36194
-
#1391 Sziasztok!
Most látom hogy ez a ZTE Blade a Tré-mobilnál 37ezer Ft. csomagban.
Csak nekem az nem áll össze, hogy ugye ez egy androidos telefon, akkor ugye Wifi, GPS. Esetleg a készülékből emiatt "vettek el valahol"? Tehát lassabb-e, vagy kijelzője nem olyan érzékeny? Akinek ilyen van annak mik a tapasztalatai? Köszönöm! -
#1390 en ezt haszaom, van benne widget amivel bezarhatom a futo folyamatokat. Nem ez az elsodleges celja, de szerintem ez a legjobb :D -
benkoszabi #1389 A Feladatkezelőt vagy mondjuk az Advanced Task Killer progit használjam a játékok és futó alkalmazások bezárásához?
A Feladatkezelőben hiába zárom be pl. a Google Search-et, megjelenik újra.
Van amúgy jobb, mint az Advanced Task Killer? -
#1388 Van 30%-os kedvezményünk előfizetéses árból, szóval lényegtelen. :DD -
#1387 Ott feltehetően jelentős felárral jönne a teló...
Én örülök, hogy a T-nél kapható, amúgy is át akartam vándorolni Vodáról oda. Számhordozhatóság meg van. :D -
#1386 Semmi. Szerintem mindig jön szállítmány. Vagy ha nincs akkor rendelnek. :)
Telenor is felvehetné már a kínálatába. :D -
#1385 Mekkora az esélye annak, hogy karácsonyig kifogy a T a ZTE Blade-ből? -
#1384 hasznos kis alkalmazás
Lényege: Ha elhagyod valamerre a telefonod, és persze némán van, akkor dobsz neki egy sms-t, amiben egy általad megadott szöveg van, és maxra tolja a hangerőt :D -
#1383 applanet megvan >O -
#1382 egy ideig döcög de pl fájl másoláskor ledobja a telefon
samsung galaxy s is
cserélik ezt is... -
#1381 jo lehet, csak 28MB ha jol latom, es nem fer ra a telomra :D
Tudna valaki adni egy MUKODO appplanetet? nemtom hany heten nem hoz be semmit :/ -
#1380 Ha leformazod FAT 32-re, akkor sem mukodik? -
#1379 Akkor egész korrekt a Blade hazai ára. -
benkoszabi #1378 Melyik nem állítja le teljesen? melyiket használjam? jó az Advanced task Killer, vagy van jobb? -
#1377 tömören, ja és kevesebbet mutat. pl ha az nullát mutat, hogy nulla program fut, akkor legalább fut vagy 6-8... -
#1376 az nem állítja le teljesen. -
benkoszabi #1375 Üdv!
Task Killer témához!!
Első Androidos telefonom. Fenn van az Advanced Task Killer, használom manual módban, de általában csak a zenelejátszót és a játékokat szoktam kilőni vele. Viszont van az Androidban Feladatkezelő...az nem ugyanerre való? Ott is van olyan opció, hogy "Kilő". Meg van, hogy Feladatkezelőben kilövöm a Google Search-et, vagy a RoadSynch-et, de pár perc múlva újra ott lesz mind2. Vagy a Feladatkezelőt ne bolygassam inkább? -
#1374 Angliából hozták az enyémet.
100 font + 10 font a feltöltőkártya
mivel nekem ismerős hozta a szállítás nem került semmibe plusz éppen működött az ingyenes kód generáló oldal ezért a függetlenítés se
ph topik -
#1373 oké, majd ha felnézek visszaigazollak :D
aztán majd megnézhetnénk hogy lehet együtt menni :DDD -
#1372 Asszem felvettelek... :D
énmeg Keanedale vagyok... -
#1371 Most látom, hogy a PH-ről van szó... Akkor semleges a kérésem, de a kérdés még aktív. :D -
#1370 Erre én is kiváncsi vagyok. Meg lusta visszakeresni. :D -
#1369 Tudsz linket dobni a topikhoz? Az SG-keresője egy hatalmas kupac, olmós, selymes fos. -
Landor #1368 én a dragonplay féle online pokert nyomatom bkvn:D -
#1367 aha, én is lekaptam, egész jó kis játék :DD
vegyél fel: Lilyen a kari neve. :D -
#1366 Összességébe mindennel együtt mennyibe fáj egy olyan? -
Landor #1365 vicc.. -
#1364 Próbáltátok már a pocket Legends-et? Most néztem marketen ingyenes 3D MMO, amolyan WOW szerűség, nemtűnik annyira rossznak, melóbamenet buszra tökéletes :D -
#1363 sztem az app2sd csak froyoval megy, nekem meg még eclair van :|
ha tévednék az jó lenne :D de eddig mindenhol ezt olvastam -
#1362 Blade? -
#1361 Olvasom, ugyanez a helyzet a gorog valtozattal... Ok is "B kategoras" Blade-t kaptak.. (felezett ram, gagyi kijelzo) Balkani verzio? Jo, az mondjuk igaz hogy az OLED kijelzoket sem igazan ontjak a gyarak.
Amugy termeszetesen Nagy Britanniaban a szolgaltato is tudja fuggetleniti neked a keszuleket... Sajnos kisse a "piaci ar" folott dolgoznak. -
#1360 nagyon kezd ott eldurvulni a helyzet a ZTE topikban
pixelhibákkal,kijelző minőséggel,memóriával megy a szenvedés
am én nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal
kell hozatni még egyet a bnőmnek nincs mese :) -
#1359 "Nagyon sok unlock-kal kapcsolatos hozzászólást találtam, ez teljesen illegális Magyarországon és a PH!-n is az ezzel kapcsolatos hozzászólások, a továbbiakban mellőzétek ezeket!"
Az egy dolog hogy a ph forum szerencsetlen, de hogy az unlock illegalis lenne Magyarorszagon?? WTF??? (toroltek a kommentemet ezek az egysejtuek, csak mert leirtam az unlock szot...) -
#1358 Én megcsináltam amiket leírtak, particionáltam sd kártyát stbstb rápakoltam az appokat, de valahogy nem lett több memóriám, többször megcsináltam de lehet valamit elbaszok.. -
#1357 + #1304/#1036 :D -
#1356 #1354 -
#1355 Sracok, ha van egy gyari 2.1-el mukodo HTC Hero-m, akkor mit kell tennem, hogy az appokat (amik ezt engedik) atpakolhassam az SD-re? -
#1354 App2sd-re keress rá. Azt kerested nemrég, bár lehet, hogy rootolni kell a telót de nem tudom. :) -
#1353 köszönöm, megnézem majd -
#1352 update-elt a barcode scanner, és a hiba is eltűnt :)