36194
  • Vadnokedli
    Általában minden telefonban van alap Screenshot app. pl; Galaxy S -nél vissza gomb, és középső együttes lenyomása.

Gondolom amúgy akkor Blade-n is van valami.
  • RAZOR27
    Nemtudtok valami screenshot lövő progit amihez nemkell root? (blade 2.2)
    próbáltam ezt az android sdk-s baromságot, de én nagyon hülye vagyok ehhez, maradnék egy appnál inkább :D
  • kifli
    defy 70 körül van, ace 57
  • hzsolt
    Csak annyi, hogy azonos árért (cca 60k) lehet megvenni mindkettőt.
    Az Ace egyszerűen felül van árazva.
  • vg
    Igen, ez kb 30-40 ezer forint különbség, mi is a problémád?
  • Play4Real
    512 ram van benne! ram kezelésnél azt irja hogy 123/278mb de a rendszer műkődéséhez is kell valamennyi amit a task manager nem számol bele
  • theone91
    Ace-ben csak 150 Mega Ram ketyeg? :o
  • Solten
    A Google kiáll a Pirate Bay mellett

• hzsolt
    igen, az ip67-et direkt kihagytam, bár a GG talán újabb érv lehetett volna a defy mellett.

Az egyedüli érv, ami a Defy ellen szólhat (az ACE-val szemben), hogy jelenleg úgy néz ki a frissítésekben el van maradva, és a zárt bootloader eléggé megkeseríti a fejlesztők életét. De amióta van a bootmenu, és a kíválóan működő Cyanogen Mod, azóta már ez sem igazán erős érv.

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy ismerek olyat, akinek van Defy és Galaxy S is, és neki a Defy tetszik jobban. De ez az egy eset nem tudom mennyire általánosítható, mert nekem nincs tapasztalatom Galaxy S-sel.
  • Vadnokedli
    + Víz alatt faszkodhat vele az ember.. :) Defyvel.
  • hzsolt
    ezt hogy érted? Nem szar, csak simán nem egy kategória.
    Abban talán megegyezhetünk, hogy a galaxy S a "legerősebb" a három közül. Nézzük a maradék kettőt.

Galaxy Ace:
    480 x 320 pixels; 150 MB RAM; Qualcom MSM7227 (ARMv7) proc.; Quadrant (android 2.2-vel, alap 800Mhz órajellel) 600-800 körül

Defy:
    854 x 480 pixels; 512 MB RAM; TI OMAP3630 (ARMv8)proc.; Quadrant (android 2.2-vel, alap 800Mhz órajellel) 1500-1600 körül
  • ldavid
    alapból nem
  • Falkon
    Azt megköszönném! :D
  • kifli
    megleshetem majd tesóm telóján :)
  • Falkon
    Amúgy az Ace letudja játszani a Divixet?
  • zoliii
    valaki letudná nekem írni, hogy lehet rom-ot frissíteni LG GT540-en? Nekem tök kínai, ahogy le van írva! :( Az LG ma írt vissza, hogy nem lesz hivatalos Android 2.2 rá! :( Ilyen hülyeséget! Okos telefon, és nincs hozzá új soft :D
  • kifli
    én divix-et rock playerel nézem, az tökéletes :)
  • Vadnokedli
    Nem attól lett jó mert a hátsó USB-be dugtad be, hanem mert ki húztad- és be dugtad újra.

Mert a Kies gagyi, és elsőre a Galaxy S emet se ismeri fel a gép. XP-n.
  • Cat 02 #4175
    lol, bedugtam hátsó USB-be és jó lett. Viszont Galaxy 3-ra még mindig nincs 2.2 :(
  • Cat 02 #4174
    Ha bedugom a gépbe a telót és kiírja Windows, hogy nem ismeri fel mit jót tegyek ? Telefon Kies módban van, gépen van Kies is és samsung driver is :/ (friss mindkettő, újratelepítve)
  • ldavid
    mobo player viszi szerintem a legjobban, a többiben kicsit késik a hang
  • 5c0rp330n
    sztem kb full ugyanazt tudja (talan 1-2 dologtol eltekintve), kb ugyanakkor jott ra a 10.3 frissites is, mint asztalira.
  • ba32107
    Azt hiszem hogy még mindig nem tudja teljesen ugyanazt, mint az asztali gépek, de én eddig akármi flasht néztem, mindent tökéletesen vitt.
  • bardocz
    Ugye az már tudja a flash-t lejátszani rendesen?
  • ba32107
    Szép használt Galaxy S-t kapsz már 60 körül is, nézz körül vaterán
  • Taibi
    Játékok mennek szépen, filmeket is, de még keresem a megfelelő lejátszót hozzá.
    VG mit használsz?
  • vg
    én sorozatokat szoktam nézni rajta, játékok is mennek, eddig csak a dühös madarak volt lassú főleg amikor sok tereptárgy van a pályán
  • Falkon
    Néztem, de a Galaxy S 70-80 ezer. Annyiért nem kell nekem telefon. 53-ért láttam Ace-t, nekem az megfelel. Nyomkodtam ma egy kicsit az Ace-t és szerintem teljesen jó telefon.

