36194
  • [HUN]FaTaL
    Attól nem veszik el a garancia, igen vicces volna.
  • RelakS
    attól nem tudom, miért veszne a garancia
  • TomBond
    És ez tud magyarul?
  • gregtom6
    Samsung KIES-el frissíteném. Azért lennék kíváncsi. Tehát csak a hivatalos kikövezett úton haladnék :)
  • [HUN]FaTaL
    ODIN segítségével tudsz ROMot cserélni. De, ez PDA telefon funkcióval, nyílvánvalóan az oldal még a sima pda korában indult és azóta nem nevezték át.

Téglásítás = a telefon funkciója egy tégláéval lesz egyenlő, vagyis nem tudod használni semmire (azt írta ilyet még nem látott).

A hivatalos frissítéstől nem veszik el a garancia, romcserétől igen, de ha jól tudom visszaállítható a gyári rom. Majd kijavítanak, ha tévedek. :)
  • gregtom6
    Jó, mi a franc az ODIN, mi a téglásítás?
    miért PDA fanclubbon nézzek utána, amikor ez tudtommal nem PDA?

Amúgy meg állítólag elveszik a garancia, ha frissítem az Androidot. Ez igaz?
  • MikX
    No, ezt is megértük, x10-re kinn a 2.3.3... Mostmár egy fasza cm7 remélem hamarosan összeáll... :D
  • slime001
    Sry a dupláért. Ilyen kazettát én is nézegettem. Olcsóbb lenne, mint egy transmitter és nekem már az is jó lenne ha telefonra rá tudnám kötni. Majd ha kipróbáltad számolj be róla, hogy milyen. Én 990ft-ért láttam.
  • slime001
    Ha ODIN-al csinálod, le van mentve az efs mappa akkor nagyon nehéz téglásítani. PDA Fanclubon biztos találsz hozzá leírást. Ha azokat követed akkor nem ronthatod el.
  • gregtom6
    Samsung Galaxy Ace-em van.
  • gregtom6
    Hy all!

Már lehet, h korábban válaszoltatok rá, de akkor nem néztem vissza, így az már eltűnt a süllyesztőben :)

A lényeg, hogy mennyire veszélyes az Androidot frissíteni, mikre kell figyelni, tippek, stb. érdekelne. Kösz előre is.
  • Bencee7
    Nemrég énis erre kerestem megoldást, de sajnos nincs. Azt olvastam több helyen is, hogy pl a Desire HD-t lehetne FM transmotterként használni, mert van benne hardver, csak nincs megírva hozzá a szoftver, mert nem adtak ki vmit hozzá h egy ráérő ember aki akar megírja a szoftvert...

én most nemrég vettem egy ilyen érdekességet, nemtudom hogyan és mennyire/milyen jól fog működni, de teszek 1 próbát, 1$-t megért...jövő7en jön
  • slime001
    Esetleg nincs CD lejátszó a kocsiban és szeretne zenét hallgatni? Én is ugyanilyen programot kerestem, de az S2-be nincs beépítve FM Transmitter, a programtól meg nem fog megokosodni. De lehet venni szivargyújtós transmittert pár ezerért amire bármit rá lehet kötni.
  • MikX
    Soha nem értettem miért jó ez... nekem ez most megsem fordult a fejemben, tekintve, hogy akkora gagyi szar minőségben ahogy az tudja... neeem, akkormár nem hallgatok semmit... :D

De ha meg ilyen program kell ->market, keresés... mintha a google-t használnád, semmivel nem nehezebb, és gyanítom gyorsab bis, mint megkérdezni, és várni a válaszra egy fórumon. Egyébként nem találtam, meg ez eleve necces, a beépített rádió vszínű csak jelfogadó antennával van szerelve, nem hinném, hogy tudna sugározni is...
  • TaRka0107
    Szerintem ő arra gondol, hogy egy üres rádiós frekvenciára viszi fel a zenéit. Tesóm múltkor azt csinálta az N78-ával.
  • xxxpaulxxx
    Alarm clock Xtreme

