36194
  • TaRka0107
    Szerintem egyáltalán nem macerásabb. Engem az zavar nagyon, hogy megveszel 100.000-es okostelefont és nem ébreszt ha ki van kapcsolva a telefon-.-
  • RelakS
    akkor meg sd kártyán ringtones mappa (vagy alarms az ébresztéshez notifications sms-hez), és voila, ott van a beállításokban a listán
  • MikX
    Valahol a beállitásokban. Hidden dockbar a neve, ki lehet pipálni.
  • Narxis
    Hol kapcsoltad ki? Bár nem hiszem, hogy emiatt visszatérek rá.
  • Narxis
    Aha, azért maradjunk abban, hogy egyéni preferenciáktól függetlenül ennek a funkciónak a hiánya fura így 2011-ben. :)
  • SzirmosSzisza
    Vagy kikeresni a zenelejátszóban és ott beállítani, csak hát ez mégicsak macerásabb, mint beállításokból tallózni.
  • TaRka0107
    Ringdroid nevezetű programmal lehet állítani csengőhangot. Sőt anélkül is, csak az SD kártyán egy megadott mappába kell beletenni.
  • kifli
    wp7-nél nincs nagyon háttérnek értelme, mivel nem látszik a háttér.
    Lock screen-re lehet képet beállítani.

A csengőhang meg azért nem kerékcsere egy autónál, max a duda hangjának cserélése ;)
    De ez a funkció is nemsoká belekerül...

#5128: Iphone meg más kategória mint az egyéb okostelefonok, az apple termék, aki kicsit is foglalkozik az ár/érték aránnyal nem vesz olyat...
  • jazzy
    Van valakinek olyan problémája a GO Launcherrel, hogy marhára meríti az aksit?

Darkyrom v10.1 alappal bírja az aksim keveset használva 2 akár 2,5 napig, mióta go launchert felraktam kb hozzá se nyúlok és 1 nap alatt lemerül.. go keyboardot is felraktam hozzá, meg a go weathert.
  • SzirmosSzisza
    Írtam neki üzenetet, hogy megcsinálom dinamikusra.
  • ldavid
    Jim Morrison intézi, csak mostanában nem járt erre
  • TaRka0107
    Hol kell kérnem logót? Itt már 2-szer kértem de semmi:D
  • RelakS
    Jók a logók :D Spicára és SGSII-re van?

Másik kérdés: olyan alkalmazásról tud valaki, amivel könyvtárba rendezhetem a gyorshívni kívánt névjegyeket, és külön képeket rendelhetek a telefonszámokhoz egy névjegyen belül is?
    Alapesetben ugye a telefonszámokat behajigálhatom egy könyvtárba, de akkor mindnek ugyanaz lesz a képe, ami egy névjegyhez van. Desktop VisualiseR-rel tudok külön képet rendelni különböző telefonszámokhoz, de azt meg nem dobhatom könyvtárba
  • ldavid
    azt a többi, kisebb/kevésbé elterjedt márkához gondoltam, dell, alcatel, huawei stb
  • SzirmosSzisza
    Rosszul lett beszúrva.
  • Rage47
    nekem miért nem látszik a samsung logó?
  • desigo
    nekem a jobb szélső tetszik :)
  • MikX
    Egyébként ki lehet kapcsolni azt... Én anno megvettem az adw ex-et, azóta használom, és semmi bajom vele, legjobb launcher.
  • ldavid
    nem lenne jobb ilyen egységes logókat használni?
  • Laza
    Az a vicc, hogy hozzá sem nyúltam a telefonhoz ... az asztalon volt.
  • Falkon
    Próbáld meg oldalra elhúzni. 3 sornyi van.
  • Narxis
    Ja tényleg el lehet húzni. :D
  • Laza
    Mi az, hogy elhúztad?
    Nekem '+' jelek vannak, tehát eltűntek az alapfunkció ikonok (a képernyő alján lévő 4 ikon, ami minden lapon ua).
  • Falkon
    Nem lehet hogy csak elhúztad az alsó sort? :) Én egyszer így cumiztam be. Mondom mi a rák? Rakhattam újra, erre véletlenül elhúztam és láss csodát, ott volt :D
  • Narxis
    Nekem ilyen ADW Launcherrel volt CM7-ben, de az egy buzi funkció, ún. rejtett dockbar akkor jön elő ha valahogy hosszan nyomod, csomószor eltüntettem és többek között emiatt tettem fel GO-t. Go Launcher-nél is lenne ilyen?
  • Laza
    "szerintem gyerekbetegség/nem létszükséglet a dolog, aki 100k-ért vesz telefont, nem az az első, hogy zenét rakjon be csengőhangnak."

