36194
-
#4353 Gyártó? -
Cat 02 #4352 Kereszten Wiener van.
Amúgy függetlenre végülis mikor jön frissítés ? Mert ugye azt nem a szolgáltató adja ki, de akkor KI ? -
#4351 csak nem a szeszler-nel szoptok? :) -
Inquisitor #4350 "root az garancia vesztésel jár ügye?"
Nem, az elszabott ROM csere jár azzal :) -
Play4Real #4349 nem az egész a telefon memoriáján van és nem lehet átmásolni sehova (2.2 froyo) -
xxxpaulxxx #4348 Az a baj, hogy van olyan, amiből nincs teljes verzió, csak free:D
#4347: köszi, meglesem:) -
#4347 ha rootolva van: AdFree -
#4346 igen, ez ilyen sajnos -
Cat 02 #4345 Gondolom warez, ott meg le van írva :p
Amúgy nekem annyi volt, hogy átmásoltam, volt egy apk fájlt hozzá, telepítettem és jó volt. -
Play4Real #4344 ne máá?...ezért vettem 16 gigás sd kártyát???mikor rá se lehet másolni semmit be kell érnem a telo 150mb jával vagy mi ?....lol erre csak van vmi megoldás...root az garancia vesztésel jár ügye?....nem hiszem el h ien dolgokat kell csinálni hogy pár szaros alkalmazást normálisan lehessen a sz sd kártyára helyezni -
Cat 02 #4343 Vedd meg belőlük a PRO verziót. Vagy próbáld ki, hogy kinyomod a netet, bár lehet akkor bejön valami static hirdetés. -
#4342 lehet egymas mellett ultok :D -
xxxpaulxxx #4341 Van valami mód arra, hogy a marketről leszedett ingyenes appokból kiírtsam a hirdetéseket?:D -
ba32107 #4340 A My Tracks-ot hogy a rákba lehet lenémítani? Elég kellemetlen amikor pár ember között elkezd beszélni a táskám... ha jól emlékszem nemrég volt egy update, azóta van.
Valamint ha ki van kapcsolva a gps állandóan azt írja ki, hogy "No GPS location provider was found on this device". Mintha nem látná a gps-t. Ha bekapcsolom, akkor jó. Elég idegesítő, ha mondjuk vissza akarnám nézni telefonon akkor be kell kapcsolnom a gps-t hogy eltűnjön... -
#4339 Bazz, ugyan ebből vizsgázok kedden :ASDASD -
Cat 02 #4338 Érdekes a makró élessége Galaxy 3on :D kép -
Cat 02 #4337 Ha most rendelek T-től S2-t, akkor kb mikorra tudom átvenni Pesten ? -
bounty88 #4336 Üdv! Az SD kártyára mely programokat érdemes helyhiányában átmásolni? Gondolom a rendszerprogikat (Lookout antivírus, root progik stb.) inkább maradjanak a telefonon, a játékok és más programok meg biztonsággal mehetnek az SD-re? -
#4335 Nem biztos de ha Gorilla Glass védi akkor azt lehet cserélni, mert az csak egy üveglap alatta van a kijelző. Vidd el a Cirmához vagy asszem új nevén Cordon Electronics? -
#4334 csak ahhoz rootolni kell a telefont -
#4333 Egy kérdés: vettem neten új sd kártyát, még nincs itt, de majd a hét elején érkezik. Van egy "pár" alkalmazás a régi SD kártyámon, de már nincs elég hely, hogy visszarakjam a telefon memóriájába. Akkor most azokat le kell törölnöm és újra fel kell raknom, ha cserélem a kártyát? Vagy ha átmásolom a gépre a régi tartalmát és átrakom a másikra, akkor megmaradnak az alkalmazások? -
#4332 Csak részben érinti az androidot, de más témát nem találtam ahol megkérdezhetném. Ma vettem észre hogy Moto Milestone 2-esem kijelzőjén, alig egy miliméteres, elég mély karc van. Nem tudom hogy sérült meg, telefont tokban tartom, mindig vigyáztam rá annak ellenére is hogy több helyen azt írták Gorilla Glass védi a kijelzőt. Már gyenge napsütésben, bekapcsolt kijelző mellett is eléggé látható a karc.
