36194
  • Narxis
    Az amúgy igaz, hogy WP7-nél még nem lehet beállítani egyéni csengőhangot? Azt olvastam ez a funkció majd a Mangoval jön. :D
  • desigo
    Főleg arra a Windowsra amitől jól elhúzott az iOS és az Android is.
    Pedig régen,hogy szerettem a Nokia telefonjait.
    1610,3210,7110,ngage jó sok örömet szerzett annó
    meg kellett volna tartani őket emlékbe :(
  • Solten
    Melyrepulesuket ostobasag lenne szvsz az "okostelefonokra" kenni, hanyatlansaguk mar evekkel ezelott kezdotott, mikor is a Samsung, Ericsson, stb. piacra dobta a "butatelefonjait". Jobb aron kinaltak minosegibb cuccot, egy 3410 pl meg recsegett ropogott, leesett a foldre es 10 darabra esett szet.. :D Voltak/vannak kivalo termekeik is termeszetesen. Ultek a babarjaikon a vilag meg elhaladt mellettuk. Szerintem hulyeseg volt mindent feltenniuk a Windowsra amellett hogy kockazatos.

Nezzuk meg a Samsungot pl., 3 platformon van egyszerre jelen.
  • Narxis
  • desigo
    Valóságos falba ütközött a Nokia a második negyedévben, a mobilpiacot egykor toronymagasan uraló vállalat bevétele csökkent, az értékesített készülékek száma meredeken zuhant, ami veszteségbe rántotta a mérleget.

megnézném most az arcukat

• Falkon
    Értem, köszönöm!
  • MikX
    alkalmazások kezelése, és ott a go launcherre nyomsz, ott pedíg alapértékek törlése, vagy valami hasonló. Utána ha visszalépsz, akkor felajánlja a telepített launchereket. De javaslom, ha csak megnézni akarod, ne pipáld ki, csak ha maradni akarsz annál, mert akkor megint meg kell ismételni.
  • Laza
    Uninstall? :)
  • Narxis
    Én kérnék egy Nexus S logót.
  • TaRka0107
    Kérhetek egy ZTE Blade-es logót?
  • Falkon
    Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogyha fut nekem a Go Launcher és azt adtam meg alapértelmezettnek, akkor azt hogy tudom törölni? Most frissítet a telefon Gingerbreadre, és megszeretném nézni az alap menüt.
  • jazzy
    Köszönöm szépen!

#5099 Köszönöm neked is!
  • Vadnokedli
    Én egy Samsung Galaxy R logót szeretnék.
  • Falkon
    Sziasztok!

Tud valaki olyan oldalt, ahol telefonra való filmek vannak fent? Lehetőleg napra kész, új filmekkel. Pontosabban Galaxy Ace-re kéne.

Előre is köszi

Egy Galaxy Ace logót szeretnék kérni! :)
  • aate
    2011 HUn Map és egyéb hasznos dolgok ha kell valakinek.> link
  • TaRka0107
    Link
  • MikX
    Akkormár nekem egy SE X10 jól jönne!
  • TaRka0107
    Felteszem neked valahova, nekem meg van.;)
  • Rage47
    nekem is
  • FZoleee
    nekem meg Galaxy 3-mas logó kéne :D
  • jazzy
    A problémám abban rejlik, hogy az egész eut letölteni sok, mert 600 darabban van felrakva ilyen megaupload szintű oldalakra ahol órákat várhatok a letöltések között és marha lassan jön. Ha lent lenne már megoldanám, de a csak Magyarország térképet letölteni nem telne napokba.
  • TomBond
    Egy SE Arc "jel" nekem jöhetne!
    Köszi!
  • RAZOR27
    ide is :D köszi :)
  • TaRka0107
    Üdv!
    Nekem egy ZTE Blade-es logó jöhetne:)

Köszi!
  • SzirmosSzisza
    Töltsd le az EU-t és csak a Magyarország mappát rakd fel telóra.
  • jazzy
    Jé, hogy került ide ez az Arc jel, ha rámegyek meg Desire tulaj, egyik se stimmel :D
  • jazzy
    Valaki tudna nekem linkelni legújabb iGO -hoz magyar térképet valami frisset? Mert mobilismen találtam de csak full európa térképet az meg nagyon nagy, nincs rá szükségem.

Ill. nem tudom ki csinálja, de megköszönném, ha berakna a nevem mellé egy Samsung Galaxy S jelet :)
  • Laza
    Nekem a 2.2-es Androidom elkezdett vacakolni ... valamiért rendszeresen a képernyő világítás időzítése eltűnik, mikor bemegyek a beállításokba, egyik opció sincs kiválasztva. Onnan veszem észre, hogy folyamatosan világít a cucc.

Most GO Launcher EX-et használok ... mondjuk ezek is szopatósak, mert egyszer csak fogja magát, és eltűnnek a lenti hivatkozások, és csak + jelek vannak helyette. Már 3x kellett újraállítanom.

Megbolondult a rendszer ...
  • FZoleee
    Milliomoshoz nem tud valaki apk-t adni? :D
  • xxxpaulxxx
    Desire HD:)
  • SzirmosSzisza
    Gemoboid + valamilyen Pokemon ROM (én Fire Redet tolom)
  • Jim Morrison
    en mar minden platformon probaltam (kiveve ps3 xbox symb), de mindenhol tudom tolni :p ipad en teny, jo volt, de mason is lehet azert utana :p igaz nem nagyon jatszom mar. dhd az mi?
  • xxxpaulxxx
    Én ipad után nem tudok DHD-n angrybirdsezni... annyira pici:D
  • Solten
    WayteQ xPAD-70 - vétek lenne kihagyni?
  • Jim Morrison
    stupid zombiest tabon :D am ja, tobbi touch
  • xxxpaulxxx
    Doodle fit, Doodle jump, stupid zombies, bár ezekkel is tuti játszottál touchon:D
  • xxxpaulxxx
    A cut the rope és a Slice it valami hihetetlen jó játékok:))

#5056-re valaki?
  • Jim Morrison
    1 - ipodon vegig toltam
    2 - regen jatszottam, de annyire nem jott be
    3 - jo hogy mondod, regen laggolt, most nem hiszem
    4 - neztem is a maid in hungary appban
    5 - ezmi? :D
    koszi szedem is ^^
  • Rage47
    Cut the Rope
    SpeedX 3D
    Slice It
    Milliomos
    Fleya
  • Jim Morrison
    ha egy kettot talalok is az oke, de akkor mar jo jatekokat is mondjatok plz :D hianyt szenvedek androidon benne :/ thx