36194
-
#1951 Hát ha nem Xperia-t vettél volna akkor a legtöbb gond nem is lenne :) -
#1950 Lehet, h furcsa, de nincs ilyen a menüben.
Azért ennyire nem vok láma... ;) -
#1949 Én idáig megvagyok elégedve az LG GT540 mobilommal! :D
Igaz ma délután 3-ig szórakoztam vele, mire rájöttem hogy müxik :D
Már az igo is rajta van, meg a Zuma játék is :D
Az rtlmost.hu oldalon sajna nem indultak el a videók :(
Van rá megoldás? -
#1948 mondjuk... xddd -
#1947 "Ellenben pl. idegesítő, h nincs a menüben olyan, h kilépni az alkalmazásból, mert a webböngészőből a BACK gombbal egy örökkévalóság kilépni :((("
Megnyitod a menüt, tovább és ott lesz a kilépés... -
#1946 Most itt a lehetőség láma szöveget olvasni, de lehet rá válaszolni is:
Hmmm... Nekem sem világos, h milyen app fut vagy nem fut éppen... Feltételezem, ha mindig a BACK gombbal visszalépegetek, akkor az nem fut, ha már az "órás" képernyőmön vok. SE XPERIA X10 mini pro ami nekem van - nagy úr a rózsaszín, mint tudjuk, lol.
Az akksi egy napot és 50 percet bírt. Eddig ez volt a max. Wifi-t nem használtam, egy kis töltögetés volt csak (1GB van rá, hála a karácsonyi akcióknak - puszi rózsaszín...)
Tényleg, honnan lehet tudni mi fut? Pl. GPS-t használó programoknál a BACK-gombbal kilépve tényleg kilépek, mert már a műhold-logo nem kukorékol, így gondolom, ezzel valóban ki lehet lépni egy-egy alkalmazásból.
Ellenben pl. idegesítő, h nincs a menüben olyan, h kilépni az alkalmazásból, mert a webböngészőből a BACK gombbal egy örökkévalóság kilépni :(((
Jah: gyári SE oprendszer frissítés után az FM rádió nem akar elhallgatni. Kikapcsolni lehet, de akkor is sistereg és a rádió ikon ott van a képernyő tetején!!! Szedtem a marketről egy Task Killert, persze lószart sem tud vele kezdeni, ugyanis meg sem jelenik, mint futó alkalmazás. Újraindítás és akkor abbahagyja ezt a baromságot. Nem is világos, mi itt a futó alkalmazás...
Még barátkozom vele, de ez a gyenge akksi dolog nagyon zavaró... :(((
Van bele esetleg egy 3500-4000mAh-s akksi ami elfér a hátulján???
Jah: kamera tényleg 5MPix-es, de tizedét tudja a Kamera app a k800i-énak??? Jézusom! -
#1945 Az szép :') XDDDDDasdfghj jó tudni :D köhöm.... -
#1944 Köszi! :D
Így már látszik a Megan Fox háttérképem :D
A lakatot, hogy lehet kikapcsolni, mert állandóan fel kell oldanom? :( -
#1943 Áthúzod a kukába. Nyomva kell tartani hozzá a widgeten, és akkor majd megjelenik a kuka, meg át tudod vinni másik oldalra. -
#1942 LG GT540 telóm van! Hogy tudom az órás widget-et elrejteni? -
#1941 Biztos azért fut minden szar, amit el sem indítottam(Y) -
#1940 Feleslegesek. Android magától kilövi a dolgokat. -
benkoszabi #1939 Üdv. Advanced Task Killer Pro, vagy inkább Watchdog Task Manager javallott? Kinek melyik jött be? -
#1938 Boldog Karácsonyt !
-
#1937 Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy LG GT540 mobilt! :D
Hogy kell rátenni apk fájlokat, igo-t?