Ez az elmélet már réges-régen megbukott, mikor megjelent az iPhone ;)
  • Laza
    Kész, elegem lett ... letöröltem a fenébe a GO Launcher EX-et ... megint eltűntek a lenti shortcutok ... a képernyő háttér világításom késleltetése is állandóan eltűnik ... törölni fogom az egészet ...

Gondolom ha visszaállítom a gyári beállításokat akkor a telefonkönyv is pucolódik, ugye?
  • MikX
    Ennyi, jó az, és absz. nem ugyanaz, mint amikor egy csoport kisebbségi sétálva hallgatja a recsegős, szar, zenének nem nevezhető valamit.
    És énis azért is választottam az androidot, mert olyannyira személyre szabható, mint egyik másik oprendszer sem, és így tuti nem lesz másé is pont olyan mint az enyém.
  • Narxis
    Hát te lehet így vagy vele, de egyéni csengőhang hiánya egy egy okostelefon rendszernél szerintem olyan mintha az autódnál nem lehetne kereket cserélni. Ugyanúgy ahogy kellemes a szememnek egy egyéni háttér vagy egyéni ikonok vagy téma nálam pl. a Go Launcherben... ugyanannyira kellemes az egyéni csengőhang és nem azért mert percenként csörög hanem mert a Zedge app révén olyan kellemes csengőhangokat, sms értesítőket találtam, hogy csak na és egy érintésre letölti és beállítja. Pl. csengőhangnak most valamilyen furulyaszerű dallamos zene van beállítva, nagyon kellemes amikor megszólal.

Nem ismerem a WP7-et de ott még háttérkép se lehet, nem? Ha jól emlékszem a színeket lehet változtatni. Persze nem azért vesz az ember okostelefont, hogy egyéni csengőhangokat állítgasson de szerintem ez egy alap funkció mint a wifi, BT vagy a GPS.
  • xxxpaulxxx
    Szeretnék kérni egy HTC Desire HD logo-t!
    Köszi!:)
  • bertino
    valaki megirhatna a terep2-t androidra
  • bardocz
    Én speciel azért állítok be saját zenét, mert különben soha nem venném észre, ha csörgök. Így viszont amikor megszólal az Ace of spades, és odáig jut már, hogy Lemmy is elkezd énekelni, na akkor tutira észreveszem!:D
  • kifli
    nem az alap trémobil meg nokia csengőhangra gondolok, van ott még elég sok lehetőség...
  • Falkon
    Igenis, egy Steppenwolf - Born to be wild jól szól! :D
  • desigo
    Hát nem tudom de én amikor látok egy sok 10 ezres telefont ami megszólal az alap Nokia csengőhanggal az valami borzalmas.
  • kifli
    szerintem gyerekbetegség/nem létszükséglet a dolog, aki 100k-ért vesz telefont, nem az az első, hogy zenét rakjon be csengőhangnak. (Kivéve az aki azért vesz ennyiért telefont, hogy szombat este egy félrészeg csajnak elmondhassa, hogy ennyiért vett telefont)

Én pl nem is szoktam beállítani egyedi csengőhangot (persze nem is 100k-s telóm van :D) se androidon, se wm6.5-ön, sem wp7-en nem használtam egyedi csengőhangot, utoljára szerintem 16 évesen raktam be a kedvenc zenéimet csengőhangnak, mostmár annyira gagyinak tartom mikor valakinek a telefonján a közelemben megszólal valami idióta zene...
    (arról nem is beszélve, hogy az okostelefonokról álltalánosságban elmondható, hogy borzasztó hangminőséggel bírnak, így a zene még szarul is hangzik...)
  • tenkenorman
    a komáromi nokia is döglődik
  • SzirmosSzisza
    Androidnál én is szoptam :/
  • Narxis
    lol az milyen durva már :D
  • Solten
    Igaz es kesz rohej... :D Erted megveszel egy ~100k-s telefont erre egy nyomorult sajat csengohangot se tudsz beallitani... :DDD