A játékok, filmek teljesen szépen mennek?
  • Taibi
    Vedd meg nyugodtan az Ace-t, ha számít a pénz, én is így tettem nemrég, és jól döntöttem. Az én igényeimnek tökéletesen megfelel jelenleg!
  • ba32107
    Nem, de ez sokkal jobb, kösz :D
  • vg
    Ace topicban volt valahol
  • Rage47
    ez milyen telefon?
  • ldavid
    1. ez-e?
  • vg
    (nem én írtam, csak másolom)

Szevasztok!

Hivatalosan (!) megkerestem a samsungot:
    Levél a samsungnak:
    Tisztelt illetékes!

Az internetre már kikerült (ha jól sejtem nem igazán legálisan) a készülék 2.3.3 (gingerbread) android frissítése. Nem szeretek fölöslegesen beavatkozni a gyári készülékbe, ezért gondoltam megkérdezem, hogy valóban lesz-e hivatalos frissítés, illetve ha igen akkor nagyságrendileg mikor. Nem akarok barkácsolni, ha belátható időn belül megoldható normális körülmények között.

Üdvözlettel,
    ...
    Válasz a samsungtól:
    Tisztelt *****!

Köszönettel vettük érdeklődését.
    Az Ön kérésének adtunk egy nyilvántartási számot.
    Kérjük, a továbbiakban erre hivatkozzon: ******.

Jelen pillanatban nincs még pontos és hivatalos információ az újabb
    szoftver megjelenési dátumáról, ezügyben kérjük, forduljon hozzánk még
    ezzel a kérdéssel, amennyiben újabb információval rendelkezünk,
    tájékoztatjuk.

További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a
    06-80/726-7864-es ingyenes számon.

Üdvözlettel,

Samsung Electronics Magyar Zrt.
    Ügyfélszolgálat
    Nos ennek örömére frissítettem 2.3.3-ra! (Egy kis kereséssel bárki megtalál hozzá mindent.)

Az új rendszer érezhetően szebb, jobb, gyorsabb. Nincsnek ok nélküli megakadások, az ablakok egy szempillantás alatt nyílnak-záródnak, sokkal simább a görgetés, stb. A quadrant 580-at hozott, a neocore hanggal 63-at, hang nélkül 73-at! Minden működik rendesen, bátran javaslom! A kamerával 320x240*15 helyett már 640x480*30 videót lehet rögzíteni (összehasonlíthatatlanul szebb!), illetve az autófókuszt is javították.

Flash player:
    Sajnos a telefon nem felel meg a flash hardverkövetelményeinek, ezért még nincs rá flash player (se plugin, se air). Ha szerencsénk van, akkor talán valaki nekiáll barkácsolni, de nem látok rá sok esélyt.
  • vg
    Ja, mintha az Ace annyira "szar" lenne...
  • hzsolt
    Ha van rá pénzed Galaxy S, ha nincs akkor Defy.
    Az Ace-t szerintem se vedd meg. Nem is egy kategória a másik kettővel.
  • hzsolt
    Én ezt használom: KeepPassDroid
    Dropbox-szal kombinálva a sz.gépeden és a telefonodon is elérheted a jelszófájlt.
  • ba32107
    Két játékot keresek:
    1. az egyik már fent volt egyszer, csak nem emlékszem a nevére. A tipikus döntögetős játék, amikor egy golyót kell végigvinni a pályán, és nem szabad hogy beleessen egyik lukba sem.
    2. a másik, egy normális falldown játékot keresek.... kipróbáltam sokat, de azok nagyon gagyik voltak. Semmi kihívás nem volt benne, úgymond szar volt a fizika. iPhone-on játszottam egyszer egy ilyennel, na az tényleg jó volt.
  • LoSA
    Ha valakinek kéne... Nagyon jó jelszókezelő program!
  • Solten
    Aztan Googleek kiokoskodtak hogy egyszerubb lesz szerveroldalrol javitani a dolgot mint tobbmillio telefont...: link.

A 3G nekem amugy is tokeletes, publikus wifivel nem szivatom magam.