36194
  • Vadnokedli
    Valakinek van 16GB-s minumum Class 4 es használt mikró ezsdéje?(Meg veszem! :D)

Tudom nem itt kéne néznem hanem vaterán nondjuk.. :D de hátha,akad valaki aki 32Gb-re cserélt 16 rl.)
  • LoSA
    Nagyon szépen köszönöm!!
  • Vadnokedli
    Applications > Manage Applications > All > Market > Clear data
  • LoSA
    Nagyon örülök, hogy az Android végre nyitott az Európaiak felé, illetve, hogy elérhetőek lettek a fizetős app-ok. (mondjuk én nekem még nem frissült). Bízom benne, hogy most már "nívós" programok lesznek fent a market-n.
  • bardocz
    Van egy kurvajó NHL-es app, az egyetlen gond vele, hogy élőben a meccset csak amerikából lehet nézni. És hiába van program, ami fake címet adna meg, nem működik.
  • kifli
    az f1 live timing pl drága cucc
  • bardocz
    Van 75$-ért is, és itthon nem használható.
  • MikX
    Noy, probaképp vettem is appot :D csak egy gyors bankkártya reg kell. De az milyenmár, hogy találtam majdnem 2e ért is appot, az kicsit soknak tünik... de azért nagyátlagban 99 centesek.
  • Solten
    Google Music Beta: Húszezer zeneszám online

Android: Túl a százmillión

Szabványos kiegészítők Android modellekhez
  • Solten
    Na, a Google I/O-nak koszonhetoen hireso van... :)

Érkezik az Android 3.1 – Google TV-re is

18 hónap garantált támogatás androidos mobilokhoz

Android Ice Cream Sandwich hivatalosan is

• Vadnokedli
    Amugy még nem teljes a market, par alkalmazas meg hianyzik..
  • Gerygrey
    Már megy nálam is :)
  • Laza
    Feltettem a Watchdog Lite-ot, és a szabad memória 4/428 MB volt ... újraindítottam a masinát, először 168 szabad volt, de aztán leugrott 74-re. Most stabilan ennyi.
  • vass17
    Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e olyan program, amivel bekapcsolható hívás közben a bluetooth egyszerűen? (most is be tudom, de eltart egy ideig, ameddig visszajutok a főmenübe és jó lenne egy közvetlen gomb a hívás menüben).

Esetleg olyan, ami automatikusan bekapcsolja hívás közben?

• Vadnokedli
    Nekem semmi, Remélem holnap okés. :D
  • Laza
    Nekem már forintban irkál ki árakat.
  • Vadnokedli
    Csekkolom. Örülnék ha így lenne.
  • FZoleee
    semmit
    market -> clear data után elvileg már megy :)
  • Vadnokedli
    Mit szívtál? Vagy szívtunk?
  • FZoleee
    jön a fizetős market Magyarországra :D
  • Laza
    Még rögzült PDA-s szokásom, hogy minden szart kilövök, mert a Pocket Windowsnál azért vitte az aksit ha mindenféle futkorászott a háttérben. Meg úgy egyszerűbb is volt bezárni a taskokat :)

Letörlöm akkor, aztán meglátjuk mi lesz.
  • kifli
    network meter, de em tilt ha túl léped, vagy lehet tud olyat is, nem néztem :D
  • Vadnokedli
    a Tré mobil? Negatív; Bár nincs túlforgalmazási díj. De azért jó lenne tudni mennyit fogyasztok.
  • qetuol
    sztem a mobliszolgáltatód is ad infót
  • Vadnokedli
    Valaki tud programot ami az adatforgalmamat figyeli? És tilt/figyelmeztet vagy valami amikor elértem a limitemet? Watchdog ot ismerem, de elég akksi zabáló úgy hiszem.
  • Vadnokedli
    Szerintem meg 2.1 en nem volt 2.2 ben volt. 2.2.1 ben meg még több memória is lett :D
  • MikX
    Nekem ilyen memóriafogyás 2.1-en volt, 2.2-n ilyet nem tapasztaltam, tök felesleges a task killer már, 2.3-ban meg még jobb lett a process management.
  • vass17
    én nem ajánlom a Task Killert, legalábbis rendszeres használatra nem. Sokan azt hiszik, hogy a háttérprogramok merítik az akksit, pedig nem, azzal viszont sokkal többet ártasz, hogy rendszeresen bezárod őket, mert akkor újra el kell induljanak, ami sokkal több erőforrást igényel (saját tapasztalat és sok helyen lehet róla olvasni is).

