36194
  • FZoleee
    roottal meg lehet oldani 2.1-gyel is az sd kártyára pakolást
  • zoliii
    LG GT540-en gyárilag csak Android 2.1 van! :(
  • benkoszabi
    Üdv! Android 2.2-n a kontaktokhoz a Facebook-képek szinkronizálásában tudna nekem vki segíteni?

A Fiókoknál kiválasztom hogy Facebook...próbáltam ki-be jelentkezni az FB appból, de semmi...szinkronizálás során sem történik semmi, pedig a nevek jól vannak beírva...vmit nem állítottam be? Vagy idővel szedi le a képeket?
  • MikX
    Okosak azok, csak tudni kell használni.
    Amúgy miért ne lehetne sdkártyára telepiteni? 2.2 töl felfelé lehet, csak néhány app nem engedi.
  • zoliii
    Nekem is ez a gondom. Reklámokban meg okos mobilokat reklámoznak! :D
    Marha okosak, még SD kártyára sem tudok telepíteni. Mondjuk azért van egy két alkalmazás, ami félig meddig sd kártyáról megy. pl: igo, nfs shift, sims3 Rom frissítéssel talán megoldható
  • Falkon
    Jó reggelt!

Hogy lehet a telefon memóriáját megnyitni? Kiesben csak az sd kártyát írja. Amit leszedek marketről, azt a telefonra rakja. Hogyan lehet rábírni hogy kártyára mentsen?

Köszi
  • benőmenő
    Az snesoid és nesoid emulátoroknál van kisebb hw igényű? Mert néha be szoktak laggolni, de amúgy nagyon okos progik, van bennük save state, meg lehet screensot-ot csinálni meg minden, bár fizetősek sajnos.
    (amúgy jó kis topic ez, +fav)
  • Büdös Bohóc
    ennél van gyorsabb emu
  • gregtom6
    Közben én is megtaláltam a Tiger emulátort, ami jó, menteni is lehet, meg visszatölteni is.
  • Solten
    Hi.: link1, link2, link3.
  • vass17
    Akkor lehet, hogy a 2.2-ben már fejlesztettek valamit ezzel kapcsolatban.
  • benőmenő
    Mivel ezért írtam ide, elhiheted, hogy fogalmam sincs, viszont ez az APNdroid megoldotta, úgyhogy kösz szépen © Probatbicol
  • vass17
    Nem értem, hogy milyen programok próbálják használni a mobilnetet? Amikor megvettem a telefont, az első dolgom nekem is az volt, hogy kikapcsoltam ezeket, tehát beállítottam, hogy Mobilnetet NE használjon, a frissítéseket is manuálisra állítottam és nem is próbálta használni.

