36194
  • MikX
    Nemegészen alkalmazás... És root is kell hozzá...
    ADB-vel kell feltenni gépről
  • bardocz
    És ez alkalmazásként működik? Kipróbálnám gyári voda 845-ön, ha lehet.
  • MikX
    JIT Comlier (Just-In-Time) ami a futó alkalmazások kódját valós időben fordítja gépi kódra, és ezzel sokat gyorsít. Elmélegtileg Froyo-val jött be, de most nekem fut Éclar-on is. Nagyjából emiatt lett olyan gyors a froyo.
  • Vaxi
    nekem egy elég bugyuta kérdésem lenne :D
    google és facebook szinkronizálási beállításoknál kb. 2-3 Szinkr. van dátummal és checkbox-szal. Miért van annyi? :D mik azok? :D
    amikor futtatom a szinkronizálást, akkor mindegyiken végigpörög, és frissíti a dátumot.
    köszi ^^
  • desigo
    10 pálya letudva
    ott már majd ketté törtem a telót xD
  • bardocz
    Ez micsoda?
  • MikX
    No, mostmár a 2.1-en is engedélyeztem a JIT-et, ami ugye a 2.2-vel jött be, és tényleg megdöbbentő... sokkal simább lett, mint előtte, az alfa 2.2-vel ugye nem tudom összehasonlítani, de így, hogy gyakorlatilag 1 perces utánajárással, és installal ilyen módon meggyorsul, az durva. Gyakorlatilag nincs lag, sem a főképernyőn, sem sehol. Dolphin HD gyorsan betölt minen lapot, és nagyon finoman, simulékonyan lehet görgetni...
    Egyébként Quadrant: 850 Linpack: 18 MFLOPS, kevesebb, mint froyo-n de nem a számok a lényeg.
  • theone91
    Én a Voda 945-ről kérdeznék. Tudja valaki esetleg mikor veszi fel kínálatába Sebestyén Balázs és Vadon Jani?
  • Solten
    Egy kis Gingerbread...:

• Solten
    A Seasons eleg szivos, 5 percet tokoltem az elso palyaval...
  • bardocz
    Voda 845-re a 2.2ről valami új hír? Esetleg házibarkács, de jól megcsinált verzió van?
  • Vadnokedli
    ja ha nem működik a -Data Connection akkor "Use APN Toggle" (widgeten belül.)

amúgy nekem így működik, háttérben se töltöget, de azét kikapcsolom amikor nem használom már az ingyen FB-t. Remélem ez segít :D
  • Vadnokedli
    ezt töltsed le; és rakd fel SwitchPro Widget

De először; Beállítások - Hely és biztonság - Vezeték nélküli hálózatok használata (ne legyen kipipálva.)

aztán; Fiókok és szinkronizálás; Adatkapcsolat a háttérben - Automatikus szinkronizálás legyen off.

és amúgy a Widgetbe tedd bele a (Data Connectiont.) és azzal tudod be állítani hogy engedélyezed az adatkapcsolatot, vagy nem. (de ha engedélyezve van akkor fel tudsz menni bármilyen oldalra.)

• mflex #1778
    Igen, egyelőre várom, hogy végre megjelenjen az éterben hivatalosan is a froyo, vagy KIES, vagy OTA-n keresztül.
  • mflex #1777
    Nem rád értettem, hogy erre vernéd, csak általánosságban írtam, hogy pl a PH-en az a menő, ha 2000 feletti pontszámot produkál a szarja, holott ezt a sebességet a valóságban nem tapasztalja, mert szarrá van buherálva a rendszer. A vége mindig az, hogy visszaakarom tenni a gyári szoftvert, mert teljesen meghülyült a telefonom, legalábbis 80%-ban ilyeneket olvasok, meg, hogy elveszett a product kód, meg 2000 a pontom, de a telefon akad, több helyen lassú stb...

:)
  • MikX
    De 2G-ben sehogyan n tudsz netezni... Hogy csak az ingyenes facebook menjen, tedd be kezdöoldalnak, meg löj ki minden programot, ami net elérést kap, szinkronizációkat is...
  • benkoszabi
    Üdv. Én a Mobilhálózatokat kilőttem a szoftverben, mivel egyből leveszi a pénzt a kártyámról. Így ugye most nincs 3G. Viszont így az ingyenes Facebook-ot sem tudom megnézni.

