36194
  • 5c0rp330n
    baromi jo ez a honeycomb.
  • LoSA
    Még jó, hogy a Galaxy S-esek már hónapok óta várnak a frissítésre, ti meg hamarosan megkapjátok!
  • ba32107
    Te vagy a szerző? Akkor kérdeznék pár dolgot :)

Én elsősorban offline appot keresek mind geocache-re, mind navigációra. Ismered a c:geo-t? Ingyenes, jó is, viszont van vele egy gondom... ha lementem egy láda adatait, akkor elvileg hosszú tap-ra fel kéne ugrania egy context menünek, amiben lehetőségem van odanavigálni a ládához... de nekem semmilyen menü nem jön fel. Erre esetleg tudod a választ?

Milyen térkép programot tudsz ajánlani? Fontos hogy offline és ingyenes legyen. Találtam rengeteget, de egyelőre nem tudom, hogy melyik lenne a jó választás. Felraktam most pl. ezeket:
    - Maps
    - Maverick
    - AlpineQuest
    - Gaia GPS Lite
    - RMaps
    - Locus Free
    - MapDroyd

Ezeket a programokat ismered / ismeritek?
  • vg
    Jó hír, hogy lesz Ace-ra.
  • Troyan
    Kösz az infót!!!!
  • Gerygrey
    Ezt most kaptam:

SAJTÓKÖZLEMÉNY

AZONNALI KÖZLÉSRE

Hamarosan érkezik az Android 2.3.3 Gingerbread frissítés a Samsung Galaxy S és Galaxy Tab készülékekre

Budapest , 2011. május 17. – Magyarországon várhatóan mintegy két hónapon belül érkezik az Android 2.3.3 Gingerbread frissítés a Samsung Galaxy S, Galaxy Ace, Gio, Fit, Mini, valamint Galaxy Tab készülékekre. Az új rendszer tovább javítja az okostelefonok teljesítményét és sebességét.

Az 1 GHz-s processzorral felszerelt, könnyen kezelhető Galaxy S és Galaxy Tab készülékekben az Android 2.2 FroYo platform után a 2.3 Gingerbread a következő újításokat hozza:

· Nagyobb teljesítmény – A multimédiás tartalmak megjelenítése kevésbé veszi igénybe a processzort, ezáltal a készülék energiafogyasztása is csökkenhet. Az erős 3D grafika még jobb mobil játékélményt garantál.

· Továbbfejlesztett felhasználói élmény – A továbbfejlesztett kezelőfelület révén még egyszerűbb a készülék irányítása, illetve egyszerűsödött a szövegek kijelölése és másolása is..

Az Android 2.3.3 frissítés Magyarországon várhatóan 2011 júliusában lesz elérhető a Kies-en, a Samsung saját alkalmazásán keresztül. A Kies a Samsung honlapján keresztül tölthető le: http://www.samsung.com.

Gingerbread_frissites_a_Samsung_Galaxy_Sre_es_Tabra_final.doc Gingerbread_frissites_a_Samsung_Galaxy_Sre_es_Tabra_final.doc
    49 KB Megtekintés Letöltés
  • Gerygrey
    Jó, hogy eszembe juttattad, elfelejtettem folytatni a cikket :)

Egyébként most geoláda-keresésre a Navitelt használom. Nem találtam működő tört verziót, úgyhogy megvettem, 7000 Ft viszont cserébe a legapróbb erdei ösvények is rajta vannak.
  • GregSB

Android 3.1 hendzon.
  • ba32107
    Ez sem rossz
  • Narxis
    Ja én is szeressem őket, launcherüket és sms progijukat is használtam, de belassulás ellen ez se rossz: Link
  • Troyan
    Írják hogy olaszba már hivatalosan tolják a 2.3.3-at a galaxy tabra. Erről van valakinek infója hogy mikor érkezik hozzánk és érdemes e váltani? Köszi
  • kifli
    még szép hogy nem találod, mert butaságot írtam :D

minimalistic text a neve :)
  • FZoleee
    nem találok semmit erre :D most amúgy typoclock van, jó az is, de már unalmas :D
  • kifli
    simple text vagy mi ami nekem tetszik órának :D
  • FZoleee
    btw nem tud valaki valami jó óra widgetet, illetve háttérképet? :D
  • Solten
    Ide is:

Erdemes kiprobalni ezt a fasza widgetet: link. Mindenfele belassulast orvosol egy tapira az x-en...

A keszitok tobbi termeke sem rossz. A skinezheto Launcheruk az egyik legjobb ingyenes szvsz.
  • ba32107
    Köszi!
  • FZoleee
    Geocaching-os cikk, nem értek hozzá, nem olvastam el, szóval remélem segít :D
  • FZoleee
    felraktam galaxy 3-ra a froyo frissítést, a marketnek meg még a régió verziója megy :DDD tudja valaki hogy lehet updatelni? mert most volt internetkapcsolat wifin keresztül és nem frissült
  • zoliii
    LG GT540-re ki rakta már fel ezt: CyanogenMod 7? Mikor lesz belőle végleges verzió? Kicsit már unom, hogy gyárilag korlátozva van a telefon! Nem lehet sd kártyára telepíteni, lassan bootol! :(
  • Renjike
    nekünk is volt ilyen haveromnál újraindítottuk a telót és ment :)
  • ba32107
    Sziasztok, keresem a következő appokat (gugli nem segített):
    - olyan videó lejátszó, ami mappákba rendezve mutatja a videókat (mint a QuickPic)
    - olyan navigációs app, ami semmi mást nem csinál, mint koordinátákhoz navigál. Tehát beírom a koordinátákat, és csak egy iránytű, esetleg távolság van (nem kell térkép sem). Geogachinghez kéne. Néztem a már meglévő GC appokat, de nem nagyon tetszenek.
  • Gerygrey
    Sajnos nagyon sok app még nem elérhető.

