36194
-
#1791 Nemegészen alkalmazás... És root is kell hozzá...
ADB-vel kell feltenni gépről -
#1790 És ez alkalmazásként működik? Kipróbálnám gyári voda 845-ön, ha lehet. -
#1789 JIT Comlier (Just-In-Time) ami a futó alkalmazások kódját valós időben fordítja gépi kódra, és ezzel sokat gyorsít. Elmélegtileg Froyo-val jött be, de most nekem fut Éclar-on is. Nagyjából emiatt lett olyan gyors a froyo. -
#1788 nekem egy elég bugyuta kérdésem lenne :D
google és facebook szinkronizálási beállításoknál kb. 2-3 Szinkr. van dátummal és checkbox-szal. Miért van annyi? :D mik azok? :D
amikor futtatom a szinkronizálást, akkor mindegyiken végigpörög, és frissíti a dátumot.
köszi ^^ -
#1787 10 pálya letudva
ott már majd ketté törtem a telót xD -
#1786 Ez micsoda? -
#1785 No, mostmár a 2.1-en is engedélyeztem a JIT-et, ami ugye a 2.2-vel jött be, és tényleg megdöbbentő... sokkal simább lett, mint előtte, az alfa 2.2-vel ugye nem tudom összehasonlítani, de így, hogy gyakorlatilag 1 perces utánajárással, és installal ilyen módon meggyorsul, az durva. Gyakorlatilag nincs lag, sem a főképernyőn, sem sehol. Dolphin HD gyorsan betölt minen lapot, és nagyon finoman, simulékonyan lehet görgetni...
Egyébként Quadrant: 850 Linpack: 18 MFLOPS, kevesebb, mint froyo-n de nem a számok a lényeg. -
#1784 Én a Voda 945-ről kérdeznék. Tudja valaki esetleg mikor veszi fel kínálatába Sebestyén Balázs és Vadon Jani? -
#1783 Egy kis Gingerbread...:
-
#1782 A Seasons eleg szivos, 5 percet tokoltem az elso palyaval... -
#1781 Voda 845-re a 2.2ről valami új hír? Esetleg házibarkács, de jól megcsinált verzió van? -
#1780 ja ha nem működik a -Data Connection akkor "Use APN Toggle" (widgeten belül.)
amúgy nekem így működik, háttérben se töltöget, de azét kikapcsolom amikor nem használom már az ingyen FB-t. Remélem ez segít :D -
#1779 ezt töltsed le; és rakd fel SwitchPro Widget
De először; Beállítások - Hely és biztonság - Vezeték nélküli hálózatok használata (ne legyen kipipálva.)
aztán; Fiókok és szinkronizálás; Adatkapcsolat a háttérben - Automatikus szinkronizálás legyen off.
és amúgy a Widgetbe tedd bele a (Data Connectiont.) és azzal tudod be állítani hogy engedélyezed az adatkapcsolatot, vagy nem. (de ha engedélyezve van akkor fel tudsz menni bármilyen oldalra.)
-
#1778 Igen, egyelőre várom, hogy végre megjelenjen az éterben hivatalosan is a froyo, vagy KIES, vagy OTA-n keresztül. -
#1777 Nem rád értettem, hogy erre vernéd, csak általánosságban írtam, hogy pl a PH-en az a menő, ha 2000 feletti pontszámot produkál a szarja, holott ezt a sebességet a valóságban nem tapasztalja, mert szarrá van buherálva a rendszer. A vége mindig az, hogy visszaakarom tenni a gyári szoftvert, mert teljesen meghülyült a telefonom, legalábbis 80%-ban ilyeneket olvasok, meg, hogy elveszett a product kód, meg 2000 a pontom, de a telefon akad, több helyen lassú stb...
:) -
#1776 De 2G-ben sehogyan n tudsz netezni... Hogy csak az ingyenes facebook menjen, tedd be kezdöoldalnak, meg löj ki minden programot, ami net elérést kap, szinkronizációkat is... -
benkoszabi #1775 Üdv. Én a Mobilhálózatokat kilőttem a szoftverben, mivel egyből leveszi a pénzt a kártyámról. Így ugye most nincs 3G. Viszont így az ingyenes Facebook-ot sem tudom megnézni.
