36194
-
#1591 -
#1590 De mostmár megy nálam :D -
#1589 akkor jó... párszor azért újratelepítettem, hátha az segít... -
#1588 nincs :/ csak wallpaper. -
benkoszabi #1587 Ezer hála. És van különbség aközött, hogy a nevek a "Google accountom" alatt vagy a "Telefon (helyi)" részben vannak tárolva? -
#1586 B+! -
#1585 Sim-en így menti el a neveket, az M mint mobil, a W meg work, vagyis munkahelyi szám. Semmi jelentősége, átírhatod nyugodtan. -
benkoszabi #1584 Üdv. Nemrég vettem Blade-t, a régi SIM-em raktam bele, arról másoltam fel a Neveket a telefon tárhelyébe. De mindegyik név után van egy M-betű: XY/M - de van amelyik után W: XY/W
Ez mi?
Meg ugye az összes felmásolt név a Google névjegyemhez van rendelve van rendelve. Tudjátok, amikor új kontaktot viszel be, és lehet választani, hogy Telefon (helyi), SIM kártya (névjegyek a SIM-en) és Google account.
Most akkor az összeset írjam át a Telefonba, vagy maradhatnak a Google accountom-nál? És mi az az M és W? -
Landor #1583 annak a színes izéknek van funkcionalitása is? -
#1582 De már vagy 3 napja, megint... -
#1581 fasza, egyszer jó a router akkor is off az Applanet XDD -
#1580 jah -
#1579 nálatok is offos az Applanet? -
#1578 nem válasz rá, csak sima komment... sry -
#1577 Abban kérném a segítségeteket, hogy megpróbáltam megcsinálni az LG GT540 Optimusom, olyanra, hogy SD kártyára telepítse a dolgokat. Erről találtam egy leírást itt.
Úgy csináltam, hogy a MiniTool Partition Wizard progival töröltem, létrehoztam egy 7gb-os primary fat32- es partíciót és a maradék 7-800mb ext2 primary partíciónak csináltam, majd universal root progival rootoltam elvileg sikeresen a telót. A kártyát nem ismerte fel, de kivettem- vissza tettem és jó lett. Látja a 7Gb részt. Letöltöttem a Gscript Lite nevű progit marketről, majd felraktma. Elindítotam, majd futtattam az android 1.6 os app2sd scriptet. Kiirta, hogy kész újraindítás szükséges. Kikapcs- bekapcs (nem tudom, hogy kell újraindítani), próbálom, hogy hova telepít hát kiírja, hogy kevés a hely :( Mit rontottam el? Légyszíves segítsetek elhárítani ezt a problémát. Előre is köszönöm. -
#1576 nah, végre sikerült beizzítanom az eclipset, hogy tudjak androidra fejleszteni... mit szenvedtem basszus... Am jöhetnek az ötletek, hogy mi kellene (legszívesebben widgeteket csinálnék), amíg tanulmányozom mi hol mi :) -
#1575 Christmas version of Angry Birds headed to Android
-
#1574 jajj, ne menőzzetek a home okkal :D
nekem ilyen :
-
Landor #1573 fring -
#1572 persze, ez normalis, reboot utan zard be a futo appokat egybol -
benkoszabi #1571 Android felhasználók!!!!
Az normális, hogyha bekapcsolom a telefonom, és bebootol, megnézve az Advanced Task Manager-t vagy 7-8 alkalmazás fut? Van közöttük Marketről letöltött (pl. Handcent SMS) és van gyári (Gmail)
A Szoftver módosítatlan gyári 2.1-es Android, nem piszkáltam a rendszerbe. Kilöttem az alkalmazásoakt, nem töltött be egyik sem újra, csak fura volt, hogy bekapcsolás után ennyi program futott. Nektek is? -
bounty88 #1570 Egy alkalmazással véletlenül ürítettem a Cache-t a Bladen. Vmi olyasmit írt ki, hogy All Cache data cleared.
