36194
-
#1871 zsír, köszi srácok, bele is mélyülök (: ja még annyit, hogy van valami gyűjtő oldal ahonnan leszedhetem a cuccokat a gépre vagy túrjam a torrentet? :D -
#1870 Persze hogy nem.
-
#1869 jah. neten letöltöd a .apk fájlokat, mobilt rádugot a gépre, fent az állapot sorn megjelenik, hogy usb csatlakoztatva. lenyitot, megnyomod, majd a csatolásra rányomsz és a gépről eléred a memóriakártyát. ha végeztél a másolásokkal lecsatolod, fájlböngészőben elmész oda ahova másoltad az appokat, ráböksz, telepítés és kész. Gari nem ugrik. -
#1868 Tudsz ilyet. Nem hiszem, hogy emiatt ugorna a garancia. -
#1867 Üdv!
Néhány órája szert tettem az első droidos telefonomra (zte-blade) jelenleg közelbe sincs wifi és a mobilnetet is kilőttem, mert nemártha van pénz a telómon :D szóval tudok olyat csinálni, hogy gépre szedem le az appokat és usb-n rakom rá a telóra, nem pedíg netről? meg hogy ezzel ugrik-e a garancia. -
#1866 ez most célzás volt? :D -
#1865 Igy már nem menő :D
Viszont ha valaki valami jót összehoz ossza már meg kodilag is :D -
#1864 Jó cucc :) -
#1863 nah, kár, az volt jó, hogy csak én használhattam >.< Így már nem menő :D -
#1862 Mindenkinek elérhető az AppInventor! várom a progikat :D -
#1861 Nem. -
#1860 mobilism nektek se megy? -
#1859 smsbackup+ asszem -
#1858 Srácok, melyik a legjobb Adnroid progi, amivel az SMSeimet tudom a Gmailomra menteni? Mert előbb leszedtem egyet, de nagyon nem volt jó, nem működött frankón. :( -
#1857 fun -
#1856 Most fitgtasd tudásod nah :D nekem ez az első napom :P -
#1855 ez hülye... :Dxd -
#1854 neked is van? akkor tolhatnánk lanban... :D
Am tenyleg vicces, hala Bexter felneztem az oldalra es mar egy csomot fejlesztettek amiota voltam (nov 27 korul):D Mindenesetre Bexter probald ki amit kuldtem. Kicsit elegansabb. Vagy nem :D -
Landor #1853 -
#1852 nem szeretem a macskákat :[[ XDD
valaki próbálta a fémkereső progit? nagyon komoly:DDD -
#1851 Elvileg
első tapira nyávog dorombol meg rezeg majd becsukja szemét
köv tapira kinyitja nyávog dorombol és rezeg -
#1850 szerintem nagyon okos dolog. :) -
#1849 müxik jól :) -
#1848 Jaja megjött, 0 prog tudással ennyire futotta :D -
#1847 látom kaptál appinventor accot :DDD
fasza lett :) -
#1846 Egy tesztet kérnék tőletek is :P
-
#1845 aham. A sygic féle cuccok általában nagyon jók. Az hogy nálam valamiért Defyn nem akarják az igazságot, az egy dolog. Majd az újabb verziók lehet jobban fognak működni. -
Permissive #1844 pedig van olyan -
#1843 nem. -
benkoszabi #1842 Ha feltelepítem az Applanetet az felülírja a Marketet? Mert amikor elindítom az Applanetet akkor vmi olyasmit ír ki, hogy "ez a program felül fog írni egy másikat...." -
#1841 pedig egy minden készüléken működő normális navigációval piacot lehetne robbantani :D -
#1840 Nyilvan nem hagyatkozom csak a hangra (sot, meg a kepre sem, sokkal inkabb arra, amit a szelvedon tul latok), de az iGO azert sosem mondott ekkora boduletes baromsagokat :D Csak hat igen, az Androidos verzioja finoman szolva is ellenszenves. -
#1839 thx -
#1838 :)
GPS-nél alap hogy nem szabad a hangra hivatkozni. Rá kell nézni a térképre is. Különben könnyen így járhat az ember katt
Amúgy nálam még mindig az igo működik a legjobban. A Sygic termékek (Aura meg a mobile maps 10) valamiért nem kapcsolódnak egy műholdra sem. Látja a szerencsétlen telefon ott van egy csomó, de a progi szarik rájuk.
Viszont az igo androidra mint tudjuk, olyan amilyen. -
#1837 http://www.simail.si/nokia2androidsms/ -
#1836 Erre mondjuk tenyleg jo, de tapasztalataim szerint masra nem :D -
#1835 Srácok, tudnátok valahogyan segíteni, hogy Nokia SMSeket (Nokia 5800-n lévő üziket), hogyan tudok Samsung Galaxy S-ra rávarázsolni? Köszike! -
#1834 Nagyon használnom még nem kellett, egyszer kerestem vele egy kocsmát, mert nem tudtam, hogy jobbra vagy balra induljak-e el, és azt megtalálta -
#1833 Az ndrive neked nem beszel marhasagokat? Nem a terkepevel van gond, ott jol mutatott eddig mindent, de a dumaja szornyu. Pl. van 2 egyenesen halado sav, mellettuk balra a balra kanyarodo, a navigacio szerint balra kell fordulnod a keresztezodesben, erre ez az agyoniskolazott beszol egy ilyet: "tarts jobbra, majd fordulj balra". Vagy csak nekem volt ilyen pechem vele? :D -
#1832 Sőőt. Képzeld el hogy még mp3-akat is játszanak le. Ez a fránya modern technika.