36194
  • Jim Morrison
    +pro
  • Blasta
    lockbot
  • Landor
  • Vadnokedli
    van ilyen 9 pontos akármi nem(Feloldóminta)? amin áthúzod az ujjadat és úgy oldja fel. nem-e?xd
  • Landor
    te zsebhokizol? :D
  • Vaxi
    Hm. valaki ismer jó screen lock alkalmazást?
    Az a baj, hogy nagyon tetszik az alapbeállításban, hogy puzzle darabkát kell a helyére tenni pl. sms esetén (szal ez jó lene ha megmaradna), de az kellemetlen, hogy ha fel akarom oldani - ugye akkor közli, hogy simítsam végig a képernyőt -, akkor bárhol megtehetem ezt, nem csak egy kijelölt vonalon. előfordult már, hogy zsebben feloldottam véletlen :D
  • desigo
    kingston 8 gigás SDHC-vel továbbra is gondok vannak
    nem lehet formázni sima FATra csak FAT 32-re
    gyári 2 gigás sima FATra van formázva és nincs is vele semmi gond
  • MikX
    Saturn... :D
  • desigo
    thx
    most már forog...
  • Solten
    Nezd meg a Settings menuben hogy az Orientation be van-e pipalva (Sound & display settings).
  • desigo
    jah én is olvasom,hogy a fele memóriáért és a kijelző miatt megy a sírás
    eddig akadás nélkül ment minden amit próbáltam két problémám van?
    -nem fordul el a képernyő
    -néha ok nélkül sdt ledobja,újraindítás után látja
  • Solten

Amugy szvsz ne nagyon siess az eladassal, a keszulek PH-s foruman ilyen velemenyekkel talalkozik az ember:

"Volt aki egymás mellé tette az Orange és a T-s verziót. Szerinte eléggé eltér a két kijelző. Csak az Orange verzió az amoled. a T-s meg LCD."
  • Solten
    En egyelore a gyari 2GB-s Verbatimon is boven "elferek"... :)
  • bardocz
    Jó kis bolt lehet,én a 8 gigásat vettem 6ezerért.
  • MikX

Basszus, énmeg elmentem, mondom veszek egy 32 gigás SDHC-t, nézegettem, aztán ok, legyen Kingston, leemeltem a polcról, megyek, fizetek, becsipogja a csaj, feltűnt, hogy csak 5e, mondom nem szólok neki, járjak már jól! :D Kijövök, hát nem egy 4gigás volt a 32 gigások közé rakva, és pont azt hoztam el? :D
    És az a baj, hogy nemtudok mit kezdeni vele, elkell passzoljam valakinek, mert alapból van 8, most a 4-el visszafejlődnék :D
  • Solten
    Jelenleg nem kaphato feher szinben, coming soon.
  • desigo
    Nah most húztam le a gyári képernyővédő fóliát,tolom bele a 8 gigás Kingston micro SDhct
    nextgenserver.com-generált ingyenkódot azonnal amit egyből el is fogadott :)
    A dobozán egyből felfigyeltem a hófehér verzióra.Kint kapható olyan színben is?
    Most kezdem gmail szinkronizálást aztán egygombos root z4roottal majd Launcher proval letisztítom az orangeos menüt

egyenlőre romcserét nem akarok mert ugye nekem a gariztatás probléma ha téglásítom :)
    winmonál nem volt gond itt se lesz de még ismerkedek vele...
  • Vaxi
    aha, megvan, köszi!
  • MikX
    beállítások-> hang és megjelenés->hallható érintéshangjelzés

Legalábbis nálam
  • Vaxi
    Még 1 kérdés. A "billentyűhangot" hol tudom levenni? :D
  • Vaxi
    A logmein szoftvert használja valaki?
    Felpakoltam, és amikor csatlakozok a gépemhez csak fehér képernyő van a telón. Ha mozgatom rajta az egeret akkor mozog a gépen, csak lószart nem látok a fehér kép miatt :D
    [ a vnc viszont működik, ezért nem értem mi lehet vele ]
  • Solten
    Dobj majd egy uzit ha meglesz, egy rakas jo kis fozott ram van hozza... :) Az Orange-s gyari tele van szemettel. Ja, es "csendben" megjelent hozza a Froyo beta is (nemreg meg alfa volt), az onjelolt developer zsenik nem tokolnek... :)
  • MikX
    Igazából csak annyi, hogy engedélyt adhatsz programoknak, hogy belenyúljanak, változtassanak a rendszermappákban.
    Sokkal több lehetőség nyílik így meg, gyakorlatilag bármit megtehetsz.
    Én annyira nem turkálok a rendszerfileokban, csak azért kellett, mert egykét programnak szükséges, pl feldobtam a market enablert...
  • Vaxi
    letöltöttem ezt a z4root-ot, hát ezzel tényleg elég egyszerű dolog a rootolás :D
    viszont mivel nem ismerem még a rendszert annyira, és nem tudom mit nyerek/vesztek a root-tal, un-rootoltam (ami 1 gombnyomás volt szintén).
  • MikX
    ennyi, énis ígyvagyok vele, énvagyok a főnök :D
  • Landor
    nehogymá' a saját telómon ne legyek rendszergazda :DD
  • Vadnokedli
    ez is egy érv. amiért jó lenne a root. de most valahogy még nincs szükségem rá: D
  • MikX
    Ígyvolt, míg bonyolult és nehéz volt a root-olás, de már ott az androot, z4root, ami egy koppintás, és ugyanennyi visszacsinálni is, van olyan is, hogy csak a telo újraindításáig root-olja... Jaés azt írják, hogy 100%-ig biztonságos, és minden android verzióhoz jó. Nekem az androot volt jó donut-hoz, most Éclair-on a z4root.
    Bár én senkit nem akarok rábeszélni, de le sem... :D
    Van jópár cucc, ami csak root access-el megy.
    Meg igazából felrakja mindkét program a superuser-t, amiben kontrollálhatod, hogy melyik program kapjon engedélyt.
  • Jim Morrison
    sztem gari elvesztese. vagy nem?
  • MikX
    De miért, vagyis kédemén mi a visszatartó erő?
  • Vadnokedli
    én viszont root bol nem kérek : o
  • Jim Morrison
    most néztem vidit, az samsung omnia 7rol(WinP7), es azt kell mondjam baromi gyors. Remelem egyszer az en andoidom is lesz legalabb fele annyira :D
  • tenkenorman
    ejnye...
  • Vadnokedli
    izé androidra van valami wifi feltörő cucc? hogy tudjam lopni normálisan a netet? vagy létezik ilyen egyáltalán ?:"D
  • Vaxi
    utánaolvastam kicsit a froyonak, persze még az eclairt sem ismerem annyira, rengeteg jó dolog lesz a 2.2-ben, szóval várós :)
  • jazzy
    Én a FroydVillain romot használom Herora, ez ugye főzött Froyo, bár van még benne jó pár hiba de alapvetően jó lesz ez gyorsan :)

Nincs még belerakva a Sense UI, de sokkal gyorsabb mint az Eclair.
  • MikX
    Hát ennek annak kéne lenni, applanetről szedtem le...
  • Blasta
    mert a widgeteket csak a fizetos verzioban hasznalhatod
  • MikX
    felraktam, jónak tűnik, de a hozzá való Facebook-widgetet nemtudom használni. beállításokban bemegyek, hogy login, erre bejön egy error validating application
  • Landor
    r00t