36194
-
#5273 ne keresd magad, nyugodtan ird le ide is ha mar megvan :D -
xxxpaulxxx #5272 megvan:D -
xxxpaulxxx #5271 Mi az a CRT animation? -
xxxpaulxxx #5270 Hmmmm.... és ahogy látom ez romtól független:S -
#5269 Király! Végre. -
#5268 MOTOROLA ATRIX 4G-hez már van 2.3 GingerBread frissítés! -
#5267 nekem mindig se om volt, kivéve az előző, első androidos telómat mert az tmobilos :D Nekem nincs az ég világon semmi bajom az SE vel, nővéremnek is SE x10 mini pro ja van, és megy rendesen. -
#5266 Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ha feltöltött a telefon, ne rezegjen vagy ne adjon ki valamilyen hangot? -
xxxpaulxxx #5265 Találkozott valaki már olyan problémával, hogy egy Androidos telefon (jelen esetben egy HTC Desire HD) képernyőzár után, újra feloldva elfelejti a híváslistát?:S
Már vagy egy hete ezen agyalok/variálok, hogy mi lehet az oka és amikor kiderül, hogy mi, akkor nemsokára rá is jövök, hogy NEM az:DD -
#5264 Hova tűnt Jonathan Schwartz Android gratulációja?
És az egész blogja? Ezt találgatják most internet szerte. Nem tudni, hogy az egykori Sun vezérigazgató blogja az Oracle számára kellemetlenné kezdett-e válni a Google ellen zajló per miatt, vagy csak véletlenül tűnt el az internetről, de tény, hogy jelenleg nem található. Jonathan Schwartz 2007 novemberében gratulált a Google-nek annak új Java/Linux telefonplatformjáért. Schwartz akkor biztosította a Google-t, hogy a Sun támogatást nyújt az Android fejlesztőknek is. Talán feledésbe is merült ez a blogbejegyzés. Mindenesetre a gratuláció fényében furcsának hat, hogy később Schwartz Miguel de Icaza (és mások) szerint (is) úgy árulta az Oracle-nek a Sun-t, hogy az Oracle perelje be a Google-t a Java miatt. Szemfülesek észrevették, hogy a korábbi gratuláló blogbejegyzés helyett most csak egy "Sorry, that page does not exist" fogadja a látogatókat. -
#5263 A lényeg nagy vonalakban az ,2007-ben a Sun elnöke gratulált a Google-nak ,hogy java platformot akar és nyugodtan használják fel az android rendszerben. Most meg a (Sun - java )jogutódja az Oracle perli a Google-t. A gratulációs bizonyítékot meg elakarták tüntetni. -
#5262 valaki tömören magyarul előzményekkel együtt esetleg? :D -
#5261 Hahhahha, Oracle benyelte a szoros banant. Ez a legjobb:
"Oracle deleted Schwartz’s blog post, which only resulted in even more damage to the company’s case against Google."
Tuntetik el a bizonyitekot... :DDD Na minusz egy nyomorult patent troll. -
#5260 Azt azért hozzá kell tenni, hogy ez a licence-per dolog csak az usára vonatkozik, ugyanis ott ilyen hülye a rendszer csak, hogy kenyeret adjon a sok semmittevő ügyvédnek. A másik dolog, meg hogy ezek legtöbbje úgyis peren kívüli megállapodással végződik, szóval a végső cél inkább a másik hátráltatása, lassítása, és a pénz lehúzása, vagy annak a megpróbálása. -
#5259 Én nem mondom, nekem x10 van, egész jól magvagyok vele, oké, kicsit késnek a frissítéssel, bár most olvasom, hogy a héten megjön nekemis a 2.3.3
Node csak az x10-et frissítik, x10mini, minipro meg x8 marad 2.1-en. Habár 2.2 vel is egész jó, jeléenleg nekem is az van fenn, nemgyári, de legalább 2x gyorsabb annál. Kíváncsi leszek milyen lesz a gingerbread, bár valószínűnek tarom, hogy később ahoz is lesz egy fasza kernel, meg egy moddolt rom.
Jeleneleg nagy előnye nekem a 2.2.3-nak, hogy olyan fix 60 fps-el megy minden, hogy öröm nézni, félelmetes a különbség a gyári romhoz képest. Betudom anak, hogy az se első androidos telója. Néztem arc-ot ott már azért alapból más a helyzet, gyárilag is egész jó, bár az enyém mostani állapotát az sem üti meg azért :D Oké, 1,1Ghz-re van húzva, fpscap off, custom kernel miegymás. És még az akksi is bírja, mert úgy van belőve, hogyha a képernyő kivan kapcsolva, akor leveszi az órajelet 200 köré asszem. Nagyjából maradt ugyanúgy 1 nap.
Szóval én semmi rosszat nem tudok mondani, csak azt,hogy a blade ésszerűbb választás az x8-nál. Felsőbb kategóriában más a helyzet, de gondolom, mint írtad nem adnál ki 100k-t jelenleg telóra. -
#5258 Na jó, a Nokiáról végleg le lettem beszélve, de hogy milyen telefont vegyek androidosba.... Na itt már totál nem tudok dönteni. Sztem pihentetem és nézelődök neten használt teló ügyben, aztán megnézem, hogy mi marad telóra kövi fizuból. :)
Am azt még mindig nem értem hogy az SE-ket miért nem szereti senki??!! Nem csak itt írják hogy SE-t ne vegyek, de igazából senki nem tud igazi érvet írni. Na meg csak jókat írnak azokról is. Na mind1. Kösz mindenkinek! :) -
#5257 na ennyit az oracle geciskedeseirol: link -
#5256 Vagy még a Google Nexus-t ajánlom neki. Bár úgy tudom, hogy azt már nem lehet kapni újonnan MO-n.
