36194
-
#1511 -
#1510 Hi, 2.1-es rom eseten ehhez rootolni kell.
- prohardver galaxy 3 forum eleg jo,
- android.depo.hu
- androidhungary.com
- androidportal.hu
- androidmagyarorszag.com
- androidarena.hu
es: link -
#1509 2.2 (Froyo) nál lehet csak meg oldani hogy az appokat hova mentse. Kifejezetten galaxy 3 al nem hiszem hogy foglalkoznak, max a Galaxy családdal. -
alex88 #1508 sziasztok!
be lehet valahol állítani galaxy 3-nál, hogy a marketből az alkalmazásokat a memóriakártyára telepítse és ne a telefon memóriájára?
plussz tudnátok ajánlani a galaxy 3-al és androiddal foglalkozó magyar oldalakat?
köszönöm!
sziasztok! -
#1507 ja már megvan, régebbi verzióm volt, ami nem frissítette magát -
#1506 Asszem' min. a 2.5.8-as verzio mukodokepes, es az mar frissiti magat automatice. -
#1505 ha látszik, hogy nem lehet nagy dobás, nem töltöd le. Ingyen van a program, ha fizetni kéne egy vacak programért az már gond lenne. Vacak, de ingyene :D Van jó vacak is, vagyis az már nem vacak, de annak tűnik először :D -
#1504 ja -
#1503 applanet müködik nálatok? -
#1502 A Market kapcsán annyit mondok hogy nagyon jó hogy ennyi program van csak egy problémám van, elég sok a vacak, egy kicsit szigorítaniuk kéne a bekerülésen és utána már teljesen jó lesz. Amúgy láttátok hogy SE telefonokra le lehet tölteni egy AXN-es alkalmazást amivel meg lehet nézni telón a sorozatokat? Pont nézegettem az oldalukat meg a videótárat, aztán közben láttam. Ez egy jó dolog, látszik hogy sok lehetőséget látnak az Androidban a tv csatornák is. -
Landor #1501 ha valamilyen játékért akkor én a puzzle quest 2-ért venném meg :D -
#1500 konzolok utan azert remelem megcsinaljak wonp7re is :D esetleg egy nagyon light verziot jo lenne ha csinalnanak :D -
#1499 nem reg jott ki. androidnal sem az volt szerintem, hogy elso nap mar 30.000 jo kis app volt hozza. Az hogy nehezebb az egy dolog, igazabol nem ereztem, hogy lehuzza a kezem, nem birom tartani... s tv out meg nekem nem kell(meg nem). Igazabol arra varok, hogy kijojjon az angry birdsra, es akkor vegig tudom nyomni rendesen :D Pulson akad >/ -
Landor #1498 omnia 7 kb ugyan az mint a galaxy s, viszont nehezebb, s tv out sincs benne.
van benne viszont live content (néhány xbox játék átirat)
szóval sok értelmét nem látom egyelőre a váltásnak. :)
ja igen és nem mellesleg a raklapnyi androidos program hiánya illetve a rendszer zártsága is inkább a wm7 ellen szól. -
#1497 Nekem teljesen stabil a LauncherPro, semmilyen gondot nem okozott eddig. Megeri felrakni, szerintem jobb, mint a gyari launcher. -
#1496 ez szerintem max annyiban tér el hogy egy más téma, de nem root, szóval gari vesztéssel nem járhat. (vagy javítsatok ki.) -
benkoszabi #1495 A LaucnherPro Plus verziójában érhetők csak el az extra funkciók, mint a facebook widgetek meg hasonlók ugye? Az alkalmazás telepítése jár bármilyen veszéllyel, instabilitással, vagy nyugodtan felpakolhatom? -
#1494 Én csak teszteket olvastam róla eddig, szerintem is ügyes kis rendszer lett (lesz). Nem is baj, ha versenyeznek kicsit, mi csak örülhetünk neki, mert jönnek majd a fejlesztések :) -
#1493 Tudom, hogy ide kicsit off, de azért leírom.
