36194
  • mousee
    Hali, skypeolásra tudnátok javasolni valami könnyű kliensprogit? Az alap skype progi nagyon sokat zabál, és akad mint a szemét a wildfire-ön :S

Szükségem lenne még egy olyan progira, ami számolja hogy havonta hány percet beszélek, és hány megát mobilnetezek (wifit külön számolja).

Ezek nagyon kénének, és még szeretném, ha megosztanátok velem azokat az appokat, amit ti használtok, beváltak, és jól működnek.

A segítségeteket előre is köszönöm :)
  • bardocz
    Én nekem NDrive van a telómon. Mondjuk olyan lassan csatlakozik az én telefonom GPS műholdhoz, hogy hamarabb odatalálok az adott helyre, minthogy kapcsolódna:D
  • benkoszabi
    MilyenOffline, adatforgalom nélküli navigációt tudtok Androidra? A telefonom nincs rootolva!!!!

Van a hárombetűs - ájgó, és a Sygic Aura....az ájgóból melyik jelenleg a legfrissebb? És elmegy nem rootolt telón, mivel kb. 30 mega szabad helyem van....
  • Megtörhetetlen
    Pff akkor meg minek írsz ide?? Miért ne lehetne már filmezni ebben mi a meglepő? Ez csak azért különleges maximum mert magyar és mert egy csatorna megjelenése android platformon ingyenesen, persze csak T-nél, olyan mint az ingyen facebook a T-nél, vásárló csalogató, de jól csinálják meg kell hagyni!!
  • mojito10
    Nem is tudtam, hogy telóról is lehet filmezni... Mekkora memória kell, hogy ez működjön?
  • Thaison
    Kipróbáltam az AXN Player-t és a tapasztalatok: Teljesen jól működik,nem szaggat vagy ilyenek. Szerintem főleg a net sebességétől függ hogy milyen a képminőség, én wifi-n próbáltam és ott nagyon jól működött. Ahogy elindítod az alkalmazást megjelennek felsorolva különböző lehetőségek. Pl. Műsor,blog ill. AXN Player. Hogyha az ember rányom akkor megjelenik egy ablak ahol majd a műsor indul el, jobb oldalt pedig a kiválasztható műsorok. Wifi-n ahogy rányomtam az egyik műsorra kb. 2 másodperc múlva indult is a film. teljes képernyőn is teljesen jó volt. X10-en próbáltam...
  • Solten

• Solten
    Meggyőző sebességű az LG P990

• Solten
    Igen, es a rohej hogy az Apple perli a Motorolat par szabadalom sertessel... :DDD Gyakorlatilag a Motorolae az osszes telefonnal kapcsolatos szabadalom, ok mar akkor telefont gyartottak mikor meg Jobs papa egy garazsban bohockodott a haverjaival.
  • Maxtreme
    Még egy dolog
    Ajánlott olvasmány
  • Maxtreme
    Pedig "kicsit" előbb kezdték az ipar mint a a manapság nagyon felkapott htc :)
    Viszont az is tény hogy bár az első telefongyártók között volt, ha visszatekintünk a elmúlt pár évre, nálunk annyira nem terjedtek el a motorola készülékei. A Milestone óta viszont fordult a kocka :)
  • desigo
  • Vadnokedli
    idk; 2.1 igen :D
  • oneal1
    hali!

1.5 ös android képes kezelni office fájlokat?
    samsung 5700i galaxyra gondolok

köszönöm
  • LoSA
    Jójó, tudom.... De valahogy bennem maradt ez!
  • Máté94
    Ezeken már ANDROID megy :D
  • LoSA
    Egyszer volt Motorola telefonom, de... Valahogy nekem nem jött be. Igaz ez már nagyon régen volt, bevallom....
  • Maxtreme
    Az tuti :)
  • Solten
    Defy az döfi.
  • Solten
  • MikX
    Ez az új market? És miért nem tölti le automatikusan?

Namármost feltettem, de nálad is úgy van, hogy a 3 kis ikon alatt a főoldalon a szövegnek csak a felső része látszik, ez kicsit fail, de gondolom ez még csak béta lehet, vagymi, ha még nem frissült automatikusan.
    De fasza lesz mindenképpen, sokkal szebb mint eddíg volt.
  • Maxtreme
    zsír. A linket valamiért nem szúrta be.
    Na akkor még egyszer. katt
  • Maxtreme
    [url="http://www.megaupload.com/?d=293CL30X"]Új market app, 2.1-re[/url]
    Tesztelve, müxik
  • MikX
    De az ilyen egyklikkes rootokat ugyanannyi visszaállitani is... Bár ha nincs olyan dolog amihez szükséges lenne...
    Én már úgy belenyúltam,hogy csak egy full installal lehetne a nyomait eltüntetni... :-D
  • Maxtreme
    Motorola Defy
  • Jim Morrison
    es mi is lett helyette?
  • Maxtreme
    Grat! :) Jó cucc az, egy darabig én is azt akartam venni. Csak közben meggondoltam magam 1-2 dolog miatt, és mást választottam. (hagyjuk hogy miért, nem akarok flamet gerjeszteni)
  • Maxtreme
    Na az lehet látod. Rootolni meg nem fogom egyelőre. Nincs rá szükségem. (meg a gar miatt sem akarok nagyon szórakozni.)
  • Vadnokedli
    gondolom, ez rootnál működik.

de Youtube widget frissítést is láttam, frissítettem volna azt se küldte rá.
  • LoSA
    A héten végre én is Android user leszek!!! Galaxy S, várom már nagyon! :)
  • Maxtreme
    thx. remek:)
    Akkor nincs mit tenni, megvárom míg a telefon frissíti magától.
  • Vadnokedli
    csekkolom cuncimókus - nem jóxd
  • Maxtreme
    Én a simában a 3-5-nél tettem majdnem ugyanezt :)
  • Maxtreme
    Srácok. Nálatok ez mükszik? katt (a telepítős formátum)
  • bardocz
    Igen, de a beautiful widgetes nekem picit jobban bejön, bár ennek az óra része jobban néz ki.
  • Solten
    Ezt probaltad mar: link?
  • bardocz
    Jajjne!:D
    Felraktam a beautifel widgetset, és marha jól néz ki a telefon így. 1 oldalra rá rakta mindent, ami kell. Najó, 2, mert a naptár külön oldalon van.
  • Solten
    no :)
  • bardocz
    Ebben is kéne lennie ablaktörlőnek, meg vízcseppes képernyőnek?:D
  • fekete0012
    hello játékokat honnan lehet leszedni valaki tudna cimet linkelni