36194
  • vg
    Nekem Ace van, de mondjuk az Angry Birds néhány pályája gyakorlatilag játszhatatlanul lassú.
  • Vaxi
    elméletileg vodafone-nál már kint van.
    nekem nem sikerült frissíteni, gondolom azért, mert hiába vagyok vodás, a készüléket nem náluk vettem :|
  • Play4Real
    cs
    ZTE Blade-n vagy Samsung Galaxy Ace-en jobb az android?..gondolom az acen jobban viszi a hd játékokat mert kisebb a kijelzöje és gyorsabb a procija.
    mert jelenleg ezek közül vacilálok melyiket vegyem +
  • GregSB
    Ne felejtsétek, holnap magyar idő szerint 18:00-kor Googlw I/O Keynote.
    http://www.google.com/events/io/2011/

(eddig élőben lehetett nézni, szerintem most is lesz közvetítés)
  • FZoleee
    valaki? :D
  • Solten
    Furcsamod nalam mukodik. Nyilvan teged kikerulnek az adathullamok vagy ilyesmi...
  • LoSA
    Mindegyiket kipróbáltam már! ;) Nekem ez sem működik, sokszor nem küldi el az eredményt! ;) Tudom használni a keresőt, köszi!
  • MikX
    Ha nem felel meg neked arra, amire használni akarod, akkor te döntöttél rosszul, ezért nem az androidot kell hibáztatni, hanem add el, vagy verd földhöz.
    Furamód én mindenre találtam megoldást, amire valaha is használni akartam, és semmi bajom vele, nem nyavajgok a nyílt rendszerből fakadó hátrányok miatt, hanem kihasználom az előnyeit.
    Pl totálisan személyre szabtam az egész UI-t, ami nekem fontos, hogy ne legyen ugyanolyan, mint az összes ájfón, ja nemis, lehet háttérképet cserélni már! :D
    Lehet jobb játékok vannak rá, de nincs kedvem tapicskolóképernyőn mindenféle érzés nélkül nyomkodva kitakarni a fél képernyőt, szóval ezt kihagyom...
    appokból meg hiddel nincs kisebb választék, ugyanazokat megtalálni, csak keresni még mindíg tudni kell.
    Egyedüli hátrány itthon a fizetős market hiánya, ámbár ezt is meg lehet oldani.
  • vass17
    Szerintem már nincs sok különbség. Az elején én is hiányoltam néhány programot, vagy azokhoz hasonlót, de kiderült, hogy szinte minden van már androidra is, csak meg kell találni őket (ami esetenként tényleg nem olyan egyszerű:)
  • Solten
    "Én pl nem találok egy olyan normálisan működő programot, ami a sportesemények eredményeit LIVEban, notifikációban küldené, ha történik valami"

Igaz, a kereso hasznalatanak az elsajatitasat nem tanitjak, nem a te hibad...: link.
  • LoSA
    Azért, mert decemberbe vettem meg sajna a Galaxy S-emet... De most biztosan nem Androidot vennék, mert ami itt megy, az vicc.
  • Solten
    Nem ertem miert nyavajogsz folyton es miert nem valtasz ajfonra ha az neked jobban megfelel...
  • qetuol
    fejlődik, de mivel android újabb, ezért még nem tart ott.
  • LoSA
    Haveromnak iPhone-ja van.... Szoktam nézegetni az ottani programokat, játékokat... Hát sajnos Android eléggé el van maradva.

Én pl nem találok egy olyan normálisan működő programot, ami a sportesemények eredményeit LIVEban, notifikációban küldené, ha történik valami. Kis dolog, de ilyet se találok normálisat. LiveScore-t használom (azt hiszem, hogy Yahoo program), de eléggé ratyi. Foci eredményeket nekem nem is küldi, csak a kosárét. Havernak olyan programja van, hogy ahogy van egy gól, AZONNAL kapj a jelzést. Magyar csapatok is benne van, stb... Kis dolog, de akkor is.