Már mindent letöltöttem, csak a teló nem akarja látni :(
Android 2.1 van rajta gyárilag :D -
#1936 -
#1935 én is egyből tiltottam mindent, nem olvastam utána meg semmi. csak feltűnőek voltak. XD (De APN-t már később tettem rá; majd váltottam le SwitchWidget Pro ra-) -
#1934 najah. Ezért kell mindennek utánaolvasni. (akár még vásárlás előtt is) Mikor megvettem anno az első androidos telefonom (spica) az első az volt hogy rápakoltam az apn droidot. -
#1933 WiFi / Android Market. (alap alkalmazás.) ja meg lehet első 1-2-3 hónapban nullázódik a számlád :DD mert tanulod a kezelését és eközben fel fel lépegetsz. ide oda >_> xd -
cscsiga #1932 Sziasztok.
most van először android telefonom. Lenne pár kérdésem. Hogyan tudok rá programokat,zenéket stb tenni? Kell valami külön program? -
#1931 tudtok olyan MSN-t Androidra természetesen; amelyiken tudok webkamozni is? -
#1930 Mert ez nem így van; és aki fél használni. Az egy nyomoronc; és ezért ezt állítja róla.
(amúgy nem vágom.) XDDasd -
benkoszabi #1929 Üdv. A Task Killer progikról miért mondják, hogy zabálják az akksit? Miért merítenék jobban az akkut, mint más futó alkalmazások? -
#1928 NS és Android reklám :D -
#1927 De, market, ill applanet is felismeri a feltelepített appokat, és felkínálja a frissítést, csak lehet be kell pipálni az automatikust... -
#1926 Sajnos; i have no Rooted device. : ( :D -
#1925 köszi ez jó is; működik :D -
#1924 Valami Droid VNC server lesz az. -
#1923 utóbbi pont van. írd be marketbe: wifi keyboard. és valami share keyboard vagy mi lesz. és működik is szépen. csak böngészőbe bekell írni az ip-t amit mond és ha oda írsz az megjelenik a telefonon is. viszont olyan is van ami mutatja a telefon képét csak nemtudom melyik prog. -
#1922 Tudtok olyan programot hogy ha rádugom a telefont a gépre akkor felhozza egy kis ablakban hogy mi folyik a telefon képernyőjén, és bele tudnék e nyúlni..[irkálni bele billentyűzettel, stb.] :D
(bár ilyen esélyes hogy nincs XDD) -
benkoszabi #1921 Üdv. Ha manuálisan telepítek egy .apk alkalmazást, az ugye nem frissül magától, nekem kell mindig a legfrissebbet letöltenem és telepítenem.
Viszont ha az Applanetről töltöm le, akkor az updateli magát, tehát nekem hozzá sem kell nyúlnom?
Vagy hogy vanez? Ha magam telepítek egy alkalmazást, ami elvileg fizetős, és ha van hozzá friss verzió az Applaneten keresztül frissíthetem? -
Frrost #1920 Ma csináltam egy teszt regisztrációt, nekem nem dobott hibát aktiváláskor.
Viszont volt egy kis gond bizonyos böngészőkkel a bejelentkezésnél ha nem volt bepipálva a "Maradjon bejelentkezve"!
Ezeket javítottam... -
#1919 Alig tölti be oldalt, reg aktiválásnál meg dobálja error-t.
-
#1918 1. Új felület
2. Near Field Communications (NFC)
3. Fejlettebb mozgás érzékelés
4. Natív videó chat
5. Új Market
6. Google Music
7. Nagyobb felbontás támogatása
8. Új virtuális billentyűzet
9. WebM és VP8 támogatása
10. Új YouTube – broadcasting támogatással
11. Google Me vagy saját játék hálózat
-
toarpad #1917 Android 2.3 a Gingerbread . Milyen újdonságokat tartalmazz, azon kívül hogy a gyorsítja a mobilt? -
Frrost #1916 Akit érdekel egy friss Androidos oldal nézze meg!
Ingyenes letöltések.
Gyorsan fejlődő weboldal!
http://androidportal.org -
#1915 ó pardon a második sort nem vettem észre :) -
#1914 ? -
#1913 köszi :) -
#1912 iGo My way, nem tudom pontosan a verziószámot...
#1910: pm-ben el tudod küldeni? nem vagyok magon :D