Mit tettem pontosan, miket töröltem? Nem kellett volna? -
#1569 -
#1568 Fényképező ikon a Dropcap, amivel a screenshotokat csináltam. Root kell hozzá, elindítod, és csak megkell rázni a telot, és lövi is a képet.
Az időjárás meg a YR.NO weather widget -
#1567 fú mi az a brutál fényképező ikon felül ? :D + érdekelne még a 3. lapon az az időjárás widget is htx :) -
#1566 Nemigen vettem észre, hogy többet enne... bár fene tudja, talán, hogy mostmár az Éclar van fenn, azért, nemtudom, de ugyanannyit bír, mint mikor megvettem Donut-al, meg szinte semmi programmal, widgettel, akármivel.
Headsettel nekem megy, bár én az MW600-at használom, amit adtak hozzá gyárilag, egész jó cucc, és rádió is van benne, szal ha rádiót hallgatok, akkor nemkell a telo (bár amúgysincs benne rádió) -
#1565 hmm. ötletes kialakítás!
nem zabál sokat? mittomén pl. a poweramp widget meg az ilyenek?
Egyébként a poweramptól leesett a pofám, hihetetlenül jó. :D bár sajnos nekem a headsetes, gombnyomásra számváltás része nem működik :( -
#1564 System info widget
Jah, nekem is bejön, általában, ha sötétebb hátteret rakok ki, akkor kikapcsolom a hátterét, úgy jobb :D -
#1563 második kép alsó widgetjét linkeld vagy mond hogy mi a neve plíz :D itsz ószöm :D
amúgy nálam a zene fogyaszt kb 1 óra alatt 5% ot, ami szerintem tűrhető, úgy hogy maxon van:D -
#1562 Hát nálam így néz ki a home:
Néha Earthrot, vagy silhouette live wallpaper van kint, de igazából nem eszik sokat így. Ami szerintem zabálja az aksit, az a net, zene, video. -
#1561 Sikerült végre felerőszakolnom az ndrive v10-et a telóra (természetesenboltbanvettem!!! ). végre :DDD jó kis progi. :) -
#1560 -
#1559 2. sor 5. app.
Az mi? :D aranyos az ikonja :D:D:DD -
Landor #1558 Jó hát én így használom, nincs ilyen launcher programom se. Két képernyő, ez a második, amin az összes program ottvan :D
A live spermaháttér olyan 1-5%ot eszik :D
Annyira nem szokott belassulni. -
#1557 Hello!Nem tudjátok hogy a ZTE Blade kapható lesz-e a Vodánál?Választ előre is köszönöm! -
bounty88 #1556 Szerintetek mi fogaszt több energiát, mi lassítja be jobban a főképernyőt?
Ha kiteszek 1 db ilyen widgetet: Sense Analog Small Clock 4x1
Ugye ez mutatja egyben az időt, dátumot, rendszeradatokat és időjárást is.
Vagy mondjuk ha külön-külön kitennék 1 óra, 1 battery, 1 időjárás widgetet?
Sztetek melyik megoldás az energiatakarékosabb? -
benkoszabi #1555 Gyári T-s ROM. Most kb. úgy néz ki a helyzet, hogy ugye minden oldalra 16 ikont tudsz kirakni, vagy 16 1x1-es widgetet, és hogy ne legyen röccenés, ezért én max 8at pakolok ki. -
#1554 Melyik rom-ot hasznalod? -
#1553 Valaki tud arról infót, hogy a második hullámban mikor érkezik a Blade, illetve lesz-e hardveres revízió? -
benkoszabi #1552 A LaucherPro egy más tészta, elég jól van optimalizálva, az nem akad még 7 képernyőn sem annyira.
Hát nekem Blade-m van 600Mhz-es procival, a főoldalon van kinn egy 2x1-es Clock, 1x1-es Battery, 1X1-es SystemInfo és Wifi Toggle Widget...