36194
-
Play4Real #4073 Pl miböl ha nem melozom?:...gondlolom pl te midnent megveszel pl??...^^...kösz az értelems válaszod (k) -
#4072 -
#4071 igen, minden elveszik :D mintha új telefont kapnál :) -
Cat 02 #4070 Miért ? Ilyenkor elveszik minden ? :/ -
#4069 Fontos alatt mit értesz? Telefonszámokat ki tudod exportálni szimplán, sms exportra ott van egy halom sms klienst helyettesítő program, ami tud exportálni is, mást nem hiszem, hogy értelme lenne, programokat úgyis újra kell raknod, egyéb adatot meg alapból sd-re rak értelmes ember szerintem. -
#4068 ehhez kapcsolódóan: mondjatok pls programokat, amivel tudok backupolni minden fontos cuccot -
#4067 csak úgy szólok, hogy elérhető Telenoros Galaxy 3-ra a Froyo frissítés Kiesen keresztül :) -
#4066 ZTE Blade -
masoma #4065 sziasztok
melyik a legajánlottabb közép kategóriás androidos mobil?
előre köszi a választ -
#4064 Pl vedd meg, és minden sokkal egyszerűbb lesz. -
Play4Real #4063 császtok
hogy müködnek ezek az apk játék fájlok?...mert sok helyen van hogy ylan verziot szedek le ami 4 megás..és wifin leszed hozzá 40-100 megát egyáltlaán ez ingyen van?..de vannak olyan verziok is amikhez nem kell letölteni semmit és simán indul...van neten oylan amit igy kell felrakni:
Telepítési Útmutató:
1.Kapcsold ki a wifi-t.
2.Tömörisd ki a gamedata-t a memóriakártyára.
3.Telepítsd az alkalmazást a telefonodra.
4.Indisd a játékot ha megkérdezi hogy "missing datagame, download now?" akkor nyomj NO-t. Ezután lépj ki a játékból.
de ezekhez nincs is gamedata innetöl kezdve nincs is mit felmásolnom ?:...kezdö vagyok andoidba kérlek segitsetek hogyan müködnek ezek... -
esshaakuu #4062 Hali!
Lenne egy nagy problémám!
Galaxy S-em van, ma próbálkoztam egy Launcher feltételével de nem nagyon sikerült a gépezetemnek feltelepítenie. Minden simán ment az installálás során, majd szüksége volt egy ujrainditásra ezt meg is tette magától. Betöltött újra, innentől kezdődött a probléma.
A helyzet a következő:az asztal mögötte teljesen fekete, a tálca látszik, akadozva bár, de le lehet húzni, a pipát ki be tudom rakni, viszont sem a LauncherPro-ra sem a TwLauncherre nem lehet rákattintani. Ha várok 10-15 másodpercet kirak egy "Android rendszer leállt" vagy ehez hasonló feliratot és a szokásos Kényszerbezárás/Várakozás kombót. ha nem nyulok hozzá, akkor is ujraindul magától egy pár másodpercen belül és kezdődik az egész előről. Pannonnál nem tudtak megoldást, a Samsungosok leszarják, nem foglalkoznak adatmentéssel, újra akarják dúrni az egészet. Nekem viszont szükségem lenne a rajta lévő adatokkal. Van valakinek valami ötlete? Köszi. -
#4061 Nekem már alapból 2.2.1 van rajta ^^
Akkor nem mostanában lesz frissítés... -
#4060 Szerintem elkönyvelheted hogy felejtős a 2.3 - 2.2.1 esélyes. De 2.3 ra Galaxy S2 megjelenése után kérdezz rá Sasungnál. -
#4059 -
#4058 Tegnap én is gazdagabb lettem egy Androidos szerkezettel...
Samsung Galaxy mini(s5570)
Szerintem nagyon jó, sokan a kijelző miatt húzzák le, de teljesen elfogadható, netezésnél sem zavaró.
Ám egy kérdésem lenne, várható majd valami hivatalos Android frissítés erre a készülékre pl.:2.3 vagy marad 2.2 hivatalosan? -
#4057 Rendben köszönöm a segítségeket akkor eldőlt galaxy javára :) -
vass17 #4056 Ha neked ez kérdés ..
