36194
-
#1631 Sziasztok.
Van mód arra, hogy egy nokiáról (symbian s60v3) az smseket áttegyem samsung Galaxy 3-ra? -
#1630 nálam galaxy érintője olyan mint a vaj, kb az ujjam hozzá se ér már érzékeli :D -
#1629 Ennyi pénzért... -
#1628 én nem tapasztaltam rajta jelentősebb lassúságot, amikor kipróbáltam, viszont a kijelzőt erőteljesebben kellett nyomkodni, mint a galaxynál -
#1627 kicsit lassú néhol nem? -
#1626 Jap, akkor semleges a komment. Én nem ismertem, csak láttam, hogy kikerült a videó alá, a kommentek közé. -
#1625 vágom :) -
#1624 B-Comlex - Beautiful Lies -
#1623 Szerintem korrekt a szimpla ajánlott plecsni, ki tudja hosszabb távon milyen a hardver. Jó az ahogy van, viszont jobb lett volna, ha a tesztet az egyik mobilaréna-nagyágyú írja. -
#1622 hehe jazzy, csekkolod a zenét? :D -
#1621 WTF, min. kulonosen ajanlott! :))
-
#1620 "Mert nem neonzöld" :D -
#1619 Jogos komment. Gondolom megy a flém ezerrel :D -
#1618 Smart Keyboard Pro
+ a magyar szótár
Szerintem magyar szöveg bevitelére ez e legjobb. -
#1617 Na, a Blade megkapta az "ajánlott"-plecsnit Mobilarénán. :) -
#1616 ultra keyboard a legjobb szvsz.
mindent tud amit irtal + meg sokkal tobbet, skinezheto is , van rakas extra funkcioja, gyors, totalisan konfigolhato -
Landor #1615 Minkek ezek? Ott a natív remote desktop, évek óta azt használom. -
#1614 Távsegítség. Asszem ezt fogom használni, ha már az a rohadt logmein nem akar működni :D -
#1613 Nekem is jó lenne, csak gyáriban nincs álló helyzetben a haygományos 1abc 2def 3ghi kiosztás, mivel hiába a 4 colos kijelző, kicsik a betűk, és gyorsan álló helyzetben csak így tudok sms-t írni... -
#1612 Nekem a gyari android boven jo... :) HTC-et dicserik sokan, annyira nem jott be (klassz a sok funkcioja de szamomra feleslegesek):
-
Landor #1611 Beépített samsungot; itt hosszan kell nyomni az adott gobot a magyar karakterek eléréséhez. -
#1610 Ti milyen billentyűzetet használtok? Mondom elkezdek keresgélni, milyenek vannak, a lényeg az lenne, hogy álló helyzetben a "szokásos" numerikus bill legyen, csak fektetvel egyen qwerty, nomeg persze pontos és gyors legyen... Nemtudom olyan eseleg van, ami qwerty módban magyar, vagyis van külön gomb ékezeteknek? -
#1609 ... mondasz valamit :D ki ez te??? theone... omg xd -
#1608 Na jah :) -
#1607 Ilyen észjárással nem csodálom. Mindegy, valamit írtál. -
Landor #1606 arra nem goldoltál hogy csak szimplán tetszik neki a videó, azért linkelte be? -
#1605 Gerrillamarketing. Bár a te regeddel nem tudom hova tenni. -
#1604 Ez a tekintet odatesz:
-
#1603 Szerintem mindenképp várd meg a második szállítmányt a Blade-ből. -
benkoszabi #1602 Nekem Blade-m van, 2 hete van meg. Szerencsére megúsztam eddig a nagyobb galibákat vele, egyedül ami zavaró, hogy kékes csíkok nekem is vannak itt-ott.
De hála isten a kijelző érzékenysége rendben van, a képe szép és éles. meglepően keveset játszom rajta, inkább zenehallgatás, képnézegetés és hasznos appokkal tömöm tele.
Ki kell fogni, és akkor nem ellenfele a Gala3. -
#1601 Sony X8?
Sztem faja telo az is, és hamarosan itt az Éclar arra is. -
#1600 Galaxy 3 tulajként elmondhatom, hogy nagyon jó kis telefon.
Előnyeiről olvashattál a mobilaréna cikkben, saját tapasztalatok:
- GPS: ezt mindenkitől hallani, hogy nem a legjobb. igaz, javítani sokat lehet rajta, de rinyál mindenki, hogy későn talál holdat. nekem az acer gps-em, amiben sirfstarIII chip volt, 15 percig kereste a holdakat első pár bekapcsolásnál. a gala3 is elpöcsöl vele az elején, aztán szépen tartja magát.
- Wifi: nem tudom miért, pár méterre a rútertől is gyengének mutatja a jelet, és néha megakad. de egyébként megy rendesen, kapcsolódik mindenhova, ahova kell, szóval nagyobb panaszom nincs.
- Elején hiányzok a híváskezelő gomb, mostanra megszoktam.
- Persze mindenki a legjobb appokat akarja felpakolni a saját telefonjára, ez nem egy gala S, szóval nem kell annyit várni tőle.
De szerintem jó áron adják, és korrekt kütyü.
Viszont a ZTE-ről is sok jót (meg rosszat) olvastam, szóval nehéz döntés. -
#1599 Hamarosan jön belőle új szállítmány. -
#1598 Sziasztok.
Telefon vásárlása előtt állok és nagyon megtetszett az androidos telefonok közül kettő, de egyszerűen nem tudok választani.
Az egyik választottam egy Samsung Galaxy 3 a másik pedig ez az új masina a ZTE Blade (ami talán csak nekem új).
ZTE azért van második helyen számomra mert hosszas olvasgatások után kiderült számomra, hogy rengeteget visszavittek a hibás kijelző miatt és panaszkodtak, hogy a kijelzője nem elég érzékeny és ezekkel én nem szeretnék szívni a vásárlás után hogy hurcolgassam szervizbe (persze ha egyáltalán hoznak még a T-be). Talán ezzel az írással meg is adtam magamnak a választ, de most már beírtam meg amúgy is kíváncsi vagyok a véleményetekre :)
Melyik lenne jobb választás? -
Landor #1597 -
#1596 :D végül is maradhat a sperma, csak megcsinálhatod, hogyha a pottyokre boksz ra, akkor bejojjon valami. -
Landor #1595 akkor maradnak az interaktív spermák, koszi :D -
#1594 nincs, de megcsinálhatod ezzel az appal -
#1593 SOKK SOKKK SOKKKKK SOKKKK KKKK SKKSKSKSKSKSKAOFKSODKAOFSJKDFIMHSEJKARNBAEKRZNKABNRKTNAREH
érted? érteeed?!!! sokkoool!!!!! B+!!!!! síííroook :((( XDDD
9 a négyzeten = 33? szép... xd -
Landor #1592 a sorozat többi része is kurvajo :D