36194
  • gerge93
    wifit használtam netkapcsolatnak
  • MikX
    Ki lehet a háttéradatokat is lőni, mindíg van a telefonon valami, ami frissíti magát, le-fel tölt adatokat, de ez ezzel jár, úgy gondolom, hogy egy okostelefon velejárója, net nélkül felesleges az egész...
  • tenkenorman
    uff. a markethoz net kell. netet használtál az került pénzbe.
    egyébként van itt olyan aki felőfizetéses és nyugodt szívvel tudja a z ingyen facebook ot használni? mert ha bekapcsolom a mobilnetet, és nem csinálok semmit akkor is villog összevissza az ikon hogy föl meg le töltöget, csak azt nem tudom mit ha egyszer hozzá sem nyúlok a telefonhoz...
  • jazzy
    Jah és ébreszt is alapból :)
    Lehet neki ott van valami bug.
  • Blasta
    mellesleg nem kell semmi extra app ahhoz, hogy a telefon ne masszon fel a netre, alapbol mindent le lehet tiltani szepen...
  • Blasta
    A marketen a fizetos appokert a bankszamladdal kell fizetned, a 990 ft nem erre vonatkozik, hanem magara a mobil internet hasznalatara!
  • gerge93
    Köszi
  • Rage47
    APNdroid
  • gerge93
    Minap vettem egy Androidos telót. Azt szeretném kérdezni, hogy mi annak a proginak a neve ami nem engedi felmászni a netre, mert 990ft- tal vettem most 2 ft van rajta, de nem tudom, hogy lett annyi, mert csak market-ra mentem onnan pedig csak ingyenes cuccokat töltöttem. Tudja vki, hogy mi miatt vette le 988ft- om?
  • Vadnokedli
    nekem most hogy SAMOLED-es telóm van... nem kéne TFT-s pedig még amikor vettem volna akkor vaciláltam rajta.
  • Landor
    felesleges a kijelzőn évődni, úgyse emiatt választja egyiket vagy másikat!
  • neevous
    Ő is ezt mondta.
  • jaszy
    Persze-persze. Köszönjük Emese az értelmes hozzászólásaid!
    Nekünk jó ez az elcseszett színvilág.
  • GregSB
    Ha elcseszett színek lesznek rajta ne félj, nem fogom kímélni :)
  • neevous
    Nincs azzal semmi baj, hogy téged nem zavar, meg nem látod, de ahogy Greg is leírta, ne legyen hülyének nézve az, aki nem így van ezzel.
  • Solten
    Orulok neki. Jo neked, komolyan...
  • neevous
    Már leírtam, de most is leírom:

30 centiről is látom.
  • Solten
    Igen, egyes emberek ennyire raernek... 500x-os nagyitasban elemzik a szubpixeleket, egyes szinek szinhuseget vizsgalgatjak, a betekintesi szoget vizslatjak nullszogbol egy mobiltelefon apro kijelzojen. A kovetkezo az lesz hogy nekiallnak kepszerkeszteni a 3.5"-s kepernyon... Talan megoldas lenne berakni oket egy kobanyaba, vegezzenek vegre valami hasznos dolgot is (hu ez de radikalis... )
  • neevous
    Ha ugyanakkorák lesznek az RGB színeket megjelenítő szubpixelek rajta, hozza egy IPS színreprodukciós képességét a mostani Amoledek feketeszintjével, hozza legalább a gyári adatot felbontásban, akkor én leszek az első, aki térdre borul.
  • Solten
    Semmi gond, majd ha az iPhone 5-be SAMOLED kijelzo kerul, egybol isteniteni fogod...
  • MikX
    Nincs hely a telon?
  • benkoszabi
    "SMS üzenet tárhely megtelt
    Bejövő üzenet el lett utasítva, mert nincs elég szabad hely. Kérem, törölje a régebbi üzeneteket"

ZTE Blade készülékem van, egy darab üzenet nincs sem a SIM-en, sem a gépben, mégsem tudok SMS-t fogadni, helyette ezzel a szarral bombáz állandóan.

Az üzenetkorlát be van állítva 200-ra....

Mi lehet a gond?
  • GregSB
    Én meg egy olyan ember vagyok, aki sokat foglalkozott fotózással, fotókon-grafikákon Color-balance beállításokkal, és nekem egyszerűen zavarja a szememet a SAMOLED kijelző. Ennyi, leírtam a véleményemet, illetve az aki ezt hozta fel az iPhone4 IPS TFT kijelzője miatt az is valószínűleg ilyen ember lehetett.

Neki, és nekem számít, nektek és sok más embernek meg egyáltalán nem. Ezzel nincs is baj, különbözőek vagyunk, különböző igényekkel, de ha neki ez a deal-breaker, hogy színhelyes legyen a kijelző, és ezért választ iPhone 4-et, akkor nem kéne egyből idiótának nézni, persze hogy ezt fogja felhozni érvként a Samsung ellen.
  • Vadnokedli
    Segíthet az a Galaxy-n hogy felismerje az SDHC-mat hogy formázom a karit?
  • jazzy
    Tudok olvasni igen.