Én ma akartam megvenni egy játékot, és még csak egy elérhetőséget se találtam a fejlesztőhöz. Maradt a mobilism...
  • MikX
    Jaaa, nincs pénzem ferrarira, akkor semmi baj, ha ellopok egyet?
    Ezt a nagyon hülye fepfogást kéne elfelejteni. Képzeld, most hogy van fizetös market beszereztem MINDEN appomat... került vagy 4e be, huu nemtudom hogy birtam kifizetni...
  • Narxis
    Van a Gutenberg projekt asszem, az angol. Meg van a Moon Reader nevű alkalmazás, az több ilyen online ingyenes könyvekhez hozzáfér, nagyrészt angolul.
  • romeozor
    Galaxy Tab beszerzését tervezek a közeljövőben. Könyves kontextusban merültek fel kérdéseim, remélem valaki fel tud világosítani.

Konkrétabban, hogy mekkora a választék? Jómagyar IP címmel hozzáférek-e a szent grálhoz, vagy valami meghámozott listából tudok csak válogatni? Magyar könyvek annyira nem izgatnak, inkább angolokra hajtok, amiket itthon nem lehet kapni.

Úgy láttam van valami könyvolvasó alkalmazás is. Ezek milyen formátumot használnak? Tudok saját könyveket rápakolni, illetve nem adroidot futtató eszközre onnan áttenni?

Guglis keresés olyan híreket dobott fel, amik a https://market.android.com/books oldalra mutatnak, de ott nem jön be semmi jelenleg. Van esetleg valami más link ahol böngészhetném a választékot?
  • vg
    Az miért van, hogy néha Galaxy Ace készülék kiirja Wifi-re, hogy error? Ilyenkor csak egy újraindítás segít. Ez mitől van? Esetleg a wifi fix segítene rajta?
  • Solten
    Android piacvezeto lett a japoknal is...:Android beats out iPhone in Japan, celebrates with buffet of alphabetical desserts

• Laza
    Ha nincs rá pénzed, nem kell használni ... csak a segély jár alanyi jogon. Sokan szeretik azt hinni, hogy a szoftverek is alanyi jogon járnak.
    Ha 'lopsz', legalább tedd azt szépen csendben ... és ha már nem fizetsz az appért, szenvedj meg a telepítésével ;)
  • FZoleee
    ott, egyszerűen: ránéztem a samsung facebook oldalára és valaki írta, hogy jelzi a frissítést telenornál, de szar a kies és nem megy fel a frissítés :D
    amúgy valaki tudja a kérdésemre a választ? :D
  • Vaxi
    a készüléket is a telenorban vetted?
    hogyan vetted észre, hogy van frissítés ? :D:D
  • Narxis
    Ki vagytok már éhezve a Gingerbread-re, nem? :D
  • FZoleee
    szóval akkor csak úgy megy, hogy bedugom, frissítem, factory reset frissítés után és kész?
  • Büdös Bohóc
    jajjjjj sry basszus, azt hittem zte topikban vagyok .D

de valamelyes amúgy ugyanez a módi mindegyiken
  • FZoleee
    telenoros és samsung kiesen keresztül akarnám felrakni :D
  • Büdös Bohóc
    Akkor semmit nem kell, felrakod gépre azt az exe-t, amit t-mobil honlapjáról leszedtél (t-mobilos vagy?) aztán aksi ki, hangerő gomb lefelé nyomva folyamatosan és rádugod a telefont a kábelre. Aztán FTM szöveg megjelenik, start gomb aktív lesz a programban, rányomsz, vársz, ha vége a program szerint és elkezd boot loopolgatni a teló, lehúzod, aksi vissza, bekapcs, kész.
    Alapvetően mondjuk azt írták, hogy várni kéne, míg a start gomb megint aktív lesz az install progiban, de szinte senkinél vagy totál senkinél nem volt ez, hanem csak boot loop.
  • FZoleee
    nem, alap rom
  • Büdös Bohóc
    Custom rom van a telefonon? Nem ártana visszaállítani akkor az eredetit, jah.
  • Büdös Bohóc
    zsebpénzből, fú bele fogsz ám dögleni, ha kifizetsz pár száz, vagy 1 ezer forintot egy szaros android alkalmazásért :)
  • FZoleee
    na, a backupok elkészültek, hogyan kell a telepítést végrehajtani? pl. ajánlatos előtte factory resetet csinálni és utána is, vagy elég utána is? :D