36194
  • RAZOR27
    zsír, köszi srácok, bele is mélyülök (: ja még annyit, hogy van valami gyűjtő oldal ahonnan leszedhetem a cuccokat a gépre vagy túrjam a torrentet? :D
  • Maxtreme
    Persze hogy nem.
  • Jim Morrison
    jah. neten letöltöd a .apk fájlokat, mobilt rádugot a gépre, fent az állapot sorn megjelenik, hogy usb csatlakoztatva. lenyitot, megnyomod, majd a csatolásra rányomsz és a gépről eléred a memóriakártyát. ha végeztél a másolásokkal lecsatolod, fájlböngészőben elmész oda ahova másoltad az appokat, ráböksz, telepítés és kész. Gari nem ugrik.
  • bardocz
    Tudsz ilyet. Nem hiszem, hogy emiatt ugorna a garancia.
  • RAZOR27
    Üdv!
    Néhány órája szert tettem az első droidos telefonomra (zte-blade) jelenleg közelbe sincs wifi és a mobilnetet is kilőttem, mert nemártha van pénz a telómon :D szóval tudok olyat csinálni, hogy gépre szedem le az appokat és usb-n rakom rá a telóra, nem pedíg netről? meg hogy ezzel ugrik-e a garancia.
  • Jim Morrison
    ez most célzás volt? :D
  • Bexter
    Igy már nem menő :D

Viszont ha valaki valami jót összehoz ossza már meg kodilag is :D
  • jaszy
    Jó cucc :)
  • Jim Morrison
    nah, kár, az volt jó, hogy csak én használhattam >.< Így már nem menő :D
  • Vaxi
    Mindenkinek elérhető az AppInventor! várom a progikat :D
  • bardocz
    Nem.
  • Blasta
    mobilism nektek se megy?
  • Vaxi
    smsbackup+ asszem
  • LoSA
    Srácok, melyik a legjobb Adnroid progi, amivel az SMSeimet tudom a Gmailomra menteni? Mert előbb leszedtem egyet, de nagyon nem volt jó, nem működött frankón. :(
  • desigo
    fun
  • Bexter
    Most fitgtasd tudásod nah :D nekem ez az első napom :P
  • Vadnokedli
    ez hülye... :Dxd
  • Jim Morrison
    neked is van? akkor tolhatnánk lanban... :D
    Am tenyleg vicces, hala Bexter felneztem az oldalra es mar egy csomot fejlesztettek amiota voltam (nov 27 korul):D Mindenesetre Bexter probald ki amit kuldtem. Kicsit elegansabb. Vagy nem :D
  • Landor
  • Vadnokedli
    nem szeretem a macskákat :[[ XDD

valaki próbálta a fémkereső progit? nagyon komoly:DDD
  • Bexter
    Elvileg
    első tapira nyávog dorombol meg rezeg majd becsukja szemét
    köv tapira kinyitja nyávog dorombol és rezeg
  • Vaxi
    szerintem nagyon okos dolog. :)
  • Maxtreme
    müxik jól :)
  • Bexter
    Jaja megjött, 0 prog tudással ennyire futotta :D
  • Vaxi
    látom kaptál appinventor accot :DDD
    fasza lett :)
  • Bexter
    Egy tesztet kérnék tőletek is :P
  • Maxtreme
    aham. A sygic féle cuccok általában nagyon jók. Az hogy nálam valamiért Defyn nem akarják az igazságot, az egy dolog. Majd az újabb verziók lehet jobban fognak működni.
  • Permissive
    pedig van olyan
  • Vadnokedli
    nem.
  • benkoszabi
    Ha feltelepítem az Applanetet az felülírja a Marketet? Mert amikor elindítom az Applanetet akkor vmi olyasmit ír ki, hogy "ez a program felül fog írni egy másikat...."
  • Vaxi
    pedig egy minden készüléken működő normális navigációval piacot lehetne robbantani :D
  • HiPPoNaX
    Nyilvan nem hagyatkozom csak a hangra (sot, meg a kepre sem, sokkal inkabb arra, amit a szelvedon tul latok), de az iGO azert sosem mondott ekkora boduletes baromsagokat :D Csak hat igen, az Androidos verzioja finoman szolva is ellenszenves.
  • LoSA
    thx
  • Maxtreme
    :)
    GPS-nél alap hogy nem szabad a hangra hivatkozni. Rá kell nézni a térképre is. Különben könnyen így járhat az ember katt

Amúgy nálam még mindig az igo működik a legjobban. A Sygic termékek (Aura meg a mobile maps 10) valamiért nem kapcsolódnak egy műholdra sem. Látja a szerencsétlen telefon ott van egy csomó, de a progi szarik rájuk.

Viszont az igo androidra mint tudjuk, olyan amilyen.
  • hzsolt
    http://www.simail.si/nokia2androidsms/
  • HiPPoNaX
    Erre mondjuk tenyleg jo, de tapasztalataim szerint masra nem :D
  • LoSA
    Srácok, tudnátok valahogyan segíteni, hogy Nokia SMSeket (Nokia 5800-n lévő üziket), hogyan tudok Samsung Galaxy S-ra rávarázsolni? Köszike!
  • bardocz
    Nagyon használnom még nem kellett, egyszer kerestem vele egy kocsmát, mert nem tudtam, hogy jobbra vagy balra induljak-e el, és azt megtalálta
  • HiPPoNaX
    Az ndrive neked nem beszel marhasagokat? Nem a terkepevel van gond, ott jol mutatott eddig mindent, de a dumaja szornyu. Pl. van 2 egyenesen halado sav, mellettuk balra a balra kanyarodo, a navigacio szerint balra kell fordulnod a keresztezodesben, erre ez az agyoniskolazott beszol egy ilyet: "tarts jobbra, majd fordulj balra". Vagy csak nekem volt ilyen pechem vele? :D
  • Maxtreme
    Sőőt. Képzeld el hogy még mp3-akat is játszanak le. Ez a fránya modern technika.