36194
-
És tényleg láthatóan belassul nálatok? Mert nekem launcherPro van fenn, 5 képernyőre állítottam, és abból 4 tele van widgettel meg ikonokkal, de ilyet nem vettem észre egyszersem, sőt, igazából lassulást is csak akkor, ha megy a torrent telon. -
Landor #1550 widget (bár nálam ez a kettő egyenlő :D) -
benkoszabi #1549 ÉS a widgetek vagy az ikonok lassítják leginkább a rendszert?
-
Landor #1548 én nem hiszem hogy lesz :D
persze lepényhal :D -
Landor #1547 ki itt a konzervatív?! -
meg a szinkronizációkat offolni -
oké, köszi a segítséget. -
ki kell lépni minden progiból pl. advanced task managerrel -
olyat nem csinál a teló, hogy engedem a netet felmegyek facebookra és ő addig frissítget vagy egyéb dolgokat csinál magától? -
apndroidnak is van widgete -
apndroiddal letiltom a netet, ha már nem akarok facebookozni. -
és úgy működik neked, hogy facebook a kezdőoldalad apndroiddal tiltod a netet? mert elvileg azt is tiltania kéne?! -
vagy SwictchPro widget és 1 nyomással ki lövöd az adatkapcsolatot wifi közben. vagy ilyesmi :D -
kezdőoldalnak beraktam a facebookot, apndroiddal letiltom a netet
wifizés esetén operával böngészek -
olyat lehet csinálni, hogy letiltok minden net hozzáférést, csak a wifi és a 0.facebook.com(tehát az ingyenes facebook) legyen? (tmobile, lg gt540 optimus) -
Meglátjuk. És reménykedem. -
Ez így van. Reméljük a kövi szállítmánnyal nem lesznek gondok, és lesz Telenornál. :) -
Legalább is ezt állítja szaktársam bennfentes ismerőse. -
ZTE Blade, T-mobile-nál:
"Jelenleg nincs raktáron, hamarosan érkezik."
Én azt hittem azért nincs raktáron Blade a T-nél, mert azt hittem kifogyott. De visszahívták őket a hihetetlenül sok pixelhiba miatt. -
miért vagyok ilyen konzervatívok?XD -
az a bajom nekem is :"D sajna szilikonos.. -
szar no, szilikonos csocsokkel, nem nyert -
Ha sok widget-et akarsz hasznalni, akkor eros gep kell, min. 1Ghz-es procival -
Landor #1528 hát ez szutyok :DD -
piercing nélkül maybe -
ezt ajánlom mindenkinek háttérnek :)
http://m.blog.hu/te/testmodositas/image/kal%C3%B3zcsaj.jpg -
én be tudom : o de jobb nagy felbontású képeket be rakni tehát szerintem a minimum hogy 1600x1200 legyen vagy legalább 1000x1000 -
800x480-as felbontású képet be lehet rakni teljes méretben háttérképnek?
Mert ha maxra állítom a kis ablak méretét akkor is elég karcsú :/ -
Landor #1523 igen -
benkoszabi #1522 Ha sok widgetet rakok ki a képernyőkre, meg sok az ikon, ezek nagyon belassíthatják az oldalak közötti lapozgatást? Tehát hiába néz ki jól egy widget, de zabálja a telefon erőforrását, lassítja? Megakaszthatja? -
alex88 #1521 :(
és nem lehet valahogy átmásolgatni?pl root explorer?
és ha BT-n küldök a telóra valamit az autómatikusan a memóriakártyára mentődik?mert nem állítottam be semmit, de eddig úgy vettem észre. -
ZTE Blade felhasznaloi teszt
-
"The good news is that there will be an official update to 2.2 in the beggining of 2011, i hope this update would work with the San Francisco"
Lehet mar a hivatalos megjelenes elott kesz lesz a fozott froyo...
A sracok mar a beta statusnal tartanak...
-
Én is jókat olvastam róla.
meg lesz egy ilyen is :)
"The good news is that there will be an official update to 2.2 in the beggining of 2011, i hope this update would work with the San Francisco" -
ja látom, kollega is ezt keresi :DDDD
ha valaki megtalálja a galaxy3as a2sd-t, sikítson :) -
Ja, sry, kicsit szukszavu voltam, kell hozza meg ugye az A2SD... :) Egyszerubb ha kivarod a 2.2-t, Galaxy 3-ra ismegjelenik a pletyi szerint. -
alex88 #1515 rootolva van a teló, van superuser permission ikon a menüben. itt hol? -
Igen, nos az univerzalis eclair verziot valoszinuleg nem fogod megtalalni, viszont ugyes emberkek elkeszitettek az xy keszulekkel kompatibilis verziot. Pl: link. -
rootolás esetén is app2sd progival?
ha igen, akkor több, mint valószínű, hogy balfasz vagyok, de az istennek nem találtam 2.1-re app2sd-t :D -
Megtalaltam a szerintem legf@szabb rom-ot a keszulekre: link. Tartalmazza a HTC-fele billentyuzetet, bar nekem az alap Android jon be a legjobban... :) A francia rom az alapja. Erdekes hogy az 1.1-es verzio meg a magyar rom-on alapszik, de az valahogy nalam nem fut olyan hudejol. Az 1.0.1 meg egy villam.
Es egy rohadtjo tema hozza: link.