36194
  • tonyrulez
    Mégsem... pár másodpercig megy, tehát arra elég hogy a google feljöjjön, de arra már nem hogy rákereshessek valamire. Speciel a wifi beállításokat már el sem érem, FC-zni kell a settings-et is. Meg lefagy az egész.
  • tonyrulez
    update: feltetem a wifi fixer-t, most úgy tűnik megy, remélem nem csak pár napig. Visszanézek ha mégse lenne jó.
  • tonyrulez
    Hi there...
    Előszöris kezdjük azzal hogy fél éve vettem egy androidos tabletet. Gyors volt, ment is, aztán meg sohasem lehetett feltölteni, visszaküldtem, kicserélték. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most kaptam vissza a cserekészüléket, és az a bajom, hogy a wifije nem működik. Nem szeretném azonnal visszaküldeni, hátha lehet valamit tenni. 2 routerrel is kipróbáltam az alábbikat:
    Rányomtam a keresésre, wifit megtalálta, kapcsolódás, jelszó beír, megint kapcsolódás, ki is írta hogy "kapcsolódás...", utána meg kiírja, hogy not in range. Utána hiába kattintok rá, nem kapcsolódik. Keresésre sem csinál semmit. Csináltam egy factory resetet, ugyanaz. Feltettem a WiFi Manager-t, megtalálta a wifi-t, megint beírom a jelszót, kapcsolódik, de semmi. Van valami szoftveres bütykölés esetleg ami ezt megoldaná? Kipróbálom amit tudok, és ha nem megy, majd visszaküldöm.
  • penge96
    Tárgytalan, megoldottam.
  • ldavid
    SGS2 súlya van :D
  • kifli
    megjött tesóm galaxy ace-je. Nemrosz kis telefon, bár kicsit műanyag az egész, meg súlya se nagyon van :D
  • penge96
    Csak akkor telepűl, ha rávan kötre a gépre a teló.
  • penge96
    Üdv!
    Nem rég vettem egy Samsung Galaxy Mini telefont, és Androidon marketen wifin keresztül már le is szedtem pár alkalmazást és felis települt, viszont mostmár akármit töltök le, mindig sikertelen a telepítése... hely az van... ötletek?
  • Saccard
    Üdv ismét kérdésem lenne. Van egy olyan gondom, hogy mióta letöltöttem a apn On/Off widgetet 1-1 alkalom be tudtam kapcsolni vele a mobilnetet, de már egy ideje nem kapcsolódik mobilnetre és most letöröltem. ha settings-->wireless and networks-ben be akarnám kapcsolni, csak annyit indít be, hogy wifi elérhetetlenség esetén nyomja be a mobilnetet és egyszerűen nem tudom beállítani, hogy a mobilnetre kapcsolódjon rá. Elég fontos lenne, mert googlemapset rendszeresen használom. Kérdés 2. navigáció sose tölt be tud vki ebben esetleg tanácsot adni? Előre is köszönöm a válaszokat!
  • bardocz
    Ha ingyenesse teszij akkor letoltheto itthonrol is
  • Vadnokedli
    Akkor se, Én is láttam 2 hónapja ingyenessé tettek egy játékot, nem látom azóta se marketen :D
  • bardocz
    Még akkor sem, hogy ha januárban ingyenessé tették a programot, és én akkor szedtem le, teljesen legálisan?
  • Vadnokedli
    Negatív, csak ha külföldön élsz.
  • bardocz
    Ha csinálok egy factory resetet, akkor le tudok tölteni újra minden programot a marketből, ami fizetős, és már rajta volt a telefonomon, ugye?
  • Vaxi
    :ASD:ASD:D:AS:D:D::D
  • Narxis
    Képet! XD
  • Jim Morrison
    majd kept ! :D
  • Solten
    Az kellett volna hogy Adam kosztumben rohanok a kocsi mellett a sg tablaval...

Amugy nem volt ido, meglatta a b.nom hogy a kornyeken cirkal (pont ugyanilyen Astra) egy Google feliratu auto valami periszkoppal a tetejen (), aztan 5 perc mulva elhuzott a haz elott... Az ablakbol feszitettem nekik mint Arnold...
  • kemszi2
    nem mer sg.hu táblával az utcában végig szaladni vele hogy mindenhol ott legyen :D
  • kifli
    nemmersz egy sg.hu feliratú plakáttal kiállni elé :D
  • Solten
  • Cat 02 #3932
    SG-s plakáttal :D
  • desigo
    pózolj nekik mindenképp
  • Solten
    saccperkabe
  • Vadnokedli
    omg :D legyél. Hol van ez? :D
  • Solten
    Na rajta legyek a streetview-en? Epp errefele tart:

(uj telepulesresz amit anno kihagytak a jobol)
  • Solten
    Hi, probald ki ezt: link
  • kifli
    gondolom arra gondol, hogyha kinyomja a képernyőt, majd vissza, akkor elmegy a wifi, és visszakapcsolni csak akkor tudja, ha újraindítja a telefont.
  • hzsolt
    settings -> Vezeték nélküli és hálózatok -> Wi-Fi beállítások
    menü -> Speciális: Wifi alvás irányelve = soha
  • MikX
    Mi az, hogy lehal?
    Csak mert van olyan opció, hogyha kikapcsol a képernyő, akkor a wifit is lekapcsolja, hogy ne fogyasszon, ezt a wifi beállításainál tudod kikapcsolni.
  • kenyeresdaniel
    Hali
    ZTE Bladem van.
    Képernyő kikapcsolása után a wifi lehal.
    Csak az ujrainditás használ :S
    Leszedtem valami Blade wifi fix et, de gyakran nem használ.
    Mit tudnátok javasolni ?
  • TomBond
    Ebben reménykedek én is.
  • Renjike
    jön az. csak buzik.
  • Neoncsoves
    szerintem függetlenül még májusban megszerezheted. legalábbis általában függetlenül előbb vannak kint a telók.
  • TomBond
    Beszéltem egy illetékessel, és azt mondta hogy a Vodánál a SE Arc csak júniusban lesz elérhető. Tudja valaki esetleg a független mikor jelenik meg hivatalosan?
  • Neoncsoves
    galaxy 3-ra sosem fog sztem kijönni a t-mobile froyo. legalábbis nem kapkodják el...
  • Solten
    Ingyen videotelefonálás Androidon
  • Narxis
    Jó híre van.
  • RETROB0Y
    Hali

XXL GSM milyen bolt?

Mennyire jo?
  • Immigrants
    Köszi :D