36194
  • Jim Morrison
    csak a t ?
  • bardocz
    Az sem működött nálam:D
  • HiPPoNaX
    Alarm Clock Plus v2, ingyenes cucc, engem eddig mindig felebresztett, pedig a gyari app nekem is szarakodott.
  • bardocz
    Nekem azzal sem működött. Nálam a megoldás az volt, hogy a telefont este csak lerakom a helyére, de még véletlenül sem kapcsolom ki a kurva képernyőt rajta. Így faszán ébreszt.
  • Jim Morrison
    videón látszott. háhá
  • GregSB
    2.3 screenshotok.

Jó ez az új bill:

• GregSB
    Jövőre jön az Android Honeycomb, támogatni fogja a tableteket.

A cikk alján egy videóban demózzák egy prototipus Motorola tableten.

• Sir Quno Jedi
    Nekem már sikerált úgy lefagyasztani a telót, hogy csak az aksi kivétele segített, aminek azé nem örültem. :D
  • Blasta
    megertelek, nekem sem tetszik, hogy olyan funcioert FIZESSEK meg plusszban amit barmelyik 10e ft-os nokia rohogve teljesitett most es 10 eve is...
  • Sir Quno Jedi
    Appért nem fizetek, programozó vagyok, vannak elveim is! :D
  • Blasta
    probaltam mar mindent, lefekves elott futo appok bezarasa, ora alkalmazas nyitva hagyasa (nem leptem ki a desktopra), tolton hagytam (mondtak, hogy ugy nem megy el melyalvasba a telo, szartnem), stb... kiborito es ultraciki, az iPhone-os haverok elott kussolok a dologrol persze... :D
  • Blasta
    Nem Tmobile-os problema, enis ezzel szopok egy HTC Tattoo es egy Hero is ezt produkalja alkalom adtan.
    Android problema ez, es az ra a megoldas (androidos forumokat olvasva) hogy felrax ra egy fizetos Gentle Alarm appot. Az ebreszteni fog tudtommal mindenkor.
    Szamomra is kiborito, en egyelore ugy oldomm meg, hogy csajom teloja is akkor ebreszt mikor az enyem, 2 telefon egyszerre MÉG nem "aludt el".... (en mar igen, thx 2 google)
  • Sir Quno Jedi
    De elindítja simán, csak amíg sleepeg addig szart sem csinál. Megnyomom a bekapcs gombot egy pillantra, egyből éled a display, frissíti az órát és rájön, hogy már meeennyi az idő vaze. Tök vicces.
  • hzsolt
    én arra tippelnék, hogy elfogy a memóriája, és nem tudja elindítani az ébresztőt.
    Ellenőrizd, hogy milyen programok futnak.
  • Sir Quno Jedi
    Én mondjuk megértem a tmobilt is, rohadt bűnöző banda, vudu mágia kell hozzá, hogy kitaláld a forgalmadat, ami ha túllépi a havi limitet, akkor ISZONYAT pénzeket lekasztanak pár megáért is. Milyen szolgáltatás az, amiről nem tudják bármikor INGYEN egzaktul megmondani, hogy jelenleg mivel tartozom, vagy mennyit fogyasztottam eddig!?!?? ŐK pontosan tudják, hiszen ezért sarcolnak meg, ha túllépem, de NEKEM nem hajlandók elárulni, majd csak akkor tudom meg, mikor a cégem rámveri a 100k-s mobilszámlát.

Namost ez MINIMUM kiemríti a szándékos, előre kitervelt csalás és szélhámosság fogalmát (nomeg a vásárló/fogyasztó szándékos megtévesztése), csodálom, hogy nem perelték szénné őket a hivatalos szervek!
  • Sir Quno Jedi
    Másik baromság, hogy a netcounter, meg az összes hasonló program csak azt az adatforgalmat tudja mérni, amit a telón töltök le-fel közvetlenül. Amit tethering-gel 3G USB modemnek használva a telót, na azt MURVÁRA sehogy sem. Így aztán érdekes kitalálni hol tartasz a havi forgalmadban... (mert ugye ha több gépen plusz telón használod, akkor össze kéne adogatni a különböző porgamok által mért értékeket, hát elmennek a jó édes k. anyukájukba)

Leglényegesebb ez lenne, hogy a elón mérhető legyen az ÖSSZforgalom. Persze csak ez nem megy.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, egy-két hétig csinálta, most meg nem akarja az igazságot.
  • Vadnokedli
    azt hiszem a nevébe benne van T <-- :D ez mindent elárul :D

de amúgy nem értem hogy ezt miért csinálja, ha hisz eddig szó nélkül csinálta.
  • Sir Quno Jedi
    T-Pulse Mini

Mikor megkaptam nemrég, akkor ébresztett ahogy kell, most meg nem, csak ha felveszem, kiveszem alukálásból, akkor rájön, hogy jééé az idő már ennnyi vaze és nekiáll vernyogni, hogy ébredjek fel (mikor én ébresztettem őt vaze). NA ez mi a rohadástól van gyárekök?!?! (szart sem frissítettem rajta) Kúva idegesítő, mert az ezeréves ASUS P535-öm szó nélkül teszi a dolgát, ez meg gecizik velem! :D
  • theone91
    Peace. Ha értitek. :D
  • qetuol
    hmm.. akk kéne vki ismerős, aki ellátogat ide :)
  • Solten
    Android 2.1 és 2.2: Túl a 83 százalékon

• bardocz
    Amerikából kb minden bekerül a vámhivatalra, mindegy mivel küldik, és vagy szednek vámot, vagy nem. Vannak elég érdekes történetek erről.
  • qetuol
    ha futárral jön?
  • bardocz
    Egy cd-re nem is raknak vámot. Egy 500 dolcsis cuccot viszont megnéznek.
  • Solten
  • qetuol
    hát nemtom, én egyszer rendeltem egy CD-t USA-ból, a szállítási költség 5€ volt
  • bardocz
    Jah, csak a szállítása költség, meg arra a vám, és akkor semmi értelme sem volt a rendelésnek.
  • qetuol
    nem értem miről beszéltek, ugyanúgy 529-ért megrendelheted mint bárki más USA-ból, csak a szállítási k¸oltség a plusz. vagy, dec. 20-a után már UK-ból is megrendelheted , kevesebb szállítási k¸oltséggel.
  • Máté94
    Meg fontért és dollárért is már. :D
  • qetuol
    dehát megrendelheted 529 dollárért is..
  • Vadnokedli
    Hát az lesz annyi mint a Galaxy S újonnan ha bejön. és a Galaxy S meg le esik.. talán. xd

"Amire Euróba jön lesz belőle 529€. :)"

Főleg emiatt :"D.. és szerintem amire Magyarországba jön... XD
  • Máté94
    Amire Euróba jön lesz belőle 529€. :)
  • qetuol
    529$ azaz 400€ , nem túl olcsó? :D
    a galaxy s drágább. pedig az már nem újdonság
  • Vaxi
    a háta hasonlít a galaxy3hoz :)
  • Vadnokedli
    amúgy nagyon szép le kerekített a formája.
  • Vaxi
    musthave gyanús
  • MikX
    Fasza, ez a contour display kicsit fura... Mármint rànézésre, hogy ilyen homorú, de biztos kényelmes...
  • Jim Morrison
    kafa
  • Vadnokedli
    őőőő Galaxy