36194
  • vg
    Van olyan oldal, ahol össze vannak gyűjtve a magyar nyelvű progik?
  • Vadnokedli
    Android Froyo; 2.2 - Ami nincs ha jól tudom.
  • Attila8805
    Hali!
    Az lenne a kérdésem hogy xperia x8-on milyen progi szükséges hogy pl sportmotor.hu videórészlegét tudjam nézni?
    Előre is köszi.
  • tenkenorman
    Alaki ért az app inventorhoz ? egy kicsit elakadtam. annyit kéne megoldani hogy ha egy listpicker objektumból kiválasztom mondjuk az első elemet, akkor a hozzá tartozó tartalmat tegye láthatóvá. :)
  • LoSA
    Akik a telefonmemóriában vannak, azokhoz lehet képet hozzárendelni.
  • ba32107
    Hmm, ez érdekes. Én úgy csináltam, hogy szinkronizáltam a facebook accounttal... az ott lévő profilkép a legtöbb esetben megfelel, ahol nem tetszett, ott a névjegy szerkesztésénél tallóztam be a képet.

Amúgy kies-el egész jól, gyorsan lehet névjegyeket szerkeszteni.
  • Vadnokedli
    Meg van miért nem tudtam beállítani; mert csak ahhoz tudom beállítani akihez tartozik email is. Vagy én nem tudom; de annak pont nem tudom be állítani akit keresek :D
  • ba32107
    Hosszú tap a képen, és set as... quickpic-ben legalábbis. Gondolom a többi programban is így van.
  • Vadnokedli
    Izé lehet vak vagyok; Hol lehet hívónak a képét beállítani SGS 2.2.1 JS7 en? :D Valahogy nem találom.
  • desigo
    SyncMyPix
    ezzel nekem tökéletesen szinkronizál azonnal
  • benkoszabi
    Hy! Android 2.2-n a kontaktokhoz a Facebook-képek szinkronizálásában tudna nekem vki segíteni?

A Fiókoknál kiválasztom hogy Facebook...próbáltam ki-be jelentkezni az FB appból, de semmi...szinkronizálás során sem történik semmi, pedig a nevek jól vannak beírva...vmit nem állítottam be? Vagy idővel szedi le a képeket?
  • ba32107
    Eddig nekem is nagyon szimpatikus. Bár ma nem tudom kipróbálni, mert természetesen megint akkor szaródott el az idő, amikor bringázhatnékom van...
  • FZoleee
    alap touchwiz launcher ftw! amúgy nem, mert bebuggol folyton a froyon, le kéne cserélni, de lusta vagyok :D
  • bardocz
    RunKeepert én szeretem, nekem jól működik.
  • MikX

Már egy ideje énis azt használom, meg is vettem, így már marad :D
  • Solten
    LauncherPro + Go launcher FTW!
  • kifli
    gondolom rootolot készülékkel a kölcsönzött filmet, lementhetjük örökre, és akkor már nem kölcsönzés, érthető a lépés...
  • qetuol
    @#4254 lol
  • ba32107
    Ebben a cikkben le van írva. Konstrukciós hiba miatt szar helyre tették az antennát... a zsebemben meg nem hiszem hogy annyira le lenne árnyékolva (ugye a szövetnadrág nem hiszem hogy jobban leárnyékolná, mint az emberi szövet).

Ma megyek ismét, ugyanazon az útvonalon egyet, kíváncsi vagyok hogy fog szuperálni. Bár most más programot fogok használni (RunKeeper, ezt is ki kell próbálni).
  • LoSA
    Google letiltotta az online videókölcsönzőjének elérését a rootolt készülékek tulajdonosai számára
  • kifli
    HTC sense

amúgy meg ADWLauncher EX
  • Rage47
    golauncherem van, de lehet, hogy felrakom a launcherprot megnézni
  • c0llect0r
    ADWlauncher Ex
  • desigo
    15 launcher alkalmazás, mellyel egyedivé varázsolhatod androidos készülékedet

myfav-LauncherPro
  • vass17
    Szerintem az az oka, hogy a zsebedben volt. Ha a kezedben fogod miért lenne leárnyékolva az antenna?
  • ba32107
    Igen, hallottam már erről, hogy nem túl jó a gps. Viszont mivel ezek régi cikkek, azt hittem ezeket már javították. Követtem a cikkben a linket, és a gps menüben minden beállítás a csávó által javasolt értéken volt. Amúgy nem olyan rossz ez a gps, mert múlt héten geocachingre használtam, és méterre pontosan odanavigált egy bokorhoz. Ráadásul tegnap míg bringáztam, végig a zsebemben volt a teló (tehát le sem árnyékolta a kezem az antennát). Lehet hogy a mozgás miatt volt pontatlan. De érdekes, hogy oda és vissza ugyanazon az úton mentem, a maps meg eléggé távol mutatja őket egymástól :D
  • gregtom6
    De olyan emu van, ami gyorsabb, és menteni, visszatölteni is lehet benne?
    Ha igen, akkor a nevét sem árt, ha mondod:)

De egyébként az egyik NES játékhoz tökéletes a sebessége, pedig abban elég sok mozgás és zene van, de nem akadozik, csak amikor betöltöm a mentést.
  • LoSA
    Nekem a Wifivel semmi bajom nincs...
  • Győri Devi
    nah meg a wifi is elég fos
  • Spészgószt
    feltelepítettem rá egy vadi friss ROM-ot és az elején nem "android"-ként jelentkezik be hanem UBERDROID néven.... ennyi
  • LoSA
    Én nekem se működik a GPS! :)
  • GregSB
    Galaxy S-nél tipushiba a GPS vacakolása.Hír.
    Cikk.
  • ba32107
    Hát ja, de az otthonomat konkrétan kb 50-100 méterrel odébb tette mint ahogy valójában van :D Most ez alapján a többi adatot (átlagsebesség, stb) sem tudom pontosnak elfogadni.
  • Inquisitor
    Nem vagyok GPS szakértő, de a polgári GPS az nem csak ilyen 8-20 méteres pontosságú? Míg a katonai 10cm-2m közötti? Vagy aGPS-nél még pontosít valahogyan a GSM tornyokkal?
  • Rage47
    micsoda?:D
  • Spészgószt
    lol uberoid lett az androidom...tárgytalan a téma :D
  • ba32107
    Sziasztok. Ma bringaztam egyet, es felvettem My Tracks-el az egeszet. Nem rossz, de iszonyat pontatlan. Megneztem utolag google mapson, es szinte vegig az ut mellet mutatja (pedig az uton mentem vegig). Ez a telom gps hibaja, vagy a google tolt el valamit? Samsung galaxy s-em van.
  • Spészgószt
    Hi!
    Vettem egy nagyon hoki kínai noname tabletet és kurvára nem működik rajta semmi, kínai az appmarket stb... lehet rá varázsolni egy friss androidot?
    2.2 van rajta elvileg valami froyo...nagyon láma vagyok hozzá sose láttam ilyet előtte tegnap vette barátnőm képeket nézegetni, de még az sincs rajta a gyári...
  • kifli
    De ha ár rootols felpakolhatsz valami értelmes romot is2.1 helyett
  • Falkon
    Akkor hogy tudom a kártya fölé, a belső memóriát oda varázsolni?

2.2.1 van fent a telón.