36194
-
Dobronski #4153 xperia x8-ra sose lesz 2.2? -
#4152 Samsung Galaxy S -
#4151 szar. s-et vegyel. (illetve tulzas h szar, de sokkal-sokkal rosszabb az s-nel ahhoz kepest h arban nem sok kulonbseg van) -
#4150 Annyi pénzem nincs! :D
Szolidan max 60. Ezért a galaxy ace lesz a nyerő. Valakinek tapasztalat vele? -
#4149 jobbak: galaxy s II, lg optimus 2X, motorola atrix -
#4148 Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok:
Ami szóba jöhet:
1. Galaxy Ace
2. Galaxy S
3. Motorola Defy.
Melyiket ajánlanátok? Ha esetleg valaki tud jobbat, szóljon!
Előre is köszönöm
üdv
Falkon -
#4147 Ennyi. -
#4146 2.2 rendszereknél már javítva van... ;) -
hoapo #4145 Szívás!!
http://hirek.prim.hu/cikk/79736/ -
#4144 Én úgy raktam vissza, hogy nem volt érintőképernyő se trackball :D Bár még mindig jobb mint a be se kapcsol.. -
#4143 warezold le :D -
#4142 Tuti, hogy van a célnak megfelelő ilyen szoftver, de akkor majd keresgélek, kipróbálgatom őket. Csak azt hittem, hogy valaki tudni fog majd itt mondani egyet, de látom nem. -
#4141 600 Ft.
Csődöt jelenthetnél, ha megvennéd, mi? :) -
#4140 Fizetős -> Nem örül! -
#4139 4shared -> SPB Wallet -> Örül! :D -
ba32107 #4138 Én tök egyszerű módszert választottam: .-al kezdődő mappába raktam az érzékeny cuccaimat, ez csak akkor látszik a fájlkezelőben, ha beikszelik a rejtett fájlok megjelenítését. Annyira meg senkit nem érdekel, eszükbe sem jut, hogy ezt megtegyék :) -
#4137 Csak amit alternatívába írnak, arra nekem nincsen szükségem. :)
Csak egy olyan progi kéne, amivel a jelszavaimat, jegyzeteimet tudom tárolni, és "védeni"! -
#4136 tessék ez fizetős, de a hozzászólásokban írnak még pár alternatívát -
#4135 Hát akkor valamijobb "tippet" várnék! -
#4134 nekem ugyanilyen kéne képekre, a vaulty free-t használtam eddig, de valamiért nem működik már :\ -
#4133 Tudnátok mondani nekem egy jó (FREE) progit, mellyel a jelszavaimat, fontos dolgokat tudnék tárolni? thx! -
#4132 Nekem csak annyira ment tönkre a telóm, hogy az SD kártyát nem látta a mobil, a pc meg nem látta a mobilt, ha usb kábellel kötöttem össze! :(
De már megcsináltam, a gyári szoftverét raktam rá újra! :D -
#4131 ja, csak tegyél vissza egy romot, meg unrootold a telót, ha be sem kapcsol :) -
#4130 A garancia elveszik ha a telefon rootolt és másik rom van rajta és így viszed be. Viszont lehet unrootolni és visszarakni a gyári romot, nem veszik észre hogy megberhelted és így marad a garancia. -
#4129 Nekem LG GT540-em van, és ahhoz állítólag nem lesz hivatalos frissítés :(
Az androidos telóknak a rom-ját lehet valahogy frissíteni, és úgy lesz rajta android 2.2, vagy 2.3 :D De így a gari elveszik szerintem, viszont lesz egy normálisan működő telefonunk :D pl.:root jog (rendszergazda féle jog), telepítés SD kártyára, gyorsabb bootolás, jobb menürendszer, elvileg magyar nyelv is van benne, meg asszem valamelyik rom-ban van olyan, hogy mp4-ben rögzíti a kamerás felvételt! :D Ezek a romok szerintem nem változtatják meg a hálózatot. -
#4128 attól mert vodafone kártya van a telefonba, ami független, a telefon még nem lesz vodafone-os :D -
#4127 függetlenre sincs még 2.2 -
#4126 Most ti melyik frissítésre vártok? -
#4125 ez a kérdés foglalkoztat engem is. független telóban vodás kártya van, de a kies nem lát semmi frissítést, szal attól tartok nem :( -
Cat 02 #4124 Ha független a teló de T kártya van benne akkor lehet frissíteni ? -
#4123 Sygic aura android -
#4122 na azért nem egyből, én pl. két hetet vártam. -
#4121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most tört igom van, de a Galaxy3-ra nem jó a felbontása, egy kicsit szar, tud valaki normális gps programot magyar térképpel, telepítési leírással? :D -
#4120 -
#4119 Én a navigon-t használom, tört verzió úgyhogy ingyenes :-).
-
#4118 Sziasztok! LG GT540-re, hogy lehet feltelepíteni a SwiftDroid 2.0 frimware-t? Gingerbread rom, cyanogenmod 7 Melyik a jobb? -
#4117 Sok mindenért lehet szidni az Apple-t, meg az iPhonet, de ezt az egyet legalább jól megcsinálták. Amint Cupertinoban kiadják az SW updatet még a legutolsó fos országból is tudod tölteni az updatet abban a miliszekundumban, nincs szarakodás a szolgáltatókkal.
Nem tudom felfogni, hogy miért megy a szarakodás a többiek részéről. WP7 updatejei is viccszámba mennek (egyes magyarok már fél éve várnak egy updatere), az Androidnál meg ugye nem a Gúgli tehet róla, hanem a balfék szolgáltatók.
Én ezért szoktam mondogatni, hogy ha most Androidos telefont vennék, akkor csakis Nexus S, vagy a régi Nexus. Azokra a gúgli egyből kiadja az updateket. -
#4116 de kijött, csak telenornál és vodánál... -
#4115 buzi galaxy 3 ra még a 2.2 se jött ki
-.-" csicskaság... -
#4114 Ez az lesz mini-re is :))))