elég komolyan testreszabható:)
  • aate
    Szerkessz egy erősödő mp3 csengőhangot magadnak és megvan oldva. :P
  • slime001
    Vegyél egy FM Transmittert. 3 ezerért már kapsz olyat amibe pendriveot, mp3 lejátszót, pda-t akármit tudsz csatlakoztatni.
  • SzirmosSzisza
    Ezt sokan dicsérik, de nekem ez már túl bonyolult volt :D
  • TomBond
    Az hogy pl nem tud erösödő jelzést.
  • MikX
    alkalmazást? Zenelejátszó... :D
    Ha van bluetooth az autórádióban, akkor azon keresztül, ha nincs, de van bemenet, akkor jack-en keresztül, erre nem kell semmi alkalmazás, vagy nem értem mire gondolsz.
  • Béla9248
    Sziasztok! Tudnátok mondani olyan alkalmazást amivel az autórádión tudnám hallgatni a telefonon lévő zenéimet? Előre is köszönöm!
  • Narxis
    PH!-n márciusi Defy-nél is előjött. De nem kell ezen filózni FaTaL. 2 év garanciát adnak rá, ha tönkremegy beküldöd, megcsinálják és utána úgy tudom már nem fordul elő többet.

Amúgy én egy Sony Ericssont vagy HTC-t vennék most mert ők nem fukarkodnak a frissítésekkel. :p

Motorola már a Defy+t tervezi ami Gingerbread-el jön és egy 1Ghz-es procival.
  • SzirmosSzisza
    A beépítettel mi a gond ? :)
  • TomBond
    Tud nekem ajánlani valaki egy jó magyarul is tudó ébresztőóra alkalmazást?
  • aate
    HTC vs Motorola / ár . Vedd a kezedbe, próbáld ki és érezni fogod a különbséget. HTC wildfire s kép
    Motorola Defy kép
  • [HUN]FaTaL
  • me and a monkey
    Nem. A kezdet kezdetén még előfordult egy bizonyos szériánál (jobbára tavalyi gyártás), az újabb telefonoknál már szinte sosem.
    3 is van a környezetemben, semmi gond velük.
  • ldavid
    ...lenne, ha kapnának normális kijelzőket :D

sensation egy fasza led kijelzővel frankó lenne
  • [HUN]FaTaL
    Mobilarenan olvasom, hogy 1,5-2 hónap után sok embernél előjött a némuló hangszóró probléma (garanciában javítják). Mit tudsz erről, a mostani telefonoknál is gyakori?

#5322: És te a fentiekről?:D
  • vass17
    Valószínűleg az én "szerencsém" is közrejátszott ebben, biztos nincs mindegyikkel gond. Egy dolog viszont biztos, hogy legközelebb a Htc márkanévért nem fizetek felárat, hiszen nem szignifikáns a különbség pl. egy Samsunggal, SE-al, Motorolával összehasonlítva. Ennek ellenére a Sense hiányozna:)
  • Narxis
    HTC=tökéletes
  • xxxpaulxxx
    Nekem HTC Desire HD-m van, minőség =tökéletes
    Barátnőmnek Desire-e van, minőség =tökéletes
  • vass17
    Az, hogy más minőség erősen megkérdőjelezhető.
    Nekem Legend-em van és a fizikai gombjaival elég sok a gond, a hangerőgombok már alig működnek és néha a bekapcsológomb se tökéletes. Én is elsősorban a minőség miatt döntöttem a Htc mellett és főként a Legend mellett, még egyszer nem követem el ezt a hibát..
  • me and a monkey
    3 hónapja. A legmesszemenőbbig meg vagyok vele elégedve.
    2.2 Android óta még gyorsabb lett, a kijelzője pont jó a méretét illetően és a felbontása is a legjobbak közt van. (480x854)
  • balintka
    Sziasztok! Picit off bár androidos telről kérdeznék. Nem tudjátok véletetlen, hogy a Sony Ericsson Xperia Mini Pro mikor lesz elérhető a vodánál és kb. milyen áron? Köszi.
  • [HUN]FaTaL
    OFF: Nem ő próbált ki lekvárt meg mindent hűtőpasztának?:D:D
  • [HUN]FaTaL
    Mennyire megbízható? Neked mennyi ideje van meg?

Még a hőskorban volt egy motorolám, még a színes, fényképezős telefonok elején. Na azt borzalmasan utáltam, főként a szoftvere volt szar, de ez régen volt. :D
  • benőmenő
    Asszem' ez megválaszolja

• bertino
    :D