ha kihúzom usb-t, akkor egyből észleli a mem.kártyát és tudom a zenéket hallgatni, stb... csak így éppen zenét, meg úgy semmit se tudok rárakni
  • MikX
    Hát jól hangzik hardverügyileg, az biztos...
    Meg kíváncsi leszek az új androidra is, ami rajta lesz...
  • Solten
    En majd 4.3"-sat szeretnek :D Elfer a nagy mancsomban, siman. Ugyhogy jovore a Galaxy S 2-re be is nevezek.

#1095:
  • Jim Morrison
  • Vadnokedli
    mi az a gamma? :"D applanet nálam is felejtős, pedig szükség lenne. :D
  • Jim Morrison
    ez az applanet mar vagy 4 napja egyszer sem jott be nekem.... remelem pulse on elfut a gamma >.<
  • Vadnokedli
    ocsmány. részemről.
  • neevous
    LG Optrimus T

• Vadnokedli
    nekem spec. az ujjaim se valami kicsik:S merem azt mondani hogy nekem a 4" talán pont jó, deeee talán nem elég:"D
  • Blasta
    En ugy vagyok vele, hogy a 3.2" (HTC Hero-m van) meg eppen kicsi, a 3.7" mar tul nagy. :)
    Nekem az iphone 3.5" fexik leginkabb, nincs tul nagy kezem
  • MikX
    legalább látunk rajta mindent :D
    Dehát okostelefonon nemjó a kis kijelző... legalábbis én nemtudnám elképzelni, mert eleve nemcsak sms meg telefonálásra használja az ember, netezni, emailezni, játszani, filmetnézni meg így jó :D
    Nembeszélve a többiről
  • CopyKing92
    Holnap talan tudok jatszani de ma nem. Amugy nekem is mondjak hu mekkora a telom. Galaxy s... De hat nagy embernek nagy telo atlagos (elegge nagy a kezem..xd)sry az anti-ekezetekert.xd
  • MikX
    Jahh, nekemis...
    Bár sokan, ha előveszem a telom, mondják, hogy hű mekkora... én megszoktam, és nemnagy egyátalán szvsz. Kitudja, megszoknám azt is, ha nem túl vastag...
  • Landor
    nekem a 4" is bőven elég.. minek ezt fokozni..
    lassan átmegyünk ipadba :D
  • MikX
    játszunk egyet?
    Csinálok egy szobát SG néven.
  • MikX
    ezmeg egész jól hangzik, bár nemtudom, hogy ez a fejlődés, hogy mindenből jobbat/nagyobbat rakunk bele? És ez a design is csúnya... :D
    Bár meglátjuk, jövőre mindenesetre sanszos, hogy lecserélem a telóm, de maradok androidnál.
  • CopyKing92
    Kossz. Fel is tettem^^
  • MikX
    Ez az app

SD kártya fileok:

vagy ez, vagy ha ezzel nem jó akkor ez

Nekem X10i-m van, az utóbbi volt a jó, vagy egyszerűen wifi-n letöltöd a fileokat amik kellenek, csak nekem épp nemvolt wifim mikor felraktam.
  • Solten
    Android 2.3 lesz a következő Google platform?

• CopyKing92
    Linkeld pls, vagy applaneten fenn van?(mert most nem elerheto nekem)
  • MikX
    Mekkora királyság ez a reckless racing... :D
    Egész délután ezt toltam multiba, valaminek megvan? mehetnénk majd valamikor pár kört
  • Landor
    nehuzigáld a szád jimike :D
  • Jim Morrison
    673:/
  • Vadnokedli
    soon? az mennyi? 1 óra? naaaa. xd
  • Match
    Én sem tudok letölteni, nemrég próbálgattam. Legalább most már tudom hogy a hiba valszeg nem az én készülékemben van.
  • ktomi22
    ez milyen jooooooo :)
  • Solten
  • Rage47
    3 órája próbáltam kb. akkor jó volt, most nem vok wifi közelben
  • bandi007
    Nálatok működik a market?
  • Rage47
    ilyenre vágytam mindig:)
  • Landor
    ne bénázzatok már :D
    katt