36194
-
#1911 igonak melyik verzióját tetted fel? -
#1910 ndrive. ha vagy magon, ott leírtam én hogy tettem fel -
#1909 valaki tud valami gps programot magyar térképpel, ami megy samsung galaxy 3 telefonon is? igo-t felraktam, de nem teljesen kompatibilis a felbontás, ezért szar a kijelzés, a sygic gps-nek meg a térképe szar :S -
#1908 nekem nem. -
#1907 Detto. Meg is lepodtem, mar azt hittem hogy kimaradunk belole v. ilyesmi... :DD Tetszik az uj Market. -
#1906 Nekem is ma frissült de semmi telepítő csík nem jelezte
2.1 ZTE -
Landor #1905 nekem 2.2 és semmi :D
a többi frissítés ami mostanában volt (pl facebook) megjöt.. érdekes.. :) -
ktomi22 #1904 nekem is egyszercsak hopp.. :D inditom marketet.. picit tobb loading utan uj :D ..vegulis tokmind1 milyen :D .. applanet a lenyeg :D -
#1903 nekem egyszercsakhopp :D -
#1902 Nekem még mindig a régi van. (Hero 2.1, UK)
Hogy frissul be a cucc automatikusan? Szol a telefon, hogy system update van, vagy semmi ertesites, es eccercsak HOPP uj market? -
#1901 nemtom miért, de nekem a market csak tegnap este frissítette magát, és meggyőződésem, hogy rosszabb :D
Szerencsére, hogy legyen valami jó is, a facebook appban már van chat is ! Ezt hiányoltam belőle, mert az ziphonos kiadásban már régóta van... -
#1900 -
#1899 Froyo frissítések ideje -
#1898 :D -
Landor #1897 jó, bocs a qr kód után ledobda az agyam az ékszíjat :DD -
#1896 ott van a link #1889-ban is, csak meg kellett volna nézned... :) -
Landor #1895 na ez a beszéd! :) -
#1894 leszel szíves megnézni a 2. linket, amit adtam, és máris megtalálod ezt és ezt (ezt így az első 2 oldalról, a többit nem nyálaztam át).
na mind1, azért nincsmit. -
#1893 Kicsit gabalyodott; de belejössz.. Megszokható. meg kicsit rendezettebb egy 5% al:D -
#1892 update-elték a marketet
naggyon szar lett :S -
Landor #1891 qr kód... lol...
na mind1, azért köszi :D -
#1890 ja meg nálam frissítette magát a market.. hát nem is tudom, furcsa :D -
#1889 parancsolj, szerintem ez megteszi :)
szerk: valószínűleg itt is találsz valami megfelelő appot, most nincs időm végignézni :) ha megvan, akkor linkeld plz, engem is érdekelne :DDD -
Landor #1888 exportáld ki a névjegyzéket a telefonról és importáld be a google névjegyzékbe. -
#1887 Nekem meg oylan progi kéne amivel a telefonon található névjegyzékeket át tudom írni pc-n. Ha mobilon csinálnám, fél életem rámenne :)
Iylen létezik esetleg? -
Landor #1886 elkurtam :D
"tudtok" :P -
#1885 ha tudod mondd el. -
Landor #1884 tudok olyan programot aminek a segítségével a számítógépről lehet sms-t küldeni a telefonról? -
#1883 Meridian Media Player -
Landor #1882 mvideoplayer -
#1881 tud valaki mondani médialejátszót, ami kezeli az srt-t? -
#1880 link
amiota van applanetem, nem is nagyon hasznalom :D -
#1879 nekem is kéne gyűjtő oldal, nem tud valaki? :( -
#1878 Nekem a Dolphin mini most kiutotte az operat -
bounty88 #1877 Ha a telefonomon ugyebár gyárilag fenn van a Maps és pl. Market, akkor ezek maguktól fognak frissülni (pl. az új Market már megjelent) vagy nekem kell manuálisan?
és ha mondjuk a telefonomon lévő eredeti Maps mellé letöltöm a legfrissebbet a Marketről, majd úgy döntök, hogy nekem a régi kell akkor az megmarad, vagy mivel felül lett írva ezért törlődik az is? -
#1876 Opera a legjobb sztem -
benkoszabi #1875 Ha én nem használok mobilnetet, csak wifi-vel böngészem, melyik nekem a legjobb, legideálisabb Browser?
Ugye van az alap Android. Használom a Skyfire-t, mivel az tud nagyjából flash-t is kezelni.
Fenn van még az Opera és a Dolphin HD is. Ezeket egyáltalán nem használom igazából.
Ki mit ajánl? Skyfire tuti marad. -
#1874 Milyen 4" és afölötti telók vannak? -
#1873 -
#1872 hehe :DDD ez jó játék lenne :D