Az nem lenne megoldás, ha visszakapcsolnám a Mobilhálózatok-at, és bepipálnám, hogy Csak 2G használata?
Illetve még annyit, hogyha ki van kapcsolva a Mobilhálózatok, akkor van értelme bekapcsolni a 2G-t hogy csak azt használja? Kíméli az akkut? -
#1774 De azért a linpack sem semmi, senki nem veri rá barátom, de képpel hogy mutatod be, hogy milyen gyors? Egyébként játéknál jó... Homescreen eddig is eléggé gyors, laggmentes volt... Majd meglátjuk milyen lesz a késöbbi használható verzió
De úgy tudom, ebben be van kapcsolva a JIT compiler, ami eléggé meggyorsitja, ami gyári romokban nincs -
#1773 neked gyári Froyo van rajta?: D (Galaxy S) -
#1772 Ha telefonon nincs lag, akkor teljesen felesleges "arrra verni", hogy mennyit mutat a quadrant, ami a legtöbbször egy faszság. SGS új gyári froyo, 1250 körül van és ilyennek kell lennie egy os-nek :), vagy, mint a WIN7, aminek szinte meg sem kottyan, ha összevissza nyomogatod, mint egy idióta, nagyon összerakta azt a rendszert az MS, bár vannak hülyeségei, de egyébként le a kalappal, idáig ilyet csak iphone-non tapasztaltam, meg most a gyári 2.2.1-en. -
#1771 Jah, hogy a füled, az más :D -
#1770 Hát... azért nem ugyanaz...
De attól még simán vinné.
Más: Ma felraktam x10-re az AOSP 2.2.1 Froyo alfa romot a telora... hát igaz mégcsak alfa, de baromira gyors...
Bugos mint az állat, de...
(Nem az enyémek a képek, de kb ugyanez az eredmény...) -
#1769 nem, muszáj-t XDD csak reggel volt na :D és telefonról, és be volt dugulva a jobb fülem XDDD -
#1768 Uszályt akartál írni, ugye? -
#1767 Muszaly hogy frissitsek! Hisz ugyan az az S es a nexus s -
#1766 végigvittem jöhet a seasons
-
#1765 na...
A Samsung vizsgálja a Gingerbread frissítés lehetőségét -
#1764 Andy Rubin: 300 000 Android aktiválás naponta -
#1763 Új Gmail kliens számos finomsággal
Min. 2.2-tol... -
#1762 a béta volt free, aztán már nem az, de nekem megy faszán, csak minden menube lépéskor jon egy ablak, hogy vegyem meg vagy cancel
cancel és megy tovább szépen -
Most nézem, hogy a poweramp el sem indul, nem ingyenes volt ez? -
#1760 Felesleges, jövőre jön a Honeycomb, ami már támogatni fogja a tableteket (dropdown menük, és egyéb finomságok), inkább azt készítsék el rá minél előbb majd. -
#1759 Nem. Nekem alatta annyit ír hogy "Érintse meg a szinkronizáláshoz"
alatta az utolsó szink dátumát mellette meg nincsen semmi se :( -
#1758 Fel ev es ~£150-al olcsobb lesz. -
#1757 Nálad nem így néz ki?
-
#1756 nincs mellette pipa. csak szinkronizálni lehet :S -
#1755 Settings -> Account & Sync -> a saját accountodba belépve vedd ki a pipát a picassa után. -
#1754 Sziasztok. Kéne egy kis help.
Van egy Samsung G3-as telóm és lefrissítette a picasa albumot a képekhez de nekem erre baromira nincs szükségem. Hogy tudom beállítani hogy ezt ne frissítse és hogy tudnám kitörölni? -
#1753 A dalvik cache törölhető, mert a telefon újraindításakor felépíti az adatbázist (ezért kicsit hosszabb a boot a szokásosnál), de a data wipe azt jelenti, hogy az összes adatodat törlöd, szóval csak okosan! -
#1752 nem baj, nyugodtan.