36194
  • SzirmosSzisza
    Mobil fórumra modi topikjába beírod.
  • Jim Morrison
    akkor kinek kell itt szóni? mert megcsinálom sziivesen, csak par kep meg nemtommikell hozzá ugy cSuwwwi scriptjéhez.
  • aate
    Azért annál jobb :)
  • SzirmosSzisza
    iPod :)
  • aate
    Hívásképtelenség... Gyakorlatilag így nem sok értelme van.... nem tablet nem gsm telefon.
  • SzirmosSzisza
    "gyakorlatilag tehát egy Galaxy S nagyobb kijelzõvel és hívásképtelenséggel,"
  • aate
    Ez csak Internet(wifi telefon?
  • aate
    Samsung Galaxy S 24 Hó EU garancia 52500 Ft ! ???
  • ldavid
    nem házigazda
    de bárki csinálhatná egyébként, csak egy moddal kell berakatni a javascriptet
  • Narxis
  • gurubefree
    perfect ..... koszonom.
  • TaRka0107
    Jó ötlet!
  • Jim Morrison
    most jut eszembe: Greg: te is tehetnél be ilyen kitűzőket vagy miket mint a raedon, tf2 topikban, hogy mindenkinel ott legyen ki milyen készülék tulajdonosa.
  • xxxpaulxxx
    Köszi:)
  • Győri Devi
    swiftp
  • Jim Morrison
    mivel ma kocsmatúra helyett mobiltúra volt, és nem találni seholsem Győrött SE Neót, ezért megkérdem: Ennek is ganyi a hátlapja? Remélem még tud valaki válaszolni, mert különben kénytelen vagyok lemenni Pestre, hogy megtapizzam holnap :/
  • Solten
    :DDD
  • xxxpaulxxx
    kössz:P
  • Solten
    WiFi hotspot (#4959)
  • gurubefree
    hogy tudok ugy osszehozni egy mobilt (android) a tablet-el ugy hogy a mobilt modemkent hasznalom? Ez mind mukodik windows∞android(telefon) de azt nem todom hogy android∞android eseten is osszehozhato e.
  • Büdös Bohóc
    igen
  • xxxpaulxxx
    TUdtok olyan programot mondani, ami összeköti a gépet telefonnal wifin keresztül?
  • Play4Real
    #4996 vki?
  • Jim Morrison
    nope.
    ha dominos vagy.
    itt meg a tarifák.
  • SzirmosSzisza
    De nekem csak nyár végéig kell, azért kérdem, hogy ez ilyen hűség izés-e.
  • Jim Morrison
    mármint mobilnetet? nekem havi 900ft ot von le 100megáért. ha ez kell akkor mondom is mit hova küldj, most igy fejből nemtom.
  • SzirmosSzisza
    Ilyen 50 / 100 megás T netet lehet venni 2 hónapra ? :D
  • ldavid
    gondolom azért ennyi mert szürkeimport, szóval csak 1 év bolti garancia van rá
  • JaSoN HuNTeR #5005
    De ez most kártyafüggetlen? Lecserélném a 3G-m erre.
  • Jim Morrison
    `hm, akkor lehet en is ilyet veszek. de most miert kesztyuben fogdozza? nem akarja ossze tapicskolni?
  • JaSoN HuNTeR #5003
    Samsung Galaxy Ace

Ez a telefon itt tényleg csak 50.000ft? Megrendelem és kártyafüggetlenül?
  • benőmenő
    Basszus ilyen láma téket xD
    Amúgy bemásoltam ezeket a scriteket, meg mindent megcsináltam ami linkelt oldalon van (kb. 2 hónapig bírtam ki mielőtt rootolva lett a teló :D), de amikor lefuttatom a scriptet nem történik semmi :(
    Pedig meg van a partíció, meg a root is, mivel kernelverziónál ilyet ír, hogy 2.6.29 root@SE-S608 #2.
    Még egyszer egy galaxy 3-ról van szó.
  • vass17
    Valakinél frissült már a Market? Esetleg nem tudjátok véletlenül, hogy mikor várható?
  • benőmenő
    Amúgy az app2sd-hez külön kell script a galaxy 3-hoz, vagy az is jó amit itt linkelnek?
  • benőmenő
    Na rock playerrel már nem szaggat, viszont mkv-nál már csak hang meg felirat van a kép meg teljesen fehér, de azt meg majd inkább aviban szerzem meg akkor. Sajnos nem volt nagy választék ahol vettem. ez volt meg nokia.
  • TaRka0107
    Ha nem class 2-eset vettél volna akkor tuti hogy nem lassítaná. De próbáld meg. Szerintem nem lesz lassabb.
    Rock playert próbáld meg, de a mobo-nak is jónak kéne lennie. Tegnap néztem meg Blade-en egy filmet mobo playerrel és nem akadozott.
  • benőmenő
    Hello galaxy 3-ra milyen ingyenes videó lejátszót ajánlotok?
    Mert most vmi Mobo player-t szedtem le, meg szedett le magának codeket marketről, de még egy gyatrább felbontású avi fájl is szaggat.
    Ja és az app2sd-t érdemes használni? Mert vettem egy 8Gb-os maxxel(class2) microSD-t de hallottam, hogy az sd kártyák nem túl gyorsak, ezért tovább lassítaná a telót a kártyára rakott app-ok.
  • Play4Real
    császtok

hogy tudok erröl a szerencsétlen oldalrol letölteni...? http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android mert bármelyik letöltési formát választam napokat ir....vagy tudtok ehez hasonlo androiod játék/alkalmazás letöltö weboldalt??ami nem a telefonra küldi el mint a market
  • gurubefree
    valami botranyos amit a motorola europaban muvel ......
  • ZTM
    Mind1 kihúztam és újraindítottam a telefont...