Próbáltam neked rávilágítani, hogy ez nagyon unalmas duma már, hogy applefanboy, androidfanboy, üssed a másikat mert csak a tied a jó. Ez nem érvelés, az érvelés a helyén volt, de ezt fölösleges beleírni a mondandóba, mert kb csak a feszültséget szüli.

Nekem a véleményem, hogy lehet zöld a samoled, lehet sárga, nekem amúgy nem olyan van, de én nem (és az emberek NAGYON nagy százaléka nem) vagyok profi fényképész, nekem nem tűnik zöldsárgának, sőt, a felbontása sem érdekel, mert nem 0.5 cm-ről nézem a telefont, az égvilágon semmi értelmét nem látom ezeknek az összehasonlításoknak, hogy 300x-os nagyításban ott van egy pixel, szar telefon. No offense.
  • GregSB
    A többesszám azért volt, mert többen is reagáltatok arra amit írtam, nem pedig általánosítottam :)

Én pedig nem fogok hívni sehogy senkit. Jó lenne, ha megnéznéd ki nyitotta ezt a topicot, akkor talán rájönnél, hogy én nem egy habzószájú epülfanboj vagyok, csak leírtam a személyes véleményemet a SAMOLED kijelzőkről.
  • jazzy
    Mi ez a többes szám? Hívhattok? Ti hívhattok minket buta zöldsárga kedvelő samoled fanboyoknak, ha ettől jobban érzitek magatokat.
  • Vadnokedli
    passz O_o nekem ilyen nem volt. babrálj valamit sim-be sim-ki XDD vagy.. mobil hálozatnál lehet el állítodott valami : o passz, nem tudom.
  • bounty88
    Vki segítsen PLZ!!!!!

Minap írtam, hogy 5 darab üzenetváltásom volt, és a 6. bejövőt már nem kaptam meg, pittyegett a teló, hogy a tárhely megtelt. Pedig csak 3 küldött és 2 fogadott üzim volt akkor is.

És írta rá valaki, hogy a SIM-telt volna meg. Mitől? Vadiúj SIM? 5 Üzenettől megtelt volna? A névjegyek is a telón vannak eltárolva.

Ráadásul rámentem, hogy "SIM Kezelése" és azt írta ki, hogy "nincs üzenet a SIM kártyán."

Mi a hiba? Miért nem ment el többet mind 5 üzenetet?

Köszi!
  • mflex #1442
    Ki kell kapcsolni a "jó láthatóság, akár erős napsütésben is" funkciót, és hoppá már is nem túl szaturáltak lesznek a színek. Egyébként leírtam már, a tkm tudja hol, nekem van iphone4 is (előbb volt meg), de az Samoled "megeszi reggelire", ez talán erős kifejezés, de akkor is szebb, élesebb, ha egymás mellett vannak(SV!!), és ez fordítva is igaz jó pár funkcionalitásban oda-vissza jár a dolog, van amelyikben ez a jobb, a másikban meg az.
  • neevous
    Fölösleges küzdened. Itt leírtam ugyanezt és hülye almás lettem.
  • GregSB
    Kedves tőled, hogy unatkozó nyomi kockának hívsz :)

Ez olyan dolog, ami valakinek számít, valakinek nem. Tudjátok: különböznek az emberek igényei.

De nyugodtan hívhattok epülfanbojnak is, aki nem tud másba belekötni... ha ettől jobban érzitek magatokat.
  • theone91
    Közel ugyan az van benne. Csak nam a CPU-ba integrálva.
  • Vadnokedli
    deee aa galaxy ban is ugyan az a GPU nem? vaagy hogy vanXD szry
  • Landor
    ua mint a galaxyba, csak kiegészítették egy gpu-val
  • Vadnokedli
    amúgy tényleg, meg azt mondják hogy az Android szar.. aztán ennyi. :D

az úgy igaz hogy a 4G is Samsung procit használ...?
  • Landor
    miért fontos? mert az ájfonosok nem tudnak másba belekötni :D
  • Vadnokedli
    asdgh AMOLED > TFT? vagy nem?.. oszt ennyi.
  • Solten
    Ertettem, csak nem ertem ez miert qrva fontos egy telonal?? Ranezek az Amoledre, gyonyoru, minden szogbol eles, ennyi... Mennyi unatkozo nyomi kocka el ezen a sargolyon, te jo eg... Legnagyobb problemajuk hogy a ZOLD es a SARGA, egy 3-4" kijelzon nem szinhelyes egy kalibralt monitorhoz kepest...

• ktomi22
    thx.. mar itt is megy :)