36194
-
-
sőt a froyo is galaxy s re^^ -
jöhetne már :D -
-
-
amúgy ez a TP-Link jó is lesz :D
- nekünk az internet itthon 20/20... nos.. ha rá dugom a routert és le osztom, 0.2/8 as lesz a net.. szóval valami nagyon gáz, próbáltam firmware frissítést is, XD de ezek után meg nem tudok belépni a beállításokhoz..(edimax BR-6204wlg) :D -
A D-link egy túlárazott valami.
A TP-link nekem már 3 éve szuperál, soha nem dobált még le. 5-ért már tényleg nagyon jók vannak. -
mindenképp TP-Linket ajánlanék
több darab TL-WR542G-est is vettem idén ismerősöknek (5 ezer Ft)
saját 642G-sem évek óta nonstop hibátlanul üzemel
-
Nekem TP-Link TL-WR741ND van, hátt bajom nincs vele, müködik faszàn... :-D -
Off.
Tudtok valami jo. Nem gyorsan melegedo routert? Mert valamitol meg gagyult a mostani ; amugy Linksys cisco. D-link. Tp-link re gondoltam 8k korul. Ezek jok?(milyet hasznaltok?)
On. -
Landor #1661 -
azt nem is mondtam, mer mindenki tudja :D -
napi 5-10% ha mindig ON a teló.. öö lassítani az attól függ. hogy mennyire aktív a háttér. -
benkoszabi #1658 A Live Wallpaper-ek mennyire erőforrás zabálók? mennyire eszik az akkut, és mennyire lassítják a telefont? -
én Samsung TV - Monitor, ez fontos :"D...
és amúgy telefonból nem akartam samsungot, de a hárdver erősen mellette szólt hogy ezt vegyem :D -
-
Na, az asszony is bele van zugva a markaba, biztos lefizettek a koreaiak... -
no wonder...
-
Samsung nálam elég elöl szerepel a megbízható cuccok között, a monitorom Samsung, többi cuccom logitech géphez, TV-ből Panasonicokat szeretem, szóval megvan mindenből így amit preferálok. -
Landor #1652 és hogy ontopik maradjunk az EISA díjas Galaxy S ;> -
szerintem TV ben a samu a legerősebb, de mobilban is van azért egy két jó cuccuk. pl samsung omnia 7 :D -
lényeg LG -> SOHA! :D -
Ajha,akkor nem tudom mi legyen!
Azért köszönöm! -
Hát szerintem a samu az egyik legmegbízhatóbb hardvereket kínálja egy jóideje. -
Landor #1647 a samsungot idesorolni azért erős :D -
Talán Sams TV-t vennék -
Ugyan igy vagyok mind az LG mind a Samsung cuccokkal -
nekem az LG dvd íróim egész jól bírják. Az egyik adta meg magát csak, jópár év után -
Én vettem pár LG cuccot régebben, mind csúnyán megadta magát rövid idő alatt, azóta nem vagyok hajlandó semmiből LG-t még csak megnézni sem. Szintén egyéni szocprob mint nálad, hisz faterom mondjuk kedveli ezt a márkát és előszeretettel használja, nincs vele baja. -
Én a büdös életbe nem vennék újra LG telefont (megg semmilyen LG-terméket, alsó/közpépkategóriában), de ez az én kis szocproblémám. -
Előre is szívesen. -
Lg Optimusrol mi a véleményetek?
Előre is köszönöm! -
Hát ha a nordic generic rom kinnvan, akkor igen, lehet frissíteni, csak rootolni kell, régiókódot írírni, és a SEUS-al már lehet is frissíteni, nekem is így van már egy hónapja Éclair az x10-en. -
Jä!
Elvileg már van olyan aki tudta telepíteni a frissítést rá, sokat én sem tudok róla, de a lényeg, hogy már tényleg a küszöbön van. Ráadásul szolgáltatóknál most elég korrekt áron hazaviheted karácsonyi akció keretében, szóval szerintem egy T-Mobile Pulse vagy Vodafone 845 nem ellenfele az X8-nak. Meg ugye ott van az AXN Player, ami meg csak Xperia exkluzív app... már akinek számít, tudjuk neked nem! -
Ja, de nem is az erkelyrol hanem a lepcsohazban b+ a 15 cm resen a lepcsok kozott...
10-rol landolt az elson. Mondtam neki hogy kerjen mar ujat a tremobiltol azzal az indokkal hogy a gorilla glass ripityara tort, es ez felhaborito...
Blade-el kapcsolatban azt elfelejtettem megjegyezni, hogy a gyari rom-okban valamiert ki van kapcsolva a hardveres GUI-rasegites a grafikus chip reszerol...ezert is kohoghet neha. A sutogettett romok ezert is jobbak es mas szempontok alapjan is jobban optimalizaltak/tobb extraval fuszerezik meg oket.
-
<-- tessék. :D nem e? én is tizediken lakok... Galaxy S el... hááááát.... :D többet nem megyek ki az erkélyre XDD
-
"Munkatarsamnak Galaxy S-e van, illetve volt mert leejtette a 10-ikrol..."
Nincs olyan szmájli, forummacro, amivel ki tudnám fejezni mekkora f_sz lehet a pali. :D -
Ez még nem biztos. :D -
Munkatarsamnak Galaxy S-e van, illetve volt mert leejtette a 10-ikrol... nos, o meglepodott hogy a Blade kijelzoje mennyire reszponziv, talan jobban mint az ove, bar nekem nem tunt fel a kulonbseg a ketto kozott, a galaxy-e is szuper.
-
Az Orange-ban dupla annyi memoria van mint a magyar verzioban, szoval a sajatom szvsz furgebb. Pl. nem tapasztalok semmifele olyan lassulast, amiket a cikkben emlitik. Igaz, custom rom-okat hasznalok, amiktol jobban szarnyal a keszulek mint a gyari vackoktol. Viszont a galeria-animacio be tudja lassitani ha sok kep van.