36194
  • xxdani
    Sziasztok.

Van mód arra, hogy egy nokiáról (symbian s60v3) az smseket áttegyem samsung Galaxy 3-ra?
  • Vadnokedli
    nálam galaxy érintője olyan mint a vaj, kb az ujjam hozzá se ér már érzékeli :D
  • Máté94
    Ennyi pénzért...
  • Vaxi
    én nem tapasztaltam rajta jelentősebb lassúságot, amikor kipróbáltam, viszont a kijelzőt erőteljesebben kellett nyomkodni, mint a galaxynál
  • Vadnokedli
    kicsit lassú néhol nem?
  • theone91
    Jap, akkor semleges a komment. Én nem ismertem, csak láttam, hogy kikerült a videó alá, a kommentek közé.
  • Vaxi
    vágom :)
  • theone91
    B-Comlex - Beautiful Lies
  • theone91
    Szerintem korrekt a szimpla ajánlott plecsni, ki tudja hosszabb távon milyen a hardver. Jó az ahogy van, viszont jobb lett volna, ha a tesztet az egyik mobilaréna-nagyágyú írja.
  • Vaxi
    hehe jazzy, csekkolod a zenét? :D
  • Solten
    WTF, min. kulonosen ajanlott! :))

• jazzy
    "Mert nem neonzöld" :D
  • Vaxi
    Jogos komment. Gondolom megy a flém ezerrel :D
  • hzsolt
    Smart Keyboard Pro
    + a magyar szótár
    Szerintem magyar szöveg bevitelére ez e legjobb.
  • theone91
    Na, a Blade megkapta az "ajánlott"-plecsnit Mobilarénán. :)
  • Blasta
    ultra keyboard a legjobb szvsz.
    mindent tud amit irtal + meg sokkal tobbet, skinezheto is , van rakas extra funkcioja, gyors, totalisan konfigolhato
  • Landor
    Minkek ezek? Ott a natív remote desktop, évek óta azt használom.
  • Vaxi
    Távsegítség. Asszem ezt fogom használni, ha már az a rohadt logmein nem akar működni :D
  • MikX
    Nekem is jó lenne, csak gyáriban nincs álló helyzetben a haygományos 1abc 2def 3ghi kiosztás, mivel hiába a 4 colos kijelző, kicsik a betűk, és gyorsan álló helyzetben csak így tudok sms-t írni...
  • Solten
    Nekem a gyari android boven jo... :) HTC-et dicserik sokan, annyira nem jott be (klassz a sok funkcioja de szamomra feleslegesek):

• Landor
    Beépített samsungot; itt hosszan kell nyomni az adott gobot a magyar karakterek eléréséhez.
  • MikX
    Ti milyen billentyűzetet használtok? Mondom elkezdek keresgélni, milyenek vannak, a lényeg az lenne, hogy álló helyzetben a "szokásos" numerikus bill legyen, csak fektetvel egyen qwerty, nomeg persze pontos és gyors legyen... Nemtudom olyan eseleg van, ami qwerty módban magyar, vagyis van külön gomb ékezeteknek?
  • Vadnokedli
    ... mondasz valamit :D ki ez te??? theone... omg xd
  • mflex #1608
    Na jah :)
  • mflex #1607
    Ilyen észjárással nem csodálom. Mindegy, valamit írtál.
  • Landor
    arra nem goldoltál hogy csak szimplán tetszik neki a videó, azért linkelte be?
  • theone91
    Gerrillamarketing. Bár a te regeddel nem tudom hova tenni.
  • Solten
    Ez a tekintet odatesz:

• theone91
    Szerintem mindenképp várd meg a második szállítmányt a Blade-ből.
  • benkoszabi
    Nekem Blade-m van, 2 hete van meg. Szerencsére megúsztam eddig a nagyobb galibákat vele, egyedül ami zavaró, hogy kékes csíkok nekem is vannak itt-ott.

De hála isten a kijelző érzékenysége rendben van, a képe szép és éles. meglepően keveset játszom rajta, inkább zenehallgatás, képnézegetés és hasznos appokkal tömöm tele.

Ki kell fogni, és akkor nem ellenfele a Gala3.
  • MikX
    Sony X8?
    Sztem faja telo az is, és hamarosan itt az Éclar arra is.
  • Vaxi
    Galaxy 3 tulajként elmondhatom, hogy nagyon jó kis telefon.
    Előnyeiről olvashattál a mobilaréna cikkben, saját tapasztalatok:
    - GPS: ezt mindenkitől hallani, hogy nem a legjobb. igaz, javítani sokat lehet rajta, de rinyál mindenki, hogy későn talál holdat. nekem az acer gps-em, amiben sirfstarIII chip volt, 15 percig kereste a holdakat első pár bekapcsolásnál. a gala3 is elpöcsöl vele az elején, aztán szépen tartja magát.
    - Wifi: nem tudom miért, pár méterre a rútertől is gyengének mutatja a jelet, és néha megakad. de egyébként megy rendesen, kapcsolódik mindenhova, ahova kell, szóval nagyobb panaszom nincs.
    - Elején hiányzok a híváskezelő gomb, mostanra megszoktam.
    - Persze mindenki a legjobb appokat akarja felpakolni a saját telefonjára, ez nem egy gala S, szóval nem kell annyit várni tőle.
    De szerintem jó áron adják, és korrekt kütyü.
    Viszont a ZTE-ről is sok jót (meg rosszat) olvastam, szóval nehéz döntés.
  • Máté94
    Hamarosan jön belőle új szállítmány.
  • xxdani
    Sziasztok.

Telefon vásárlása előtt állok és nagyon megtetszett az androidos telefonok közül kettő, de egyszerűen nem tudok választani.
    Az egyik választottam egy Samsung Galaxy 3 a másik pedig ez az új masina a ZTE Blade (ami talán csak nekem új).
    ZTE azért van második helyen számomra mert hosszas olvasgatások után kiderült számomra, hogy rengeteget visszavittek a hibás kijelző miatt és panaszkodtak, hogy a kijelzője nem elég érzékeny és ezekkel én nem szeretnék szívni a vásárlás után hogy hurcolgassam szervizbe (persze ha egyáltalán hoznak még a T-be). Talán ezzel az írással meg is adtam magamnak a választ, de most már beírtam meg amúgy is kíváncsi vagyok a véleményetekre :)

Melyik lenne jobb választás?
  • Landor
  • Jim Morrison
    :D végül is maradhat a sperma, csak megcsinálhatod, hogyha a pottyokre boksz ra, akkor bejojjon valami.
  • Landor
    akkor maradnak az interaktív spermák, koszi :D
  • Jim Morrison
    nincs, de megcsinálhatod ezzel az appal
  • Vadnokedli
    SOKK SOKKK SOKKKKK SOKKKK KKKK SKKSKSKSKSKSKAOFKSODKAOFSJKDFIMHSEJKARNBAEKRZNKABNRKTNAREH

érted? érteeed?!!! sokkoool!!!!! B+!!!!! síííroook :((( XDDD

9 a négyzeten = 33? szép... xd
  • Landor
    a sorozat többi része is kurvajo :D