36194
  • Dobronski
    xperia x8-ra sose lesz 2.2?
  • LoSA
    Samsung Galaxy S
  • 5c0rp330n
    szar. s-et vegyel. (illetve tulzas h szar, de sokkal-sokkal rosszabb az s-nel ahhoz kepest h arban nem sok kulonbseg van)
  • Falkon
    Annyi pénzem nincs! :D
    Szolidan max 60. Ezért a galaxy ace lesz a nyerő. Valakinek tapasztalat vele?
  • qetuol
    jobbak: galaxy s II, lg optimus 2X, motorola atrix
  • Falkon
    Sziasztok!

Telefon vásárlás előtt állok:
    Ami szóba jöhet:
    1. Galaxy Ace
    2. Galaxy S
    3. Motorola Defy.

Melyiket ajánlanátok? Ha esetleg valaki tud jobbat, szóljon!
    Előre is köszönöm

üdv
    Falkon
  • Narxis
    Ennyi.
  • LoSA
    2.2 rendszereknél már javítva van... ;)
  • hoapo
    Szívás!!

http://hirek.prim.hu/cikk/79736/
  • jazzy
    Én úgy raktam vissza, hogy nem volt érintőképernyő se trackball :D Bár még mindig jobb mint a be se kapcsol..
  • FZoleee
    warezold le :D
  • LoSA
    Tuti, hogy van a célnak megfelelő ilyen szoftver, de akkor majd keresgélek, kipróbálgatom őket. Csak azt hittem, hogy valaki tudni fog majd itt mondani egyet, de látom nem.
  • GregSB
    600 Ft.

Csődöt jelenthetnél, ha megvennéd, mi? :)
  • LoSA
    Fizetős -> Nem örül!
  • zoliii
    4shared -> SPB Wallet -> Örül! :D
  • ba32107
    Én tök egyszerű módszert választottam: .-al kezdődő mappába raktam az érzékeny cuccaimat, ez csak akkor látszik a fájlkezelőben, ha beikszelik a rejtett fájlok megjelenítését. Annyira meg senkit nem érdekel, eszükbe sem jut, hogy ezt megtegyék :)
  • LoSA
    Csak amit alternatívába írnak, arra nekem nincsen szükségem. :)

Csak egy olyan progi kéne, amivel a jelszavaimat, jegyzeteimet tudom tárolni, és "védeni"!
  • FZoleee
    tessék ez fizetős, de a hozzászólásokban írnak még pár alternatívát
  • LoSA
    Hát akkor valamijobb "tippet" várnék!
  • FZoleee
    nekem ugyanilyen kéne képekre, a vaulty free-t használtam eddig, de valamiért nem működik már :\
  • LoSA
    Tudnátok mondani nekem egy jó (FREE) progit, mellyel a jelszavaimat, fontos dolgokat tudnék tárolni? thx!
  • zoliii
    Nekem csak annyira ment tönkre a telóm, hogy az SD kártyát nem látta a mobil, a pc meg nem látta a mobilt, ha usb kábellel kötöttem össze! :(
    De már megcsináltam, a gyári szoftverét raktam rá újra! :D
  • kifli
    ja, csak tegyél vissza egy romot, meg unrootold a telót, ha be sem kapcsol :)
  • jazzy
    A garancia elveszik ha a telefon rootolt és másik rom van rajta és így viszed be. Viszont lehet unrootolni és visszarakni a gyári romot, nem veszik észre hogy megberhelted és így marad a garancia.
  • zoliii
    Nekem LG GT540-em van, és ahhoz állítólag nem lesz hivatalos frissítés :(
    Az androidos telóknak a rom-ját lehet valahogy frissíteni, és úgy lesz rajta android 2.2, vagy 2.3 :D De így a gari elveszik szerintem, viszont lesz egy normálisan működő telefonunk :D pl.:root jog (rendszergazda féle jog), telepítés SD kártyára, gyorsabb bootolás, jobb menürendszer, elvileg magyar nyelv is van benne, meg asszem valamelyik rom-ban van olyan, hogy mp4-ben rögzíti a kamerás felvételt! :D Ezek a romok szerintem nem változtatják meg a hálózatot.
  • kifli
    attól mert vodafone kártya van a telefonba, ami független, a telefon még nem lesz vodafone-os :D
  • Rage47
    függetlenre sincs még 2.2
  • LoSA
    Most ti melyik frissítésre vártok?
  • Vaxi
    ez a kérdés foglalkoztat engem is. független telóban vodás kártya van, de a kies nem lát semmi frissítést, szal attól tartok nem :(
  • Cat 02 #4124
    Ha független a teló de T kártya van benne akkor lehet frissíteni ?
  • zoliii
    Sygic aura android
  • qetuol
    na azért nem egyből, én pl. két hetet vártam.
  • FZoleee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most tört igom van, de a Galaxy3-ra nem jó a felbontása, egy kicsit szar, tud valaki normális gps programot magyar térképpel, telepítési leírással? :D
  • Narxis
  • Troyan
    Én a navigon-t használom, tört verzió úgyhogy ingyenes :-).
  • zoliii
    Sziasztok! LG GT540-re, hogy lehet feltelepíteni a SwiftDroid 2.0 frimware-t? Gingerbread rom, cyanogenmod 7 Melyik a jobb?
  • GregSB
    Sok mindenért lehet szidni az Apple-t, meg az iPhonet, de ezt az egyet legalább jól megcsinálták. Amint Cupertinoban kiadják az SW updatet még a legutolsó fos országból is tudod tölteni az updatet abban a miliszekundumban, nincs szarakodás a szolgáltatókkal.

Nem tudom felfogni, hogy miért megy a szarakodás a többiek részéről. WP7 updatejei is viccszámba mennek (egyes magyarok már fél éve várnak egy updatere), az Androidnál meg ugye nem a Gúgli tehet róla, hanem a balfék szolgáltatók.

Én ezért szoktam mondogatni, hogy ha most Androidos telefont vennék, akkor csakis Nexus S, vagy a régi Nexus. Azokra a gúgli egyből kiadja az updateket.
  • Rage47
    de kijött, csak telenornál és vodánál...
  • Renjike
    buzi galaxy 3 ra még a 2.2 se jött ki
    -.-" csicskaság...
  • ZTM
    Ez az lesz mini-re is :))))