legfeljebb akkor lehet hasznos a Task killer, ha elfogy a belső memória és emiatt belassul az op. rendszer, de ez nálam kb hetente egyszer fordul elő, szóval nincs értelme állandóan bezárni őket. Egyébként legjobb, ha Sd kártyára telepíted a programokat (amelyik engedi), mert akkor nem foglalják le a belső memóriát.

• qetuol
    mapsot nem tudod kilőni, mert újraindul. azért futkorászik, hogy adatokat gyűjtsön a helyzetedről. ha nem használod, uninstall. az advanced task killert is nyugodtan uninstall, felesleges. ami programok nincsenek használadban, záródnak, amik meg nem záródnak, ATK sem fogja bezárni őket. am te is manuálisan force closehatsz.
  • Laza
    Hali!
    Cégnél a telókat most cserélték újra, így meglett az első androidos ketyerém (ilyesmire eddig sajnáltam saját zsebből) :)
    LG Optimus One P500 a kicsike.

A kérdésem az lenne, hogy net kapcsolat nélkül is állandóan elindulgatnak a háttérben mindenféle programok. Ezt onnan látom, hogy fent van az Advanced Task Killer, és óránként ki kell lőnöm vele a cuccokat. Leginkább a Maps nevű progi az, ami mindig bekerül, de sokszor van, hogy mindenféle vacak fut.

Lehet tudni, hogy miért futkorásznak ezek a háttérben maguktól? Nem lehet ezt valahogy letiltani?
  • Narxis
    Szemét mázlista!! :D
  • Play4Real
    volt egy lg arénám és a szervizbe nem tudták megcsinálni és fel ajánlottak egy cserét kb 60 ezer forintig...hát jol jártam mázlista vagyok ez van :D
  • Vadnokedli
    Off: Tudtok picit segíteni? 0 Forint a túlforgalmazási díj a T-mobilenál.. azt írja. De azt hallottam hogy 3 hónapig csak. Ez igaz? Vagy mindig 0 Ft? Köszi a tapasztalatokat vagy ha valaki tud segíteni :D
  • Attila8805
    Hogy hogy ingyen?
    Kedvezmény vmi szolgáltatónál?
  • Play4Real
    minden esetre ma egy boldog tulajdonosa lettem egy galaxy ace-nek...a léyneg h kb 60 ezerig választhattam telot tök inygen...és erre esett választás..szerintem jobban megérte mint egy zte blade vagy egy xperia x8...igaz ezek is meg vehettem volna..de 60 ezerig tök mind1 mit veszek pénzt nem kaptam volna vissza :) msot csak megérte ez az ace nem?...jobb mint a feljebb emlitett másik két telefon
  • Vadnokedli
    Nekem ha havonta 1 szer ha belassul :o Leszámítva amikor közbe jön egy hívás :D
  • vg
    Jó, lehet kicsit túloztam, de eléggé belassul mikor sok tárgy van. Pár pályát azért sem tudtam megcsinálni.
  • vg
    Relatív, nem játékgép. Minden más tökéletesen megy(nem játékok).
  • LoSA
    Megy közben a Wifi, nem? Mert nekem van amikor teljesen belassul a reklámok miatt. Lejövök Wifiről, utána már jó. (Galaxy Sem van)
  • Play4Real
    akkor annak a vétele nem nagyon éri meg :S