A játékok is sajnos 100szor normálisabbak, értelmesebbek, mint Androidon. Nem értem, hogy ilyen szempontból miért nem "fejlődik"?!?!
  • hzsolt
    nyugi, ugyanez van az Apple marketében is... :)
  • Renjike
    galaxy 3 ra 2.2 ről valami infó? :/
  • DONGUBA
    sziasztok van egy ilyenem EPAD Tablet 450 notebook 256 MB RAM, 2 GB HDD
    http://www.cserebere.hu/termek/epad-tablet-450-notebook-256-mb-ram-2-gb-hdd-6
    szeretnek ratenni magyar rendszert....hogy kell es milyet?
    Es jatekot is szeretnek ratenni...hjogy kell?
  • Vadnokedli
    VLC-hez van remote control marketen.
  • RAZOR27
    ja juteszembe, nemtudjátok meik az a pc vezérlő app amiről nemrég volt itt szó (vagy lehet nem itt), alapból kezelhető vele a bill meg az egér, meg még egy tonna program felvolt sorolva (zenelejátszók stb) amiket direkt módon kezel o.O
  • FZoleee
    nem tudja valaki, hogy ez mennyire jó? :D
  • RAZOR27
    droidappz.org meg applanet a nyerő
  • kifli
    applanet.net

mobilism.org
  • theone91
    Valaki spoiler tagek közé be tudná tenni, hogy honnan szed .apk-kat huncutmód? :D
  • Dobronski
    Szóval nem lehet átrootolni sehogy?
  • Solten
    Nagyobb resze a kinalatnak ott is a fingo app. Raadasul kevesebb az ingyenes.
  • Narxis
    Azzal nincs semmi baj ha sok van, nagyobb eséllyel találod meg azt amire szükséged van, ráadásul kb. 80%-ban ingyenesek az appok.
  • Rage47
    sztem ugyanolyan jók vannak itt is
    persze több van, ezért több a szar is
    így van sg-vel is, sok a user, több a hülye...
    a különbség, hogy applenél minden fizetős szinte
  • Elusive
    ok, rendben...
  • LoSA
    Nem a mennyiséggel van a gond, hanem a minőséggel!
  • Elusive
    van androidra is épp elég (és csak több lesz)
  • theone91
    Rohejesek ezek a hirek.
  • LoSA
    Dehogynem... Almásoknál 100szor jobb progik vannak!
  • Elusive
    sajnos, ez nem igaz
  • Jim Morrison
    sajnos ez igaz
  • LoSA
    Lehet, hogy sok alkalmazás van Androidon, de egyik szarabb, mint a másik... (Android felhasználó vagyok)
  • Solten
    Augusztusra megelőzi az Android Market az App Store-t
  • Solten
    Android: 35 százalék feletti piaci részesedés

• Solten
    Nem tortek fel semmit, az nem az o hibajuk hogy par heterozigota az alapveto titkositast se hasznalja.
  • vass17
    Egy furcsa dolgot tapasztaltam egy ideje: néhány hónapja vettem egy Htc legendet, 2.2-es gyárilag angol menüvel, de úgy rémlik, hogy akkor még volt rajta magyar szövegbevitel és elég sok szót ismert is.
    Egyszer ez megváltozott és azóta csak angolul képes kiegészíteni a szavakat, aminek nem sok hasznát veszem.

Nem tudom mi változtatta meg, de lehet, hogy köze van hozzá, hogy egyszer feltettem rá a Morelocal 2-t, csak nem tetszett a magyar menü ezért leszedtem a programot.

Egyáltalán lehetséges, hogy az elején magyar volt a szövegbevitel, vagy csak rosszul emlékszem?
  • theone91
    Vigyázz, hogy ne törjék fel a Wifihálózatod menet közben, hogy infókat lopjanak, ahogy amcsiban történt... Áramtalaníts! :D:D