36198
  • Vaxi
    musthave gyanús
  • MikX
    Fasza, ez a contour display kicsit fura... Mármint rànézésre, hogy ilyen homorú, de biztos kényelmes...
  • Jim Morrison
    kafa
  • Vadnokedli
    őőőő Galaxy
  • Vaxi
  • Vadnokedli
    sőt a froyo is galaxy s re^^
  • Jim Morrison
    jöhetne már :D
  • MikX
  • Jim Morrison
  • Vadnokedli
    amúgy ez a TP-Link jó is lesz :D

- nekünk az internet itthon 20/20... nos.. ha rá dugom a routert és le osztom, 0.2/8 as lesz a net.. szóval valami nagyon gáz, próbáltam firmware frissítést is, XD de ezek után meg nem tudok belépni a beállításokhoz..(edimax BR-6204wlg) :D
  • theone91
    A D-link egy túlárazott valami.

A TP-link nekem már 3 éve szuperál, soha nem dobált még le. 5-ért már tényleg nagyon jók vannak.
  • desigo
    mindenképp TP-Linket ajánlanék
    több darab TL-WR542G-est is vettem idén ismerősöknek (5 ezer Ft)
    saját 642G-sem évek óta nonstop hibátlanul üzemel
  • MikX
    Nekem TP-Link TL-WR741ND van, hátt bajom nincs vele, müködik faszàn... :-D
  • Vadnokedli
    Off.
    Tudtok valami jo. Nem gyorsan melegedo routert? Mert valamitol meg gagyult a mostani ; amugy Linksys cisco. D-link. Tp-link re gondoltam 8k korul. Ezek jok?(milyet hasznaltok?)

On.
  • Landor
  • Jim Morrison
    azt nem is mondtam, mer mindenki tudja :D
  • Vadnokedli
    napi 5-10% ha mindig ON a teló.. öö lassítani az attól függ. hogy mennyire aktív a háttér.
  • benkoszabi
    A Live Wallpaper-ek mennyire erőforrás zabálók? mennyire eszik az akkut, és mennyire lassítják a telefont?
  • Vadnokedli
    én Samsung TV - Monitor, ez fontos :"D...

és amúgy telefonból nem akartam samsungot, de a hárdver erősen mellette szólt hogy ezt vegyem :D
  • Solten
  • Solten
    Na, az asszony is bele van zugva a markaba, biztos lefizettek a koreaiak...
  • Solten
    no wonder...
  • jazzy
    Samsung nálam elég elöl szerepel a megbízható cuccok között, a monitorom Samsung, többi cuccom logitech géphez, TV-ből Panasonicokat szeretem, szóval megvan mindenből így amit preferálok.
  • Landor
    és hogy ontopik maradjunk az EISA díjas Galaxy S ;>
  • Jim Morrison
    szerintem TV ben a samu a legerősebb, de mobilban is van azért egy két jó cuccuk. pl samsung omnia 7 :D
  • Vadnokedli
    lényeg LG -> SOHA! :D
  • nyuny01 #1649
    Ajha,akkor nem tudom mi legyen!

Azért köszönöm!
  • theone91
    Hát szerintem a samu az egyik legmegbízhatóbb hardvereket kínálja egy jóideje.
  • Landor
    a samsungot idesorolni azért erős :D
  • Blasta
    Talán Sams TV-t vennék
  • Blasta
    Ugyan igy vagyok mind az LG mind a Samsung cuccokkal
  • RelakS
    nekem az LG dvd íróim egész jól bírják. Az egyik adta meg magát csak, jópár év után
  • jazzy
    Én vettem pár LG cuccot régebben, mind csúnyán megadta magát rövid idő alatt, azóta nem vagyok hajlandó semmiből LG-t még csak megnézni sem. Szintén egyéni szocprob mint nálad, hisz faterom mondjuk kedveli ezt a márkát és előszeretettel használja, nincs vele baja.
  • theone91
    Én a büdös életbe nem vennék újra LG telefont (megg semmilyen LG-terméket, alsó/közpépkategóriában), de ez az én kis szocproblémám.
  • theone91
    Előre is szívesen.
  • nyuny01 #1640
    Lg Optimusrol mi a véleményetek?

Előre is köszönöm!
  • MikX
    Hát ha a nordic generic rom kinnvan, akkor igen, lehet frissíteni, csak rootolni kell, régiókódot írírni, és a SEUS-al már lehet is frissíteni, nekem is így van már egy hónapja Éclair az x10-en.
  • JürgenKlinsmann
    Jä!

Elvileg már van olyan aki tudta telepíteni a frissítést rá, sokat én sem tudok róla, de a lényeg, hogy már tényleg a küszöbön van. Ráadásul szolgáltatóknál most elég korrekt áron hazaviheted karácsonyi akció keretében, szóval szerintem egy T-Mobile Pulse vagy Vodafone 845 nem ellenfele az X8-nak. Meg ugye ott van az AXN Player, ami meg csak Xperia exkluzív app... már akinek számít, tudjuk neked nem!
  • Solten
    Ja, de nem is az erkelyrol hanem a lepcsohazban b+ a 15 cm resen a lepcsok kozott... 10-rol landolt az elson. Mondtam neki hogy kerjen mar ujat a tremobiltol azzal az indokkal hogy a gorilla glass ripityara tort, es ez felhaborito...

Blade-el kapcsolatban azt elfelejtettem megjegyezni, hogy a gyari rom-okban valamiert ki van kapcsolva a hardveres GUI-rasegites a grafikus chip reszerol... ezert is kohoghet neha. A sutogettett romok ezert is jobbak es mas szempontok alapjan is jobban optimalizaltak/tobb extraval fuszerezik meg oket.
  • Vadnokedli
    <-- tessék. :D nem e? én is tizediken lakok... Galaxy S el... hááááát.... :D többet nem megyek ki az erkélyre XDD