36194
  • LoSA
    És jól működik? Mert hallottam olyat, hogy csak Wiwifel érdemes próbálgatni, telefonálni vele.
    Contactból bárkit hívhatok?! De azzal tudok csak ingyen beszélni, akinek fent van a program, nemde? :)
  • xxxpaulxxx
    Hogy lehet screenshotot csinálni legegyszerűbben? (rootolt a telefon):D
  • Solten
    Alakul
  • Rage47
    annyiból jobb, hogy nem kell regisztrálni hozzá accot, és bárkit hivhatsz a Contacts-ból.
    meg nem fogyaszt annyit, mint a skype
  • bertino
    kb, jah.
  • LoSA
    Ez kb, mint a Skype-nem? :)
  • kifli
    de be lehetne írni, hogy milyen verzióju android van a telefonon, róótol/nem rootolt, meg ha custom rom akkor romnak a nevét...
  • SzirmosSzisza
    Kivettem, mert sok értelmét nem láttam. Márka ott van, meg a típus is :)
  • kifli
    saját készülék megadásánál, egy extra mezőt, ahova lehet beírni bármit, ami megjelenik ha ráviszem a logora az egeret :)
    Ez azthiszem a "title=" lenne nem?
  • jazzy
    Esetleg olyat tudsz valahogy, hogy ha rákattintok akkor új ablakban nyissa meg? Csak hogy az sg is nyitva maradjon.
  • Jim Morrison
    neeeem is...
    köszi ^^
  • Győri Devi
    csak mert nekem nem csinál semmit lejön rákattintok és annyi
  • Jim Morrison
    ha a linkekre gondolsz, akkor arra hogy eljuttassanak gyorsan egy másik weboldalra... hirtelen ezek jutottak eszembe, ha valakinek van valamije, hogy mi legyen a linkek között az priviben iirja meg.
  • Győri Devi
    itt meg mi történt? :D ez a legördülő cucc mire is szolgál?
  • Jim Morrison
    igazából picit alakiitottam gyorsan, mert most a saját honlapomat csinálom elsősorban :)
  • Rage47
    tudom
    engem az zavar kicsit hogy nem lehet kilöni a progit:S
  • jazzy
    Beindult és fasza is, de azért a Saját készülék megadásában a szöveg színét azért hozzáigazítanám az új háttérhez, mert így nem lehet látni.
  • Narxis
    Durván fejlődik a fórum, Jimmy tesó belelendült. :D
  • TaRka0107
    Most beszélek haverommal ezen a programon keresztül. Internet kell hozzá!
  • TaRka0107
    Jólvan csak akk menőbb lettem volnaXDXD
  • Jim Morrison
    szerintem nem kell.
  • TaRka0107
    Szerintem nem. Csak akit hívni akarsz, meg kell lennie neki ennek a programnak.
  • SzirmosSzisza
    Wifi ugyanúgy kell nem ?
  • RelakS
    Itt van olyan elvetemült
  • TaRka0107
    Szerintetek átírjam a logómat Orange San Fransisco-ra? Csak mert az előlapom olyan, mivel betört az előző és rendeltem hozzá. (csak mert ugyanaz a készülék végülis)
  • Vadnokedli
    Blőáá valaki vett már után gyártott akksit Galaxy S hez (Tapasztalatai ha igen, és hány mAh-osat)?
  • Jim Morrison
    azon leszek, csak előtte ezt az awardsosdik kéne működésre biirni... :)
  • Jim Morrison
    nem, de ki fogom :D
  • Rage47
    próbálta már valaki?
  • MikX
    Nekem meg nem látszik pc-n, telon nézem a fórumot, akkormeg igen... :D
  • SzirmosSzisza
    Így jártál, sima Galaxyd lesz
  • ba32107
    Bocs, elírtam a telefonomat a saját készülék formon :D
  • ba32107
    Szerintetek az miért lehet, hogy a galaxy s-emen bizonyos időközönként (nem tudom mi okozza) két ikon helyet cserél az alkalmazások között? Mindig ugyanaz a kettő, és mindig ugyanúgy, de nem tudom, mitől.
  • SzirmosSzisza
    Amit csináltam az működik is, csak, ha rosszul van beszúrva, akkor hajlamos nem :D
  • Solten
    Drakulalok Jim, most akkor allj neki szepen atalakitgani a topikot pliz :))) Mert ez igy eleg hokedli. Johetnek a linkek (market, fejlesztoi oldalak, androiddal foglalkozo magyar es nemzetkozi oldalak, projektek meg mittudomen) hatter, stb... :)
  • Jim Morrison
    azt hogy mobilforumban ki a hazigazda azt nemtom, de azt tudom hogy ebben a topikban en vagyok mostmar a hg. es Cat csinalt egy olyan intergalaktikus nagysagu rendszert, amiben mindenki megadhatja, hogy milyen telefonja van, es az lesz a fejleceben.
  • MikX
    Felbontással mi probléma lenne? Elés sokféle felbontást verzió létezik. Már nem az 1.6 van, ahol 2féle felbontás létezett.
  • Dean Winchester
    akkor Cat a mobilforumban a házigazda???? Am értem már ennek a müködését...
  • Jim Morrison
    talán most :D még nem néztem meg pontosan mi hogy van, Cat csinálta... majd ha itt lesz akkor mondja el nekem priviben plz, mert inkabb nem nyulok amugy sem hozza :D
  • Dean Winchester
    ha beraktad szólj mert most látom te vagy a hg , de én nem látok semmi lehetőséget erre amit te mondasz :D