36194
-
tonyrulez #3953 Mégsem... pár másodpercig megy, tehát arra elég hogy a google feljöjjön, de arra már nem hogy rákereshessek valamire. Speciel a wifi beállításokat már el sem érem, FC-zni kell a settings-et is. Meg lefagy az egész. -
tonyrulez #3952 update: feltetem a wifi fixer-t, most úgy tűnik megy, remélem nem csak pár napig. Visszanézek ha mégse lenne jó. -
tonyrulez #3951 Hi there...
Előszöris kezdjük azzal hogy fél éve vettem egy androidos tabletet. Gyors volt, ment is, aztán meg sohasem lehetett feltölteni, visszaküldtem, kicserélték. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most kaptam vissza a cserekészüléket, és az a bajom, hogy a wifije nem működik. Nem szeretném azonnal visszaküldeni, hátha lehet valamit tenni. 2 routerrel is kipróbáltam az alábbikat:
Rányomtam a keresésre, wifit megtalálta, kapcsolódás, jelszó beír, megint kapcsolódás, ki is írta hogy "kapcsolódás...", utána meg kiírja, hogy not in range. Utána hiába kattintok rá, nem kapcsolódik. Keresésre sem csinál semmit. Csináltam egy factory resetet, ugyanaz. Feltettem a WiFi Manager-t, megtalálta a wifi-t, megint beírom a jelszót, kapcsolódik, de semmi. Van valami szoftveres bütykölés esetleg ami ezt megoldaná? Kipróbálom amit tudok, és ha nem megy, majd visszaküldöm. -
#3950 Tárgytalan, megoldottam. -
ldavid #3949 SGS2 súlya van :D -
#3948 megjött tesóm galaxy ace-je. Nemrosz kis telefon, bár kicsit műanyag az egész, meg súlya se nagyon van :D -
#3947 Csak akkor telepűl, ha rávan kötre a gépre a teló. -
#3946 Üdv!
Nem rég vettem egy Samsung Galaxy Mini telefont, és Androidon marketen wifin keresztül már le is szedtem pár alkalmazást és felis települt, viszont mostmár akármit töltök le, mindig sikertelen a telepítése... hely az van... ötletek? -
#3945 Üdv ismét kérdésem lenne. Van egy olyan gondom, hogy mióta letöltöttem a apn On/Off widgetet 1-1 alkalom be tudtam kapcsolni vele a mobilnetet, de már egy ideje nem kapcsolódik mobilnetre és most letöröltem. ha settings-->wireless and networks-ben be akarnám kapcsolni, csak annyit indít be, hogy wifi elérhetetlenség esetén nyomja be a mobilnetet és egyszerűen nem tudom beállítani, hogy a mobilnetre kapcsolódjon rá. Elég fontos lenne, mert googlemapset rendszeresen használom. Kérdés 2. navigáció sose tölt be tud vki ebben esetleg tanácsot adni? Előre is köszönöm a válaszokat! -
#3944 Ha ingyenesse teszij akkor letoltheto itthonrol is -
#3943 Akkor se, Én is láttam 2 hónapja ingyenessé tettek egy játékot, nem látom azóta se marketen :D -
#3942 Még akkor sem, hogy ha januárban ingyenessé tették a programot, és én akkor szedtem le, teljesen legálisan? -
#3941 Negatív, csak ha külföldön élsz. -
#3940 Ha csinálok egy factory resetet, akkor le tudok tölteni újra minden programot a marketből, ami fizetős, és már rajta volt a telefonomon, ugye? -
#3939 :ASD:ASD:D:AS:D:D::D -
#3938 Képet! XD -
#3937 majd kept ! :D -
#3936 Az kellett volna hogy Adam kosztumben rohanok a kocsi mellett a sg tablaval...
Amugy nem volt ido, meglatta a b.nom hogy a kornyeken cirkal (pont ugyanilyen Astra) egy Google feliratu auto valami periszkoppal a tetejen (), aztan 5 perc mulva elhuzott a haz elott... Az ablakbol feszitettem nekik mint Arnold...
-
#3935 nem mer sg.hu táblával az utcában végig szaladni vele hogy mindenhol ott legyen :D -
#3934 nemmersz egy sg.hu feliratú plakáttal kiállni elé :D -
#3933 -
Cat 02 #3932 SG-s plakáttal :D -
#3931 pózolj nekik mindenképp -
#3930 saccperkabe -
#3929 omg :D legyél. Hol van ez? :D -
#3928 Na rajta legyek a streetview-en? Epp errefele tart:
(uj telepulesresz amit anno kihagytak a jobol)
-
#3927 Hi, probald ki ezt: link -
#3926 gondolom arra gondol, hogyha kinyomja a képernyőt, majd vissza, akkor elmegy a wifi, és visszakapcsolni csak akkor tudja, ha újraindítja a telefont. -
#3925 settings -> Vezeték nélküli és hálózatok -> Wi-Fi beállítások
menü -> Speciális: Wifi alvás irányelve = soha -
#3924 Mi az, hogy lehal?
Csak mert van olyan opció, hogyha kikapcsol a képernyő, akkor a wifit is lekapcsolja, hogy ne fogyasszon, ezt a wifi beállításainál tudod kikapcsolni. -
kenyeresdaniel #3923 Hali
ZTE Bladem van.
Képernyő kikapcsolása után a wifi lehal.
Csak az ujrainditás használ :S
Leszedtem valami Blade wifi fix et, de gyakran nem használ.
Mit tudnátok javasolni ? -
TomBond #3922 Ebben reménykedek én is. -
#3921 jön az. csak buzik. -
Neoncsoves #3920 szerintem függetlenül még májusban megszerezheted. legalábbis általában függetlenül előbb vannak kint a telók. -
TomBond #3919 Beszéltem egy illetékessel, és azt mondta hogy a Vodánál a SE Arc csak júniusban lesz elérhető. Tudja valaki esetleg a független mikor jelenik meg hivatalosan? -
Neoncsoves #3918 galaxy 3-ra sosem fog sztem kijönni a t-mobile froyo. legalábbis nem kapkodják el... -
#3917 Ingyen videotelefonálás Androidon -
#3916 Jó híre van. -
#3915 Hali
XXL GSM milyen bolt?
Mennyire jo? -
Immigrants #3914 Köszi :D