36194
-
#1111 Tömör gyönyör a PlayStation Phone
-
#1110 foltettem telomra ezt a temat, nagyon kiralyul nez ki :D -
#1109 ahogy mondod -
#1108 oke oke, csak amikor costum romot tettem fel eloszor, akkor ment a SU meg minden, gondolom akkor ha nem is direkt, de routoltam is :D -
#1107 sorry,de:
costum rom = CUSTOM rom
routolva = ROOTolva -
Neoncsoves #1106 de eddig működött normálisan :\
mindegy, megoldottam. Háttértárra állítottam az USB-Beállításoknál :D -
#1105 azert mert a szg el osztod meg a memkarit, es egyszerre a ketto nem hasznalhatja. gorgesd le a notification menut, kattints ra az usb s cuccra, majd csatold le. -
#1104 Valamit nagyon beneztem az idok folyaman... Mikor eloszor tettem fel a telomra costum Romok, akkot ment a SuperUser meg minden, tehat ha jol tudom akkor routolva volt. Most viszont fontot akarok csereleni es nem megy a SuperUser Permission resz, mer kellene, vagyis ez azt jelenti, hogy most nincs routolva a telom? (azota mar 2.1es Costum Romot tettem fel) -
Neoncsoves #1103 ez az új Kies egy rakás szar... eddig felismerte legalább a memóriakártyát, most már azt írja ki (amikor bedugom az USB-t), hogy nincs memóriakártya bent -.- ha kihúzom usb-t, akkor egyből észleli a mem.kártyát és tudom a zenéket hallgatni, stb... csak így éppen zenét, meg úgy semmit se tudok rárakni -
#1102 Hát jól hangzik hardverügyileg, az biztos...
Meg kíváncsi leszek az új androidra is, ami rajta lesz... -
#1101 En majd 4.3"-sat szeretnek :D Elfer a nagy mancsomban, siman. Ugyhogy jovore a Galaxy S 2-re be is nevezek.
#1095: -
#1100 #1086 -
#1099 mi az a gamma? :"D applanet nálam is felejtős, pedig szükség lenne. :D -
#1098 ez az applanet mar vagy 4 napja egyszer sem jott be nekem.... remelem pulse on elfut a gamma >.< -
#1097 ocsmány. részemről. -
#1096 LG Optrimus T
-
#1095 nekem spec. az ujjaim se valami kicsik:S merem azt mondani hogy nekem a 4" talán pont jó, deeee talán nem elég:"D -
#1094 En ugy vagyok vele, hogy a 3.2" (HTC Hero-m van) meg eppen kicsi, a 3.7" mar tul nagy. :)
Nekem az iphone 3.5" fexik leginkabb, nincs tul nagy kezem -
#1093 legalább látunk rajta mindent :D
Dehát okostelefonon nemjó a kis kijelző... legalábbis én nemtudnám elképzelni, mert eleve nemcsak sms meg telefonálásra használja az ember, netezni, emailezni, játszani, filmetnézni meg így jó :D
Nembeszélve a többiről -
#1092 Holnap talan tudok jatszani de ma nem. Amugy nekem is mondjak hu mekkora a telom. Galaxy s... De hat nagy embernek nagy telo atlagos (elegge nagy a kezem..xd)sry az anti-ekezetekert.xd -
#1091 Jahh, nekemis...
Bár sokan, ha előveszem a telom, mondják, hogy hű mekkora... én megszoktam, és nemnagy egyátalán szvsz. Kitudja, megszoknám azt is, ha nem túl vastag... -
Landor #1090 nekem a 4" is bőven elég.. minek ezt fokozni..
lassan átmegyünk ipadba :D -
#1089 játszunk egyet?
Csinálok egy szobát SG néven. -
#1088 ezmeg egész jól hangzik, bár nemtudom, hogy ez a fejlődés, hogy mindenből jobbat/nagyobbat rakunk bele? És ez a design is csúnya... :D
Bár meglátjuk, jövőre mindenesetre sanszos, hogy lecserélem a telóm, de maradok androidnál. -
#1087 Kossz. Fel is tettem^^ -
#1086 Ez az app
SD kártya fileok:
vagy ez, vagy ha ezzel nem jó akkor ez
Nekem X10i-m van, az utóbbi volt a jó, vagy egyszerűen wifi-n letöltöd a fileokat amik kellenek, csak nekem épp nemvolt wifim mikor felraktam. -
#1085 Android 2.3 lesz a következő Google platform?
-
#1084 Linkeld pls, vagy applaneten fenn van?(mert most nem elerheto nekem) -
#1083 Mekkora királyság ez a reckless racing... :D
Egész délután ezt toltam multiba, valaminek megvan? mehetnénk majd valamikor pár kört -
Landor #1082 nehuzigáld a szád jimike :D -
#1081 673:/ -
#1080 soon? az mennyi? 1 óra? naaaa. xd -
#1079 Én sem tudok letölteni, nemrég próbálgattam. Legalább most már tudom hogy a hiba valszeg nem az én készülékemben van. -
ktomi22 #1078 ez milyen jooooooo :) -
#1077 -
#1076 3 órája próbáltam kb. akkor jó volt, most nem vok wifi közelben -
#1075 Nálatok működik a market?
-
#1074 ilyenre vágytam mindig:) -
Landor #1073 ne bénázzatok már :D
katt -
Landor #1072 ki beszél itt 600€-ról? :D
nekem kijött valami 450-re :D
TÉVÉVEL!