36194
-
#5193 Arrol van valami info, hogy azok a mostani készülékek amik alapbol 2.1 vagy 2.2-es androiddal lehet kapni , azokhoz lesz majd késöbb ujabb verzió?Azt olvastam, hogy elvileg 18 honapig kéne a terméktámogatást biztositani a cégeknek, de mi van akkor ha ennél tovább használ valaki egy készüléket vagy a 18 honap letelte után jön ki ujabb verzoi?
A DEfynél olvastam, hogy nem akarnak 2.3as gyárit kiadni hozzá.
Illetve nem kötelezö a cégeknek magyarorságon magyar menüs készüléket forgalmazni?Szintén a Defy-nél nincs és talán nem is lesz magyar verzio.
Illetve melyik cégek azok akik egy kicsit jobban veszik ezt a frissitési akadájt? -
TomBond #5192 Nekem kb. egy hónapja van meg a telefon. Ez az első Androidos telefonom, úgyhogy a többivel nem tudom összehasonlítani. Nekem tökéletesen megfelel, kényelmes a kezelése, a nagy képernyő pedig fenomenális. Eddig amit feltelepítettem rá minden ment rendesen nem volt vele gondom.
Ami "gond" volt (van) vele az a kamera elhelyezése. Nekem sokszor belelóg az ujjam, de ezt csak meg kell szokni. -
#5191 HTC HD2 logot kérnék :)
Az meg esetleg jó ötlet lenne, hogy ha rávisszük az egeret, akkor mondjuk kiírhatná pl az én esetemben, hogy:
2.3.4, root, hyperdroid cm7
(a rom nevet persze csak annak, akinek custom romja van) -
#5190 NINCS mit, de most lehet mindenkinek magának kell beraknia :D megkaptam a hg jogot ^^ -
#5189 wá, van teló jelölőm :)
Köszi, Jim Morrison -
#5188 megkapom a hg jogot, akkor berakom amiit cat csinalt, hogy mindenki berakhassa maganak. -
Dean Winchester #5187 kösz de ha nem vagy akkor ki rakta be a logókat??? :D
de van egy szkript vagy mifene hogy ezt magamnak meglehet csinálni? :O -
#5186 A tapasztalatokra, mennyire kényelmes a kialakítás, mennyire használható a SE által átdolgozott Android mert még olyat nem láttam, csak HTC-t meg Samsungot, a Samsungé elég vacak..
Felbontással nincsenek-e gondok programoknál, mert sok programban nem láttam azt a felbontást csak 480x800-at, ilyesmire. -
#5185 nem vagyok :) Am Cat nek hála majd magadnak megcsinálhatod xD -
TomBond #5184 Nekem az van. Mire vagy kíváncsi? -
#5183 Elvileg nem sokára tudtok magatoknak is berakni. Már kész van, csak fel kell tölteni, meg tesztelni. -
Dean Winchester #5182 hopsz ezt benéztük xD ezek szerint Jim Morrison mobil fórumrészlegben moderátor?
Ha logó akkor SE X8-al rendelkezem , ehhez megfelelő logót kérnék szépen! THX -
Dean Winchester #5181 ja nem rossz ötlet :D de ahhoz gregnek hg jogot kell kérnie
-
#5180 Hogy lehet törölni egy ikont, ha nincs fent az alkalmazás, de az ikon kint maradt ? Pocket Legendset meg akartam nézni, de nem volt helyem, töröltem, de az ikonja ott maradt ~.~ -
#5179 SGSII-re kaphatok fejléc kieget? :) -
#5178 Semmi csak azt hittem van valami SG-s klán.:) -
#5177 Nem. :D Mé? -
#5176 Order and Chaos-szal nem játszik valaki?:D -
#5175 olyan rendes vagy, adok :D
köszi ^^ -
#5174 szeva, szeretnek en is kerni egy htc desire S-t, koszike! -
xxxpaulxxx #5173 Boldog születésnapot!!!!:)
Én is kaphatnék egy HTC Desire HD-sat?:D -
#5172 htc desire-s vagy HTC DESIRE S ? -
#5171 nincs mit. Remek szülinapi ajádnék, hogy másoknak örömet okozhatok :p :D -
#5170 király, kösz :D -
#5169 köszi, használatba véve. -
#5168 De valaki gondolatolvasó, mert pont az SE Arcot nézegetem. Akinek van írna róla pár sor véleményt? -
#5167 Javítsd át majd Galaxy S-re pls, mert ez a HTC Arc nem túl nyerő :D:D -
#5166 köszi szépen :) -
#5165 Nézd meg a postaládád :p -
#5164 Na bocs, csak nyaralni voltam, nem gondoltam volna hogy már is berakják... :D mindjárt jön a javiitás. -
#5163 Hali hogy lehet ilyen kis logót berakni? htc desire-s kéne. -
#5162 Meg HD6950-es mobility VGA-tXDXDXD -
#5161 Hát akkor majd lesz okostelefonnál is. :P Én nem csodálkoznék rajta amikor már 2 magos proci van és tervezik a 4 magosat. :D -
ldavid #5160 az oldalukon van 2.2 -
#5159 Munka : új 2.1 Blade Telenor . hogy lehet 2.2 re vagy annál nagyobbra frissíteni ? eredetileg . szal nem himihumi szarként. -
#5158 Számítógép ébreszt, ha kikapcsolod, meg az alaplap támogatja :D (az értelmét nemigen látom, de volt nem egy olyan alaplapom, ami el tudta indítani a gépet időre)
Amúgy én meg rádugom este a töltőre a telót, erre elindul az Alarm Clock Plus, amin még leveszem a fényerőt, és ha éjszaka felkelek, az időt is látom. Kell a francnak ébresztőóra/rádió :} -
#5157 Az is érdekes, hogy ADW Launcher-hez nincsenek olyan szép témák mint GO-hoz. :S Most ahogy így rákerestem elsősorban az ingyenesekre appbrainen... -
#5156 Repülő mód kíméli az aksit. Némelyik battery saver-nél, pl. Green Power Battery Saver app-nál be lehet állítani éjszakai módot, ami azt jelenti, hogy mindent kikapcsol és átkapcsol repülő módba. Ébreszteni fog, de sokkal kevesebb energiát használ és azt is megadhatod, hogy mikor kapcsoljon vissza repülő módból.
Számítógép ébreszt mikor kikapcsolod? Nem, csak akkor ha alvó állapotba kapcsolod. :) Így működik ez Androidnál is. :p -
#5155 Nem arról van szó. Csak nem akarom mindig töltögetni, mivel így bekapcsolva marad. Vagy ha repülő módba teszem akkor úgy nem is eszi az aksit?:) -
#5154 Azért "okos" mert valamilyen komolyabb operációs rendszer fut rajta.
Ha kikapcsolod akkor nem tud működni se az oprendszer se az általa futtatott programok mint az ébresztők.
Egyébként miért is kell kikapcsolni egy ilyen telefont?
Ha nem akarod,hogy pihenés közben zavarjanak akkor kikapcsolod a gsm részt és kész.Így egyből használható akár több ébresztő program is.
Ha van pénz 100 ezer Forintos telefonra akkor csak akad még kétezer ébresztőórára az ágy mellé.