36194
  • Vadnokedli
    azért amúgy vicces hogy 4GB-s microSD-t is ha vesz az ember nem 4GB-s.. hanem 3,67 meg hasonlók >_>...
  • Fenrir
    No és Legendre mikor jön a 2.2? Mert először valami szeptember végét ígértek.
  • bandi007
    Help!
    T-Mobile Pulse minim van.Szeretem meg minden.
    Valahogyan elállítottam azt ,hogy ha lenyomok olyan gombot ami hosszú karakter is,akkor felugorjon egy ilyen felső sorban a választási lehetőség.
    Ezt hogyan tudom visszaállítani.
    THX
  • Landor
    304 ;)
  • Vadnokedli
    nálatok galaxy s -nél mennyit ír a feladat kezelőben a RAM hoz? nekem elvileg 326MB >_> nem 512 elvileg?:O fuck : D
  • Vadnokedli
    nem vagyok hülye. Csak meg jegyeztem hogy ígérték :"D
  • Landor
    de. azért is van ott hogy delayed..
    :D
  • Vadnokedli
    dejóóó nem októberreeee ígérték? y_y :Dvagyhasonló?
  • Landor
    mivanveled? :D
  • Vadnokedli
    KAKUKK mától már frissíthető lesz a galaxy s? hivatalosan Magyarországon kiesről?:D
  • theone91
    Tiszteltere méltó, hogy csak szoros együttműködéssel lehet a gyártónak felrakni a készülékére a WP7-et. Így garantált a jól optimalizált, gördülékeny rendszer (kontstans 60 fps, nincs smallfreeze vagy lag). Viszot ez a "metro"-dizájn zavaros, pedig hát minimalnak kéne lennie.
  • Vadnokedli
    hát csak egy snassz szar ami fizetős is a gyártóknak nem? mert "windows"
  • MikX
    Énis néztem, hát nekemsem jön be, olyan... nemtom... unalmas a GUI...
  • Vadnokedli
    most néztem egy Windóz fón hetes teló tesztet... háát. no komment, elég minimalista, gyorsan összedobottnak tűnik.., és hárdverkötést is vár... :"D
  • Jim Morrison
    oszinten? :D nem solar segitettel, details legalabb most rendesen mettle a telomon AZ SU es most Meg 30mb szabad helyem van es elegant gyors : D
  • Solten
    Sorry, gondolom ezeken mar tul vagy (#1134), nagyon nem segitettem hogy leirtam ezt az altalanos f@szsagot
  • Landor
    én ezt használom, és ott szépen le van írva hogy hogy kell csinálni

bár neked gondolom nem galaxy s-ed van, de hátha segít
  • Solten
    Custom ROM eseten szinte minden keszuleknel mas a metodus, keresd meg az erre vonatkozo (az adott keszulekre) forumokat. Amugy nem bonyolult; ugyes sracok irnak az adott telefonnal kompatibilis service progyt, aztan az adott telefonra optimalizalt ROM-ot.. :)
  • Jim Morrison
    nekem ez az upgradeles meg a costum rom installalas nem megy... talan ha nem angolul lenne, bar igy is ertheto. szinte mindent elolvastam mar amit lehet, csak egy rovid mondatos valaszt nem talalok, hogy mi az a Root, Rom, A2SD , SWAP... meg egy rendes tutor hogy tegyek fel costum Romot...
  • Solten
    Az Android akvizíciója volt a Google legjobb befektetése

Ja, hat parszor mar visszahozta azt az 50 millio dolcsit...
  • Landor
    a kérdés az hogy mit? :)
  • Landor
    valamelyik mobilwallpaperes siteon is fent van ez a kép választhatóként (többoldalas)
    tudom, mert kolégám onnan szedte le és azóta is ezt használja :)
  • theone91
    Az újgenerációs Sony és Nintendo kimaradt. De volt PS1-PS2 és SNES valamint Gameboy Color.

Őket is imádtam, és egyik cégre sem neheztelek. Bárcsak ez lenne jellemző a többi gadget-user-re is. :(

No, de ennyit az offról. :D
  • Solten
    Jenki (ex)munkatarsam ilyen "multiplatform", volt egyszerre androidos teloja, ajfonja, ps3-ja, x-box-a, pc-je, nintendo dsi-je meg istentudja meg mije...
  • theone91
    Win 7-et használok, 360-on gémelek, van egy Spicám és egy iPod Touch-om.

Így még egy überriválist kifelejtettem. És azt is bírom. :D
  • Solten
    igen
  • theone91
    Én mindekettőt imádom. Most perverz vagyok?
  • Solten
    960x854...
  • ktomi22
    am klassznak klassz :)
  • ktomi22
    521x464 ..nem neveznem wallpapernak.. bar lehet en vok a hulye :D
  • Solten
    Talaltam egy klassz wallpapert:

• ktomi22
    merre hogyan? :D
  • Landor
    minek pc sync? én a googléval teljesen kiktattam a local dolgokat.
  • theone91
    Dehogy temetem (magamben persze igen), de a PS felirat miatt viszik majd mint a lakásfenntartási segélyt.
  • ktomi22
    hy.. tudnatok ajanlani valami jo kis syncronizalo progit pc hez? .. szerintem alap htc-s szar .. ( htc desire )
  • MikX
    Mondjuk az tény, hogy nagy előny, hogy van fizikai gombsor, én nemigen tudok komolyabb játékokkal a mai napig játszani rendesen érintőkijelzőn, hiába mondják hogy ugyanaz, pedg nagyon nem.
    Játékokterén meg kitudja... talán ha rajta lesz a PS felirat jobban jönnek ki rá nagyobb fejlesztők játékai

Legalábbis így előre én nem temetném...
  • MikX
    nemfeltétlenül... Mivel azért a psp eléggé elavult már, lehetne pl az utódja is... És kidobnák újra a kiadott játékokat, a psp UMD lemezes cuca amúgyis egy nagy fail volt.
  • theone91
    Szinte biztos, hogy nem lesz PSP lineup. Egy mezei android teló lesz valami szar (jó, hát az analóg stick-eket nem igazán tudnák megoldani) kontrollerszerű valamivel, ami a PSP hírének farvizét próbálja meglovagolni.

Az Engadget szeint Timescape-téma lesz a telón. Hát erről ennyit. Csak egy teló melyet az iPhone-szintű játékok tökéletes futtatására dobnak piacra.
  • Vadnokedli
    JAJJ! kiesről mikor tudom szedni már azt a shit 2.2-t?vagy buheráljak a kiesel? biztonságos ez?xd
  • Landor
    csak akkor fog ütni, ha futnak rajta a psp cuccok..