Kérdés, létezik valami módszer amivel a karcot eltudom tüntetni? Választ előre is köszi. -
ba32107 #4331 Vannak programok amik áthelyezik a kártyára az alkalmazásokat. App2Sd vagy valami ilyesmi. -
#4330 Nekem csak az a bajom, amit leszedek marketről, azt a teló memóriájába rakja, és nem lehet átrakni sd-re. Most van 30mb szabad, és alig szedtem le valamit. -
#4329 ezeknek a progiknak csak egy kis része kerül a telefon memóriára, a nagyja, az sd kártyán van
#4328: sd gyökerében az IGO mappába kell tenni a térképeket stb -
#4328 Nekem meg olyan kérdésem lenne, IGO telepítésnél hova kerül a program mappája és azt hogyan érem el? Az sd kártyán marad ahova másoltam az igo mappát és az apk-t ? a map mappában simán csak be kell másolni a letöltött térképeket ? Meg egyáltalán hol az alkalmazások mappája ? -
xxxpaulxxx #4327 Ez engem is érdekelne!:) -
Play4Real #4326 császtok
Az miért van hogy egyes telepitett fájlok a telo memoriájára kerülnek ( IGO, worms, sims3) és ezeket nem lehet rá másolni az sd kártyára...mert a telefon feladatkezelödje ezt a lehetöséget nem ajánlja fel...más játéknél programnál persze nincs ez a hibám...ez miért van? (samsung galaxy ace 2.2 froyo) -
TomBond #4325 Én a MyPhoneExplorer progit ajánlanám. -
masoma #4324 kérnék segítséget abban, hogy egy régi sony ericcson (w580i) mobilról, hogy tudom a kontaktokat úgy lementeni, hogy egy androidos készülékre át tudjam rakni utána. a SE mobilhoz kapott lemez nem kompatibilis w7-el és kerestem neten w7-re kontakthoz programot de nem találtam rá. előre köszönöm a segítségetek -
Dobronski #4323 melyik videolejátszót ajánljátok x8 alá? böngészés közben idegesít, hogy azok a videók amik nem youtube-ról vannak azok megakadnak. :/ -
#4322 MyTracks -
#4321 Köszi így már értem, de egyszerűbb lett volna ha a feladatkezelőben lehet váltani. :) -
vass17 #4320 Annyit még pontosítanék, hogy nem minden alkalmazás "folytatódik". Például az alap videolejátszó nem jegyzi meg, hogy éppen hol éppen melyik jelenetnél léptem ki, viszont a Rockplayer megjegyzi.
Szóval változó, de azért általában nincs ilyen gond és az alkalmazás ott van, ahol kiléptél belőle. -
vass17 #4319 Egyszerű, mint az 1*1, csak megkeresed az ikont és elindítod az alkalmazást:) -
#4318 melyik app játszik le .aiff fájlt? -
#4317 Juice defendert töltöttem le ami készenléti állapotban most nem enged ki adatforgalmat és közben váltottam díj csomagot új okos mobil csomag a Telenornál korlátlan böngészés - és email szinkronizálás.+180 MB egyéb adatforgalom.Mind ez 4800 Ft.Talán ezzel nem lépem túl :)
----------
Alkalmazásokra valaki megoldás ?Ha 1 alkalmazás futtatása közben elindítok egy másikat vagy bezárás nélkül vissza lépek a home-ba hogyan tudok a másik alkalmazásba vissza lépni- váltani. feladatkezelőben csak bezárás van .
-
#4316 nem mindegyiknél van ott sem túlforgalmazási díj -
#4315 azon belül melyik "téma"? :D -
#4314 Widgetlocker ftw