36194
-
#1151 azért amúgy vicces hogy 4GB-s microSD-t is ha vesz az ember nem 4GB-s.. hanem 3,67 meg hasonlók >_>... -
#1150 No és Legendre mikor jön a 2.2? Mert először valami szeptember végét ígértek. -
#1149 Help!
T-Mobile Pulse minim van.Szeretem meg minden.
Valahogyan elállítottam azt ,hogy ha lenyomok olyan gombot ami hosszú karakter is,akkor felugorjon egy ilyen felső sorban a választási lehetőség.
Ezt hogyan tudom visszaállítani.
THX -
Landor #1148 304 ;) -
#1147 nálatok galaxy s -nél mennyit ír a feladat kezelőben a RAM hoz? nekem elvileg 326MB >_> nem 512 elvileg?:O fuck : D -
#1146 nem vagyok hülye. Csak meg jegyeztem hogy ígérték :"D -
Landor #1145 de. azért is van ott hogy delayed..
:D -
#1144 dejóóó nem októberreeee ígérték? y_y :Dvagyhasonló? -
Landor #1143 mivanveled? :D -
#1142 KAKUKK mától már frissíthető lesz a galaxy s? hivatalosan Magyarországon kiesről?:D -
#1141 Tiszteltere méltó, hogy csak szoros együttműködéssel lehet a gyártónak felrakni a készülékére a WP7-et. Így garantált a jól optimalizált, gördülékeny rendszer (kontstans 60 fps, nincs smallfreeze vagy lag). Viszot ez a "metro"-dizájn zavaros, pedig hát minimalnak kéne lennie. -
#1140 hát csak egy snassz szar ami fizetős is a gyártóknak nem? mert "windows" -
#1139 Énis néztem, hát nekemsem jön be, olyan... nemtom... unalmas a GUI... -
#1138 most néztem egy Windóz fón hetes teló tesztet... háát. no komment, elég minimalista, gyorsan összedobottnak tűnik.., és hárdverkötést is vár... :"D -
#1137 oszinten? :D nem solar segitettel, details legalabb most rendesen mettle a telomon AZ SU es most Meg 30mb szabad helyem van es elegant gyors : D -
#1136 Sorry, gondolom ezeken mar tul vagy (#1134), nagyon nem segitettem hogy leirtam ezt az altalanos f@szsagot -
Landor #1135 én ezt használom, és ott szépen le van írva hogy hogy kell csinálni
bár neked gondolom nem galaxy s-ed van, de hátha segít -
#1134 Custom ROM eseten szinte minden keszuleknel mas a metodus, keresd meg az erre vonatkozo (az adott keszulekre) forumokat. Amugy nem bonyolult; ugyes sracok irnak az adott telefonnal kompatibilis service progyt, aztan az adott telefonra optimalizalt ROM-ot.. :) -
#1133 nekem ez az upgradeles meg a costum rom installalas nem megy... talan ha nem angolul lenne, bar igy is ertheto. szinte mindent elolvastam mar amit lehet, csak egy rovid mondatos valaszt nem talalok, hogy mi az a Root, Rom, A2SD , SWAP... meg egy rendes tutor hogy tegyek fel costum Romot... -
#1132 Az Android akvizíciója volt a Google legjobb befektetése
Ja, hat parszor mar visszahozta azt az 50 millio dolcsit... -
Landor #1131 a kérdés az hogy mit? :) -
Landor #1130 valamelyik mobilwallpaperes siteon is fent van ez a kép választhatóként (többoldalas)
tudom, mert kolégám onnan szedte le és azóta is ezt használja :) -
#1129 Az újgenerációs Sony és Nintendo kimaradt. De volt PS1-PS2 és SNES valamint Gameboy Color.
Őket is imádtam, és egyik cégre sem neheztelek. Bárcsak ez lenne jellemző a többi gadget-user-re is. :(
No, de ennyit az offról. :D -
#1128 Jenki (ex)munkatarsam ilyen "multiplatform", volt egyszerre androidos teloja, ajfonja, ps3-ja, x-box-a, pc-je, nintendo dsi-je meg istentudja meg mije... -
#1127 Win 7-et használok, 360-on gémelek, van egy Spicám és egy iPod Touch-om.
Így még egy überriválist kifelejtettem. És azt is bírom. :D -
#1126 igen -
#1125 Én mindekettőt imádom. Most perverz vagyok? -
#1124 960x854... -
ktomi22 #1123 am klassznak klassz :) -
ktomi22 #1122 521x464 ..nem neveznem wallpapernak.. bar lehet en vok a hulye :D -
#1121 Talaltam egy klassz wallpapert:
-
ktomi22 #1120 merre hogyan? :D -
Landor #1119 minek pc sync? én a googléval teljesen kiktattam a local dolgokat. -
#1118 Dehogy temetem (magamben persze igen), de a PS felirat miatt viszik majd mint a lakásfenntartási segélyt. -
ktomi22 #1117 hy.. tudnatok ajanlani valami jo kis syncronizalo progit pc hez? .. szerintem alap htc-s szar .. ( htc desire ) -
#1116 Mondjuk az tény, hogy nagy előny, hogy van fizikai gombsor, én nemigen tudok komolyabb játékokkal a mai napig játszani rendesen érintőkijelzőn, hiába mondják hogy ugyanaz, pedg nagyon nem.
Játékokterén meg kitudja... talán ha rajta lesz a PS felirat jobban jönnek ki rá nagyobb fejlesztők játékai
Legalábbis így előre én nem temetném... -
#1115 nemfeltétlenül... Mivel azért a psp eléggé elavult már, lehetne pl az utódja is... És kidobnák újra a kiadott játékokat, a psp UMD lemezes cuca amúgyis egy nagy fail volt. -
#1114 Szinte biztos, hogy nem lesz PSP lineup. Egy mezei android teló lesz valami szar (jó, hát az analóg stick-eket nem igazán tudnák megoldani) kontrollerszerű valamivel, ami a PSP hírének farvizét próbálja meglovagolni.
Az Engadget szeint Timescape-téma lesz a telón. Hát erről ennyit. Csak egy teló melyet az iPhone-szintű játékok tökéletes futtatására dobnak piacra. -
#1113 JAJJ! kiesről mikor tudom szedni már azt a shit 2.2-t?vagy buheráljak a kiesel? biztonságos ez?xd -
Landor #1112 csak akkor fog ütni, ha futnak rajta a psp cuccok..