Számomra már a Super Amoled eldöntené a mérleget a Galaxy S irányába, más tényezőkről nem is beszélve, szerintem elég egyértelmű a választás. -
#4055 és akkor erre jön rá, hogy a cortex a8 procik már v7-es instruction settel vannak megáldva -
#4054 ne keverd már össze az instruction setet és a proci mag sorozatszámát. ARMv6 instruction set, ARM11 (pontosabban 1136) mag -
#4053 A blade-ben ARM6-os proci ketyeg. -
#4052 Ja, csakhogy a Skate-ben egy ARM11 CPU van (a la Blade), a Galaxy S-ben meg egy Cortex-A8 (ahogy az Xperia X10, Motorola Droid, Ajfon4-ben is). Utobbi kijelzojerol es kidolgozasarol nem is beszelve. Nem egy kategoria a ket keszulek, hogy egy hulye autos hasonlattal eljek, mintha a Porschet hasonlitanad a Ford Fiestahoz... :) -
#4051 hat sztem sok dolog miatt lehet:
-szar az android verziod hozza
-szar a telod hozza
-szar az orszagod hozza
nalam amugy latja a cordy-t szoval az utolso variaciot ki lehet loni talan. -
#4050 Nem úgy értem. Rákeresek egy appra (Cordy), amit látok, hogy ott van asztali Marketen, de ha ugyanarra rákeresek mobilon, azt már nem találja. -
#4049 Skateben 800mhz-s lesz, most 75 körül hozzá tudnék jutni galaxyhoz, skate 65 körül lesz a legújabb hírek szerint. Ennek tükrében?:) -
#4048 Érdekes, eddig nem csinálta, egy napja kezdte el :) -
#4047 a ZTE Skate kb 40-50 környékén lesz[azt mondták], a Galaxy S meg most 100-90 újonnan. Nem egy kategória úgy hiszem.
Főleg hogy a Skateban egy 600mhz-s proci van az S ben pedig 1Ghz-s (Ha jól tudom a 600mhz-t) -
#4046 Szerintetek Samsumg i9000 galaxy s, vagy várjam ki a ZTE skatet? Most viszonylag olcsón tudnék galaxyt. Pedig általában simán döntök, de most eléggé döntésképtelen vagyok help! :) -
#4045 nem, csinálsz az SD Kártyán egy iGO mappát , oda belemásolod a cuccokat(content,licenese) és feltelepíted az apk fájlt -
#4044 Valószínűleg cellainformáció. Mint amikor kiírja a város nevét. A CH50 pont ennek a csatornája. -
#4043 Miért kellene bezárnia? Hidd el, nagyvalószinüséggel azok nagyon minimális eröforrást kapnak, az meg hogy mennyi hely van a belsö memorián, az nem befolyásolja a szabad ramot, két külön dolog az... Viszont vigyázni kell, mert vanpár igen szarul megirt app, ami irreálisan sok memóriát zabál, ezt neked kell kiszürni sajnos. -
#4042 Valami CH 50 elkezdett üzeneteket küldözgetni nekem :)
Mentem a metrón, nem akartam kocsival bemenni a belvárosba ilyen időszakban, és minden megállónál küldött egy SMS-t a megálló nevével.
Ez mi a fene? Még a Google sem dob ki erre értelmes választ. -
Play4Real #4041 császtok
Felraktam az Igo-t és ügye van bennük egy content meg egy license mappa és az igo mappát kell átnevezni SDCard ra ügye??...mert igy csináltam és a teloban ha rámegyek az igo inditásra akkor azt irjahogy rakjam be az sd kártyárol az igo fájlokat:S mit csinálok rosszul? (samsung galaxy acem van) -
#4040 Reszletek: Itt a fizetős Android Market -
#4039 Gondolom mivel eddig a fizetős tartalom nem igazán volt támogatva, ezért az ingyeneseket pakolta előre. Most fordítva van :)
De ha a Top Free-re nyomsz, akkor biztosan az ingyeneseket fogja mutatni :) -
#4038 Gyárekök. Miért van az, hogy asztali Marketen látok ingyenes cuccokat, de mobilos Marketen már nem. Valami praktika? -
#4037 Tegnap átpakolásztam a progikat az App Managerben SD kártyára (már amit lehetett) és újraindítottam a telót.
Nemrég néztem, a fél giga belső memóriából szabad kb 5 MB, és a futó programok között ott van minden szar, gyári meg letöltött programok egyaránt. 12 órája up a rendszer, és egy csomó progi 9 órája fut. Gmail, WiEye (el sem indítottam), stb-stb minden szar. Nem zárogat be ez semmit sem magától.
(egyébként 2.2-es Android) -
#4036 ÓSZÖM! Fel is hívtam, Holnap meg is veszem! :D -
ldavid #4035 tőle vegyél 16GB class 10 8k-ért -
#4034 Az nem lehet beallitani, hogy az alap bongeszo 2.2-n ne jatsza le (ergo ne toltse be teljsen) a gifeket? csak mert nem olyan smooth a scrolling sg-n pl. ha kozben az avatarokat is lejatsza. zte blade.