36194
  • GregSB
    Nem tudom ezt másképp leírni. Tölts be egy fotót, amin élénk zöld / sárga színek vannak egy színhű, jól bekalibrált monitoron, és tedd mellé Galaxy S-en. Totál el lesznek tolódva ezek a színek az utóbbin. Persze a sima TFT kijelzős telók sincsenek sehol egy jól bekalibrált monitorhoz képest, de sokkal közelebb vannak hozzá mint a SAMOLED.
  • Solten
    ? Amugy ha akit zavar a szine akkor dobjon ra egy Colorimeter-t... Maris photoshoppolhat kedvenc telojaval...
  • Landor
  • Solten
    Konkretan? Passz.. :) A modaco forumon olvastam hogy sok embernek osszejott.
  • GregSB
    Nem zöldes, de a zöld és sárga színek irreálisak a Galaxy S-en. Mintha egy fotón túlságosan feltolnád a szaturációt PS-en úgy néz ki. Valakinek ez bejön, sokaknak meg nem.
  • Miguel125
    Mekkora az esélye annak, hogy ezzel a leírással ténylegesen függetleníteni tudok egy trémobilos blédet?
  • Vadnokedli
    van akinek szar az applanet? itt van a 2.5.8 - nálam most már működik..xdd...

http://www.easy-share.com/1912929332/Applanet
  • Solten
    "Az Android-os tudatba miért van beleszívódva, hogy ha valaki iPhone-t vesz, az egy iszonyatos bűnt követ el? Ha megteheti az miért fáj?"

? Ezt a hulyeseg a sajat krealmanyod? Kit erdekel, ha valaki ajfon-t vesz!? Kulonben is az mar az o problemaja...
  • theone91
    Amúgy milyen a képnézegető a Blade-ben? Ez a kellemes, animált mint a Nexus One-ban, vagy az a fos, visszamaradott mint ami a Spicában van? :)
  • theone91
    Felteszem, ha (!) vennél te lennél a topik nyomorékja... Így már érthető? :D:D:D
  • Vadnokedli
    hát nem? nincs igaz?:( most miért nincs?:( nem zöld?! pedig már elhittem :/ xddd
  • Vadnokedli
    lehet a SIM re mentette.
  • Landor
    :-D
  • benkoszabi
    Az Android/Blade hova menti az üzeneteket (SMS, MMS)? Tegnap próbaképp írtam magamnak, és folyamatosan azt írta ki, hogy az üzenetek helye megtelt. Összesen volt vagy 5 kapott SMS-em, küldött pedig egy sem.

Próbáltam a beállításokat, de sehol nincs olyan, hogy a telefonban vagy a SIM-re tárolja el.
    Vmi megoldás?
  • Vadnokedli
    tegnap kaptam az oltást hogy; a TFT kijelzős 4G nek jobb a képe és nem olyan !!!!"zöldes"!!!!! mint az AMOLED es Galaxy S é... XDD
  • jazzy
    Én bizony hardcore android fanboy vagyok:)
  • theone91
    Nem neked fájna, hanem a hardcore-android-fanboyoknak.
  • jazzy
    Én megtehetem és nem veszek. Miért fájna?
  • theone91
    Na ja, de ki a tököm beszélt az iPhone 4-ről? Ne legyetek már szánalmas fanboyok, könyörgöm.

Az Android-os tudatba miért van beleszívódva, hogy ha valaki iPhone-t vesz, az egy iszonyatos bűnt követ el? Ha megteheti az miért fáj?

Ez fordítva is teljesen igaz.
  • Solten
    Nem kerdes, a vilag legjobb telefonjai kozul a 8-ik...: link (legalabb is a techradar szerint). A kamera eleg gyatra kepeket csinal gyer fenyviszonyok mellett, nincs LED (ugye valahol mar sporolni kellett), de aki a fenykepezesre gerjed, es normalis fotokat akar kesziteni, egy 15k HUF-os digitalis kompakt lever barmilyen mobiltelefont...
  • Jim Morrison
    lol :DDD errol nem is tudtam :D androidnal bezzeg ilyen nincs :D vagy van? :D
  • Vaxi
    A bemutató leírásból ez a mondat tetszik legjobban:
    "Az ingyenesen letölthető iBooks lenyűgöző digitáliskönyv-olvasó és egyben kiváló lehetőség a könyvvásárlásra."

