36194
-
#5233 És jól működik? Mert hallottam olyat, hogy csak Wiwifel érdemes próbálgatni, telefonálni vele.
Contactból bárkit hívhatok?! De azzal tudok csak ingyen beszélni, akinek fent van a program, nemde? :) -
xxxpaulxxx #5232 Hogy lehet screenshotot csinálni legegyszerűbben? (rootolt a telefon):D -
#5231 Alakul -
#5230 annyiból jobb, hogy nem kell regisztrálni hozzá accot, és bárkit hivhatsz a Contacts-ból.
meg nem fogyaszt annyit, mint a skype -
#5229 kb, jah. -
#5228 Ez kb, mint a Skype-nem? :) -
#5227 de be lehetne írni, hogy milyen verzióju android van a telefonon, róótol/nem rootolt, meg ha custom rom akkor romnak a nevét... -
#5226 Kivettem, mert sok értelmét nem láttam. Márka ott van, meg a típus is :) -
#5225 saját készülék megadásánál, egy extra mezőt, ahova lehet beírni bármit, ami megjelenik ha ráviszem a logora az egeret :)
Ez azthiszem a "title=" lenne nem? -
#5224 Esetleg olyat tudsz valahogy, hogy ha rákattintok akkor új ablakban nyissa meg? Csak hogy az sg is nyitva maradjon. -
#5223 neeeem is...
köszi ^^ -
#5222 csak mert nekem nem csinál semmit lejön rákattintok és annyi -
#5221 ha a linkekre gondolsz, akkor arra hogy eljuttassanak gyorsan egy másik weboldalra... hirtelen ezek jutottak eszembe, ha valakinek van valamije, hogy mi legyen a linkek között az priviben iirja meg. -
#5220 itt meg mi történt? :D ez a legördülő cucc mire is szolgál? -
#5219 igazából picit alakiitottam gyorsan, mert most a saját honlapomat csinálom elsősorban :) -
#5218 tudom
engem az zavar kicsit hogy nem lehet kilöni a progit:S -
#5217 Beindult és fasza is, de azért a Saját készülék megadásában a szöveg színét azért hozzáigazítanám az új háttérhez, mert így nem lehet látni. -
#5216 Durván fejlődik a fórum, Jimmy tesó belelendült. :D -
#5215 Most beszélek haverommal ezen a programon keresztül. Internet kell hozzá! -
#5214 Jólvan csak akk menőbb lettem volnaXDXD -
#5213 szerintem nem kell. -
#5212 Szerintem nem. Csak akit hívni akarsz, meg kell lennie neki ennek a programnak. -
#5211 Wifi ugyanúgy kell nem ? -
#5210 Itt van olyan elvetemült -
#5209 Szerintetek átírjam a logómat Orange San Fransisco-ra? Csak mert az előlapom olyan, mivel betört az előző és rendeltem hozzá. (csak mert ugyanaz a készülék végülis) -
#5208 Blőáá valaki vett már után gyártott akksit Galaxy S hez (Tapasztalatai ha igen, és hány mAh-osat)? -
#5207 azon leszek, csak előtte ezt az awardsosdik kéne működésre biirni... :) -
#5206 nem, de ki fogom :D -
#5205 próbálta már valaki?
-
#5204 Nekem meg nem látszik pc-n, telon nézem a fórumot, akkormeg igen... :D -
#5203 Így jártál, sima Galaxyd lesz -
ba32107 #5202 Bocs, elírtam a telefonomat a saját készülék formon :D -
ba32107 #5201 Szerintetek az miért lehet, hogy a galaxy s-emen bizonyos időközönként (nem tudom mi okozza) két ikon helyet cserél az alkalmazások között? Mindig ugyanaz a kettő, és mindig ugyanúgy, de nem tudom, mitől. -
#5200 Amit csináltam az működik is, csak, ha rosszul van beszúrva, akkor hajlamos nem :D -
#5199 Drakulalok Jim, most akkor allj neki szepen atalakitgani a topikot pliz :))) Mert ez igy eleg hokedli. Johetnek a linkek (market, fejlesztoi oldalak, androiddal foglalkozo magyar es nemzetkozi oldalak, projektek meg mittudomen) hatter, stb... :) -
#5198 azt hogy mobilforumban ki a hazigazda azt nemtom, de azt tudom hogy ebben a topikban en vagyok mostmar a hg. es Cat csinalt egy olyan intergalaktikus nagysagu rendszert, amiben mindenki megadhatja, hogy milyen telefonja van, es az lesz a fejleceben. -
#5197 Felbontással mi probléma lenne? Elés sokféle felbontást verzió létezik. Már nem az 1.6 van, ahol 2féle felbontás létezett. -
Dean Winchester #5196 akkor Cat a mobilforumban a házigazda???? Am értem már ennek a müködését... -
#5195 talán most :D még nem néztem meg pontosan mi hogy van, Cat csinálta... majd ha itt lesz akkor mondja el nekem priviben plz, mert inkabb nem nyulok amugy sem hozza :D -
Dean Winchester #5194 ha beraktad szólj mert most látom te vagy a hg , de én nem látok semmi lehetőséget erre amit te mondasz :D