36194
-
#5113 Az amúgy igaz, hogy WP7-nél még nem lehet beállítani egyéni csengőhangot? Azt olvastam ez a funkció majd a Mangoval jön. :D -
#5112 Főleg arra a Windowsra amitől jól elhúzott az iOS és az Android is.
Pedig régen,hogy szerettem a Nokia telefonjait.
1610,3210,7110,ngage jó sok örömet szerzett annó
meg kellett volna tartani őket emlékbe :( -
#5111 Melyrepulesuket ostobasag lenne szvsz az "okostelefonokra" kenni, hanyatlansaguk mar evekkel ezelott kezdotott, mikor is a Samsung, Ericsson, stb. piacra dobta a "butatelefonjait". Jobb aron kinaltak minosegibb cuccot, egy 3410 pl meg recsegett ropogott, leesett a foldre es 10 darabra esett szet.. :D Voltak/vannak kivalo termekeik is termeszetesen. Ultek a babarjaikon a vilag meg elhaladt mellettuk. Szerintem hulyeseg volt mindent feltenniuk a Windowsra amellett hogy kockazatos.
Nezzuk meg a Samsungot pl., 3 platformon van egyszerre jelen. -
#5110 -
#5109 Valóságos falba ütközött a Nokia a második negyedévben, a mobilpiacot egykor toronymagasan uraló vállalat bevétele csökkent, az értékesített készülékek száma meredeken zuhant, ami veszteségbe rántotta a mérleget.
megnézném most az arcukat
-
#5108 Értem, köszönöm! -
#5107 alkalmazások kezelése, és ott a go launcherre nyomsz, ott pedíg alapértékek törlése, vagy valami hasonló. Utána ha visszalépsz, akkor felajánlja a telepített launchereket. De javaslom, ha csak megnézni akarod, ne pipáld ki, csak ha maradni akarsz annál, mert akkor megint meg kell ismételni. -
#5106 Uninstall? :) -
#5105 Én kérnék egy Nexus S logót. -
#5104 Kérhetek egy ZTE Blade-es logót? -
#5103 Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogyha fut nekem a Go Launcher és azt adtam meg alapértelmezettnek, akkor azt hogy tudom törölni? Most frissítet a telefon Gingerbreadre, és megszeretném nézni az alap menüt. -
#5102 Köszönöm szépen!
#5099 Köszönöm neked is! -
#5101 Én egy Samsung Galaxy R logót szeretnék.
-
#5100 Sziasztok!
Tud valaki olyan oldalt, ahol telefonra való filmek vannak fent? Lehetőleg napra kész, új filmekkel. Pontosabban Galaxy Ace-re kéne.
Előre is köszi
Egy Galaxy Ace logót szeretnék kérni! :) -
#5099 2011 HUn Map és egyéb hasznos dolgok ha kell valakinek.> link -
#5098 Link -
#5097 Akkormár nekem egy SE X10 jól jönne! -
#5096 Felteszem neked valahova, nekem meg van.;) -
#5095 nekem is -
#5094 nekem meg Galaxy 3-mas logó kéne :D -
#5093 A problémám abban rejlik, hogy az egész eut letölteni sok, mert 600 darabban van felrakva ilyen megaupload szintű oldalakra ahol órákat várhatok a letöltések között és marha lassan jön. Ha lent lenne már megoldanám, de a csak Magyarország térképet letölteni nem telne napokba. -
TomBond #5092 Egy SE Arc "jel" nekem jöhetne!
Köszi! -
#5091 ide is :D köszi :) -
#5090 Üdv!
Nekem egy ZTE Blade-es logó jöhetne:)
Köszi! -
#5089 Töltsd le az EU-t és csak a Magyarország mappát rakd fel telóra. -
#5088 Jé, hogy került ide ez az Arc jel, ha rámegyek meg Desire tulaj, egyik se stimmel :D -
#5087 Valaki tudna nekem linkelni legújabb iGO -hoz magyar térképet valami frisset? Mert mobilismen találtam de csak full európa térképet az meg nagyon nagy, nincs rá szükségem.
Ill. nem tudom ki csinálja, de megköszönném, ha berakna a nevem mellé egy Samsung Galaxy S jelet :) -
#5086 Nekem a 2.2-es Androidom elkezdett vacakolni ... valamiért rendszeresen a képernyő világítás időzítése eltűnik, mikor bemegyek a beállításokba, egyik opció sincs kiválasztva. Onnan veszem észre, hogy folyamatosan világít a cucc.
Most GO Launcher EX-et használok ... mondjuk ezek is szopatósak, mert egyszer csak fogja magát, és eltűnnek a lenti hivatkozások, és csak + jelek vannak helyette. Már 3x kellett újraállítanom.
Megbolondult a rendszer ... -
#5085 Milliomoshoz nem tud valaki apk-t adni? :D -
xxxpaulxxx #5084 Desire HD:) -
#5083 Gemoboid + valamilyen Pokemon ROM (én Fire Redet tolom) -
#5082 en mar minden platformon probaltam (kiveve ps3 xbox symb), de mindenhol tudom tolni :p ipad en teny, jo volt, de mason is lehet azert utana :p igaz nem nagyon jatszom mar. dhd az mi? -
xxxpaulxxx #5081 Én ipad után nem tudok DHD-n angrybirdsezni... annyira pici:D -
#5080 WayteQ xPAD-70 - vétek lenne kihagyni? -
#5079 stupid zombiest tabon :D am ja, tobbi touch -
xxxpaulxxx #5078 Doodle fit, Doodle jump, stupid zombies, bár ezekkel is tuti játszottál touchon:D -
xxxpaulxxx #5077 A cut the rope és a Slice it valami hihetetlen jó játékok:))
#5056-re valaki? -
#5076 1 - ipodon vegig toltam
2 - regen jatszottam, de annyire nem jott be
3 - jo hogy mondod, regen laggolt, most nem hiszem
4 - neztem is a maid in hungary appban
5 - ezmi? :D
koszi szedem is ^^ -
#5075 Cut the Rope
SpeedX 3D
Slice It
Milliomos
Fleya -
#5074 ha egy kettot talalok is az oke, de akkor mar jo jatekokat is mondjatok plz :D hianyt szenvedek androidon benne :/ thx