Hogy lehet hogy ez nem működik??
  • benőmenő
    kösz ezt kipróbálom. Amúgy mennyire lenne rizikós 2.2-t rakni rá? (persze majd a gari lejárta után)
  • Probatbicol
    Töltsd le az APNdroidot vagy más hasonló alkalmazást, ezzel ki lehet kapcsolni a mobilnetet 2.1-en is. Mondjuk a visszakapcsolás nem mindig fog menni, néha újra kell indítani a telefont, ebből a szempontból elég gagyi az android.
  • gregtom6
    Hát ha se a kézikönyvben nincs róla semmi, akkor lehet, h csak letiltatni lehetne a szolgáltatónál.
  • benőmenő
    Ja és az adatkapcsolat a háttérben is ki van nyomva, így az alkalmazások sm tudtak szinkronizálni elvileg.
  • gregtom6
    Hmm, hát nekem is ott vannak azok, plusz a mobilnet ki-bekapcsolása opció. Mondjuk nekem Galaxy Ace-em van.
  • benőmenő
    hát a csendes mód nem igazán oldja meg, a repülő módban nem tudok hívást fogadni, kikapcsolva úgyszintén
  • gregtom6
    Próbáld a kikapcsológombot hosszan tartva nyomni, és felugrik egy menü.
  • gyikk
    segitsetek
  • gyikk
    link
  • benőmenő
    Hello, lenne egy iszonyat láma kérdésem.
    Samsung Galaxy 3-am (GT-i5800) van és valaki megtudná mondani hogyan lehet rábírni, hogy ne használjon állandóan mobilnetet? Feltöltőkártyás vagyok így a mobilnet egyből húzza le a lét. Pedig kijelentkezek google accountból és beállítottam, hogy csak wi-fi-n szinkronizálja. A hálózati módnál is akármelyikre állítom mindig megy a 3g, vagy vmi más szarság. Jó telefon, csak így épp telefonálni nem tudok vele.
    sry a lámaságért, de egyszerűen nem tudok rájönni, mit kéne csinálni.
  • c0llect0r
    battletoads :D
  • FZoleee
    nem tudja valaki, hogy ez jó-e galaxy 3-hoz?
  • Falkon
    Laptopom sajnos nincs! Ilyen a kütyü
  • theone91
    Ha van laptopod állíts be egy adhoc hálózatot, az továbbszórja a wifin a netet.
  • gregtom6
    Hát nekem olyan kellene, amivel bárhol tudok menteni. Van pár olyan SNES játék, amiben ha elrontod a 2 órás játékmeneted, kezdheted az elejétől.
  • gregtom6
    A töltöttsége fent van, illetve ha az órára mész, nekem mutatja a hőmérsékletet, és a töltöttséget is százalékban.
    Bár az lehet, hogy a Samsung Appsról letöltött Weatheres vmilyen progi miatt van.:)

Még annyit az Applanethez, h mi a garancia, h onnan nem buherált programok jönnek le?
  • Büdös Bohóc
    Amit én használok az kb a leggyorsabb az ingyenesek közt, de nincs mentés. Csak akkor, ha maga a játék tartalmaz mentési lehetőséget persze. De ez se valami gyors, hang emulálással együtt már szokott akadozni

btw olyat tud valaki, ahol úgymond "analóg" az irányítása a dpadnak legalább? iphoneon mintha lenne olyan emu, amivel lehetséges úgy az irányt változtatni, hogy csak húzom az ujjam aképernyőn, de ezek a buzi android emulátorok ilyet nem tudnak ahogy néztem. És kényelmetlen érintőképernyőn a játék sokszor.
  • Falkon
    Van wifimax-om, de sajnos nem tudom beállítani. Amúgy Ace-n hogy lehet beállítani, hogy az aksi töltöttségét és hőmérsékletét mutassa?

Köszi az oldalakat!
  • gregtom6
    És ez az applanet legális?:D Mert valahogy kétlem, ráadásul nem veszik azt észre az Androidosok, v vkik, hogy én ingyen töltöm a fizetős dolgokat?
  • RAZOR27
    akkor amint lehet szerezz be egy wifirútert, megéri. Addig meg droidappz/mobilsms stb. oldalakon ellehet vegetálni.
  • Falkon
    Messze van! :D
  • kifli
    ülj be mekdóba egy sajtburgerre ;D

gregtom6: szerintem szedj le egy applanetet, és akk a fizetős is ingyért van :)
  • gregtom6
    Ja, és nekem is Ace-em van.
  • Falkon
    Na megvettem a Galaxy Ace-t. Rohadt jó kis telefon. Csak egy gondom van, nincs Wifi-m és nem tudok marketről cuccokat leszedni! :D
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    Tud valaki egy biztosra működő és jó, ingyenes, teljes SNES emulátort? Tehát amiben lehet menteni is, és ingyenes.

Valamint ingyenes ROM pakk van-e a Marketen?
  • RAZOR27
    hát a samunál van rá alap ficsőr azt tudtam eddig is, de feltúrtam az internetet és zte-éknél úgynézki erőse b@asztak bele... :(
  • Narxis
    Vodánál kell venni, kártyafüggetlen.