:DDDDDD
  • Jim Morrison
    meg jo. a tudat, hogy egy apple termeket foghatsz a kezedben megfizethetetlen...(200k)
  • Vaxi
    :D
  • desigo
    nem inkább veszek 200k-ért i4-et tele bugokkal...
  • theone91
    Semmiképp.

Csak, ha a 3G wifije már kezd haldokolni. Muhahaha... :D
  • Jim Morrison
    ahogy elnezem, a zte blade 3grammal kevesebb, szoval mindenkeppen azt valaszd !
  • Ronny
    Azért ez így kevés. Gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi.
  • desigo
    A 3G több mint 2 éves konstrukció a ZTE meg zsír új...
    összehasonlítás
  • Máté94
    Hát inkább ne :)
  • Ronny
    Egy iPhone 3G-t érdemes lehet lecserélni erre a csodára?
  • Solten
    Nah, megvannak a T-mobilosrol a kepek: link.
  • Solten
  • theone91
    A gyorsulásmérő?/giroszkóp? hogy funkciónál benne? Mármint a ZÉTÉEH pengében? :)
  • desigo
    +1

tegnap teszteltem a Sygicet,Igot
    Mindkettő hibátlanul működik az autó középen lévő boxára lerakva is.
    Pár sec alatt talált holdat aztán meg korrektül navigált.
  • Solten
    Hi. Nekem a San Francisco van, a Blade az ev vetele. Meg a Tremobilos is. Az LCD-s verzional a kijelzoje miatt nyavalyognak paran, de lattam egy tulaj altal keszitett kepeket rola, eleg meggyozo es semmi gond sincs vele. Kisse megy az antihype... Kijelzo szuper, nagyon reszponziv, a keszulek a magas felbontasa dacara is furge (kozepkategorias 600 MHz-es ARM van benne 3D gyorsito chip-el): az Android kivalo mobil operacios rendszer (gyors, kis hardverigenyu), hiaba hisztizett a konkurencia azon hogy nem lehet tobb keszulekre portolni... :)
  • tenkenorman
    Sziasztok
    Felraktam a cronos froyo 1.5.1-et, és lenne két kérdésem:
    1.- le lehet törölni valahogy a launcher pro-t
    2.- milyen témák működnek rajta?
    elegante steel-t szeretném felrakni.
    bocs a duplikáltér.
  • papi08
    Köszönöm a gyors választ!
    Benkoszabi: Neked is köszi!:)
  • benkoszabi
    A lényeg, hogyha a boltban bekapcsolja előtted az eladó, már ott vizsgáld meg, nem-e pixelhibás. Döntögeted a telefont, minden oldalról szemrevételezed a képernyőt, lehetőleg úgy, hogy olyan hátteret rakj ki, ami szürkés...és ha pixelhibás, akkor villogó kis zöld képpontokat fogsz észrevenni. nekem talán sub-pixelhibáim vannak, mindennapi használat során nem veszem észre, csak ha keresem, de az is lehet hogy a szemem káprázik.

Ha a telefon magától be nem döglik, fel nem robban kínai volta ellenére, akkor a legjobb vétel most!
  • Máté94
    Nem vettek el semmit belőle. Tényleg ennyi, és gyors is. Ennyiért a legjobb vétel most. Testvére az Orange San Francisco csak abba 512 MB RAM és AMOLED kijelző van, ebben pedig TFT és 256 MB RAM, mert ez kínai verzió. De semmi különbség elvileg köztük. Youtube-on nézz róla videókat, vagy menj és próbáld ki.