36194
  • me and a monkey
    Ő ki lenne?
  • benőmenő
    ''Porálló, mérsékelten vízálló, kicsi tunningal 1000-1200 Mhz-re húzható.,,
    Bázz... ha Bacsis ezt meghallja
  • me and a monkey
    Motorola Defy, gyakorlatilag a legjobb ár-érték aránnyal bíró telefon.
    Legalább 1 de inkább 1,5 osztállyal feljebb lévő ligában játszik mint a Wildfire S.
    Ára picit több: 60.000.-Ft feltöltőkártyásan.
    Minden szolgáltatónál független!
    Én a Vodafone-nál vettem, Telenor kártyával használom.
    Porálló, mérsékelten vízálló, kicsi tunningal 1000-1200 Mhz-re húzható.
    Olyan Rom-ot teszel rá amilyet akarsz.
    Teszt és fórum
  • [HUN]FaTaL
    Köszi, elolvastam. Nagyon tetszik :)
  • aate
    Mobil aréna teszt
  • aate
    Nekem Galaxy minim van /600-as proci minden jól fút rajta - kivéve a,,3d játékok" , kezdő androidnak jó .De már bánom ,hogy nem HTC-t vettem ! Más minőség ,stabil a rendszer.
  • [HUN]FaTaL
    Köszi. :) Fényképező nem érdekel, arra ott a Canon. :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem rossz. Mire elég a 600mhz egyébként? Mert jó árban van.
  • desigo
    3.2 "-os a kijelzője amíg az Acenak 3,5-ös,nincs vakuja,csak 3.15MP-es a kamerája,

De egyébként ezen az oldalon bármilyen készüléket összehasonlíthatsz.Kiválasztod melyiket szeretnéd majd alul vagy felül Compare gomb.
  • aate
    HTC Wildfire S nem tetszik ? KB 50 e
    Kialakítás: Érintőképernyő, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Android, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 600 Mhz, RAM: 512 MB, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 3.2", Kijelző felbontása: 320 x 480, Fényképező: Van, Fényképező felbontása: 5 MPx, Fényképező max. felbontása: 2560 x 1920,.. Azért ezen az áron mégis egy jó kategória !
  • [HUN]FaTaL
    A Galaxy Gio mivel tud kevesebbet? A kijelző egy picit kisebb ha jól látom, de a felbontás ugyanakkora és a vas is ugyanaz, viszont egy 10essel olcsóbb.
  • [HUN]FaTaL
    Nem szeretnék használtat.

#5301: Köszi, utánanézek, bár 60k már valószínűleg sok lesz.
  • Solten
    Vagy 60-ert mar kapsz Galaxy Ace-t az megint mas kategoria a kinaiakhoz kepest (markolasztam eleget haveret).
  • desigo
    Én inkább spórolnék használt Galaxy S-re sok garival 60-65 körül.
  • [HUN]FaTaL
    Igen, bár a teszt azt írja, hogy javítottak pl. a kijelzőn, bár nem tudom milyen hiba volt a Blade kijelzőivel. Meg külsőre (képek alapján) jobban tetszik és árban sincs különbség.

De pontosítom a kérdést: 50 ezer forint környékén van jobb vétel a Wayteq Libra / ZTE Bladenél?:D
  • TaRka0107
    Én is úgy tudom, hogy ugyanaz mint a Blade, csak más névvel:D
  • MikX
    Az lényegében egy ZTE Blade, nem? Legalábbis valami infomorzsából ez rémlik.
  • [HUN]FaTaL
    Sziasztok!