Az nem lenne megoldás, ha visszakapcsolnám a Mobilhálózatok-at, és bepipálnám, hogy Csak 2G használata?

Illetve még annyit, hogyha ki van kapcsolva a Mobilhálózatok, akkor van értelme bekapcsolni a 2G-t hogy csak azt használja? Kíméli az akkut?
  • MikX
    De azért a linpack sem semmi, senki nem veri rá barátom, de képpel hogy mutatod be, hogy milyen gyors? Egyébként játéknál jó... Homescreen eddig is eléggé gyors, laggmentes volt... Majd meglátjuk milyen lesz a késöbbi használható verzió
    De úgy tudom, ebben be van kapcsolva a JIT compiler, ami eléggé meggyorsitja, ami gyári romokban nincs
  • Vadnokedli
    neked gyári Froyo van rajta?: D (Galaxy S)
  • mflex #1772
    Ha telefonon nincs lag, akkor teljesen felesleges "arrra verni", hogy mennyit mutat a quadrant, ami a legtöbbször egy faszság. SGS új gyári froyo, 1250 körül van és ilyennek kell lennie egy os-nek :), vagy, mint a WIN7, aminek szinte meg sem kottyan, ha összevissza nyomogatod, mint egy idióta, nagyon összerakta azt a rendszert az MS, bár vannak hülyeségei, de egyébként le a kalappal, idáig ilyet csak iphone-non tapasztaltam, meg most a gyári 2.2.1-en.
  • mflex #1771
    Jah, hogy a füled, az más :D
  • MikX
    Hát... azért nem ugyanaz...
    De attól még simán vinné.

Más: Ma felraktam x10-re az AOSP 2.2.1 Froyo alfa romot a telora... hát igaz mégcsak alfa, de baromira gyors...
    Bugos mint az állat, de...

(Nem az enyémek a képek, de kb ugyanez az eredmény...)
  • Vadnokedli
    nem, muszáj-t XDD csak reggel volt na :D és telefonról, és be volt dugulva a jobb fülem XDDD
  • mflex #1768
    Uszályt akartál írni, ugye?
  • Vadnokedli
    Muszaly hogy frissitsek! Hisz ugyan az az S es a nexus s
  • desigo
    végigvittem jöhet a seasons

• Solten
    na...

A Samsung vizsgálja a Gingerbread frissítés lehetőségét
  • Solten
    Andy Rubin: 300 000 Android aktiválás naponta
  • Solten
    Új Gmail kliens számos finomsággal

Min. 2.2-tol...
  • Blasta
    a béta volt free, aztán már nem az, de nekem megy faszán, csak minden menube lépéskor jon egy ablak, hogy vegyem meg vagy cancel

cancel és megy tovább szépen
  • mflex #1761

Most nézem, hogy a poweramp el sem indul, nem ingyenes volt ez?
  • GregSB
    Felesleges, jövőre jön a Honeycomb, ami már támogatni fogja a tableteket (dropdown menük, és egyéb finomságok), inkább azt készítsék el rá minél előbb majd.
  • xxdani
    Nem. Nekem alatta annyit ír hogy "Érintse meg a szinkronizáláshoz"
    alatta az utolsó szink dátumát mellette meg nincsen semmi se :(
  • Solten
    Fel ev es ~£150-al olcsobb lesz.
  • hzsolt
    Nálad nem így néz ki?
  • xxdani
    nincs mellette pipa. csak szinkronizálni lehet :S
  • hzsolt
    Settings -> Account & Sync -> a saját accountodba belépve vedd ki a pipát a picassa után.
  • xxdani
    Sziasztok. Kéne egy kis help.
    Van egy Samsung G3-as telóm és lefrissítette a picasa albumot a képekhez de nekem erre baromira nincs szükségem. Hogy tudom beállítani hogy ezt ne frissítse és hogy tudnám kitörölni?
  • hzsolt
    A dalvik cache törölhető, mert a telefon újraindításakor felépíti az adatbázist (ezért kicsit hosszabb a boot a szokásosnál), de a data wipe azt jelenti, hogy az összes adatodat törlöd, szóval csak okosan!
  • Jim Morrison
    nem baj, nyugodtan.