Tegnap volt szerencsém kipróbálni win phone 7est telefon (tegnaptól jóideig), és valamit mindenképpen el kell hogy mondjak: baromi jó. Jó, tudom, hogy még vannak alap hiánya, de még ez is új, előbb-utóbb nem fog belőle hiányozni semmi, és appok is dögivel lesznek (remélem). Ami egyből feltűnt, hogy baromi jó képe van(Samsung Omnia 7), e melett jól néz ki a designja, baromi gyors, daily cucc is gyorsan frissül, áttekinthető, szép. Nem akadt szerintem egyszer se, fotózok egyet és egyből elment, hogy máris csinálhassam a következőt (az én telomón egy kicsit lassabb). Átgörgetek, hogy hogy sikerült a kép, kizoomolok a jó kis multituchnak köszönhetően és közben csinálom a képet míg a másik képeket nézem. Nem nagy cucc csak nekem új volt :) Ami a lényeg ebből a nem túl jól megfogalmazott szövegből, hogy ez a teló baromi gyors, szép, és szívesen használnám és is :) Androidnak is nehezen kezdőtött, de belejött. Nem tudom miért, de valahogy a WinP7-nek is drukkolok, mert jól sikerült. Szerintem. -
#1492 Simán, bár nekem 500 megás van, de teljesen elég, bár itthon, és melóhelyen wifizek, de azok leginkább a letöltések -
#1491 Ja és még annyi, hogy telepítettem a 3g Watchdog nevű csoda appot, amivel figyelemmel kísérhetem a 3g forgalmat, így időben tudom magam korlátozni, ha arra lenne szükség. -
#1490 Kb. néha megnyitok 1-2 linket a tweetdeckből.
esetleg 1-2 letöltés a marketről.
tweetdeck és foursquare nélkül a 100 MB-ba is belefértem. :) -
#1489 250 megabyte? Mennyit és mit netezel, a "reader"-eken kívül? Lehet hogy még a végén előfizetek én is valami olcsó csomagra. -
benkoszabi #1488 aki használja a Missed Call progit: hol lehet azt beállítani, hogy a LED folyamatosan villogjon, ha mondjuk nem vettem észre a hívást? Mert csak akkor villog, amikor feloldom a képernyőt...amíg el van sötétülve addig nem villog a LED -
#1487 Jepp, most olvasom, hogy sikerált egy féligmeddíg működő alfa froyo rom-ot eszkábálni x10-re... Mondjuk biztos nem teszem még fel, de jól haladnak a srácok :D -
#1486 Nem, az eredeti homescreen marad, ez egy másik, akár mindkettős is tudod használni egyszerre, csak nem kell a launcherpro-t beállítani alapértelmezettnek, olyankor mindíg rákérdez, ha a home screen-be lépsz, hogy melyiket akarod használni. -
benkoszabi #1485 Nézegettem ezt a Laucher Pro-t. Ha letöltöm és telepítem, akkor a korábbi widgetjeim eltárolódnak, vagy ha úgy döntök, hogy nem jön be a Laucher Proo akkor mindent vissza kell állítanom olyanra, mint korábban volt? -
#1484 LockScreen Pro vagy valami hasonló néven fut. Van benne több lockscreen is, de egyébként szar az egész, már rég letöröltem, mert csak a képernyőt zárja, simán előfordul, hogy belépsz a telefonkönyvbe miközben a zsebedben megnyomódnak a gombok és felhívsz embereket. (Pl: hívásnapló -> legutóbb hívott ember). Nálam többször is előfordult. Hagyom a gyári képernyőzárat, az legalább rendesen lezárja a gombokat is.
Amúgy 2.1-es Androidon már a hangerő szabályzó kivételével bármelyik gombbal felélesztheted a kijelzőt és előjön a feloldó csúszka. 1.5 meg 1.6-on pedig csak a hülye idegesítő feloldóminta... -
#1483 ehhez kell program? (kivéve ha hangerő szabályzó gombbal akarsz képernyőt kapcsolni.. de minek.:D) -
benkoszabi #1482 Van olyan program, ami lehetővé teszi, hogy a kijelző ne csak a bekapcsoló gomb lenyomásával éledjen fel, hanem bármelyik gomb lenyomásával? -
#1481 Nekem 250 MB körül szokott lenni egy hónapban.
Néha böngészem, megy a tweetdeck 15 perces frissítéssel, 4sq, rss olvasó. -
#1480 De ha lehetne aranyból, akkor miért ne? -
#1479 én leszoktam... -
bounty88 #1478 Az SD kártyáról törölhetem azokat a mappákat, maradék fájlokat, amiket a letörölt alkalmazások hagytak maguk után? Pl. fenn volt a Layar valóságböngésző, letöröltem, mert nem használtam, de az SD kártyán még mindig ott van a layar mappa....??? -
#1477 De ha lehet(ne) színhelyes, akkor miért ne? -
#1476 Hasznald pl. az extended controls-t (link) vagy a switchpro-t (link) egy "klikkelessel" engedelyezheted/letilthatod az adatforgalmat (wi-fi/3g/stb). -
#1475 Most hogy igy fogalmaztal, van benne valami... Aki pl. egy 27"-es Eizo-n elemzi a szinhelyesseget, az teljesen ertheto, aki pedig egy mobiltelefon kijelzojen, az tenyleg egyszeruen hulye. -
#1474 nemtom, nekem 100is eleg :D -
#1473 Kötök egy mobilnetet a hónapban még. 1 giga mennyire elég? -
#1472 nekem húzza le ugyanúgy a pénzt zero.facebook....