UI: Most nézem 70-ért adják használtan. Újonnan meg 60ért volt. -
#5255 Énis nagy nokiás voltam világ életemben, volt symbianos telóm is több amik nem voltak rosszak, sőt. De sajna meg is maradtak ott, márpedíg az ma már édeskevés.Én azért választottam androidost elsőre, mert Blackberry nemjátszik, nem vagyok 40éves diplomata, iPhone szintén nem játszik, valahogy az a rohadt nagy korlátoltság miatt hülyeségnek érzem az okos kifejezést rá, Bado és egyéb vicckategóriák amúgyis kizárva.
Aztán megszerettem, s mostmár legközelebbis tuti droidot veszek, egyszerűen mindenre jó, amire eddíg használni akartam.
És ha még az árkategóriát is ismered, amit ki akarsz adni,hát akkor szerintemis ZTE Blade. Kijelző és ram miatt mindenképp. Oké, x8 sem rossz, van egypár a közelemben, de amivel kevesebbet tud, annyival többet nem ad a design, és a minőség, az is ugyanúgy műanyag. -
#5254 nem de szerintem megerte :) en se akartam 60al tobbet raaldozni... -
#5253 Pfffu, ahogy elnézem a NEO meg az ACE nem is egy kategória... :S Főleg nem árban! :D -
#5252 Sony Ericsson Neo.
Teszt -
#5251 SE XPERIA Neo -
#5250 neóó???? Az WTF??? Am a következőkben rendesen hagy kérjem már a telók nevét, mert nem ismerem mindet és a becenevekből nem jövök rá. Köszi! -
#5249 én is ace n vaciláltam, de neóó lett belőle és nem bántam meg ! :D -
#5248 Nokiák régebben jók voltak, most már annyira nem. Szerintem androidos telefont vegyél. -
#5247 Hát megmondom őszintén eddig az az ACE jött be a legjobban kinézetre meg tudásra, de útközben belefutottam az N97-be, meg már a X10 mini pro nem is olyan csábító... A végén nem veszek semmit :D
De azért jöjjenek még a tippek, ha valaki még nem fejtette ki a véleményét, az ne tartsa magában. Am köszönöm az eddigi hozzászólásokat! :) -
#5246 Szerintem meg elég jól néz ki, ezért is vettem meg. Kinek a pap kinek a paplan.:) -
vass17 #5245 Symbiant semmi áron sem ajánlanám, mérföldekkel le van maradva az Androidhoz képest.
Az X10 Minivel pedig az a gond, hogy eléggé elmaradtak a frissítésekkel, inkább olyat keress, ami legalább 2.2-es sztem. Esetleg nézelődj a használt készülékek között is, ajánlanám pl. a Motorola Defy-t, vagy a Samsung Galaxy Axe-t. Ezeket T-mobile-nál előfizetéssel 47-ért lehet megvenni, használtan valamivel olcsóbb. -
#5244 Szépeket írtak erről a ZTE-ről. Még azért megvárom kinek milyen tippje van, mert igazából a kinézete annyira nem tetszik :) -
#5243 Én ZTE Blade-et vennék a helyedbe. Nem csak azért mert nekem is az van és ez a legjobb... de 40e ft-ért a ZTE Blade most a legjobb döntés. Én használtan vettem 25e ft-ért, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Sokan is mondják hogy ár/érték arányban ez a legjobb. X8 meg LG GT540 is van ezen az áron, de azokban csak 256 MB ram van és kisebb kijelzőjük is van mint a Blade-nek. (Blade-ben 512MB RAM van):) -
#5242 Ki milyen telót venne, ez lenne a kérdés lényege és miért?! :) -
#5241 Szasztok!
Elfogulatlan véleményekre lenne szükségem a mai telefon piaccal kapcsolatban. Én mint Nokia párti elég csalódott vok a Nokiákkal kapcsolatban mostanság. 40e ft környékén nincs egy okos nokia sem, mig a samsung és a Sony ericssonok között elég jó a felhozatal valamint a nokiás symbiótás rendszerről se tudok sok jót. Az androidok támogatnak letöltéseket softwereket írnak rájuk. Míg a szimbiájról nem tudok semmit. Ami most megtetszett az a "x10 mini pro" De ha tudtok olyan információval szolgálni akkor szívesen vennék Nokiát továbbra is vagy samsungot esetleg. Tudtok véleményt mondani, ki miért venne Nokia vagy más típusú mobilt 40e környékén manapság? Köszi!
Üdv -
xxxpaulxxx #5240 Köszi!!!:)
Meg a logót is! -
#5239 Egész jó lesz ez, csak vannak bajai. Mindkét félnél wifit használtunk, fullos térerővel, mégis szggatott, akadozott a hang, és azt írta, hogy gyenge a hálózati kapcsolat... Nemtudom miért, 10megás net miért nem elég néha, néha meg fasza.
A hangminőség viszont ottvan, sokkal másabb, mint a gsm. Kicsit jobban elterjedhetne, és akkor okés lesz. Eddíg van a telókönyvemben 3 ember akinek telepítve van, és ugye csak őket lehet hívni így. Az mondjuk plusz pont, hogy iPhone-ra már egy ideje van ez, így azért a 2 legnagyobb platform lefedett. -
#5238 ShootMe -
#5237 Azthiszem marketből töltöttem: Screenshot it! Nekem ez jó volt. -
#5236 Contactból kiveszi azokat, akiknek van Viberjük. Nem tudtam még kipróbálni Wifivel és 3G-vel sem. -
#5235 Virtuosba van beépített screenshot progi: Home+Bekapcs gomb! -
#5234 Videó alapján, akinek fent van a program, az melett van egy Vibe jel és azokat tudod.