36194
-
#1751 Jó, hát tudom, hogy majd a Nexus S-nek is lemegy az ára, kb jövő karácsonyra! :) -
#1750 Akkor majd leszedem, és rajkodok vele 5 percet, majd letörlöm, mert nem bírja úgyse a teló :ASD -
#1749 Van, meg ugye esocseppes lesz a kepernyo, stb :) -
#1748 Van benne olyan, hogy ha esik az eső, akkor egy ablaktörlő mozog? Nehogymán ídösapám telefonja ilyen fícsörökkel jobb legyen az enyémnél -
#1747 Ja ez a Weather Widget 2.9 total HTC-fele, kiprobaltam es nagyon bejovos... :) -
#1746 Inkabb portoljak a teljes Gingerbread-et... -
#1745 Gingerbread keyboard gets ported to the Samsung Galaxy S i9000
-
#1744 A Galaxy S-nek is hasonlo kezdoara volt (fuggetlen), manapsag £370-ert hozzajuthat az ember :) -
#1743 Nem mindenkinek jut Super AMOLED!? -
#1742 Akkor 100 000-el lesz csak drágább, mint a Samsung Galaxy S! :) -
#1741 Beautiful Widgets. tokeletes koppintasa a Sense-nek, csak tobbet tud -
#1740 A Weather Widget 2.9 elvileg HTC-fele koppintas: link. Szoval a kesobbi verziok mar nem igy neznek ki, a HTC ugye kifejezte nemtetszeset :)
Jo meg a Moxier world-fele widget (perpill. ezt hasznalom):
-
#1739 bár designban más de én a Weather forecast widgetet használom
nagyon jól testreszabható -
benkoszabi #1738 Vagy ez -
benkoszabi #1737 A HTC Sense időjárás widgetjéhez hasonlót tudtok ajánlani? Launcher Pro-t használok, és jó lenne vmi designban is odaillő, mint pl. a képen:
Widget -
#1736 -
#1735 Az UK-ban havi £35-ert (2 eves szerzodes), ingyen. Feltoltokartyaval / kartyafuggetlenul: £549.95. Egyelore.
-
#1734 ...kártyafüggetlenül bruttó 650 eurós, azaz 182 000 forintos áron tervezi a piaci bevezetését.
Erre 25 százalékos ÁFA-t számolva egy elég csúnya, 225 ezer forintos összeg jön ki.
-
#1733 Ez is igaz... Egyébként lehet tudni, hogy a Nexus S kb mennyi lesz? ;) -
#1732 még mindig tudsz mellé venni abból a 15 ből egy 32-16 gb-s micro-t xdd -
#1731 Hja... És a Nexus S kerül majd 190 000-be! :) Annyi pénzem azért nincsen sajnos... :( :( Mikor jön az Nexus S? Januárban? Hja, majd 135 000-ről lemegy az ára 120 000-ra... :D -
#1730 így van XDDD de én Nexus S-t vennék :D (galagszi esz júzerként.) -
#1729 utána várjon júniusig, mert akkor minden lejjeb megy, aztán novemberben meg lesz karácsonyi akció. -
#1728 de várjál még januárig a vétellel, Nexus S után szerintem Galaxy S ára csökkenni fog. -
#1727 Öcsééém... Hihetetlen, komolyan! :D Csodálkoztam volna, ha Magyarországon lehetne... :D :D -
#1726 :D -
#1725 tudtommal még nem lehet fizetős dolgokat venni Mo-n
:D -
#1724 Sziasztok!
Lassan szeretnék venni egy Android-os telefont... Nagyon béna vagyok ebben a témában, bocsi előre is! Samsung Galaxy S telefont néztem ki magamnak, amin ugye Andorid van. Régebben láttam valami cikket, hogy az android market-ből MO-ról nem lehet mindent szedni? Ilyen van még? :D -
#1723 az szerintetek vaj, ha neha lefuttatom a wipe data/dalvik cachet? mert szerintem nem kene behalnia tole, csak gondoltam elotte megkerdem. -
#1722 na, látom van banner, megmondom őszintén a héten akartam kérni banner készítő topikban :D
más (on):
van kezdetleges gingerbread Pulse ra :D nemtom kipróbáljam e. -
#1721 az amit linkeltem nem az applanet, hanem a vezérlő cucc. Az applanet ilyen 'legális' marketféle több alkalmazással, programmal.. -
benkoszabi #1720 Köszi! Mi ez az Applanet? -
#1719 http://www.mediafire.com/?54dk9rz0i8l00ny
itt van. (remélem jó... :D) -
#1718 felrakom az applanetről letöltöttet. várj. és adok linket. (csak hogy ne bszkodj az applanettel :D) [ha nincs.] -
benkoszabi #1717 Aham, arra gondoltam! -
#1716 SwitchPro Widget? (van Applaneted?) amúgy.. power control widget? az milyen? az olyan hogy egy kis panel és rajta: wifi-bluetooth-gps-szinkronizáció stb... ugye?:D -
benkoszabi #1715 Keresek Energiaellátás/Power Control widgetet, olyat ami a gyári androidban is van, csak éppen átlátszó/háttér nélküli kéne nekem. Tud vki? -
Landor #1714 itt egy kis ellentmondást érzek -
Landor #1713 a telenor legalább meg tudja mondani hogy hol tartassz, sőt még sms-t is küld -
#1712 Jó a többi még gennyesebb és a 3G hálózatuk is vicc.