50 ezer forint környékén tud valaki jobb vételt a Wayteq Libranál? Ezt nézegettem, mobilarena teszt alapján egész korrekt ennyiért.
  • TaRka0107
    Csinálj ext particiót. Azt viszont lehet hogy csak moddolt rommal lehet a recovery-ben. (Nem hiszem hogy csak ZTE Blade-nél lehet.)
  • joshua
    Sziasztok.
    Egy HTC Wildfire S telefonom van, 2.3.3-as androiddal és 2.1-es Sense-el. Namármost, a belső tárolójánál a telefon azt írja 137mb használatban és 13mb szabad. A telefon segítségével ürítettem a gyorsítótárat, átraktam a programokat az SD kártyára, és ezután ennyi a szabad hely. Nem tudnám valahogy növelni? Mivel ha felrakok egy programot, vagy akármit máris rinyál, hogy nincs hely:D
  • MikX
    Annak semmi köze, az teljesen más, de attól lehet, hogy csak froyo és felette megy, nekemis működik (2.2.3)
  • Blasta
    Jah, valszeg az lehet a gond, hogy a 2.1-ben még nincs App2SD ficsor, ez meg ugye gondolom azt használná fel, hogy az SD-re lementse a térképeket.
    Damn...
  • SzirmosSzisza
    Elég sok dologhoz Froyo kell, szerintem az lesz a gond :/
  • Blasta
    Jaja, megjott nekem is, az az 5.8-as, remeltem, hogy abban menni fog, de nem.
    HTC Hero-m van, gyári 2.1-el, lehet az a gond?
  • Jim Morrison
    nekem mukodik, tabon es neo n egyarant. ma is jott update ha minden igaz mapshez, toltsd le. (vagy az a 5.8? nemtom)
  • Blasta
    Sziasztok!

Ez a ficsor nektek mukodik?
    Elvileg az 5.7-es Maps óta mennie kellene, de nekem soha nem ment (5.8-as van fenn most), egyszeruen nem jelent meg a LABS option alatt a Download, nem tudom bepipálni.
    Vkinek van vmi tippje-javaslata?
    Koszi elore is!
  • tenkenorman
    próba :)
  • Jim Morrison
    pedig olyan amikor a rozsdás kaszni alatt neoncsovek vilagitanak
  • Vadnokedli
    Utálom a tuningolt autókat!
  • Jim Morrison
    és a tökimöki tuningolt neonfényes autók ? :D azokat szóld le előbb :D
  • Vadnokedli
    Na... szép :D
  • desigo
    off

A Moody's leminősítette a Nokiát
    link
  • zoliii
    LG GT540-re lesz 100%-ban magyar, végleges verziójú Gingerbread?
    Az android 2.1 elég gyenge lett :( Nem csak az a problémám, hogy nem tudok rá több játékot telepíteni, hanem hogy a szoftver, nem igazán használja ki hardveresen a telót. Bekapcsolásnál 8x megy végig az android logon a fény, mire bejön a főképernyő :D Adnak egy 2gb mem karit a mobilhoz, és ha a mobil belső memoja megtelik, akkor nem lehet sd kártyára telepíteni :( Melyik okos ember írta így meg a szoftvert? :D
  • xxxpaulxxx
    Sajnos nem:/
    A híváslista a telefonkönyv tetején található ugye és itt nézem telefon lezárás előtt és után is... nézném, de akkor már nincs ott:D
    Eddig azt hittem, hogy a virtuous unity rom csinál nálam ilyen hülyeséget... felraktam ezért a Android revolution hd-t, de ott is ugyan ez a helyzet:S (Ezért gyorsan vissza is raktam a virtuous-t:D)
  • Vadnokedli
    De akkor látványilag is totálisan hülyeség hisz 0,00012% -al biztos többet fogyaszt így a telefon...
  • aate
    Nem lehet ,hogy csak más telefonkönyv nézetbe vált át,a híváslista meg a másik menüpont alatt van?
  • Narxis
    Mikor először feltettem CM7-et ezzel szórakoztam egy jó negyed órát. :D Szerintem baromi jól néz ki, olyan mint régi TV-knél a kikapcsolás. :D
  • TaRka0107
    "de igazából csak látványilag érdekes" - Ezt írta, szóval, ha tetszik felrakod, ha nem nem. Nekem alapból benne van a moddolt romban.
  • Vadnokedli
    Totálisan feleslegesen hülyeség nem?
  • MikX
    Gingerbreadben, és a Cyanogenmod 7-ben egy effect, mikor ki-be kapcsolod a képernyőt. Én romomban s fennvan, nem rossz, de igazából csak látványilag érdekes.