36194
-
#5313 Ő ki lenne? -
#5312 ''Porálló, mérsékelten vízálló, kicsi tunningal 1000-1200 Mhz-re húzható.,,
Bázz... ha Bacsis ezt meghallja
-
#5311 Motorola Defy, gyakorlatilag a legjobb ár-érték aránnyal bíró telefon.
Legalább 1 de inkább 1,5 osztállyal feljebb lévő ligában játszik mint a Wildfire S.
Ára picit több: 60.000.-Ft feltöltőkártyásan.
Minden szolgáltatónál független!
Én a Vodafone-nál vettem, Telenor kártyával használom.
Porálló, mérsékelten vízálló, kicsi tunningal 1000-1200 Mhz-re húzható.
Olyan Rom-ot teszel rá amilyet akarsz.
Teszt és fórum -
#5310 Köszi, elolvastam. Nagyon tetszik :) -
#5309 Mobil aréna teszt -
#5308 Nekem Galaxy minim van /600-as proci minden jól fút rajta - kivéve a,,3d játékok" , kezdő androidnak jó .De már bánom ,hogy nem HTC-t vettem ! Más minőség ,stabil a rendszer. -
#5307 Köszi. :) Fényképező nem érdekel, arra ott a Canon. :D -
#5306 Nem rossz. Mire elég a 600mhz egyébként? Mert jó árban van. -
#5305 3.2 "-os a kijelzője amíg az Acenak 3,5-ös,nincs vakuja,csak 3.15MP-es a kamerája,
De egyébként ezen az oldalon bármilyen készüléket összehasonlíthatsz.Kiválasztod melyiket szeretnéd majd alul vagy felül Compare gomb.
-
#5304 HTC Wildfire S nem tetszik ? KB 50 e
Kialakítás: Érintőképernyő, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Android, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 600 Mhz, RAM: 512 MB, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 3.2", Kijelző felbontása: 320 x 480, Fényképező: Van, Fényképező felbontása: 5 MPx, Fényképező max. felbontása: 2560 x 1920,.. Azért ezen az áron mégis egy jó kategória ! -
#5303 A Galaxy Gio mivel tud kevesebbet? A kijelző egy picit kisebb ha jól látom, de a felbontás ugyanakkora és a vas is ugyanaz, viszont egy 10essel olcsóbb. -
#5302 Nem szeretnék használtat.
#5301: Köszi, utánanézek, bár 60k már valószínűleg sok lesz. -
#5301 Vagy 60-ert mar kapsz Galaxy Ace-t az megint mas kategoria a kinaiakhoz kepest (markolasztam eleget haveret). -
#5300 Én inkább spórolnék használt Galaxy S-re sok garival 60-65 körül. -
#5299 Igen, bár a teszt azt írja, hogy javítottak pl. a kijelzőn, bár nem tudom milyen hiba volt a Blade kijelzőivel. Meg külsőre (képek alapján) jobban tetszik és árban sincs különbség.
De pontosítom a kérdést: 50 ezer forint környékén van jobb vétel a Wayteq Libra / ZTE Bladenél?:D -
#5298 Én is úgy tudom, hogy ugyanaz mint a Blade, csak más névvel:D -
#5297 Az lényegében egy ZTE Blade, nem? Legalábbis valami infomorzsából ez rémlik. -
#5296 Sziasztok!
50 ezer forint környékén tud valaki jobb vételt a Wayteq Libranál? Ezt nézegettem, mobilarena teszt alapján egész korrekt ennyiért. -
#5295 Csinálj ext particiót. Azt viszont lehet hogy csak moddolt rommal lehet a recovery-ben. (Nem hiszem hogy csak ZTE Blade-nél lehet.) -
#5294 Sziasztok.
Egy HTC Wildfire S telefonom van, 2.3.3-as androiddal és 2.1-es Sense-el. Namármost, a belső tárolójánál a telefon azt írja 137mb használatban és 13mb szabad. A telefon segítségével ürítettem a gyorsítótárat, átraktam a programokat az SD kártyára, és ezután ennyi a szabad hely. Nem tudnám valahogy növelni? Mivel ha felrakok egy programot, vagy akármit máris rinyál, hogy nincs hely:D -
#5293 Annak semmi köze, az teljesen más, de attól lehet, hogy csak froyo és felette megy, nekemis működik (2.2.3) -
#5292 Jah, valszeg az lehet a gond, hogy a 2.1-ben még nincs App2SD ficsor, ez meg ugye gondolom azt használná fel, hogy az SD-re lementse a térképeket.
Damn... -
#5291 Elég sok dologhoz Froyo kell, szerintem az lesz a gond :/ -
#5290 Jaja, megjott nekem is, az az 5.8-as, remeltem, hogy abban menni fog, de nem.
HTC Hero-m van, gyári 2.1-el, lehet az a gond? -
#5289 nekem mukodik, tabon es neo n egyarant. ma is jott update ha minden igaz mapshez, toltsd le. (vagy az a 5.8? nemtom) -
#5288 Sziasztok!
Ez a ficsor nektek mukodik?
Elvileg az 5.7-es Maps óta mennie kellene, de nekem soha nem ment (5.8-as van fenn most), egyszeruen nem jelent meg a LABS option alatt a Download, nem tudom bepipálni.
Vkinek van vmi tippje-javaslata?
Koszi elore is! -
#5287 próba :) -
#5286 pedig olyan amikor a rozsdás kaszni alatt neoncsovek vilagitanak -
#5285 Utálom a tuningolt autókat! -
#5284 és a tökimöki tuningolt neonfényes autók ? :D azokat szóld le előbb :D -
#5283 Na... szép :D -
#5282 off
A Moody's leminősítette a Nokiát
link -
#5281 LG GT540-re lesz 100%-ban magyar, végleges verziójú Gingerbread?
Az android 2.1 elég gyenge lett :( Nem csak az a problémám, hogy nem tudok rá több játékot telepíteni, hanem hogy a szoftver, nem igazán használja ki hardveresen a telót. Bekapcsolásnál 8x megy végig az android logon a fény, mire bejön a főképernyő :D Adnak egy 2gb mem karit a mobilhoz, és ha a mobil belső memoja megtelik, akkor nem lehet sd kártyára telepíteni :( Melyik okos ember írta így meg a szoftvert? :D -
xxxpaulxxx #5280 Sajnos nem:/
A híváslista a telefonkönyv tetején található ugye és itt nézem telefon lezárás előtt és után is... nézném, de akkor már nincs ott:D
Eddig azt hittem, hogy a virtuous unity rom csinál nálam ilyen hülyeséget... felraktam ezért a Android revolution hd-t, de ott is ugyan ez a helyzet:S (Ezért gyorsan vissza is raktam a virtuous-t:D) -
#5279 De akkor látványilag is totálisan hülyeség hisz 0,00012% -al biztos többet fogyaszt így a telefon... -
#5278 Nem lehet ,hogy csak más telefonkönyv nézetbe vált át,a híváslista meg a másik menüpont alatt van? -
#5277 Mikor először feltettem CM7-et ezzel szórakoztam egy jó negyed órát. :D Szerintem baromi jól néz ki, olyan mint régi TV-knél a kikapcsolás. :D -
#5276 "de igazából csak látványilag érdekes" - Ezt írta, szóval, ha tetszik felrakod, ha nem nem. Nekem alapból benne van a moddolt romban. -
#5275 Totálisan feleslegesen hülyeség nem? -
#5274 Gingerbreadben, és a Cyanogenmod 7-ben egy effect, mikor ki-be kapcsolod a képernyőt. Én romomban s fennvan, nem rossz, de igazából csak látványilag érdekes.