36194
  • FZoleee
    tud valaki valami jó lock screen appot?
    Ezt találtam, de azt olvastam pár helyen, hogy elcseszte a telefont, csak factory reset állította helyre :D
  • cenobite
    " Benne foglalt adatforgalom felett minden további megkezdett 10 kB: 0,1 Ft"

• cenobite
    Én T-s vagyok és ott asszem van. De utánanézek. (mediamania S díjcsomag, 500 megát tartalmaz)
  • Vadnokedli
    De hülyeség beállítani; mert manapság nincsen túlforgalmazási díj. :D Elég ha csak figyeli.
  • cenobite
    Én letöltöttem a "3g watchdog" programot. Nagyon hasznos, mert kiírja, hogy mennyi adatforgalmad volt. Be tudod állítani, hogy max mennyi legyen, stb...
  • aate
    Sziasztok! Androidos témában új vagyok, érdeklődnek a 3 G folyamat jelző akkor is jelez mikor, nem fut alkalmazás, gondolom szinkronizál stb. Ez sok adatforgalmat generál? Másik kérdés mikor egy alkalmazást elindítok de vissza lépek a home menübe a háttérbe még fut. De hogyan tudok vissza lépni az alkalmazásba? A feladatkezelőben megjelenik de nem találtam meg a vissza lépés opciót. (Samsung galaxy mini Android 2.2)
  • xxxpaulxxx
    Hát akkor bekapcsolja óránként:D
  • ba32107
    Úristen, hova mész nyaralni? :D Amúgy szerintem pénzügyileg nem jó ötlet. A többiek is mondták, de ehhez aktív internetkapcsolat kell, ami külföldön elég húzós (főleg egy 5000 km-es úton, ami azért nem két nap).
  • GregSB
    Google Wallet: NFC-s vásárlás mobillal.

Egyelőre csak New Yorkban és San Fansiscoban fog működni (ezekbena városokban lesz a beta test :) + elindítják ezzel együtt (és a Wallettel együttműködően) a Googe Offerst is, ami a Gúgli Groupon / Bónuszbrigádos közösségi vásárlós rendszere lesz.Cikk.
    Wallet
    Offers
  • Cat 02 #4304
    Esetleg Foursquare is jó lehet erre, bár ott be kell checkolni.
  • Justil
    vanni van :) köszi ezt a tippet is!
  • Justil
    Hehe. Igazából az őseimet akarom megnyugtatni azzal, hogy ha elindulunk nyaralni egy 5-6 ezer km-es útra, hadd lássák, merre járunk. Nyugodtabban fognak aludni :)
  • kifli
    ha van telefonon net, akkor lookout
  • Cat 02 #4300
    Kit szeretnél követni ?
  • Justil
    koszi sracok, ra fogok nezni hamarosan!
  • 5c0rp330n
    google latitude (benne van maps-ben gyarilag, csak aktivalni kell). az, hogy milyen pontosan kovet, csak a telo gps-etol fugg, siman lehet meteres pontossagu, valos idoben.
  • Vadnokedli
    Google Maps; Adatkapcsolat/GPS/Wifi alapján. (Jó ha GPS és Adatkapcsolat egyszerre be van kapcsolva telefonon, mert így még pontosabban tudja be mérni.)
    - Fedél alatt 10-700 méter pontosságig mér.(Lefedettségtől függő.)
    - Utcán 5-10 méterig, vagy akár majdnem hajszál pontosan.
  • Justil
    Üdv mindenkinek, egy elég specifikus feladatra keresnék megoldást. Nem vagyok egy nagy android guru, különben magam is utánajárnék :)

A lényeg: van -e olyan szoftver androidra és/vagy windowsra (ez lehet két különböző szoftver is persze), amely segítségével a telefon földrajzi helyzetét valós időben nyomon lehetne követni? Akár google maps-en keresztül, akár az is jó, ha telepiteni kell hozzá vmit a windows-os pc-re, a lényeg az, hogy relative egyszerűen konfigolható legyen, és utána valós időben kövesse az adott android eszközt. Jó, nem fontos, hogy méterre pontos legyen, de azért nagyjából jól kéne, h működjön.

Én gugliztam egyet, de nem nagyon találtam megfelelő alkalmazást, leírást erről, habár biztos én vagyok a béna. Úgyhogy mindennemű segítséget előre is köszi!
  • ba32107
    Jó igazából van egy fasza rövidnadrágom, amiből nem esik ki, csak gondoltam szétnézek érdeklődés szinten :)
  • Vadnokedli
    ZSEB!, én bicózok.. direkt van bicós gatyám.. feszes a zsebe. vegyél egy gatyát. nem lehet drágább mint egy tok :D vagy csak pár ezerrel :D
  • kifli
    ebay

sport mobile case, vagy hasonló, esetleg konkrét tipussal, pl htc desire sport case
  • ba32107
    Kényelmetlen nagyon, és a legtöbb nadrágomban állandóan azon félek hogy kiesik.
  • masoma
    zseb?
  • ba32107
    Sporthoz való okostelefon tokot hol lehet kapni, ha lehet? Konkrétan bringázáshoz.
  • Vadnokedli
    ÉÉrdekess; láttam nem sokkal ezelőtt egy külföldi oldalon az Xperia ARC és az LG P990 árait..

Hát 50 Euróval drágább az Xperia Arc... De miért? :D
  • ldavid
    teljesen mindegy hogy van-e, mert a processzora eleve kevés a flash-hez, esetleg skyfire-rel szórakozhatsz
  • Attila8805
    Froyo nincs peria x8-ra:(
    Akkor semmi külön progi semmi firissítés?:(
    Grat Sony.
  • kifli
    nem, aztsetudja miaz szerintem :D

max ilyen need for speed és ilyesmi casual játékokat ismer, najó meg cs:s :D
  • Cat 02 #4285
    Minecraft miatt ?
  • kifli
    ismerősöm most döntött úgy hogy eladja az iphone 4g-jét, és vesz egy ilyet
  • 5c0rp330n
    ez egesz jonak nez ki nem?
  • vass17
    Ez most nekem is a kedvencem lett:D A Wifi mellett még Bluetoothon is jól megy, ráadásul a fájlböngészőt is a telefon képernyőjén látom, úgyhogy nem kell távcső:)
  • Rage47
    galaxy 3
  • kemszi2
    gps mindegyikben van nem?
  • masoma
    tudtok ajánlani egy jó árfekvésű androidos mobilt amiben van gps és multitouch is. előre köszi
  • ba32107
    Ez kurvajó :D Kösz!
  • kemszi2
    az új kedvenc programom :)számítógép távirányító. anno n70-esen is volt hasonló csak ott még bluetooth-on keresztül használtam.de így wifin keresztül nagyon jó kényelmes XD bár kicsit akadozik az egér mozgatás de úgy sem az ágyból akarok játszani :D
  • Dobronski
    Próbáltatok már android-ra programozni?
  • vg
  • Narxis
    Made in Hungary appot töltsd le marketről.